Χριστούγεννα τα παιχνίδια των foamirana φαίνεται πολύ πρωτότυπο, και να καταστεί δυνατή με τα παιδιά τουςΧριστούγεννα τα παιχνίδια των foamirana φαίνεται πολύ πρωτότυπο, και μπορείτε να κάνετε με detmiGotovya διακοσμήσεις για το νέο έτος, κάθε φορά που θέλω να κάνω κάτι καινούργιο. Χρησιμοποιήστε τα υλικά που δεν έχουν εργαστεί. Κάποιος πάντα έλκονται από τη δημιουργική διαδικασία των παιδιών, και κάποιος ξεκινάει την παραγωγή νέων εξαρτημάτων καιρό πριν από τις διακοπές. Για δέντρο ήταν όμορφο και ασυνήθιστο, δοκιμάστε τα χέρια τους για να κάνουν τα παιχνίδια από foamirana.

Snegovichok: Χριστούγεννα παιχνίδια από foamirana

Μπορεί να είναι ένα παιχνίδι, το οποίο είναι κρεμασμένα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αλλά θα είναι δυνατό να επισυνάψετε snegovichka στο μαγνήτη, και τότε θα διακοσμήσουν το ψυγείο ή μια αξέχαστη σουβενίρ για τους φίλους. Η βάση του συνόλου της μεταποίησης θα παραμείνει η ίδια ούτως ή άλλως.

Για να λειτουργήσει θα πρέπει:

 • Λευκό Αφρός?
 • Foamiran πολύχρωμο (μπλε, κίτρινο, πράσινο - τι έχεις τα χρώματα, όπως και τη χρήση)?
 • χαρτόνι?
 • αφρού?
 • οδοντογλυφίδες?
 • Ευθεία και σγουρά ψαλίδια?
 • Iron?
 • Thermo-gun?
 • Δεύτερη κόλλα?
 • χάντρες?
 • Τεχνητή παγετώνες.

 Snegovichok της foamirana γίνεται απλά, το κύριο πράγμα - να προετοιμάσει όλα τα υλικάSnegovichok της foamirana γίνεται απλά, το κύριο πράγμα - να προετοιμάσει όλα τα υλικά

Στην περίπτωση ενός μαγνητικού πυρήνα, θα χρειαστείτε ένα μαγνήτη ή μια μαγνητική ταινία. Κατ 'αρχάς να σχεδιάσετε ένα μοτίβο. Αυτό θα πρέπει να αλλάξει το μοτίβο πάνω σε χαρτόνι. Περιγράμματα και κομμένα, σημείωση 2 του αντικειμένου εργασίας. Γι 'αυτό zagotovochke πρέπει να κοπεί το μαξιλάρι αφρού. Το πάχος του θα είναι κάπου στα 1,2 εκ. Και το δεύτερο αυτοκόλλητο αφρώδες σελιδοδείκτη θέλετε να παραμείνετε στο κενό χαρτοκιβώτιο.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από foamirana: snegovichok συνέχιση MK

Περαιτέρω από το λευκό foamirana πρέπει να αποκόψει ένα τετράγωνο (5 εκατ πλευρά), είναι απαραίτητο για την snegovichka κεφάλι. Αφρός πρέπει να κολλήσει με το «λαιμό» του αντικειμένου εργασίας. Από foamiran της θα πρέπει να είναι κολλημένα πτυχώσεις με μικρή ένταση, το κάτω μέρος του κεφαλιού θα πρέπει να είναι πολύ ομαλή.

Πίσω από κόλλα αφρού και τα κύματα μπορεί να είναι, και οι περικοπές εάν το παιχνίδι είναι μια μαγνητική βάση. Στην περίπτωση που κρέμεται παιχνίδια κολλημένα όλα τόσο πετυχημένος ως την μπροστινή πλευρά.

Έτοιμο snegovichok της foamirana να διακοσμήσετε το δωμάτιο και να προσθέσει σε αυτό μια εορταστική ατμόσφαιραΈτοιμο snegovichok της foamirana να διακοσμήσετε το δωμάτιο και να προσθέσει σε αυτό μια εορταστική ατμόσφαιρα

Η δεύτερη πλατεία είναι απαραίτητη για την κοιλιά snegovichka. Περίπου 7-7,5. Στη μέση αυτής της πλατείας πρέπει να κάνετε ντεκολτέ, πολύ καλή. Και τότε θα ξεκινήσει από την κοιλιά πάστα λαιμό. Κοιλιά πρέπει να λείο επίχρισμα. Στη συνέχεια, μπορείτε συνήθως μολύβι σε λίγο πρόσωπο snegovichka κάνει τα μάγουλα, τα μάτια, τη μύτη flyspecked να, να σχεδιάσετε τα καπάκια γραμμή. Απλά αφήστε τα λωρίδες μολύβι είναι πολύ λεπτή, έτσι δεν θα μπορούσε να τους δει. Χαράξει μάγουλα, τα επικολλήσετε σε ένα θερμοτηκόμενο συγκολλητικό.

Διακόσμηση snegovichka: Χριστούγεννα τα παιχνίδια με τα χέρια τους από foamirana    

Μετά από αυτό θα πρέπει να κοπεί pryamougolnichek απαλό κίτρινο αφρό για καλύμματα, ελαφρώς ζεσταθεί το στο σίδερο. Mash υλικό δάχτυλα. Το κάτω μέρος του καλύμματος θα πρέπει να είναι στενό, αλλά όχι τεντωμένο, αλλά το άνω άκρο του ένα καλό τέντωμα. Το κατώτερο άκρο του καλύμματος κολλήσει ένα μολύβι μέσω της μπάντας.

Στη συνέχεια, κάντε το εξής:

 • Κόψτε μια στενή λωρίδα πλαστικού σουέτ, προκειμένου να στερεώνουν το προκύπτον pompom. Για pompom αφήσει κάπου εκατοστό κόλλα foamiran. Πάνω από το συμπιεσμένο τμήμα της ανάγκης να κόλλα της ταινίας. Top φούντες εγκοπή και ανεμιστήρα.
 • Από το μπλε μεγάλη περικοπή ημι-οβάλ Αφρός - θα είναι ένα καφτάνι snegovichka. Ας υποθέσουμε ότι δεν κλείνει το κάτω μέρος της κοιλιάς. Κλειτώ από το λαιμό στις πλευρές της κοιλιάς, κάτω από 1 εκατοστό ας είναι δωρεάν.
 • Γύρω από τα καλύμματα των πορτοκαλί αφρού μπορεί να κάνει περιθώριο.
 • Σγουρό κόκκινο ψαλίδι κοπής Αφρός λωρίδα. Αυτό θα είναι ένα μαντίλι για snegovichka.
 • Στόμιο - Αφρός είναι πορτοκαλί, το οποίο έχει επικολληθεί πάνω από την οξεία μέρος του οδοντογλυφίδα. Και τα μάτια καλύτερα να σκευάσματα, τα οποία πωλούνται στα καταστήματα της χειροτεχνίας.

Snegovichka να διακοσμήσετε σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσειςSnegovichka να διακοσμήσετε σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις

 Αυτό αποδείχθηκε χιονάνθρωπο! Όπως μπορείτε να δείτε, το έργο περιλαμβάνει πολλές παραλλαγές - το μικρό κορίτσι θέλει πιο φωτεινά στολίδια για snegovichka, κάποιος θα προτιμούσε να το αφήσει ως λευκό. Η όρεξη έρχεται με το φαγητό, το ντύσιμο και τα αντικείμενα του μπορεί να είναι ένα ζήτημα, η απόφαση κατά τη διαδικασία.

Απλό παιχνίδι για το χριστουγεννιάτικο δέντρο από foamiarana

Δείτε πόσο γρήγορα και απλά το χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από τσόχα παιχνίδια. Η αρχή είναι απλή εφαρμογή, αλλά αποδεικνύεται όμορφο και χαριτωμένο. Ομοίως, μπορείτε να εργαστείτε με foamiranom.

Από αυτό το υλικό για το νέο έτος που μπορείτε να κάνετε:

 • Όμορφα διακοσμημένο με ένα χειμερινό γάντι?
 • Αστεία πιγκουίνος?
 • Flat μπάλα Χριστούγεννα με την εικόνα μέσα?
 • Χειμώνας καλύβα?
 • αστέρι?
 • Boot.

Απλά παιχνίδια από foamirana στο δέντρο φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσαΑπλά παιχνίδια από foamirana στο δέντρο φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα

Και ότι οι βιοτεχνίες δεδομένα που έχει αγοράσει εμφάνιση αυτής της Πρωτοχρονιάς, το τελικό προϊόν μπορεί να σπρέι βαφής με glitter. Συνήθης Παιδιατρική λακ Glitter είναι τέλεια. Όλες οι εργασίες γίνονται σε μια βάση από χαρτόνι. Αφρός μπορεί να κοπεί, θερμότητα, περιτύλιξη γύρω από το προμόρφωμα.

Master class για το παιχνίδι της Πρωτοχρονιάς του foamirana: πώς να εργαστεί με το υλικό

Foamiran - είναι, στην πραγματικότητα, αφρώδες ελαστικό. Εξωτερικά, το υλικό είναι πολύ παρόμοια με σουέτ. Όταν θερμανθεί, μπορεί να αλλάξει το σχήμα του, επειδή τόσο συχνά αυτό το υλικό χρησιμοποιείται σε κεντήματα. Μερικές φορές αλλάζουν σχήμα αρκετή θερμότητα από ανθρώπινα χέρια, οι πιο σύνθετες χειρισμοί απαιτούν σιδέρωμα.

Το υλικό είναι καλό, δεν ξεθωριάζει στον ήλιο, δεν επηρεάζεται από τις διακυμάνσεις της υγρασίας. Αλλά ένα μεγάλο μέρος δεν μπορεί να τεντώσει Αφρός, η τιμή της έντασης του δεν υπερβαίνει το 10%. Και όμως, όταν τσαλακώνεται το φως ποιότητας υλικά δεν πρέπει να σχιστεί.

Εργασία με foamiranom εύκολη και ευχάριστη - να γνωρίζει κάθε ράφτραΕργασία με foamiranom εύκολη και ευχάριστη - να γνωρίζει κάθε ράφτρα

PVA κόλλα δεν είναι κατάλληλο για χρήση με foamiranom. Δεύτερη κόλλα που χρησιμοποιείται συχνά. Κοπή λαμβάνονται ψαλίδια ή μαχαίρια, αλλά μια πρακτική λύση θα ήταν να αγοράσει και διάτρησης με ειδικά διακοσμητικά στοιχεία.

παιχνίδια Όμορφη Πρωτοχρονιάς του foamirana (βίντεο)

Αυτό μπορεί να γίνει από foamirana δεν είναι μόνο όμορφη φουρκέτες, κοσμήματα, κορδέλες, περιδέραια. Είναι επίσης ένα καλό υλικό για τα Χριστούγεννα παιχνίδια του συγγραφέα. Αποκτήστε ένα φωτεινό, ασυνήθιστο, και θα συνεχίσει για τα επόμενα χρόνια.

Καλή δουλειά!

Χριστούγεννα παιχνίδια του foamirana (παραδείγματα φωτογραφία) 

4MG377211023efukrashaem-elku-igrushkami2726142-ΔΟΜΙΚΗ-na-elku5861109bc56b098a7ed74-6f64-11e6-8b71-002522ebc092108297584ParadsnegovikovLepka1141206001009 - 1141206001009 - 2