Μικρή κουζίνα με σωστό προγραμματισμό μπορεί να είναι ένα σημαντικό μέρος της άνεσης στο σπίτιΜικρή κουζίνα με σωστό προγραμματισμό μπορεί να είναι ένα σημαντικό μέρος ενός σπιτιού uyutaOdnim από τα πιο σημαντικά βήματα για τη δημιουργία ενός σπιτική ατμόσφαιρα είναι το σωστό σχεδιασμό και τη διάταξη. Μικρή κουζίνα δεν είναι απολύτως εμπόδιο για να κάνουν το σπίτι τους στην παρούσα, ναι, εκεί που θέλετε να πάτε στο σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα, μπορείτε να απολαύσετε μια ποικιλία από τις διακοπές, να μεγαλώσουν τα παιδιά.

Έργα μικρές κουζίνες

Κουζίνα - μια σημαντική θέση στο σπίτι, εργονομία που δεν είναι λιγότερο σημαντική από την αισθητική του. Εξοπλίστε το εσωτερικό, διατηρώντας την ισορροπία, είναι αρκετά δύσκολο, αλλά ακόμα πιο δύσκολο όταν το έργο είναι ένα μικρό δωμάτιο. Λύσεις σε αυτό το πρόβλημα είναι διαφορετικά, αλλά δεν είναι όλοι τους με επιτυχία. Αξίζει να εξετάζει πιο προσεκτικά μερικές από τις ιδέες σχεδιασμού για μικρού μεγέθους κουζίνα.

Κάθε χώρος εργασίας αποτελείται από μέρη, η σχετική θέση των οποίων είναι το κλειδί για μια άνετη στάση.

Σωστά κανονίσει όλα τα είδη οικιακής χρήσης στο διαμέρισμά σας - ένα σημαντικό έργο για όλους, ιδιαίτερα για τις μικρές περιοχές, αλλά πού να αρχίσω; Πρώτα απ 'όλα, δώστε προσοχή στα highlights.

Πόρτα και τραπεζαρία

Το καλύτερο από όλα, δημιουργώντας μια κουζίνα, επικεντρώνονται στην περαιτέρω επέκταση ή πλήρη απουσία της θύρας. Ευρύχωρο εσωτερικό - πρωταρχικό σας στόχο. Εάν δεν είναι δυνατό να καταργήσετε εντελώς την πόρτα, θα ήταν ωραίο να κάνουμε, για να ανοίξει προς τα έξω χωρίς να λαμβάνεται από την κουζίνα ήδη του λείπει μέτρα.

Όταν δημιουργείτε μια τραπεζαρία σε ένα δωμάτιο με κουζίνα malobagabitnoy καλύτερη εστίαση σχετικά με την απουσία της θύραςΌταν δημιουργείτε μια τραπεζαρία σε ένα δωμάτιο με κουζίνα malobagabitnoy καλύτερη εστίαση σχετικά με την απουσία της θύρας

Η πόρτα μπορεί επίσης να είναι μια πρόκληση, και μια καλή λύση για να αυξήσετε το χώρο.

το καλύτερο είναι να κάνετε μια τραπεζαρία σε ένα άλλο δωμάτιο, αλλά όταν πρόκειται για ένα μικρό διαμέρισμα, είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα καλύτερο σχεδιασμό των επίπλων του.

Υπάρχουν φιλανθρωπικές και καθολική ιδέες, πώς να διακοσμήσει το εσωτερικό:

  • μπαρ?
  • πτυσσόμενα τραπέζια?
  • Πτυσσόμενα ή πτυσσόμενες καρέκλες?
  • να οργανώσει τους πίνακες στις γωνίες?
  • τοποθετήστε το ράφι στις κόγχες και τις πόρτες.

Εργονομία μικρή κουζίνα

Αποθήκευση των σκευών και των διαφόρων προϊόντων στο χώρο όπως κουζίνες - ένα από τα κύρια ανησυχίες - αυτό είναι το σωστό σχεδιασμό. Πολλά προγράμματα δεν λαμβάνουν υπόψη τα μικρά κενά μεταξύ των επίπλων στο χώρο κάτω από το περβάζι - που μπορεί να είναι καλό για τις μικρές κόγχες και συρτάρια. Αλλά πολλές πόρτες χαλάει το εσωτερικό και να μειώσει την ευκολία - δίνουν το προβάδισμα σε μια ανοιχτή μονάδα ράφια και ράφια.

σχεδιασμός του δωματίου ισχύει για τη λειτουργικότητά τους.

Αν η αποθήκη μπροστά σας - δεν χρειάζεται τίποτα άλλο από ράφια μονάδες, αλλά όταν πρόκειται για την κουζίνα σχεδιασμό απαιτεί να εξετάσει το μαγείρεμα. Θα πρέπει να αποφασίσει αμέσως πόσο συχνά μαγειρεύετε, και πώς περίπλοκη πιάτα. Μπορείτε πάντα να κάνετε λιγότερα καυστήρες ή το φούρνο για να παραιτηθεί. Ενσωματώνουν τις ιδέες που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και το δωμάτιό σας.

Κατά το σχεδιασμό του σχεδιασμού του μικρού μεγέθους κουζίνα στην πρώτη θέση είναι σημαντική εργονομίαΚατά το σχεδιασμό του σχεδιασμού του μικρού μεγέθους κουζίνα στην πρώτη θέση είναι σημαντική εργονομία

επιλογές διάταξης Μικρή κουζίνα

Πλύσιμο και ο χώρος παρακείμενα είναι συχνά το κέντρο του συμπλέγματος των διαφόρων σκευών. Τυχόν σχέδια στον τομέα αυτό, καθώς και το σύνολο των μικρού μεγέθους κουζίνα σας, απαιτούν μικρό μέγεθος. Απαραίτητη πιάτα και άλλα πράγματα είναι καλύτερα να κρεμάσει στον τοίχο μπροστά σας με τη βοήθεια των αγκιστριών. Οι πίνακες με τα εργαλεία πρέπει να είναι σε καθαρά εμπορική βάση, και οι περισσότεροι περιττά στοιχεία θέσει ψηλότερο σας. Για το πλύσιμο, μπορείτε να κάνετε ένα ειδικό κάλυμμα, το οποίο γίνεται ένα άλλο επίπεδο εργασίας, για παράδειγμα, ένα ξύλο κοπής.

Ένα από τα πιο σημαντικά και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο αντικείμενο στην κουζίνα. Για τα μικρά δωμάτια είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα ψυγείο όσο γίνεται πιο μικρή, αλλά επαρκές ύψος, έτσι ώστε να μην υποφέρουν ικανότητα. Φυσικά, το χρώμα και την επένδυσή της, για να επιλέξετε το πόδι κάτω από το γενικό χρώμα σχεδίου και διακόσμησης, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι αυτά τα μικρά πράγματα που δεν δημιουργούν μόνο ένα σαλόνι, και μπορούν να αυξήσουν την οπτική χώρο, γιατί δίνεται προτίμηση σε απαλούς τόνους και γυαλιστερή επιφάνεια.

Μικρές επιλογές διάταξης κουζίνα απαιτεί τη μέγιστη komnaktnostiΜικρές επιλογές διάταξης κουζίνα απαιτεί τη μέγιστη komnaktnosti

Φωτισμός και τα σχέδια για μικρού μεγέθους κουζίνα

Σημαντικά και επείγοντα πράγματα που, προφανώς, θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε αυτό, ότι είναι η εργονομία και πώς πρέπει να δημιουργήσουν έργα στα οποία το κύριο φως και μικρά μέρη.

σχεδιασμός κουζίνας απαιτεί μια ειδική προσέγγιση για την εργασία με το χώρο και το σύστημα φωτισμού.

Οι εσωτερικοί χώροι από τα άλλα δωμάτια στο διαμέρισμα μπορεί να είναι οτιδήποτε, αλλά αν πρόκειται για μια μικρή κουζίνα, είναι απαραίτητο να εκφράσουμε κάποιες από τις βασικές επιλογές των λύσεων που κάνουν το χώρο εργασίας πιο άνετα.

Κατ 'αρχάς, να δώσουν προσοχή στους τοίχους - είναι καλύτερα να επιλέξετε κυρίως απαλά χρώματα για τη διακόσμηση. Αν αποφασίσετε να προσθέσετε μια γραμμή, εδώ οι κανόνες είναι απλοί - κάθετες θα προσθέσει οπτική ύψος, και η οριζόντια - το πλάτος. Σύμφωνα με την κατεύθυνση των γραμμών απαιτούνται για την κατασκευή και το εσωτερικό.

μικρού μεγέθους του έργου κουζίνα αρχίζει με το σχέδιο φωτισμού. Με βάση επιλέξει το στυλ σας, μπορείτε να ορίσετε το «λευκό» ή το ζεστό «κίτρινο» φως. Μια άλλη επιλογή - με το γούστο σας, αλλά με δική σας ευθύνη, διότι χαλάσει τη συνολική εμφάνιση αρκετά εύκολα, μαζεύοντας ένα βαρύ λαμπτήρες χρώμα. Θα ήταν το καλύτερο φως σε ένα μεγάλο αριθμό των βολβών. Workspace ιδανικά θα πρέπει να αναδείξει τις λάμπες φθορισμού, αλλά όλα εξαρτώνται από τις προτιμήσεις σας.

μικρού μεγέθους του έργου της κουζίνας θα πρέπει να αρχίσει με το σχέδιο φωτισμούμικρού μεγέθους του έργου της κουζίνας θα πρέπει να αρχίσει με το σχέδιο φωτισμού

Σε μικρότερα δωμάτια, όλα τα στοιχεία είναι κοντά στο πρόσωπο, τον σπρώχνουν, γιατί στα μάτια αρχίζουν να ρίξει τις περισσότερες φορές οι μικρές λεπτομέρειες. Για να είναι πιο ομαλή η υπερπληθυσμού, αυτά τα στοιχεία θα πρέπει επίσης να τυλίξετε το όφελος. Όποιο σχέδιο δεν έχετε πάρει, να δώσουν προσοχή στην επιφάνεια των επίπλων και τα πιάτα σας - το πιο λαμπερό μέταλλο ή γυάλινα αντικείμενα είναι παρόν, το πιο ευρύχωρο θα φαίνεται το εσωτερικό. Αξίζει επίσης να προσθέσετε μερικές μικρές, αλλά σχετική ζωηρές λεπτομέρειες, δίνοντας τις ζωντανές νότες.

Εσωτερικός σχεδιασμός - δεν είναι μόνο η τέχνη της δημιουργίας ομορφιάς, αλλά και την ικανότητα για να πάμε στη δουλειά μας στο χώρο έχουμε.

Ειδικά πρόκειται για την κουζίνα - το πιο λειτουργικό μέρος του περιβλήματος. Δημιουργήστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για την οικογένειά σας, και διατηρώντας παράλληλα την απλότητα και την ευκολία, τόσο απαραίτητα κατά την προετοιμασία των τροφίμων - ένα σημαντικό έργο, το οποίο χειρίζεται αρμόδιες εργονομία. Κατά την ανάπτυξη του σχεδίου, πρέπει να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στην ευθυγράμμιση των επίπλων, να λαμβάνουν υπόψη τη χρησιμότητα των αντικειμένων και τη διαθεσιμότητά τους. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις γωνίες και την απόσταση των επίπλων, ελευθερώνοντας τόσο πολύ χώρο στο κέντρο, και μην ξεχάσουμε φωτισμού. 

Ανεξάρτητη σχεδιασμό μικρού μεγέθους κουζίνα (video)