Νέα διακοσμητικά στοιχεία στο σχεδιασμό της κουζίνας σας για να κάνει χώρο αγνώριστηΝέα διακοσμητικά στοιχεία στο σχεδιασμό της κουζίνας σας για να κάνει χώρο neuznavaemymEsli που αποφάσισε να αλλάξει και πάλι τον σχεδιασμό των δικών τους φαγητό, να κάνει επισκευές ή να εισαγάγει αυτό το νέο στοιχείο διακόσμηση των δωματίων, είναι χρήσιμο να έχετε μερικές συμβουλές και συστάσεις σχετικά με την καταχώριση.

Δεν έχουν κατ 'ανάγκη ιδιαίτερες ικανότητες σχεδιασμού για να δημιουργήσει ένα σπίτι στην κουζίνα είναι κάτι εντελώς νέο. Μετά από όλα, μόνο εσείς τον εαυτό σας να αποφασίσει τελικά ποια κουζίνα πιο κοντά το στυλ σας.

Ενδιαφέρουσες ιδέες για την επισκευή και το σχεδιασμό της κουζίνας

Θα πρέπει πρώτα να εγκαταλείψει το ακίνητο από τα έπιπλα για την καλύτερη εκπροσωπεί και να καταλάβουν πώς πρέπει να εξετάσουμε και τον καλύτερο τρόπο για να κάνει τις επισκευές.

σχεδιασμός κουζίνας και το ανώτατο όριο της

Υπάρχει ένας ενδιαφέρων τρόπος για να σχεδιάσει - να μειώσει το επίπεδο της οροφής στη ζώνη έργο εξ ολοκλήρου πάνω από τα ντουλάπια τοίχου. Έτσι, λυθούν κάποια ζητήματα επισκευή:

 • απελευθέρωση από την καθημερινή καθαριότητα στα ντουλάπια?
 • κρύβεται αγωγός από τον απορροφητήρα, το οποίο χαλάει την συνολική εμφάνιση?
 • στην επιφάνεια εργασίας είναι δυνατόν να εγκαταστήσετε το πρόσθετο φωτισμό.

Συγκρατημένη οροφής πάνω από την περιοχή εργασίας - μια πολύ πρακτική λύσηΣυγκρατημένη οροφής πάνω από την περιοχή εργασίας - μια πολύ πρακτική λύση

Εάν η κουζίνα έχει επιλεγεί σχεδιασμού σύμφωνα με το πνεύμα της Προβηγκίας, ή χώρας, συνιστάται να διακοσμήσετε το ανώτατο όριο με ξύλινα δοκάρια. Μαζί τους θα κρεμάσει τα φώτα.

Οι τοίχοι του σπιτιού στην κουζίνα

Λύσεις και ιδέες για την επισκευή και ντεκόρ τοίχων, υπάρχουν πολλές. Επαγγελματική σχεδιαστές προτείνουμε να παίξει σε αντιθέσεις. σχεδιαστικές ιδέες τοίχου μπορεί να διαφέρουν ευρύτατα, λόγω των τελειώματα υπάρχουν τόσα πολλά σήμερα. Η επισκευή τραπεζαρία ενός από τους τοίχους μπορεί να γίνει διαφορετικά. Υλικά για τέτοιου είδους επισκευές μπορεί να είναι:

 • ζωγραφική?
 • ζωγραφίσει?
 • αντίθεση ταπετσαρία?
 • υφή φινίρισμα?
 • καθρέφτες?
 • Τοιχογραφία.

ποδιά κουζίνας μπορεί να τελειώσει με οποιαδήποτε ασυνήθιστη πλακάκια. Αλλά ένα πλήρες μοναδικό σχεδιασμό που θα αποκτήσουν μετά την τεχνολογία που ονομάζεται «photoplasticization». Αυτή η μέθοδος διακόσμησης επιτρέπει την έκδοση τοιχογραφίες μεγάλων διαστάσεων στην υψηλότερη ανάλυση. Μόλις μεταξύ του υποστρώματος του αλουμινίου και πλεξιγκλάς σφραγίζεται αυτές τις εικόνες, εικόνα που λαμβάνεται ότι είναι πλήρως προστατευμένη από εξωτερικούς παράγοντες.

τεχνική photoplasticization μπορεί να εφαρμοστεί όχι μόνο επί των τοιχωμάτωντεχνική photoplasticization μπορεί να εφαρμοστεί όχι μόνο επί των τοιχωμάτων

Έπιπλα πρόσοψη με ένα πολύχρωμο εικόνα θα είναι ένα φωτεινό έμφαση στην εσωτερική διακόσμηση κουζίναςΈπιπλα πρόσοψη με ένα πολύχρωμο εικόνα θα είναι ένα φωτεινό έμφαση στην εσωτερική διακόσμηση κουζίναςΑσυνήθιστο ποδιά κουζίνας από γυαλί, μπορεί να είναι ένα φωτεινό διάκοσμο του εσωτερικούΑσυνήθιστο ποδιά κουζίνας από γυαλί, μπορεί να είναι ένα φωτεινό διάκοσμο του εσωτερικού

Ενδιαφέρουσες ιδέες για την διακόσμηση του σπιτιού και κουζίνας design

Τα έπιπλα δεν αλλάξει αναγκαστικά τελείως, αν θέλετε να κάνετε μια νέα ζωή σε ένα φωτεινό σταγόνα εσωτερική διακόσμηση το δικό σας σπίτι κουζίνα σας. Αρκεί να λειτουργήσει σωστά με ό, τι είναι διαθέσιμο, και εντυπωσιακό σχεδιασμό είναι εγγυημένη.

Πρωτότυπες ιδέες ντεκόρ κουζίνας (βίντεο)

Επισκευή οικιακών επίπλων στην κουζίνα

Βασικά, κατά την ενημέρωση της κουζίνας διακόσμηση πιο δαπανώνται για την αγορά των μονάδων της κουζίνας. Όταν θέλετε να κάνετε μια πολύ προσωπική, προκειμένου, όπως ακουστικά για την τιμή θα μπορούσε να ξεπεράσει όλες τις επισκευές. Ως εκ τούτου, αν τα σχέδιά σας δεν περιλαμβάνει την αγορά των ακριβών επίπλων, η διαβάσετε συμβουλές για την επισκευή και τη μετατροπή του παλιού εσωτερική διακόσμηση:

 • αφαιρέσει μέρος από τα μέτωπα υπουργικό συμβούλιο και να αφήσει ανοικτά ράφια παραπάνω. Στο κάτω μέρος των ντουλαπιών μπορεί να κρεμαστεί όμορφες κουρτίνες.
 • Ψάθινα καλάθια και κουτιά από πλαστικό - μια μεγάλη εναλλακτική λύση με το πρότυπο συρτάρια και τα ράφια. Αυτό το σχέδιο είναι πιο κατάλληλο για να τοποθετηθεί σε ένα ρουστίκ στυλ.
 • Αντικαταστήστε πόμολα υπουργικό συμβούλιο.
 • Χτισμένο λάμψη φωτεινά χρώματα, αν ζωγράφισε το καθένα από αυτά σε διάφορα χρώματα.
 • Χρησιμοποιήστε τις αρχές του decoupage.

Χρήσιμα αξεσουάρ για τη διακόσμηση

Για να επιστήσει την προσοχή στο εσωτερικό λεπτομέρεια μπορεί να είναι διάφορα μικρά εξαρτήματα. Μπορεί να είναι ενδιαφέρον αφίσες στους τοίχους, πρωτότυπα μαξιλάρια στον καναπέ κουζίνα, μοναδικά ρολόγια και πολλά άλλα χρήσιμα στοιχεία σχεδίασης. Ποια πρέπει να είναι η κουζίνα, με σκοπό την ορθή εφαρμογή τέτοια μικροπράγματα διακόσμηση; Σε αυτό το λογαριασμό εκεί χρήσιμες συστάσεις για την επισκευή:

 • Αντικατάσταση της ποδιάς. Interior design της αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα θα μεταμορφωθεί πέρα ​​από την αναγνώριση. Αρκετά για να τηρήσουμε τις ταπετσαρίες τοίχου και αξιοπρεπή γυαλί για την προστασία τους.
 • Πολυέλαιοι ασυνήθιστα σχήματα. Με όμορφη πιρούνια, μπουκάλια και ποτήρια μπορεί να κάνει μια ενδιαφέρουσα πολυέλαιο.
 • Κρεμάστε στην τραπεζαρία πλαισιωμένο φωτογραφίες.

Κουζίνα Organizer - ένα διακοσμητικό και ταυτόχρονα, λειτουργικό και χρήσιμο αξεσουάρΚουζίνα Organizer - ένα διακοσμητικό και ταυτόχρονα, λειτουργικό και χρήσιμο αξεσουάρΈνας πολύ καλός τρόπος για να ενημερώσετε το εσωτερικό της κουζίνας σας είναι η χρήση των κλωστοϋφαντουργικών στοιχείωνΈνας πολύ καλός τρόπος για να ενημερώσετε το εσωτερικό της κουζίνας σας είναι η χρήση των κλωστοϋφαντουργικών στοιχείων

Χρήσιμες συμβουλές για την τοποθέτηση του εσωτερικού στη μικρή κουζίνα στο σπίτι

Εάν η κουζίνα σας είναι πολύ μικρό, τότε θα πρέπει να σκεφτούμε προσεκτικά σχετικά με το πώς να οργανώσει σωστά τα έπιπλα σε αυτό. Αυτό είναι απαραίτητο για να τελειοποιήσει το εσωτερικό του σπιτιού δεν γίνει μια μεγάλη χωματερή. Οι ειδικοί Συνιστά τις παρακάτω συμβουλές για το σχεδιασμό:

 • Για μια μικρή κουζίνα είναι καλύτερα να αγοράσουν έπιπλα σε ένα μεμονωμένο έργο.
 • Δίπλα από το νεροχύτη είναι απαραίτητη για να τεθεί ένα πλαίσιο για μαχαιροπίρουνα. Έτσι, δεν χρειάζεται να τα μεταφέρετε μακριά.
 • Ψυγείο δεν ανέχεται τη ζέστη, γι 'αυτό δεν είναι απαραίτητο να τεθεί δίπλα στη σόμπα.
 • Μπορείτε να κάνετε τις μικρές επισκευές και χρησιμοποιώντας ένα πάγκο για να συνδυάσει νεροχύτη, φούρνο και επιφάνεια εργασίας. Με τέτοιες επισκευές εξοικονομεί σημαντικά χώρο στην κουζίνα.
 • Λόγω της γωνιακής ντουλάπια και ράφια κρέμονται θα είναι σε θέση να οργανώσει τους προβολείς
 • Determiner, όπου θα υπάρχει ψυγείο και χώρο εργασίας. Στη συνέχεια μπορείτε να ρυθμίσετε τον καναπέ ή τραπέζι.

Επισκευή και χρήσιμες συμβουλές για να αυξήσετε το χώρο

κουζίνα Visual συνδυασμό με ένα άλλο δωμάτιο του σπιτιού

Για να κάνετε την επισκευή-τραπεζαρία κουζίνα στο σπίτι, δεν σπάσει κατ 'ανάγκην τον τοίχο. Αρκεί να συνδέσετε οπτικά την κουζίνα με το διπλανό δωμάτιο. Εάν η κουζίνα έχει μια πόρτα, τότε η διαδικασία θα είναι πιο σχετικές. Για να επιτευχθεί ένα ενιαίο σχέδιο μπορεί να είναι βαμμένα στο ίδιο χρώμα, δύο χώρων ή επικολλήστε την ίδια ταπετσαρία. Έτσι, μπορείτε να πάρετε το αποτέλεσμα ενός ενιαίου χώρου.

Για να ενοποιήσει οπτικά την κουζίνα σε άλλη θέση, δεν είναι απαραίτητο να καταστρέψει το τείχοςΓια να ενοποιήσει οπτικά την κουζίνα σε άλλη θέση, δεν είναι απαραίτητο να καταστρέψει το τείχος

διάλυμα κουζίνας και φωτισμού

Με προβολείς επίσης δυνατό να επιτευχθεί οπτική αύξηση του χώρου. Απολύτως κατάλληλη μοντέλο mnogolampovye. Το φως τους βρίσκεται πάνω από τους πίνακες εργασίας και τραπεζαρία.

Από τον πολυέλαιο, μπορείτε επίσης να κάνετε ένα φωτεινό έμφαση. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχουν πολλά μοντέλα επιλογές εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό.

επιλογές φωτισμού κουζίνας (βίντεο)

Επισκευή κουζίνας γυαλιστερό φινίρισμα

Η κουζίνα θα μεταμορφωθεί χάρη σε μια ομαλή μέτωπα λάκα. Το κύριο πλεονέκτημά τους είναι ότι αντανακλούν το φως.

Η ιδανική λύση θα ήταν να αποκρύψει τα κεραμίδια. κοστούμι παστέλ, λευκό και κρεμ χρώματα. Κάθε ένα από αυτά συνδυάζεται με οποιοδήποτε κατάλληλο χρώμα αντίθεσης. Σχέδια πρέπει να εγκατασταθεί με κλιμακούμενο τρόπο.

Οι ειδικοί συστήνουν ότι καθορίζουν το ανώτατο όριο όλους τους τοίχους πλακάκια κουζίνας. Πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη ρωγμές και κοιλότητες, ιδιαίτερα σε μέρη που είναι εκτεθειμένα στο φως.

Κουζίνα και κλωστοϋφαντουργίας λύση σε αυτό

Το φυσικό φως θα πρέπει να είναι πολύ - το περισσότερο, τόσο το καλύτερο. Μια εναλλακτική λύση για ογκώδη κουρτίνες θα στόρια ή κουρτίνες αέρα.

Πολύ προσεκτικά πρέπει να επικεντρωθεί στο σχεδιασμό και το σχέδιο. Γείσο θα πρέπει να κρεμάσει λίγο πάνω από το παράθυρο. Με τη βοήθεια αυτού απλός τρόπος για να αυξήσετε οπτικά το ανώτατο όριο.

Το φως του ήλιου απαιτείται να διεισδύει ελεύθερα μέσα στο δωμάτιο. Ως εκ τούτου αναγκαίο να κλείσει τις κουρτίνες παράθυρο.

πρότυπα υφή του ιστού είναι σημαντικά καλύτερη από το συνηθισμένο κλωστοϋφαντουργίας βάτες.

Ρωμαϊκή περσίδες ή φυσικές αποχρώσεις θα είναι ένα φωτεινό έμφασης που απηχεί με άλλα στοιχεία του ντεκόρ από το ίδιο ύφασμαΡωμαϊκή περσίδες ή φυσικές αποχρώσεις θα είναι ένα φωτεινό έμφασης που απηχεί με άλλα στοιχεία του ντεκόρ από το ίδιο ύφασμα

Σχεδιασμός επίπλων στην κουζίνα: οι ιδέες και συμβουλές για το σχεδιασμό

Το φως είναι μαλακά και τα έπιπλα - η καλύτερη λύση για το σχεδιασμό ενός μικρού κουζίνα. Αν συγχωνεύεται με το κύριο υπόβαθρο των τειχών, η κουζίνα δεν φαίνεται ογκώδη.

Το εσωτερικό του δωματίου, θα εξετάσουμε το κομψό έπιπλα κατασκευασμένα από διαφανές γυαλί:

 • τραπεζαρία?
 • γυαλί καρέκλες?
 • σχεδόν αόρατα ράφια?
 • μπαρ.

Μια μικρή κουζίνα θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη έπιπλα στο δωμάτιο ήταν δωρεάν. Για να επεκτείνετε οπτικά το χώρο, μπορείτε να βάλετε το θέμα ψηλά στην αθέατη πλευρά. Έτσι, οπτικά ανώτατο όριο αυξάνεται προς τα πάνω.

Η τραπεζαρία είναι το κέντρο της προσοχής στην κουζίνα. Καλύτερη επιλογή στρογγυλό ή ωοειδές σχήμα.

ιδέες σχεδιασμού επίπλων στην κουζίνα (video)

συμπέρασμα

Εάν έχετε την επιθυμία και τη δυνατότητα του ελεύθερου χρόνου, είναι δυνατόν να μετατρέψει το σχεδιασμό της κουζίνας σχεδόν κάθε εβδομάδα. Για να το κάνετε αυτό για μια μικρή καλλυντικά επισκευές και τις πιο τρελές ιδέες. Όλες οι χρήσιμες συστάσεις σχετικά με την καταχώριση της διακόσμηση και επισκευή των εγκαταστάσεων που έχουν μάθει από αυτό το άρθρο.

Τα παραδείγματα των ιδεών του σχεδιασμού για την κουζίνα (φωτογραφία)