Παλιά μέτωπα κουζίνα μπορεί να δώσει αγνώριστη θέαΠαλιά μέτωπα κουζίνα μπορεί να δώσει αγνώριστη vidMechta πολλές νοικοκυρές - καινούργια έπιπλα κουζίνας. Δυστυχώς, δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να αλλάζουν συχνά φορούν ακουστικά στο επόμενο. Αλλά η δημιουργικότητα είναι πολύ πιθανό να ενημερώσετε την παλιά έπιπλα κουζίνας με τα χέρια του.

Λεπτομέρειες στο προσκήνιο

Η μέγιστη ενημερώνεται κουζίνα με το χαμηλότερο κόστος πραγματοποιείται με διάφορες μεθόδους. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να ανανεώσει τις κάποιες λεπτομέρειες του εσωτερικού:

 • κάνει μια νέα πρόσοψη στο ντουλάπι?
 • διακοσμήσετε τον τοίχο νέων επίπλων?
 • χρησιμοποιήσετε διακοσμητικά στοιχεία.

Η χρήση των διακοσμητικών στοιχείων για την ανακαίνιση - η πιο κοινή λύσηΗ χρήση των διακοσμητικών στοιχείων για την ανακαίνιση - η πιο κοινή λύση

Για την εργασία σας Πρέπει εργαλεία και υλικά:

 • ακρυλική λάκα?
 • αστάρι και βαφή για το ξύλο?
 • βούρτσα ή ρολό?
 • κόλλα ξύλου?
 • χάρακα μέταλλο, μετροταινία?
 • γυαλόχαρτο?
 • ψαλίδι?
 • διακοσμητικά επικάλυψη, αξεσουάρ επίπλων?
 • κεραμικά πλακίδια, μπαστούνι?
 • χύτευση ή διακοσμητικές λωρίδες ξύλου.

Αποκατάσταση των κατεστραμμένων πάγκων (βίντεο)

Αλλάξτε το χρώμα της πρόσοψης

Αλλάξει ριζικά την εμφάνιση των μονάδων της κουζίνας μπορεί να βοηθήσει ζωγραφίσει την πρόσοψη ενός διαφορετικού χρώματος. Πριν από αυτό, θα πρέπει να αποσυναρμολογήσετε το περίβλημα, αφαιρέστε το υλικό και εξαρτήματα. Ο τοίχος έχει καθαριστεί από παλιά χρωμάτων και βερνικιών. Μπορούν να απομακρυνθεί ο διαλύτης ή τα δέρματα των γυαλόχαρτο.

Όταν η επιφάνεια του περιδέσμου, που εφαρμόζεται στον εκκινητή ερμάριο. 1,5-2 ώρες πραγματοποιηθεί τον εαυτό της ζωγραφικής. Επιλέξτε ένα ανθεκτικό στο νερό βαφή στη βάση. Αυτοκίνητο είναι επίσης κατάλληλο για το σκοπό αυτό.

Αν δεν απολαμβάνουν κυνηγούν με βούρτσες, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε σπρέι. Αυτό είναι πολύ βολικό αν θέλετε να διακοσμήσετε το υπουργικό συμβούλιο εφαρμογή περίπλοκα μοτίβα μέσα από μια μεμβράνη.

μπογιά Πόρτα μέσα από το πιστόλι χρειάζεται λιγότερο χρόνομπογιά Πόρτα μέσα από το πιστόλι χρειάζεται λιγότερο χρόνοΜέσω της χρήσης ενός κυλίνδρου όταν ζωγραφική έπιπλα, σπασμένα πρόσοψη υφήΜέσω της χρήσης ενός κυλίνδρου όταν ζωγραφική έπιπλα, σπασμένα πρόσοψη υφή

χρησιμοποιούμε διακοσμήσεις

Αν μια ενημέρωση των επίπλων αποκλειστικά με τη ζωγραφική φαίνεται βαρετό για εσάς, μπορείτε να διακοσμήσετε ένα τοίχο με πρόσθετα διακοσμητικά στοιχεία. Όταν σχηματίζεται η πρωτογενής επικάλυψη, λεπτομέρειες σχετικά με την πρόσοψη επισυνάπτεται:

 • στόκος?
 • επένδυση?
 • χύτευση.

Μπορείτε να κάνετε καλούπια στις προσόψεις των συμβατικών κεραμιδιώνΜπορείτε να κάνετε καλούπια στις προσόψεις των συμβατικών κεραμιδιώνΕπένδυση των κεραμικών τοποθετηθεί στο κόλλα πλακιδίωνΕπένδυση των κεραμικών τοποθετηθεί στο κόλλα πλακιδίων

Χρησιμοποιούνται τόσο ξεχωριστά όσο και σε συνδυασμό μεταξύ τους. Τα στοιχεία αυτά δίνουν την υφή της εμφάνισης των επίπλων. θεωρώ διακόσμηση τεχνολογία ακουστικό με ένα ξύλινο καλούπια:

 1. Επιλεγμένα λεπτές λωρίδες ή σκαλισμένα κυρτό ημικυκλικό σχήμα.
 2. Στην επιφάνεια της πρόσοψης εφαρμόζεται σημάδια μέλλον μοτίβο.
 3. Εάν η χύτευση είναι προσαρτημένη γύρω από την περίμετρο των ορθογωνικών επιφανειών, οι άκρες κόβονται σε γωνία 45 μοιρών.
 4. Οι ράβδοι συνδέονται με έπιπλα με κόλλα για τον καθορισμό των προϊόντων ξύλου.
 5. Διευθύνει την ολοκλήρωση ζωγραφική της πρόσοψης.

Όπως διακοσμητικά ένθετα στις γωνίες μεταξύ των ιμάντων χύτευσης φαίνεται ωραίο καλούπια.

Εάν μετά την επισκευή έχει παραμείνει αχρησιμοποίητο κεραμίδια, είναι επίσης ιδανικό ως υλικό φινιρίσματος. Είναι δυνατόν να επικολλήσετε πάνω τόσο στον τοίχο και στο τραπέζι της κουζίνας.

Decoupage παλιά έπιπλα κουζίνας (βίντεο)

μωσαϊκό από πορσελάνη

Αν η προκατάληψη ότι οι κακοποιημένες σκεύη κατάστημα στο σπίτι δεν μπορεί να είναι - δεν είναι για σας, μπορεί κάλλιστα να είναι το αρχικό υλικό φινιρίσματος για έπιπλα διακόσμηση. πλακίδια πορσελάνης στην πόρτα ή στην επιφάνεια του τραπεζιού δεν είναι μόνο πολύ όμορφα, αλλά και λειτουργικά. Τέτοια υλικά είναι ανθεκτικά στη θερμοκρασία, την υγρασία και άλλες επιβλαβείς παράγοντες.

Για να διακοσμήσετε τα έπιπλα σπασμένα Κίνα:

 1. Επιλέξτε ένα σχέδιο και να σχεδιάσετε ένα σκίτσο.
 2. Σύρετε το στην επιφάνεια εργασίας.
 3. Απλώστε κόλλα.
 4. Φορέστε τα κομμάτια μοτίβο.
 5. Κενά ανάμεσα πορσελάνη σφραγίσει το ενέματα για κεραμικά πλακίδια να ταιριάζουν.

Για να επισημοποιήσει τον πάγκο κεραμική ψηφίδα, θα πρέπει να σκεφτείτε εκ των προτέρων σχέδιοΓια να επισημοποιήσει τον πάγκο κεραμική ψηφίδα, θα πρέπει να σκεφτείτε εκ των προτέρων σχέδιο

Ερείπια ενός παλιού σπασμένα αγγεία μπορεί να είναι χρήσιμο στην αποκατάσταση των επίπλωνΕρείπια ενός παλιού σπασμένα αγγεία μπορεί να είναι χρήσιμο στην αποκατάσταση των επίπλωνΠορσελάνη ή κεραμικό μωσαϊκό να διακοσμήσετε όχι μόνο έπιπλαΠορσελάνη ή κεραμικό μωσαϊκό να διακοσμήσετε όχι μόνο έπιπλα

προσόψεις Ενημέρωση μπαστούνι

Rattan - ένα πολύ πολυλειτουργικό υλικό. Χρησιμοποιείται για την κατασκευή επίπλων και για το φινίρισμα διάφορες επιφάνειες. Είναι ένα πολύ όλκιμο και ταυτόχρονα πολύ ανθεκτικό.

Με τα έργα μπαστούνι στις ακόλουθες τεχνολογίες:

 1. Μετρήστε τον τοίχο για να υπολογίσει το απαιτούμενο μήκος του μπαστούνι.
 2. υλικό Roll μουλιάσει σε κρύο νερό πριν από την εργασία για 20-30 λεπτά.
 3. Προετοιμάστε μια ομαλή ξύλινα πηχάκια με το οποίο να πιεστεί μπαστούνι ενάντια στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια της συγκόλλησης.
 4. Κόψτε μπαστούνι από τις μετρήσεις.
 5. Κόλλα εφαρμόζεται στο υπουργικό συμβούλιο, στο οποίο πιέζεται το υλικό φινιρίσματος.

Όταν τα στοιχεία σταθερά προσκολλημένα, το φινίρισμα διεξάγεται επιφάνειες επίστρωσης.

Τεχνική με βέργες από μπαμπού (βίντεο)

Επικόλληση υπουργικό συμβούλιο φωτογραφία ταπετσαρίες

Χάρη στην Τοιχογραφία σε παλιά μέτωπα της κουζίνας μπορεί να δημιουργήσει μια ενιαία αρμονική σύνθεσηΧάρη στην Τοιχογραφία σε παλιά μέτωπα της κουζίνας μπορεί να δημιουργήσει μια ενιαία αρμονική σύνθεση

φωτογραφία ταπετσαρίες επικόλληση - μια πολύ ενδιαφέρουσα τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενημερώσετε τον τοίχο της κουζίνας. Οι εικόνες τους περιορίζονται μόνο από τη φαντασία σας. Μετά από όλα, σήμερα είναι δυνατόν όχι μόνο να επιλέξετε το χρώμα και το σχέδιο στο κατάστημα, αλλά και κάθε άλλο βιβλίο στο τυπογραφείο. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείο.

Πριν από την επικόλληση, μέτωπα έπιπλα θα πρέπει να καθαρίζονται και γεμάτοιΠριν από την επικόλληση, μέτωπα έπιπλα θα πρέπει να καθαρίζονται και γεμάτοιΠροκειμένου η εικόνα ήταν ανθεκτική, κορυφαία στρώση λάκας εφαρμόζεταιΠροκειμένου η εικόνα ήταν ανθεκτική, κορυφαία στρώση λάκας εφαρμόζεται

Για την επικόλληση υπουργικό συμβούλιο ταπετσαρία:

 1. επιφάνεια Έπιπλα έχει καθαριστεί από παλιό χρώμα και τριβείο χρώμα ή γυαλόχαρτο.
 2. Σκόνη και Τρίψτε επικαλύπτεται με ένα στρώμα αστάρι. Αν μεμονωμένες εικόνες θα χρησιμοποιηθεί μετά τη επίπλων χρώματος αστάρι μονότονα.
 3. Ταπετσαρίες ή απευθείας τις φωτογραφίες σας.
 4. Προσωπικές φωτογραφίες δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε όλα τα διαθέσιμα χώρο. Αρκεί να διακοσμήσετε τις πόρτες τους.
 5. Μόλις στεγνώσει η κόλλα, τα έπιπλα είναι καλυμμένο με βερνίκι.

Κόλλα wallpapers στην πρόσοψη θα πρέπει να είναι προσεκτικά, εξομαλύνοντας όλα τα εξογκώματαΚόλλα wallpapers στην πρόσοψη θα πρέπει να είναι προσεκτικά, εξομαλύνοντας όλα τα εξογκώματα

Η πλήρης αντικατάσταση της πρόσοψης

Αν τα έπιπλα είναι τόσο φθαρεί ότι η ζωγραφική είναι ασήμαντη επίδραση στην εμφάνισή του, το υπουργικό συμβούλιο θα βοηθήσει να αναβαθμίσουν την πλήρη αντικατάσταση της πρόσοψης. Αυτή η μέθοδος είναι πιο ακριβά από ό, τι όλα τα παραπάνω, αλλά ακόμα πιο οικονομική από την αγορά ενός νέου ακουστικού.

Για λεπτομέρειες σχετικά με την πρόσοψη του σύγχρονου μοντέλα της σπονδυλωτή έπιπλα μπορεί να αγοραστεί απευθείας από τον κατασκευαστή. Θα πρέπει μόνο να δέσει στο παλιό τόπο, νέες πόρτες και τα συρτάρια για να αντικαταστήσει εάν είναι απαραίτητο. Για περισσότερες αντίκες, σπάνια προσόψεις έπιπλα έχουν γίνει σε μεμονωμένες μετρήσεις.

Για να ρυθμίσετε μη αυτόματα τις προσόψεις, Θα χρειαστείτε:

 1. Αφαιρέστε την παλιά πόρτα.
 2. Χρώματα και βερνίκια πρώτων νέα προϊόντα στον τόνο έπιπλα.
 3. Συγκεντρώστε τα μέρη βιδώνοντας τις βίδες με την παλιά θέση.

τον έλεγχο του υλικού στις προσόψεις της κουζίνας (video)

συμπέρασμα

Τώρα που ξέρετε πώς να ενημερώσετε τα έπιπλα με τα χέρια του, δεν μένει παρά να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και να πάμε στη δουλειά μας. Όπως μπορείτε να δείτε, δεν απαιτεί σημαντικές οικονομικές δαπάνες και ειδικές δεξιότητες. Μόνο ένα σύνολο τυποποιημένων εργαλείων, τη δημιουργικότητα και την επιθυμία να δώσει νέα πνοή στην παλιά σας έπιπλα.

Παραδείγματα ανακαίνιση των παλαιών επίπλων (φωτογραφίες)