Κορκ ταπετσαρία - δεν είναι μόνο ένα ζεστό ντεκόρ σε ένα οικολογικό στυλ, αλλά και καλή προστασία κατά του θορύβουΚορκ ταπετσαρία - δεν είναι μόνο ένα ζεστό ντεκόρ σε ένα οικολογικό στυλ, αλλά και καλή προστασία κατά του θορύβου από την μοναδική ταπετσαρία φελλό, έτσι ώστε να είναι φυσικό σε όλα τα 100%. Έκαναν από το φλοιό του δέντρου φελλού δρυς, και ο φλοιός αφαιρείται μόνο αυτή τη φορά σε δώδεκα χρόνια. Μετά την απομάκρυνση του φλοιού συνθλίβεται και εφαρμόζεται σε μια κατάλληλη βάση - συνήθως ένα fleece, αλλά χρησιμοποιείται μόνο βαρύ χαρτί.

Κορκ ταπετσαρία στο εσωτερικό

Για τους λάτρεις ekostilya φελλό ταπετσαρία - ένα πραγματικό δώρο Θεού. Ecostyle υποστηρίζει φυσικά χρώματα και υλικά στο εσωτερικό, και φελλό ταπετσαρία - είναι δύο για ένα. Αν κοιτάξετε μια φωτογραφία, μπορείτε να δείτε πώς απίστευτο φαίνονται.

Οι σχεδιαστές πιστεύουν ότι αυτές οι ταπετσαρίες δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γαλήνης, ηρεμίας, και καλό είναι να επιλέξετε την ταπετσαρία για εκείνους που ζουν στην πόλη. Είναι σαν μια χαλαρωτική επίδραση, η οποία είναι απαραίτητη για τους κατοίκους των πόλεων με ένα εξαγριωμένο ρυθμό της ζωής.

Κορκ ταπετσαρία είναι πολύ ζεστό, ανθεκτικά στη φθορά, και δεν φοβούνται την υγρασία. οι θετικές ιδιότητες της μάζας δίνει τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε δωμάτιοΚορκ ταπετσαρία είναι πολύ ζεστό, ανθεκτικά στη φθορά, και δεν φοβούνται την υγρασία. οι θετικές ιδιότητες της μάζας δίνει τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε δωμάτιο

Δωμάτιο όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φελλό ταπετσαρία:

 • Κορκ ταπετσαρία στο εσωτερικό της κουζίνας. Εάν χρησιμοποιείτε τα έπιπλα των φυσικών αποχρώσεων, αυτές οι ταπετσαρίες είναι πολύ αρμονική. Εάν έχετε μια μικρή κουζίνα, στη συνέχεια επικόλληση τοίχους ταπετσαρία μπορεί να ληφθεί με τη μορφή πλακιδίων, η αναγέννηση είναι η βέλτιστη. Εάν η ταπετσαρία δεν εμποτίζεται με κερί για την κουζίνα δεν είναι επίσης κατάλληλα - πετρελαίου και των τροφίμων οσμές θα απορροφηθούν.
 • Κορκ ταπετσαρία στο εσωτερικό της αίθουσας. Οι τοίχοι στο διάδρομο ή διαδρόμους μακριά με μόνο εκείνα τα υλικά τα οποία μπορούν να πλένονται εύκολα και καθαρίζονται. Από το φελλό ταπετσαρία είναι αντιστατικό, σκόνη τους δεν θα κολλήσει. Έτσι, αυτές οι ταπετσαρίες μπορούν να καθαριστούν.
 • Ταπετσαρίες από φελλό στο εσωτερικό του σαλονιού. Συνήθως, οι σχεδιαστές συμφωνούν ότι το κεντρικό τοίχωμα μπορεί να είναι είτε κουκουλοφόροι αντίθεση ταπετσαρία, και τρεις άλλοι - φελλό. Για όλους τους τέσσερις τοίχους του σωλήνα δεν είναι πάντα απαραίτητο, αλλά σε αυτό το συνδυασμό φαίνεται μεγάλη. Αντίθετες χρώμα τοίχους μπορεί να είναι, για παράδειγμα, τη σοκολάτα.
 • Ταπετσαρίες από φελλό στο μπάνιο. Για όσους έχουν κουραστεί από τις κρύες κεραμίδια. Κορκ δημιουργεί την ψευδαίσθηση της θερμότητας, η οποία είναι συχνά στο μπάνιο δεν είναι αρκετό. Μην αμφιβολία ότι ο σωλήνας είναι ανθεκτική σε μύκητα, μούχλα και άλλες παρενέργειες της υψηλής υγρασίας.

Cork στο εσωτερικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα διακοσμητικό πάνελ ή πάνελ τοίχου πλήρως λειτουργικόCork στο εσωτερικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα διακοσμητικό πάνελ ή πάνελ τοίχου πλήρως λειτουργικό

Σε γενικές γραμμές, μπορεί να σημειωθεί ότι το βύσμα - πολύ ευπροσάρμοστο υλικό που, χάρη στη φυσική της δούμε μεγάλη σε κάθε δωμάτιο. Σε κάποια από τα τείχη, που μπορεί να είναι οργανικά άλλα εσωτερικά στοιχεία.

Ο σχεδιασμός των δωματίων με επενδύσεις από φελλό τοίχο (βίντεο)

Είναι δυνατόν να κολλήσετε την ταπετσαρία φελλό ταπετσαρία

Αυτό που έχει σημασία δεν είναι το γεγονός επικολληθεί ταπετσαρία, και μια τέλεια προθυμία να τοίχους με την κόλληση. Δεν έχει σημασία που αγοράζετε ταπετσαρία σε κυλίνδρους ή σε πλακίδια, επικόλληση τους εξακολουθούν να χρειάζονται σε επίπεδο τοίχο.

Πώς να κολλήσετε φελλό ταπετσαρία - Τεχνικές Οδηγίες:

 • Περπατήστε στον τοίχο του φάρου εκκίνησης στόκος ή γύψο?
 • Στη συνέχεια, η επιφάνεια θα πρέπει να ασταρωθεί, και όλα τα ελαττώματα των τοίχων επισκευαστεί?
 • Τις πρώτες στροφές του φελλού ταπετσαρία δεν μπορεί να είναι, καθώς και κολλήστε τα επικαλύπτονται, μόνο την άκρη?
 • Κοπή της ταπετσαρίας χρειάζεται ισχυρή ψαλίδι?
 • Πριν κόλλημα ταπετσαρία είναι κομμένα σε λωρίδες, είναι απαραίτητο να τους δώσουμε να ξαπλώσει πριν πρόκειται για την επικόλληση τους τοίχους?
 • Σημάδια στον τοίχο απαραίτητο - σχεδιάσετε μια κατακόρυφη γραμμή από το να κόλλα τις δύο πλευρές να prirezka ήταν η ίδια από όλες τις πλευρές.

κόλλα δεν χρησιμοποιείται για την παραγωγή τέτοιων πέπλων, δεδομένου ότι το ίδιο το πώμα στις στιγμές πιέζοντας διαθέτει η κόλλεςκόλλα δεν χρησιμοποιείται για την παραγωγή τέτοιων πέπλων, δεδομένου ότι το ίδιο το πώμα στις στιγμές πιέζοντας διαθέτει η κόλλες

Αν δείτε τα σχόλια, είναι σαφές ότι μεγάλη σημασία έχει η επιλογή της κόλλας.

Κόλλα για φελλό ταπετσαρία

Εδώ, επίσης, έχει τη δική αποχρώσεις του. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ακριβό ακρυλική κόλλα, είναι εύκολο στη χρήση, και άπειροι επισκευή άνθρωπος θα καταλάβει. Όμως, οι ειδικοί συμβουλεύουν να αγοράσει μια απλή κόλλα επαφής, είναι απαραίτητο να πειραματιζόμαστε με, αλλά η ταπετσαρία, τα οποία καθορίζονται σε αυτό, σίγουρα δεν υστερούν.

Απλά δεν παίρνουν απολύτως καμία κόλλα επαφής. Στο πακέτο θα πρέπει να γραφτεί «βαριά ταπετσαρία.»

Επικοινωνία Κολλητική θα αναλάβει καλύτερα εάν η ταπετσαρία πλέον πιέζεται στην επιφάνεια των τοίχωνΕπικοινωνία Κολλητική θα αναλάβει καλύτερα εάν η ταπετσαρία πλέον πιέζεται στην επιφάνεια των τοίχων

Μην χρησιμοποιείτε λευκή κόλλα και άλλα συγκολλητικά στην οποία το νερό είναι παρόν. Nitrokley επίσης δεν συνιστάται, δεν είναι ασφαλές για την ανθρώπινη υγεία.

Η χρήση του φελλού στο εσωτερικό (αναθεώρηση βίντεο)

Κορκ υποστρώματος ταπετσαρίας

Τι είναι παραγεμισμένο κάτω από την ταπετσαρία - ένα πλέγμα που χρησιμοποιείται ως το μεσαίο στρώμα. Το μεσαίο στρώμα είναι ένα υλικό μέσο του οποίου η αποστολή εξισώνει και βελτιώνει την πρόσφυση (σύζευξη) μεταξύ της επιφάνειας τοιχώματος και της παλτό τέρματος.

Γιατί χρειαζόμαστε αυτό το επίπεδο:

 • Αυτό αντισταθμίζει πλήρως για όλα τα ελαττώματα της βάσης?
 • υλικό που χρησιμοποιείται για πρόσθετη πρόσφυση?
 • Βοηθά να προετοιμαστούν γρήγορα στον τοίχο για την κόλληση.

Εκτός από όλες τις παραπάνω ιδιότητες, φελλό υπόστρωμα - είναι επίσης μια εξαιρετική θερμομόνωση, καθώς και - ηχομονώσειςΕκτός από όλες τις παραπάνω ιδιότητες, φελλό υπόστρωμα - είναι επίσης μια εξαιρετική θερμομόνωση, καθώς και - ηχομονώσεις

Μην χρησιμοποιείτε φελλό υπόστρωμα μόνο αν το τείχος ανακούφιση σε μεγάλο βαθμό ευνοείται μπροστά.

Αν κοιτάξετε σε υπόθεμα φωτογραφία φελλού, μπορείτε να δείτε ότι φαίνεται πολύ ωραίο, είναι συχνά χρησιμοποιείται ως αυτο-φινίρισμα υλικό.

Υπάρχει ένα συμβατικό υπόστρωμα, χωρίς πρόσθετες ιδιότητες. Αλλά υπάρχει ένα υπόστρωμα, το οποίο «τεχνογνωσία» για την κατάσβεση των κραδασμών και ηχομονώσεις είναι.

υπόστρωμα Κορκ (βίντεο)

καλύμματα Cork τοίχων, αυτοκόλλητες

Αυτοκόλλητο φελλό ταπετσαρία - είναι η καινοτομία στις επισκευές. Ποια είναι η ομορφιά τους - είναι σταθερά στον τοίχο ως γνωστό όλα τα φιλμ αυτοκόλλητο.

Φανταστείτε ένα τείχος κόλλημα ομαλή, καθαρή, λεία. Μπορείτε να τα έχουν μετρήσει, και να αρχίσει να τα φύλλα κοπής. Με πλάτος της ταπετσαρίας είναι απαραίτητο να διαχωριστεί το προστατευτικό στρώμα, τριών εκατοστομέτρων. Το ανοικτό μέρος της ταπετσαρίας είναι κολλημένο στον τοίχο, και η προστατευτική μεμβράνη αφαιρείται από όλο το φύλλο ιστός προσκολλάται εντελώς.

Εάν στο πλαίσιο σχηματίζεται έτσι φυσαλίδες ταπετσαρία, η υπόθεση μπορεί να αφαιρεθεί με ένα υγρό πανί. Αν ο αέρας εξακολουθεί να μην πάει, μπορούμε να κάνουμε μια μικρή τρύπα μιας βελόνας, και στη συνέχεια και πάλι σε ύφασμα σιδήρου ταπετσαρία.

Αυτοκόλλητες είδος φελλού ταπετσαρία είναι ιδιαίτερα λεπτή δομή, καθιστώντας το πιο ευέλικτο: μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των τοίχων, θυρών, διακόσμηση επίπλων, πάνελ διακόσμηση, κλπΑυτοκόλλητες είδος φελλού ταπετσαρία είναι ιδιαίτερα λεπτή δομή, καθιστώντας το πιο ευέλικτο: μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των τοίχων, θυρών, διακόσμηση επίπλων, πάνελ διακόσμηση, κλπ

Δημοφιλή εμπορικά σήματα φελλό ταπετσαρία

Υπάρχουν πολλά εμπορικά σήματα που συγκεντρώνουν τα καλύτερα σχόλια. Ένα από αυτά - Ibercork. Συνήθως, αυτές οι ταπετσαρίες είναι φωτεινά χρώματα - μπεζ, κίτρινο και αποχρώσεις.

επικαλύψεις από φελλό τοίχων από τους καλύτερους κατασκευαστές μπορούν να βρεθούν στην κατασκευή του δικτύου υπεραγορά Leroy Merlin.

Μερικές φορές αυτές οι ταπετσαρίες που καλύπτονται από ένα έγχρωμο ή ουδέτερο βερνίκιΜερικές φορές αυτές οι ταπετσαρίες που καλύπτονται από ένα έγχρωμο ή ουδέτερο βερνίκι

Ταπετσαρίες από φελλό στο Leroy Merlin:

 • Πτώση στις πωλήσεις, με τη μορφή πλακιδίων φελλού, και με τη μορφή των κυλίνδρων.
 • πλακάκια Cork, τυπικά ζυγίζει 3,3 κιλά. Αλλά μια πολύ βάρος μπορεί να θεωρηθεί υπό όρους μειονέκτημα, η απόδοση των διαφορετικών κεραμίδια.
 • ρολά Cork στη Leroy Merlin δεν ηλεκτροδοτείται, και ως εκ τούτου, τη σκόνη, τα βακτήρια, τα μικρόβια δεν φοβούνται από αυτό.

Leroy προσφέρει μια ποικιλία από χρώματα και αποχρώσεις από τους κορυφαίους παραγωγούς στην παγκόσμια αγορά, η οποία, φυσικά, κάνει τέτοια κάλυψη πιο ελκυστική επιλογή.

Πώς να κόλλα ταπετσαρίας φελλό (βίντεο)

Αν δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν φυσικό ταπετσαρία, ταπετσαρία μπορείτε να αγοράσετε ένα βύσμα. Σίγουρα δεν έχουν τα αξιοζήλευτη χαρακτηριστικά, αλλά μοιάζει με το πρωτότυπο. Εάν το δωμάτιο έχει αλλάξει, είναι λογικό να σκάψει ένα φυσικό φελλό.

Έχουν μια ωραία επιλογή!

Κορκ ταπετσαρία στο εσωτερικό (φωτογραφία)