Σε ένα μικρό έπιπλα υπνοδωματίου πρέπει να τοποθετήσετε καλά, με δεδομένο το μέγεθος του δωματίουΣε ένα μικρό έπιπλα υπνοδωματίου πρέπει να τοποθετήσετε καλά, δεδομένου του μεγέθους της komnatyEsli είστε σε μια κατάσταση, όταν δεν ξέρετε πώς να οργανώσει τα έπιπλα σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο, μην φοβάστε: Προς το παρόν έχει αναπτύξει πολλούς τρόπους για να δημιουργήσουν ένα άνετο χώρο για ύπνο, ακόμη και σε ένα μικρό δωμάτιο. Καθοδηγούμενη από τους απλούς κανόνες για την επιλογή των επίπλων, καθώς και από την απόφαση του χρώματος και φωτισμού στο εσωτερικό ενός υπνοδωματίου, θα είστε σε θέση να κάνει χώρο για τον ύπνο όμορφο και κομψό.

Επιλέγοντας εσωτερικό του ένα μικρό υπνοδωμάτιο

Μιλώντας για τα υπνοδωμάτια, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ποια σύνολο των λειτουργιών θα πρέπει να φέρουν αυτό το δωμάτιο σε κάθε περίπτωση. Εάν το δωμάτιο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τον ύπνο, στη συνέχεια, τοποθετήστε αναγκαστικά πολλά πράγματα. Το μόνο που χρειάζεται - είναι ένα κρεβάτι και ένα μικρό έπιπλο για βασικές ανάγκες.

Για ένα μικρό υπνοδωμάτιο είναι ιδανικό για ένα μικρό κρεβάτι και πολλά ντουλάπια για τα πράγματαΓια ένα μικρό υπνοδωμάτιο είναι ιδανικό για ένα μικρό κρεβάτι και πολλά ντουλάπια για τα πράγματα

Ποιες είναι οι επιλογές για τη λειτουργική υπνοδωμάτια προσανατολισμό είναι η πιο κοινή:

 • Υπνοδωμάτιο, βεστιάριο. Για να φιλοξενήσει τα πράγματα πιο συμπαγής είναι η ντουλάπα. Μια άλλη επιλογή θεωρείται πιο εργονομικό γραφείο τοποθετηθεί στον τοίχο πάνω από το κεφαλάρι. Αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χώρο.
 • υπουργικό συμβούλιο υπνοδωμάτιο. Για να κανονίσετε συμπαγώς το χώρο εργασίας, κατάλληλη επιλογή με την οριοθέτηση του χώρου, χρησιμοποιώντας ένα ράφι για βιβλία και έγγραφα, καθώς και ειδικός φωτισμός. Για ράφι μπορεί να φιλοξενήσει άνετα ένα τραπέζι για το PC ή δημιουργικά εργαλεία.
 • Ένα υπνοδωμάτιο-καθιστικό. Αν ένα δωμάτιο είναι απαραίτητο να οργανώσει το υπνοδωμάτιο και επισκεπτών, μπορεί να χωριστεί σε ζώνες χώρο με ράφια ή οθόνες, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα κρεβάτι-μετασχηματιστή.
 • Υπνοδωμάτιο, μωρό. Αν μια οικογένεια έχει grudnichok, η θέση των κούνια του στο δωμάτιο των γονιών - αυτό είναι μια πολύ πρακτική ιδέα. Επί του παρόντος, υπάρχουν σύνολα υπνοδωμάτιο, τα οποία επιλέγονται στο ίδιο κρεβάτι στυλ για τους γονείς και το μωρό.
 • Υπνοδωμάτιο με 2 κρεβάτια. Αν 1 δωμάτιο περάσουν τη νύχτα σε κάποιον που δεν έχει την πρόθεση να κοιμηθεί σε ένα κρεβάτι, τότε θα εξετάσουμε την επιλογή των «δύο μονά κρεβάτια», καθώς και κουκέτες.
 • Δωμάτιο με κυρίες σάλτσα πίνακα. Η συχνή σύντροφος υπνοδωμάτια και υπνοδωμάτια των γυναικών για ζευγάρια είναι ένα μπουντουάρ. Πολλοί βολικό διαμερίσματα και μια μικρή ωφέλιμη επιφάνεια θα τεθεί ακόμα και τις λεπτομέρειες του εσωτερικού του ένα μικρό υπνοδωμάτιο.

Επιλέγοντας ένα πλήρες σετ επίπλων για κρεβατοκάμαρα, να διέπεται από τις λειτουργίες που πρέπει να φέρουν αυτό το δωμάτιο. Μην προσπαθήσετε πολλά πράγματα συνωστίζονται σε ένα μικρό δωμάτιο! Τοποθετήστε σε ένα δωμάτιο για ύπνο μόνο ό, τι χρειάζεται, και το υπόλοιπο των επίπλων, προσπαθήστε να εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του διαμερίσματος.

Πώς να κάνει το σχεδιασμό ένα μικρό υπνοδωμάτιο σε διαμέρισμα

Για ένα μικρό υπνοδωμάτιο στο διαμέρισμα φαινόταν αρκετά κομψό, άνετο και εύκολο, υπάρχουν πολλά κόλπα σχεδιασμό. Χρησιμοποιήστε τους για την κρεβατοκάμαρά σας και να απολαύσετε ευχάριστες απρόσμενα αποτελέσματα!

Για ένα μικρό υπνοδωμάτιο είναι απαραίτητο να επιλέξετε το σωστό στυλ για να γίνει αρμονικήΓια ένα μικρό υπνοδωμάτιο είναι απαραίτητο να επιλέξετε το σωστό στυλ για να γίνει αρμονική

Τεχνάσματα που χρησιμοποιούνται για να βελτιώσει τη συνολική εμφάνιση ένα μικρό υπνοδωμάτιο είναι αρκετά απλή:

 1. Ντουλάπα πρέπει να τοποθετηθεί στο δάπεδο έως την οροφή, να κάνουν χρήση του μέγιστου χώρου, και καθρέφτη πόρτες θα συμβάλει στη διεύρυνση του δωματίου οπτικά.
 2. Τα ανοιχτά χρώματα στο σύστημα χρώμα των τοίχων και της οροφής.
 3. Έμφαση στον τοίχο σε επαφή με το κεφάλι του κρεβατιού. Αυτό μπορεί να έρχονται σε αντίθεση με το χρώμα της ταπετσαρίας, εκτύπωση, ή μια μεγάλη ζωγραφική Τοιχογραφία πάνω από το κεφαλάρι.
 4. Ο καλός φωτισμός. Άψογη ανώτατο όριο φως θα συμβάλει στη διεύρυνση του χώρου, φωτίζοντας κάθε γωνιά του δωματίου.
 5. Ράφια, τα ράφια, ενσωματωμένο ή κρεμαστά ντουλάπια. Το έξυπνο σύστημα αποθήκευσης σας γλιτώνει από ακαταστασία και τα αντικείμενα που βρίσκονται γύρω από το οποίο να μετατρέψει ένα μικρό υπνοδωμάτιο με ντουλάπα.
 6. Σύντομη κουρτίνες θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν κάποια από τα έπιπλα είναι κοντά σε ένα παράθυρο. μήκος Κουρτίνα ακριβώς κάτω από το περβάζι του παραθύρου φαίνεται πρακτικό και συμπαγές.

Εάν το δωμάτιο είναι καλά φωτισμένο και το φυσικό τρόπο, και το σύστημα λαμπτήρων, η επιλογή της σκοτεινής τοίχοι θα είναι αρκετά αποδεκτή, ακόμη και επείγουσα.

Το εσωτερικό του ένα μικρό υπνοδωμάτιο στο διαμέρισμα Πώς να οργανώσει ένα μίνι-υπνοδωμάτιο.

Τα διαμερίσματα έχουν χώρο για ύπνο συχνά αφήνει πολύ από το επιθυμητό: το μέγεθος της περιοχής ύπνου είναι μερικές φορές όχι περισσότερο από 6 τετραγωνικά μέτρα. μ. Πώς ταιριάζει σε αυτό το μικρό κομμάτι του χώρου όλα τα απαραίτητα στοιχεία και τα έπιπλα; Απαντήσεις είναι!

Σωστά επέλεξε και τοποθετημένα τα έπιπλα στο μίνι κρεβατοκάμαρα θα καταστήσει λειτουργικό και πρακτικόΣωστά επέλεξε και τοποθετημένα τα έπιπλα στο μίνι κρεβατοκάμαρα θα καταστήσει λειτουργικό και πρακτικό

σχεδιαστές Mini-υπνοδωματίων έχουν αναπτυχθεί αρκετές γενικές εκδόσεις, διατηρώντας μέγιστο χώρο:

 • Χτισμένο σε έπιπλα. Μπορεί τοίχο ντουλάπια, την πασαρέλα για ένα κρεβάτι που περιέχουν ανοιχτή θήκες για ρούχα, ένα παγκάκι που βρίσκεται στην περίμετρο του δωματίου, και πολλά άλλα. Monolithic υπνοδωμάτιο σουίτα, η οποία χρησιμοποιεί όλο το κατακόρυφο χώρο, είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για μικρού μεγέθους υπνοδωμάτια.
 • Πλακάκια ή παρκέ, rasplozhonnye διαγώνια. Diagonal - η μεγαλύτερη γραμμή σε ένα τετράγωνο ή ορθογώνιο δωμάτιο. Ως εκ τούτου, μια τέτοια διάταξη αυξάνει την οπτική χώρο.
 • Τα ράφια που βρίσκεται στη γωνία του δωματίου από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Αυτό το σύστημα αποθήκευσης είναι καλό για το σπίτι της βιβλιοθήκης, βραβεία, ειδώλια και άλλα μικρά πράγματα χωρίς τα οποία είναι δύσκολο για πολλούς να φανταστώ τη ζωή σας.
 • Αν το κρεβάτι είναι πραγματικά παίρνει όλο το χώρο του δωματίου, Στη συνέχεια προσπαθούν να αποσπάσουν ακόμα και οι στενοί πίνακες στους διαδρόμους ανάμεσα στους τοίχους και τις άκρες του κρεβατιού.
 • Ευρεία διακοσμημένα περβάζι Μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα μέρος των φυτών εσωτερικού χώρου, ή ακόμα και την τοποθεσία του χώρου εργασίας.

Το μειονέκτημα είναι το μέγεθος του χώρου που είναι αναγκαίο για την αντιστάθμιση του εισοδήματος υπό το φως και την άνεση: δεν αμελώ στην επιλογή του φωτισμού και διακόσμηση στοιχεία, τα οποία δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο: καθρέφτες, πίνακες ζωγραφικής, όμορφη ταπετσαρία και ούτω καθεξής.

Compact υπνοδωμάτιο: μετατροπή έπιπλα

Σε μικρά διαμερίσματα είναι πολύ δύσκολο να τοποθετήσετε τα έπιπλα που απαιτούνται για όλη την οικογένεια. Για να βοηθήσει σε αυτή την κατάσταση έρχεται σε μηχανική καινοτομία μετασχηματιστή υπνοδωμάτιο. Μετατρέπεται σε ένα υπνοδωμάτιο, συχνά κρεβάτι. Κρεβάτι κρύβονται, έτσι ώστε κανείς δεν θα μαντέψει ότι ταιριάζει ένα χώρο ύπνου στο άνετο σαλόνι.

Σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο έπιπλα θα ταιριάζει απόλυτα μετασχηματιστήΣε ένα μικρό υπνοδωμάτιο έπιπλα θα ταιριάζει απόλυτα μετασχηματιστή

Εδώ είναι μια λίστα δείγμα των θεμάτων του εσωτερικού υπνοδωμάτιο, το οποίο μπορεί να μετατραπεί, εξοικονόμηση χώρου:

 1. Κρεβάτι. Τα διπλά κρεβάτια σχηματίζονται σε ένα ντουλάπι κατακόρυφα, και το μόνο μπορούν να στοιβάζονται οριζόντια, επιτρέποντάς σας να κάνετε ένα διπλωμένο ράφι κρεβάτι ή στην επιφάνεια εργασίας. Μετατρέπεται σε ένα κλειστό ντουλάπι μπορεί επίσης να είναι κουκέτες, τα αγαπημένα τους σχεδιαστές για το εσωτερικό των δωματίων των παιδιών.
 2. Γραφείο. Μετασχηματιστές μετατρέπουν πρόσωπο κρεβάτι στην επιφάνεια εργασίας: ένα κρεβάτι στο εκτυλίχθηκε μορφή είναι πάνω στο τραπέζι, και όταν πελεκημένη από το κρεβάτι, ο μηχανισμός αυξάνει τον πίνακα στο επιθυμητό επίπεδο.
 3. Καναπέ-κρεβάτι. Κανείς δεν θα εκπλαγεί καναπέ μεταμορφώνεται σε ένα κρεβάτι, αλλά τώρα υπάρχουν καναπέδες που μπορεί να γίνει μια κουκέτα!
 4. Πάγκος. Εάν η κρεβατοκάμαρα είναι απαραίτητο να εξοπλίσει ένα μικρό γραφείο, μπορείτε να βοηθήσετε το γραφείο, συμπαγής πτυσσόμενα σε ένα επίπεδο με τον τοίχο ή ράφια.
 5. Πτυσσόμενα τραπέζια και καρέκλες. Πολλά ενδιαφέροντα μοντέλα πτυσσόμενες καρέκλες που μπορούν να αποθηκευτούν κρέμεται στον τοίχο ή έξυπνα στοιβάζονται σε ένα ντουλάπι. Υπάρχουν, επίσης, ένα μικρό τραπεζάκι που μπορεί να πάρει τη μορφή της ένα μεγάλο τραπέζι εργασίας ή δείπνο.

Οι ρυθμίσεις αυτές είναι καλές, αν θέλετε νέες τεχνολογίες, καθώς και να έχουν τη δυνατότητα να επενδύσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για την αγορά του μετασχηματισμού επίπλων. Το υψηλό κόστος είναι ένας παράγοντας, εξαιτίας της οποίας πολλοί αρνούνται να αγοράσουν τα έπιπλα-μετασχηματιστή. Ωστόσο, η τιμή πληρώνει την άνεση, την ομορφιά, την εργονομία και την αντοχή της υψηλής ποιότητας πρότυπα των Transformers.

Μετατρέπει το κρεβάτι θα είναι πολύ πιο βολικό από το βιβλίο φορές-out οφείλεται στο γεγονός ότι το στρώμα του μετασχηματιστή-κομμάτι, δεν είναι επιδεκτική σε παραμόρφωση των αλλαγών σχήματος.

Σχεδιασμός ένα μικρό υπνοδωμάτιο για το γυαλί

Γυαλί - Αυτό είναι το καλύτερο υλικό για να επεκτείνετε οπτικά το χώρο.

Προκειμένου να επεκτείνει το χώρο στο δωμάτιο οπτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αντικείμενα με γυαλίΠροκειμένου να επεκτείνει το χώρο στο δωμάτιο οπτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αντικείμενα με γυαλί

Σε αυτή την περίπτωση ένα υπνοδωμάτιο πίσω από το γυαλί θα είναι η σωτηρία για τους γηπεδούχους:

 • διαμέρισμα στούντιο για 1 ή 2 άτομα?
 • οριοθέτηση του υπνοδωμάτιο και ένα γραφείο ή το καθιστικό?
 • διακοσμητικό φράχτη στο στυλ της υψηλής τεχνολογίας?
 • μερική τζάμια ή ένα μεγάλο γυάλινο παράθυρο ανάμεσα στο υπνοδωμάτιο και δίπλα μπάνιο.

Glass θα κάνει το σπίτι σας ασυνήθιστο, μοντέρνο, και ο χώρος θα γίνει ένα επιπλέον όγκο.

Το ύφος και ο σχεδιασμός του υπνοδωματίου: μικρό διαμέρισμα

Στα διαμερίσματα, όπου τα υπνοδωμάτια παραχωρηθεί πολύ λίγο χώρο, ρύθμιση έπιπλα και το σχεδιασμό του δωματίου είναι σημαντικό.

Χτυπάμε το σωστό κρεβάτι θα προσθέσει άνεση και θαλπωρή του δωματίου σαςΧτυπάμε το σωστό κρεβάτι θα προσθέσει άνεση και θαλπωρή του δωματίου σας

Αν μιλάμε για το προτιμώμενο στυλ για τις μικρού μεγέθους υπνοδωμάτια, το πιο συχνά απομονωμένο:

 1. μινιμαλισμό?
 2. ανατολίτικο στυλ?
 3. υψηλής τεχνολογίας?
 4. η πρωτοπορία?
 5. κονστρουκτιβισμός.

Η επιλογή του στυλ ηγεσίας κατεύθυνση κλίση προς το ελάχιστο ποσό των επίπλων, διακόσμησης και άλλα μεγάλα ογκώδη, απαιτούν μια ιδιαίτερη θέση εσωτερικά στοιχεία.

Σχεδιασμός σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο (βίντεο)

Οι εσωτερικοί χώροι των μικρών υπνοδωμάτια είναι πάντα διαφορετική άνεση και την εφευρετικότητα στη διάταξη του εσωτερικού. Υπνοδωμάτια βελτίωση Αυτο μικρή περιοχή απαιτεί επιμέλεια και την εφευρετικότητα. Ένα σχέδιο μιας τέτοιας υπνοδωμάτιο είναι καλύτερα να δείξει έναν επαγγελματία πριν προχωρήσετε να μεταφράσει το σχέδιο. Πηγαίνετε για αυτό, και το υπνοδωμάτιο σας θα είναι μια χαρά παρά το μέγεθός του. 

Κάνοντας μικρό υπνοδωμάτιο (φωτογραφία)

9-39443114951416954978189516978016909819921332798618sryirrsrs2137049602741332798843spalnya3