Ένα από τα πλεονεκτήματα της ταπετσαρίας για τη ζωγραφική είναι έξτρα ηχομόνωσηΈνα από τα πλεονεκτήματα της ταπετσαρίας για τη ζωγραφική είναι πιο zvukoizolyatsiyaNe πριν από λίγο καιρό εμφανίστηκαν στην αγορά μη υφασμένα ταπετσαρία για τη ζωγραφική, αλλά οι οπαδοί έχουν μια αξιοζήλευτη ποσό. Υπάρχει ταπετσαρία, με βάση το ανώτερο στρώμα των οποίων μόνο διασύνδεση, τείνουν να είναι λεπτό και φαίνονται αρκετά απλή. Υπάρχει μια ταπετσαρία με την εφαρμογή του αφρού στην κορυφή του βινυλίου, είναι απλά πιο χοντρές μη υφασμένα ταπετσαρία, και η δομή τους φαίνεται πιο συμφέρουσα.

Μη υφασμένα ταπετσαρία για τη ζωγραφική: Προδιαγραφές

οι ίδιοι τις αυστηρές προδιαγραφές λίγο για το τι μιλάμε ως ταπετσαρία εύγλωττα πείτε τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά τους.

Ειδικά μη υφασμένα ταπετσαρία:

 • Τα τοιχώματα της ταπετσαρίας πάστα πάνω τέτοια ευκολότερη από, για παράδειγμα, το χαρτί, τουλάχιστον, επειδή η κόλλα εφαρμόζεται μόνο στον τοίχο?
 • Αυτές οι ταπετσαρίες είναι καλύτερα από λείο ελαττώματα τοίχο?
 • Δωμάτιο Διακόσμηση παίρνει τελικά λιγότερο χρόνο?
 • Μη υφασμένα υποστήριξη, σε κάθε περίπτωση, ισχυρότερη από ό, τι χαρτί.

Τα λεγόμενα multi-φιλικό μη υφασμένα ταπετσαρία, διαρθρωτικές, μπορείτε να αγοράσετε τόσο ομαλή και υφή. Οι τελευταίες θαυμαστές επιλογή πλέονΤα λεγόμενα multi-φιλικό μη υφασμένα ταπετσαρία, διαρθρωτικές, μπορείτε να αγοράσετε τόσο ομαλή και υφή. Οι τελευταίες θαυμαστές επιλογή πλέον

Αγοράζοντας ταπετσαρία, βεβαιωθείτε ότι ο πωλητής έχει ένα πιστοποιητικό. Φέρνοντας στο σπίτι, αναπτύξτε το ρολό, να δούμε αν υπάρχει γάμος. Ενώ η ταπετσαρία δεν κόβεται, μπορούν να ανταλλάσσονται.

Κριτήρια για την επιλογή της ταπετσαρίας για βάψιμο (βίντεο)

Πώς να ζωγραφίσει μη υφασμένα ταπετσαρία

Μπορείτε να αγοράσετε αυστηρά ταπετσαρία για τη ζωγραφική από το δέρας, αλλά, κατ 'αρχήν, οποιαδήποτε ταπετσαρία με διασύνδεση επιτρέπεται να ζωγραφίσει. Αυτό είναι αν θα το κάνει, αν η ταπετσαρία, για παράδειγμα, είναι ομαλή, και στην πραγματικότητα, τίποτε άλλο από το χρώμα στο εσωτερικό δεν θα αλλάξει.

Ζωγραφική σοφότεροι όταν μη υφασμένα είναι ένα ενδιαφέρον ανακούφιση, και ότι μπορεί να κερδίσει με τη βοήθεια των χρωμάτων.

Για τα χέρια τους ώστε να μην χαλάσει την ταπετσαρία, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι είδους μπογιά και την ανάγκη να ζωγραφίζει δέρας.

Μετά από χρώση, μη υφασμένα ταπετσαρία για τη ζωγραφική γίνονται όλο και πιο ανθεκτικάΜετά από χρώση, μη υφασμένα ταπετσαρία για τη ζωγραφική γίνονται όλο και πιο ανθεκτικά

Είναι δυνατόν να ζωγραφίσει το μη υφασμένα ταπετσαρία για τη ζωγραφική δεν είναι

Σίγουρα, μπορείς! Εάν η υφή και ανακούφιση από το ενδιαφέρον, μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα της ταπετσαρίας. Δεν είναι σκόπιμο να αρχικά σκούρα ταπετσαρία να θέσει το φως χρώμα, ναι, σε πολλές περιπτώσεις, η σκίαση θα είναι επιτυχής, αλλά είναι προφανές, και το ποσοστό αποτυχίας.

Μπορείτε να βάψετε και ταπετσαρία με ένα ανώτερο στρώμα του βινυλίου, αν και πολλοί φοβούνται να με κάποιο τρόπο να επικοινωνεί με τέτοια ταπετσαρία δεν είναι βάφεται. Η βασική προϋπόθεση εδώ - ποιότητα Ταπετσαρίες ότι μετά την εφαρμογή ενός νέου διακοσμητικό στρώμα άρχισαν να πέφτουν.

Βαφή για τα μη υφασμένα ταπετσαρία για τη ζωγραφική

Τι χρώμα να επιλέξετε; Πολλές επιλογές που έχετε, από τον τρόπο, δεν υπάρχει. Η κύρια προϋπόθεση για τη βαφή - θα πρέπει σίγουρα να είναι στη διασπορά με βάση το νερό.

Με χρωματισμός χρώμα μπορεί να προσδιοριστεί οριστικά μόνο όταν η ταπετσαρία έχει ήδη επικολληθεί στον τοίχοΜε χρωματισμός χρώμα μπορεί να προσδιοριστεί οριστικά μόνο όταν η ταπετσαρία έχει ήδη επικολληθεί στον τοίχο

Ποια χρώματα είναι κατάλληλα:

 • ακρυλικό?
 • με βάση το νερό?
 • Latex.

μίγμα Latex θα ήταν η ιδανική επιλογή, αλλά η τιμή είναι «δάγκωμα». Η καλύτερη αναλογία με αυτά - ακρυλικό χρώμα.

Η βαφτεί ταπετσαρία χρώμα (βίντεο)

Βαφή για ταπετσαρίες βινυλίου μη υφασμένα

Και εδώ η απάντηση θα είναι διαφορετική - θα πρέπει να λάβει όλα τα ίδια χρώματα του νερού-διασποράς. Υπάρχει η πιθανότητα, να αγοράσει λατέξ. Η σύνθεση latex είναι χρήσιμη λόγω της ταχείας ετοιμότητά της για λειτουργία. Πέντε, το πολύ έξι ώρες μετά την εφαρμογή της βαφής, ο τοίχος είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει - ότι είναι, στην πραγματικότητα στεγνό.

Για άλλη μια φορά αξίζει να υπενθυμίσουμε: Μην πιστεύετε τον μύθο πουθενά εμβολιάζονται, εάν το χρώμα είναι με βάση το νερό διασποράς δεν μπορεί να ζωγραφίσει βινυλίου. Μόνο που και μπορείτε!

Μη υφασμένα ταπετσαρία για τη ζωγραφική: σχόλια

Αν αναλύσουμε τις απαντήσεις, οι περισσότερες θετικές.

Μη υφασμένα ταπετσαρία θεωρούνται υποαλλεργικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά φινιρίσματοςΜη υφασμένα ταπετσαρία θεωρούνται υποαλλεργικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά φινιρίσματος

Μπορείτε να δείτε συχνά τέτοια σχόλια σε ειδικά φόρουμ:

 • Η πιο ενδιαφέρουσα και καλή ότι αυτές οι ταπετσαρίες μπορούν συχνά να βελτιώσουμε - που κυμαίνονται θέλετε, και να επιλέξετε το χρώμα, και μπορεί να βάφτηκε έως και δέκα φορές?
 • Βάψτε μόνο μετά την πλήρη ξήρανση, μια-δυο μέρες θα πρέπει να είναι υπομονετικοί, και τότε το αποτέλεσμα θα σας παρακαλώ?
 • Καλή χρώμα για ακρυλικό - χωρίς οσμές, χωρίς βλάβη, βολικό να λειτουργήσει?
 • Rolls της ευρείας, γρήγορη κόλλα, χρώμα, πάρα πολύ εύκολο.

Ανάμεσα στα αρνητικά σχόλια μπορείτε να δείτε συχνά όπου οι άνθρωποι διαμαρτύρονται για την κακή ζωγραφική. Ωστόσο, πολλές φορές αυτό οφείλεται σε λάθος επιλογή των χρωμάτων και πολύ λεπτό στρώμα του χρώματος.

Είναι δυνατόν να κολλήσετε μη υφασμένα χρώμα ταπετσαρία

Εδώ είναι ένα σημαντικό σημείο, ξέρεις τι χρώμα εφαρμόζεται στον τοίχο.

Μη υφασμένα ταπετσαρία υπό την απόχρωση θα κυκλοφορήσει στην αγορά σε ουδέτερες αποχρώσεις. Αλλά τιμολόγια - μια τεράστια επιλογήΜη υφασμένα ταπετσαρία υπό την απόχρωση θα κυκλοφορήσει στην αγορά σε ουδέτερες αποχρώσεις. Αλλά τιμολόγια - μια τεράστια επιλογή

Τα είδη των χρωμάτων και η δυνατότητα της κόλλας μη υφασμένα ταπετσαρία:

 • Το χρώμα σε ακρυλικό. Η επιφάνεια πρέπει να είναι προετοιμασμένη - χειριστεί μίγμα εκκινητή τοίχωμα και ο διαλύτης, μια τέτοια δομή θα δημιουργήσει μικρά λακκάκια στον τοίχο, τα οποία είναι απαραίτητα για τη διασφάλιση της ποιότητας της κόλλας.
 • λαδομπογιά. επίσης, δεν θα λειτουργήσει χωρίς το τείχος επεξεργασίας. Περπατήστε σε μια κύρια επιφάνεια με γυαλόχαρτο για να δημιουργήσουν ανωμαλίες, και να ολοκληρώσει την επεξεργασία του στρώματος εκκινητή.
 • πλαστικό χρώμα. Και πάλι θεραπεία της επιφάνειας με γυαλόχαρτο, κύρια με τον τοίχο. Κατά τη χρήση αυτού εκκινητή, η οποία έχει protivoplesnevye και αντιμυκητικούς παράγοντες.

Όπως μπορείτε να δείτε, χωρίς την επεξεργασία τους τοίχους ταπετσαρία κόλλα δεν μπορεί. Μην διαθέσετε το χρόνο για να προετοιμάσει τον τοίχο, καλή προεργασία θα παρέχει καλή σύζευξη με κόλλα.

Μη υφασμένα ταπετσαρία χρώμα λατέξ χρωμάτων

Ποιο τρόπο θα βάψετε δεν χρησιμοποιείται, ιδιαίτερα λατέξ ζωγραφική χρώμα θα είναι το ίδιο.

Το χρώμα εφαρμόζεται με ρολό. Μην βιαστείτε να πάρετε πολλά χρώματα - είναι γεμάτη με ραβδώσεις, και πολύ παχύ χρώμα είναι δύσκολο να γεμίσει το σχέδιοΤο χρώμα εφαρμόζεται με ρολό. Μην βιαστείτε να πάρετε πολλά χρώματα - είναι γεμάτη με ραβδώσεις, και πολύ παχύ χρώμα είναι δύσκολο να γεμίσει το σχέδιο

Ζωγραφική με βάση το νερό χρώμα:

 • Δεν χρειάζεται αστάρι?
 • Wallpaper θα πρέπει να καθαρίζονται από τη σκόνη και ξηρό?
 • Όλες οι παρακείμενες επιφάνειες κλείσει το ευρύ κολλητική ταινία, έτσι το χρώμα δεν χτύπησε πάνω τους?
 • Φροντίστε της οροφής από τυχαία χρώμα σκάλωμα.

Δεν θα πρέπει να θέσει πραγματικά πίεση στην πλάκα, καθώς αυτό μπορεί να βλάψει την επιφάνεια της μη υφαντό ύφασμα. Η κατεύθυνση του κυλίνδρου σε ολόκληρη την επιφάνεια θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ισότιμα.

Ζωγραφική μη υφασμένα ταπετσαρία (βίντεο)

Πώς να κόλλα μη υφασμένα ταπετσαρία για τη ζωγραφική

Οποιαδήποτε κόλλα μη υφασμένα ταπετσαρία είναι πολύ απλό, πιο γρήγορα από το χαρτί. Και δεν είναι τόσο σημαντικό, που προορίζονται για τη ζωγραφική ή όχι.

Μη υφασμένα ταπετσαρία για τη ζωγραφική είναι κολλημένα κάπως ευκολότερη από χαρτί, επειδή η κόλλα εφαρμόζεται μόνο στον τοίχοΜη υφασμένα ταπετσαρία για τη ζωγραφική είναι κολλημένα κάπως ευκολότερη από χαρτί, επειδή η κόλλα εφαρμόζεται μόνο στον τοίχο

Συμβουλές για ταπετσαριας μη υφασμένα:

 • Χρησιμοποιήστε κόλλα για την κόλληση αυτού του τύπου ταπετσαρίας?
 • Μην εφαρμόζετε την κόλλα απευθείας σε ολόκληρο τοίχο, ακριβώς στην περιοχή, η οποία θα πρέπει να επικολληθούν αυτή τη στιγμή?
 • Sami λωρίδα εμποτισμένη με κόλλα δεν είναι απαραίτητη?
 • Ξεκινήστε κόλλημα «του κόσμου», που είναι, από το παράθυρο?
 • Η καθετότητα του πρώτου web, η οποία πρέπει να είναι τέλεια, ελέγχεται το επίπεδο.

Στο υπόλοιπο του τρόπου με συγκόλληση παρόμοια με τα παραδοσιακά.

Ταπετσαρίες για τη ζωγραφική (βίντεο)

Μη υφασμένα ταπετσαρία για τη ζωγραφική - είναι μια σοφή επένδυση. Τουλάχιστον έξι φορές μπορείτε να ξανά-το χρώμα τους, αλλάζοντας έτσι την εικόνα του δωματίου. Επιλέξτε όμορφη ανάγλυφη ταπετσαρία καλής ποιότητας, και να δημιουργήσει το χρώμα διάθεση του ίδιου του δωματίου.

Επιτυχής ενημέρωσης!

Μη υφασμένα ταπετσαρία για τη ζωγραφική του εσωτερικού (φωτογραφία)