Ζωγραφισμένα προσόψεις των MDF - ένα ευπροσάρμοστο υλικό που χρησιμοποιείται συχνά στο εσωτερικό της κουζίναςΖωγραφισμένα προσόψεις των MDF - ένα ευπροσάρμοστο υλικό που χρησιμοποιείται συχνά στην κουζίνα interereDizayn κουζίνα είναι πολύ σημαντικό για μια καλή και μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι. Για να επιτευχθεί άνεση στο χώρο της κουζίνας και εφευρέθηκε από έπιπλα. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τις προσόψεις. Για την κουζίνα, είναι σημαντικό. Για τους γνώστες της ομορφιάς και έχουμε καταλήξει σε ζωγραφισμένα προσόψεις για κουζίνες MDF.

Τι είναι το MDF;

Πριονίδι, οι οποίοι πιέζονται κάτω από υψηλή θερμοκρασία και πίεση - MDFΠριονίδι, οι οποίοι πιέζονται κάτω από υψηλή θερμοκρασία και πίεση - MDF

Η μετάφραση σημαίνει «πιάτο μέση αντίσταση.» Λόγο της γερμανικής προέλευσης. Το όνομα μεταφέρει την ουσία από MDF (είναι λεπτά διεσπαρμένο κλάσμα).

Πολυουρεθάνη σμάλτο καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια της πρόσοψης. Μία άλλη τέτοια προσόψεις είναι μερικές φορές ονομάζεται σμάλτο. Αυτές οι όψεις διακρίνονται από τους άλλους από το στυλ του και χαριτωμένη εμφάνιση. Είναι ιδανικά για κάθε σύγχρονο σχέδιο κουζινών.

Τι είναι MDF (βίντεο)

Πώς να παράγουν ζωγραφισμένα κουζίνας MDF;

πρόσοψη - Αυτό το κεραμίδι πριονίδι. Πλακάκια είναι φτιαγμένο από ξύλο. Ήταν την κάλυψη των διαφορετικών χρωμάτων. Και τώρα πρέπει να μάθουμε περισσότερα για το πώς γίνεται και τι είναι διαφορετική από τις άλλες μεθόδους επεξεργασίας τροφίμων; Γιατί να επιλέξετε απλά ζωγραφισμένα προσόψεις MDF.

Δημοφιλή MDF πρόσοψη ανταγωνιστή - το νοβοπάν. Αλλά σε αντίθεση με μοριοσανίδες, MDF έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα:

 • DSP συνδεθείτε επιβλαβείς smolami- εποξική για την ανθρώπινη υγεία.
 • MDF δεν είναι καρκινικές ενώσεις στη σύνθεσή του. Παραφίνη και λιγνίνη και πατήστε το πλήκτρο. Αυτό είναι το μόνο που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση πρόσοψη.
 • αντοχή στην υγρασία και αντοχή.

Η διαδικασία παρασκευής των βαμμένων προσόψεις MDF ακόλουθα: oshkurivaetsya επιφάνεια MDF σανίδα, τότε είναι επικαλυμμένη με αστάρι, τότε η μελάνη εφαρμόζεται και λειασμένηΗ διαδικασία παρασκευής των βαμμένων προσόψεις MDF ακόλουθα: oshkurivaetsya επιφάνεια MDF σανίδα, τότε είναι επικαλυμμένη με αστάρι, τότε η μελάνη εφαρμόζεται και λειασμένη

Η λιγνίνη ουσία - αποκλειστικά φυσικής προέλευσης. Κυκλοφορεί υπό την επίδραση της υψηλής θερμοκρασίας πάνω στο δέντρο.

Όπως μάθαμε, ότι η IDF είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Επί του παρόντος, όλο και περισσότεροι καταναλωτές προτιμούν MDF προσόψεις.

προσόψεις τεχνολογία κατασκευής

Τα πάντα γίνεται σε ένα αυστηρό σύστημα:

 • Όλα τα παρασκευασμένα υλικά παρασκευάζεται και ρυθμίζεται σε ένα ορισμένο μέγεθος. Επόμενο είναι oshkurovka και εκκινητή. Και επαναλαμβάνεται τρίψιμο. Των τεχνολογιών αυτών εξαρτάται από το πώς θα δούμε και πώς να εξυπηρετήσει την πρόσοψη.
 • μπογιά πρόσοψη με το επιλεγμένο χρώμα. Η όλη διαδικασία επίσης δεν παρουσιάζεται σε ένα ενιαίο στρώμα. Paint γίνεται ένα ενιαίο στρώμα. Bided χρόνο μέχρι να στεγνώσει και να εφαρμόσει τον απαιτούμενο αριθμό των στρωμάτων. Αλλά ανάμεσα σε αυτό το επιπλέον στρώμα πρέπει να τριφτεί για την επίτευξη αξεπέραστη λάμψη.
 • Επόμενο stadiya- επικάλυψης πρόσοψης.
 • Stadiya- τελική στίλβωση.

Μέχρι σήμερα, πολύ δημοφιλής ταινία MDF προσόψειςΜέχρι σήμερα, πολύ δημοφιλής ταινία MDF προσόψεις

Εδώ είναι ολόκληρη η πρόσοψη της διαδικασίας κατασκευής MDF. Μπορείτε να δείτε ποιες μορφές έχουν προσόψεις. Έρχονται σε διάφορα χρώματα και μορφές: ημι-κυκλικό, ορθογώνιο, και ούτω καθεξής. Αλλά είναι ενωμένοι από εκείνο που θα έχουν όλα μια απόλυτα λεία επιφάνεια.

εκδόσεις

Στις ιδιότητες οι προσόψεις έχουν ένα πολύ πλαστικό. Μπορούν να καμφθεί, μόλις τους αρέσει. Μπορείτε να κάνετε μια στροφή, διόγκωση, στρογγυλεμένες γωνίες, κάνουν άλεση, σφράγιση αιτία. Για να επιτευχθεί ανθεκτικότητα της πρόσοψης στο σμάλτο άκρο πολυουρεθάνης εφαρμόζεται. Το τυλίγει την πρόσοψη του δίνει προστασία από την αρνητική επιρροή. Για τους σχεδιαστές, παρέχει επίσης μια πλατφόρμα για τη φαντασία.

Πώς να ζωγραφίσει την πρόσοψη της κουζίνας με τα χέρια του

Για αυτο-χρωματισμός του MDF μέτωπα, θα πρέπει να αγοράσει όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλείαΓια αυτο-χρωματισμός του MDF μέτωπα, θα πρέπει να αγοράσει όλα τα απαραίτητα υλικά και εργαλεία

Εξετάσαμε πολλά πλεονεκτήματα της πρόσοψης. Αλλά από του ακόμη είπε την τιμή του. Και ένα από τα πλεονεκτήματα είναι ότι η πρόσοψη μπορεί να βαφτεί σε οποιοδήποτε χρώμα, έτσι ώστε να ταιριάζουν στο σχεδιασμό του εξοπλισμού κουζίνας. Μπορεί να εφαρμοστεί, για παράδειγμα, κάθε ειδικό εφέ. Είναι εύκολο να πάρει για τα τρόφιμα σε διαφορετικούς συνδυασμούς. Μπορείτε να απαριθμήσω μερικά από αυτά:

 • "Chameleon". Το πιο δημοφιλές ειδικό εφέ ζωγραφικής της πρόσοψης. Από διαφορετικές οπτικές γωνίες, και τον αγιασμό, το χρώμα της πρόσοψης θα αλλάζει συνεχώς.
 • Ειδικά εφέ «κροτάλισμα» (πατίνα). Αυτή η μετάδοση πρόσοψη ηλικίας τελική στρώση. Πολύ ταιριάζει καλά με την κλασική κουζίνα.
 • pearlescence. Δίνει λάμψη και κομψότητα μέτωπα κουζίνα. Φαίνεται καλό με καλή αγιασμό.
 • μέταλλο. Για τη ζωγραφική πρόσοψη με ειδικά εφέ στις προστεθεί χρώμα ουσίες που δίνουν το μέταλλο λάμψη.

Όλα αυτά τα αποτελέσματα δίνουν όχι μόνο την πρόσοψη, αλλά και την κουζίνα και γενικά μια ορισμένη γοητεία και μοναδικότητα.

Αλλά πρέπει επίσης να είναι σε θέση να επιλέξετε μια ποιότητα πρόσοψη. Είναι άψογη, τέλεια επικάλυψη και γυαλισμένο. Επίσης, δεν λαμβάνουν το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Δεν είναι πάντα κάτι που φαίνεται ωραίο, θα χρησιμεύσει για πολύ.

ζωγραφική πρόσοψη MDF (βίντεο)

Όλη αυτή η σειρά των παροχών μιλάει για την αντοχή και την ποιότητα των προσόψεων MDF. Με την κατάλληλη φροντίδα και προστασία από μηχανική βλάβη στην πρόσοψη της κουζίνας θα σας εξυπηρετήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.