Grill για το τζάκι είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια τζάκι φωτιάGrill για το τζάκι είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να διασφαλιστεί ένα ανοικτό φωτιά τζάκι bezopasnostOsobennost κλασικά τζάκια καύση ξύλου είναι ότι είναι εύφλεκτα και όταν ασχολείται με γυμνές φλόγες, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί ίσως σουτ από σπινθήρες και στάχτες και να πάρει στην επιφάνεια, ικανή γρήγορα ανάψει. Όσον αφορά στο τζάκι, τότε το πρόβλημα δεν τίθεται, δεδομένου ότι έρχεται με μια πόρτα από ειδικό γυαλί ανθεκτικό στη θερμότητα, η οποία εμποδίζει τα παραπάνω περιγραφέντα αποτελέσματα. 

Grill για το τζάκι με τα χέρια του

Η πιο δημοφιλής φτερό - είναι αυτές που γίνονται από σφυρήλατο τρόπο και έχουν αρκετές πόρτες με άνοιγμα από τις δύο πλευρές. Δεν είναι απαραίτητο να τα εγκαταστήσετε σε όλο το μήκος της εστίας, καθώς μπορεί να έχουν χαμηλή και μέσο ύψος.

Για κάθε είδος έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες πλέγματα της:

 1. Χαμηλή πόρτες πρέπει να είναι πυκνότερο μοτίβο.
 2. Τρίβουμε με μέσο υψόμετρο μπορεί να είναι ένας μέσος όρος μοτίβο πυκνότητα.
 3. Κατά συνέπεια, εάν η εσχάρα είναι υψηλή, και το πρότυπο μπορεί να είναι σπάνιες.

Η απαίτηση αυτή είναι αναγκαία για την προστασία των χώρων κατά της εξάπλωσης της κλίμακας και τη διείσδυση του θερμού αέρα στο δωμάτιο, εξαιτίας των οποίων δεν υπάρχει θέρμανση του. Τα πλαστά προϊόντα θεωρείται ότι είναι μια ιδανική επιλογή για τη βελτίωση της ασφάλειας φωτιά στο τζάκι, και θα είναι μια εξαιρετική διακόσμηση τόσο για το καλοριφέρ και όλους τους χώρους.

Για την κατασκευή του πλέγματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν υλικά όπως:

 • χαλκό?
 • χάλυβα?
 • αλουμινίου?
 • Brass.

Για να κάνετε τη σχάρα για το τζάκι με τα χέρια του πρέπει βάσης κατάρτισης και μέταλλοΓια να κάνετε τη σχάρα για το τζάκι με τα χέρια του πρέπει βάσης κατάρτισης και μέταλλο

Κατ 'αρχάς, μπορείτε να δημιουργήσετε το πλαίσιο του προϊόντος, με την οποία θα απαιτούν τη χρήση συγκόλλησης και σιδεριές. Στη συνέχεια θα πρέπει να αρχίσετε να δημιουργείτε ένα διακοσμητικό μέρος του πλέγματος. Αν θέλετε να κάνετε είναι πλαστά κατασκευής, απαιτείται οξυγονοκολλητής γνώσεων, εξοπλισμού και εξοπλισμού προστασίας.

Για να κάνετε μοτίβα, μπορεί να θερμαίνεται και λυγισμένο μικρές μεταλλικό σωλήνα.

Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να απλοποιήσει το έργο και να ετοιμαστείτε για την ψησταριά, επειδή μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο και το μέγεθος που θέλετε την ίδια στιγμή, μην χάνετε χρόνο, προσπάθεια και τα νεύρα. Ποιος μπορεί συχνά να βρείτε τις υπηρεσίες για επαγγελματική κατασκευή των πλαστών μπαρ σε τζάκια. Έτσι, μπορείτε να κάνετε διακόσμηση του σπιτιού σας πιο μοντέρνο, πρωτότυπο και κομψό εξωπραγματικό.

Πλαστά μέρος που αποτελεί την εσχάρα είναι τοποθετημένη επί του πλαισίου, μετά από την οποία είναι στερεωμένη στο περίβλημα του τζακιού. Οικονομική και εύκολη λύση, μέσω του οποίου μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας φτερό, θεωρείται φυσιολογικό εύρος των καλωδίων. Τα προσωπικά σας προτιμήσεις, μπορείτε να επιλέξετε παχύ ή λεπτό σύρμα.

Κατά την επιλογή του υλικού θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η σχάρα πρέπει να εγκατασταθεί σε μια ορισμένη απόσταση από τη φωτιά. Όταν η απόσταση είναι πολύ μικρή, και η επιλογή ενός λεπτού σύρματος σε σύντομο χρονικό διάστημα θα παρατηρήσετε την παραμόρφωση του πλέγματος, και θα διαρκέσει πάρα πολύ καιρό, ειδικά αν το τζάκι για τη θέρμανση τακτικά. για το υλικό πλέγματος πρέπει να είναι σκοτεινό, έτσι ώστε όταν ο σχηματισμός αιθάλης δεν είχε χαλάσει την εμφάνιση του προϊόντος. Μόνιμη προϊόντα επεξεργασίας δεν δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αν είναι ελαφρύ, και ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να ρυθμίσετε το σκούρο ύφασμα.

σχάρες αερισμού για τζάκια

Οι σχάρες Καμινάδα χωρίζονται σε διάφορες ομάδες. Εσοχή που αποτελούν μέρος του τζακιού και τοπική, τοποθετούνται σε μεμονωμένα στηρίγματα, τα οποία βρίσκονται σε απόσταση από το θάλαμο καύσης.

Ποιοτική πλέγμα μπορεί να σφυρηλατηθεί:

 • Του τελικού, προκατασκευασμένα τύπου?
 • Αποκλειστική, παραγγελία ή με τα χέρια σας.

γρίλια αερισμού για τζάκι σχεδιαστεί για να εξασφαλίσει συναγωγή της ροής του αέραγρίλια αερισμού για τζάκι σχεδιαστεί για να εξασφαλίσει συναγωγή της ροής του αέρα

Όσον αφορά την εξωτερική σχεδίαση, δεν υπάρχει απολύτως κανένας περιορισμός για τη διαπλοκή της διακόσμησης, όπως όλα εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο για προσωπική επιλογή, καθώς και την δημιουργικότητα του πλοιάρχου. Αν η μάσκα είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να αποφύγετε τα εγκαύματα, και εγγραφή δεν είναι απαραίτητη, είναι δυνατόν να θεσπίσει ένα απλό πλέγμα, γίνεται με τον συνήθη απόδοση.

γρίλιες εξαερισμού είναι αναπόσπαστο σε οποιοδήποτε τζάκι. Είναι αντιπροσωπεύεται από δύο είδη, με την οποία το πρώτο σετ σε ένα κουτί μεταφοράς κάτω από το χώρο της οροφής και την ανάγκη να διασφαλιστεί ότι ο ζεστός αέρας βγήκε. Η δεύτερη ανάγκη για τοποθέτηση στο κάτω μέρος και απαιτείται για την πρόσληψη του κρύου αέρα από το δωμάτιο.

Σχάρες για τζάκια

Ακόμη και αν οι γρίλιες ή διακοσμητικό τζάκι από απλό σύρμα, θα πρέπει πρώτα να είναι: υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά, ανθεκτικά στη φθορά, ανθεκτικά στη θερμότητα. Σχάρες μπορεί να είναι μέταλλο ή από πλεξιγκλάς. Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να είναι διακοσμημένα με φυσικό ή τεχνητό λίθο, καθώς και επιχρυσωμένο επικάλυψης.

Διακοσμητικά μάσκα είναι απαραίτητη προκειμένου να καταστεί το τζάκι μια πιο συνοπτική και κατάλληλο για εσωτερική διακόσμησηΔιακοσμητικά μάσκα είναι απαραίτητη προκειμένου να καταστεί το τζάκι μια πιο συνοπτική και κατάλληλο για εσωτερική διακόσμηση

Εάν ο κλίβανος είναι κλειστή σιδερένια πύλη, το μέταλλο πρέπει να είναι ανθεκτικά στη θερμότητα και υψηλής ποιότητας, ως κακής ποιότητας αγαθά μπορεί να παραμορφωθεί και να παραμορφωθεί κατά την πρώτη πλημμύρες του τζακιού.

γρίλιες η παραγωγή είναι ζεστό μέθοδο, σύμφωνα με την οποία το μέταλλο θερμαίνεται, και η περαιτέρω επεξεργασία εκτελείται. Λόγω αυτού, το προϊόν γίνεται πιο ισχυρό και ανθεκτικό. Με την τεχνική αυτή κατασκευάζονται με σφραγίδα πλέγμα για τις οποίες ένα πρότυπο εφαρμόζεται ένα προκαθορισμένο μέγεθος και ύφασμα. Επιπλέον, οι οπές αερισμού θα πρέπει να καλύπτεται με ένα στρώμα επικαλύψεως αντιδιαβρωτικά, την πρόληψη του σχηματισμού σκουριάς.

Ενδιαφέρουσες διακοσμητικά κάγκελα για το τζάκι με τα χέρια του και αγόρασε τα μοντέλα

Δημιουργώντας μια σχάρα για το τζάκι με τα χέρια σας, μπορείτε να παρατηρήσετε αμέσως ορισμένες απαιτήσεις, αλλά τι γίνεται όταν αγοράζει ένα τελικό προϊόν; Υπάρχουν ορισμένα κριτήρια που πρέπει να ακολουθούν σαφώς για να επιλέξετε τα πιο κατάλληλα σχέδια για το τζάκι σας.

Απαγορεύεται αυστηρά να αγοράσει δίκτυα για το τζάκι του πλαστικούΑπαγορεύεται αυστηρά να αγοράσει δίκτυα για το τζάκι του πλαστικού

και συγκεκριμένα,:

 1. Είναι απαραίτητο να εκτιμηθεί η μορφή και, στη συνέχεια, μια σειρά από τρύπες στο πλέγμα.
 2. Να είστε βέβαιος να επιλέξει τις σωστές διαστάσεις του προϊόντος, το οποίο πρέπει να συμμορφώνεται πλήρως με το άνοιγμα στο τζάκι. Αν το μέγεθος είναι μεγαλύτερο, τότε θα προκαλέσει πολύ γρήγορη κίνηση του αέρα και τη μείωση της πυρασφάλειας.
 3. Απαιτεί προσεκτική μελέτη του τεχνικού φακέλου, προκειμένου να μελετήσει το υλικό και τη μέθοδο της επεξεργασίας του σχεδιασμού.
 4. Να είστε βέβαιος να έχουν ένα πιστοποιητικό GOST.

Κομψή σχάρα για το τζάκι (βίντεο)

Σωστά επέλεξε και εγκατέστησε τρίψιμο μέσα δεν είναι μικρό, και ως εκ τούτου θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην αγορά ή την κατασκευή τους, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο πυρκαγιάς ή στέλεχος.

σχάρες Σχεδιασμός τζάκι (φωτογραφία στο εσωτερικό)

5cc5c4d0bee1eb662ed16c984855a18a2-942f2c4976fa2c9cddd3b57e8df1cc10a324154f3e1c7e6d10c2f62cd0684135360390e-1024x8385143-pngdekor-dlya-Καμίνα-57Τζάκια-τζάκι-κορνίζες372031805w640h640cid708054pid257140898-2099e78cfoto5foto8