Προκειμένου να κανονίσει το παράθυρο πιο ελκυστική, χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό των διαφορετικών τύπων κορνίζαΠροκειμένου να κανονίσει το παράθυρο πιο ελκυστική, χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό των διαφορετικών τύπων lambrekenaLambreken - μια στενή λωρίδα του υφάσματος που είναι συνδεδεμένη με τα γείσα. Αρχικά Μετώπες για κουρτίνες που δεν χρειάζονται, αλλά μόνο για να αποκρύψουν την άσχημη πλευρά του τοίχου ανάμεσα στο άνοιγμα του παραθύρου και το ταβάνι.

Μετώπες για τα παράθυρα

Μπορείτε να δείτε ποιες είναι οι τύποι των pelmets βρίσκονται πιο συχνά στο ντεκόρ παράθυρο.

Κορνίζα με διακοσμητικά στοιχεία και όχι υπερβολικές σε εκτέλεση τηςΚορνίζα με διακοσμητικά στοιχεία και όχι υπερβολικές σε εκτέλεση της

Τύποι swags για τα παράθυρα:

 • κλασικά. Είναι μια στενή λωρίδα υφάσματος η οποία ταινία κουρτίνα συλλέγεται σε πτυχώσεις. Επειδή η διακόσμηση το κάτω άκρο, αυτό εξαρτάται από το πώς θα κορνίζα - κυματιστή, ευθεία ή τοξωτά. Η φωτογραφία είναι ιδιαίτερα εμφανές ότι η κλασική κορνίζα - ένας καλός τρόπος για να κρύψει ατέλειες του γείσου ή την κλίση του παραθύρου.
 • σκληρός. Αυτή η κορνίζα διαθέτει τέλεια φόρμα. Κουρτίνες με lambrequins φαίνονται τόσο μεγαλοπρεπή όγκο. Για μια τέτοια κορνίζα, ένα ειδικό πυκνό ιστό. Μια τέτοια κορνίζα στα παράθυρα φαίνεται μαγευτική.
 • Κορνίζα με διακοσμητικά εγκλείσματα. Τέτοια μοντέλα δεν είναι τέτοιες απλά αντικείμενα όπως ένα μεταλλικό καλούπι, SMAD, γραβάτες, perekidy, dzhaboty. Κουρτίνες με διακοσμητικά lambrequins μπορεί να δημιουργήσει αρκετά μια υπερβολική σύνθεση του κλείστρου.
 • σε συνδυασμό. Με το όνομα αυτό είναι σαφές ότι πίσω από τις κουρτίνες κρύβεται πίσω από αυτή τη λέξη. Για παράδειγμα, μέσα από τρύπες στο ίδιο σκληρό pelmets τεντώσει λωρίδα υφάσματος συλλέγονται σε πτυχώσεις στις κουρτίνες. Κρίνοντας από τις φωτογραφίες που μπορούμε να πούμε - αυτές τις κουρτίνες με lambrequins σχεδιαστές δημιουργούν, ως ιδιαίτερα πολύπλοκα μοντέλα. Αυτό είναι να αγοράσετε έτοιμα, όπως pelmets με πιέτες και εκλεπτυσμένη διακόσμηση δεν είναι πάντα εφικτό.

Σκληρό κορνίζα συχνά σε συνδυασμό με άλλα είδη διακόσμησηςΣκληρό κορνίζα συχνά σε συνδυασμό με άλλα είδη διακόσμησης

τύπου κορνίζα καθορίζει όχι μόνο την εμφάνιση των παραθύρων, αλλά και ως σύνολο, θα δείτε κουρτίνες σας και, τελικά, το δωμάτιό σας είναι διακοσμημένο σε οποιοδήποτε στυλ.

Τι είναι pelmets (βίντεο)

Μετώπες για κουρτίνες

Αν είστε εμπνευσμένη από μια φωτογραφία των πολύπλοκων swags, ρωτήστε τι είδους διακόσμηση περιλαμβάνονται και αν τα στοιχεία είναι κατάλληλα για τα παράθυρά σας.

SMAD - ένα από τα πιο κοινά στοιχεία μιας σύνθετης διακόσμηση στο swagsSMAD - ένα από τα πιο κοινά στοιχεία μιας σύνθετης διακόσμηση στο swags

Εάν δίνετε προσοχή στο τμήμα υφάσματος του κορνίζα, dzhabot διαφορετικές κάθετες πιέτεςΕάν δίνετε προσοχή στο τμήμα υφάσματος του κορνίζα, dzhabot διαφορετικές κάθετες πιέτες

Εξελιγμένα στοιχεία ντεκόρ:

 • SMAD. Αυτό είναι ένα ημι-κύκλο με πτυχώσεις, ένα από τα πιο γνωστά στοιχεία κορνίζα. Κάθε φωτογραφία μπορείτε να δείτε μια παρόμοια κουρτίνες μοντέλο. SMAD μπορεί να είναι μόνο δύο, αλλά η πιο κοινή επιλογή - τρεις. Έτοιμα κουρτίνες απαιτούν τόσο πολύ SMAD.
 • Dzhabot. Αυτή η ασύμμετρη κορνίζα στοιχείο. Χαρακτηρίζεται από κατακόρυφες πτυχώσεις, μία λοξή κάτω άκρη, και είναι συχνά τα πλευρικά παράθυρα. Δύο dzhabota - η συνήθης συνδυασμός.
 • perekidy. Αν οι κορνίζα ταινία πέταξαν πάνω από το περβάζι, αποδεικνύεται πολύ παρόμοιο με το στοιχείο SMAD. Φαίνεται μεγάλη σε perekidy σωληνοειδή προεξοχή. Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε καθαρά πως αυτό φαίνεται.
 • γραβάτα. Στην περίπτωση αυτή, οι πτυχές που δεν βρίσκεται κατά μήκος του γείσου, και μια πτυχή μπροστά από το άλλο. Δηλαδή, το προϊόν θα είναι στενή.

Μην πάρετε μια κορνίζα, όπου μόνο δύο διακοσμητικά στοιχεία, αυτό θα υπερφόρτωση. Επιλέξτε ένα κομμάτι, αλλά πολύ ωραίο, το οποίο είναι κατάλληλο για παράθυρα ή το παράθυρό σας.

Κορνίζα των υπολειμμάτων υφάσματος

Ράψτε τις κουρτίνες με lambrequins των υπολειμμάτων ιστού δεν είναι πολύ δύσκολο. Οι νεοφερμένοι να προσπαθήσετε να μην αγοράζουν έτοιμα κουρτίνες στην κουζίνα και να κάνει αυτά τα φτηνά κουρτίνες με δικά της έξοδα με απλή lambrequins.

Perekidy - ένας από τους ευκολότερους και φαινομενικά διφορούμενη από τα είδη διακόσμησηςPerekidy - ένας από τους ευκολότερους και φαινομενικά διφορούμενη από τα είδη διακόσμησης

Για να χωρέσει τις περικοπές παράθυρο της κουζίνας του ιστού από τον οποίο έραβαν το κύριο κουρτίνα. Μοτίβα, διαγράμματα, σχέδια μπορούν να βρεθούν σε ειδικά περιοδικά και στο Διαδίκτυο σε πολλά παρόμοια περιγραφές. Στην πραγματικότητα θα ράψει μια απλή ταινία, η οποία θα είναι στην κορυφή της κύριας κουρτίνα. Στην εικόνα φαίνεται πολύ χαριτωμένο, το σπίτι, και έτσι σε γενικές γραμμές ιδανικό για τα παράθυρα της κουζίνας.

Γιατί τέτοια τυφλή φθηνά; Ναι, γιατί δεν χρειάζεται να αγοράσετε το ύφασμα δύο φορές, χρησιμοποιώντας περισσεύματα από το κύριο σώμα, και το σχέδιο να πάρει μια σύνθετη κουρτίνα για το παράθυρο της κουζίνας. Μετά το ύφασμα για αυτά τα σχέδια του πελάτη είναι ήδη διαθέσιμα.

Κουρτίνες με lambrequins

Όμορφη κουρτίνες με lambrequins ρουστίκ - είναι πάντα φτηνό κουρτίνες που διακοσμούν ένα ή δύο στο παράθυρο της κουζίνας. Δείτε φωτογραφίες από επιλογές για αυτές τις κουρτίνες με lambrequins. Cozy διακόσμηση των παραθύρων, απλό, ελαφρύ, χαριτωμένο εκτύπωση σε ύφασμα. Δεν είναι μόνο κομψή, αλλά και της μόδας.

Ισοπαλία - ένα ιδιαίτερο είδος της διακόσμησης, συχνά σε συνδυασμό με perekidyΙσοπαλία - ένα ιδιαίτερο είδος της διακόσμησης, συχνά σε συνδυασμό με perekidy

Και με τέτοια ρουστίκ κουρτίνες να lambrequins:

 • Από την κατάσταση, αν ο προϋπολογισμός που δαπανάται επισκευή του δωματίου, και οι κουρτίνες που χρειάζονται το πιο φθηνό?
 • Αν χρειαστεί να καλύψει κάποια άπονος πλευρά του παραθύρου ή τοίχου?
 • Αν από την άλλη διακόσμηση του δωματίου - είναι επίσης ήσυχο, φθηνό, μέτρια πράγματα.

Όσο για το χρώμα, είναι πιο σημαντικό τώρα πράσινες αποχρώσεις πολύ διαφορετικά βάθη, από τιρκουάζ προς την πλευρά του σμαραγδιού.

ρουφηξιές κορνίζα υπολειμμάτων ιστού (βίντεο master class)

Κορνίζα - η παραδοσιακή λεπτομέρεια κουρτίνα, γεγονός που καθιστά τη δομή περισσότερο συνεκτική και είναι σε θέση να φωτίζει μέχρι κάποια επισκευή λάθη. Κορνίζα μπορεί να αγοραστεί, αλλά μια απλή παραλλαγή είναι εύκολο να κάνει τον εαυτό σας. Καλά τύπου κορνίζα από pick και να επιλέξετε, καλό, επιλέξτε μερικά.

Κάντε το παράθυρό σας είναι πολύ όμορφη!

Swags Σχεδιασμού (φωτογραφία)