Αν έχετε ένα μικρό διαμέρισμα, στη συνέχεια, το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο μπορούν να συνδυαστούν σε ένα ενιαίο χώροΑν έχετε ένα μικρό διαμέρισμα, στη συνέχεια, το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο μπορούν να συνδυαστούν σε ένα komnateSegodnya σε πολλά διαμερίσματα υπάρχει ένα πρόβλημα με τη διανομή και το σχεδιασμό του χώρου. Ο λόγος είναι η μικρή περιοχή της κατοικίας. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με σωστή ευθυγράμμιση και το διάστημα χωρισμού. Καθιστικό και υπνοδωμάτιο σε ένα δωμάτιο μπορεί κάλλιστα να συνδυάσει το αν σκεφτεί κανείς τις συμβουλές των επαγγελματιών σχεδιαστών. Μιλούν για τεχνικές για να αυξήσετε το χώρο οπτικά.

Τα πλεονεκτήματα ενός συνδυασμένου δωματίου

Το δωμάτιο συνδυασμό σαλόνι και υπνοδωμάτιο - σημαντικό στάδιο της επισκευής. Οι σχεδιαστές έχουν διαφορετικές στάσεις σε αυτό το είδος του συνδυασμού του χώρου. Ορισμένοι θεωρούν ότι μια πρόκληση, άλλοι - μια ενδιαφέρουσα πρόκληση. Όταν κάνετε ένα ενιαίο χώρο θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη μια σειρά από λεπτή σχεδίαση.

Το κύριο μυστικό ενός επιτυχημένου συνδυασμού του χώρου - την ικανότητα να οργανώσει το χώρο στο ίδιο στυλ, ενώ συνδυάζει δύο πολύ διαφορετικές περιοχές της λειτουργικότητας.

Το ενιαίο καθιστικό και υπνοδωμάτιο είναι καλύτερα να συντάξει σε μια κατεύθυνση στυλΤο ενιαίο καθιστικό και υπνοδωμάτιο είναι καλύτερα να συντάξει σε μια κατεύθυνση στυλ

Για να εξετάσουμε πώς να συνδυάσει το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο θα πρέπει πριν από την έναρξη επισκευές. Η καλύτερη λύση είναι να δημιουργηθεί ένα σύστημα ρύθμισης των επίπλων και να διαιρέσει το δωμάτιο σε ζώνες. Η απόφαση πρέπει να uchuvstvovat όλα τα μέλη της οικογένειας.

Τι καθώς και ένα ενιαίο χώρο:

 • Η προσαρμοστικότητα του δωματίου?
 • Εξοικονομήστε χώρο?
 • εσωτερικό Διαθεσιμότητα?
 • Η δυνατότητα εφαρμογής πρωτότυπες ιδέες.

Φυσικά, η ευκολία μιας ενιαίο χώρο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη σωστή δράση. Ζώνη που πρέπει να εκτελεστούν αυστηρά σύμφωνα με τους κανόνες. Εσωτερικά αντικείμενα, με την οποία ζωνών πραγματοποιείται, δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Και, αντίθετα, να το αραιό.

Σαλόνι με ένα υπνοδωμάτιο: η σωστή κατανομή του χώρου

Συνδυάστε το σαλόνι με το υπνοδωμάτιο - το έργο δεν είναι πολύ εύκολο. Από τη μία πλευρά, ο χώρος πρέπει να παραμείνει ενωμένη από την άλλη - και οι δύο περιοχές θα πρέπει να διαχωρίζονται μεταξύ τους, δεδομένου ότι είναι ριζικά διαφορετικό από τον προορισμό τους. Το σαλόνι έχει σχεδιαστεί για ένα διαφορετικό είδος διακοπών: ενεργητική και παθητική, ενώ το υπνοδωμάτιο είναι πάντα χώρος για ξεκούραση και ύπνο.

Όταν οριοθέτηση χώρου είναι σημαντικό να εξετάσει τον τρόπο ζωής των μελών της οικογένειας. Αν είναι ενεργό - συνέχεια για το σαλόνι θα πρέπει να διαθέσουν περισσότερο χώρο.

Για καθιστικό και υπνοδωμάτιο ήταν λειτουργική, θα πρέπει να χωριστεί σε ζώνες σωστά περιοχήΓια καθιστικό και υπνοδωμάτιο ήταν λειτουργική, θα πρέπει να χωριστεί σε ζώνες σωστά περιοχή

Κρεβατοκάμαρα πρέπει να είναι ζεστά και άνετα. Λοιπόν, αν διατηρείται μακριά από την πόρτα. Είναι σημαντικό να βρούμε έναν τρόπο διαχωρισμού των δωματίων, η οποία θα επιτρέψει να περνούν το χρόνο τους σε ένα και το άλλο δωμάτιο, χωρίς να προκαλεί πρόβλημα το υπόλοιπο της οικογένειας.

Συμβουλές για κοινή χρήση χώρου:

 • Δημιουργήστε λειτουργικούς τομείς της διανομής του έργου?
 • Ένα υπνοδωμάτιο, έτσι ώστε ο θόρυβος και το φως επηρεάζει ελάχιστα το υπόλοιπο?
 • Για να αποκρύψετε το δωμάτιο από τα αδιάκριτα.

Μοιραστείτε το διάστημα θα πρέπει να είναι έτσι ώστε ο σχεδιασμός έγινε με το ίδιο στυλ, αλλά το δωμάτιο δεν συγχωνεύονται σε ένα ακαθόριστα χώρο. Σημαντικό - οι σωστές πινελιές. Θα βοηθήσει να κρατήσει το ύφος και κάνει το χώρο ως βολικό και άνετο.

Υπνοδωμάτιο και καθιστικό σε ένα δωμάτιο: σχεδιασμός

Εκτέλεση του σχεδιασμού σε συνδυασμό χώρο μόνο όταν προ-επιλέξετε το στυλ με το οποίο θα γεμίσει το δωμάτιο. Το δωμάτιο πρέπει να είναι στο ίδιο στυλ. Σε αντίθετη περίπτωση, θα δούμε αντιαισθητική.

Σήμερα, μια ποικιλία από στυλ δίνει πολλές ευκαιρίες. Το δωμάτιο μπορεί να κανονιστεί στο στυλ: κλασική, μινιμαλιστικό, σκανδιναβικό, Art Nouveau, Provence, υψηλής τεχνολογίας σοφίτα.

Σωστά επιλεγμένα σχεδιασμός σε συνδυασμό σαλόνι και υπνοδωμάτιο κάνουν το χώρο άνετο και όμορφοΣωστά επιλεγμένα σχεδιασμός σε συνδυασμό σαλόνι και υπνοδωμάτιο κάνουν το χώρο άνετο και όμορφο

Κατεύθυνση του στυλ είναι εντυπωσιακή στην ποικιλομορφία της. Για κάθε στυλ, υπάρχουν τεχνικές που θα στηρίξει χώρο σε αρμονία. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική προϋπόθεση για την επιτυχή σχεδιασμό του δωματίου.

Συστάσεις για τον σχεδιασμό της συνδυασμένης χώρου:

 • Χρησιμοποιήστε ένα ελάχιστο ποσό των επίπλων?
 • Χρησιμοποιήστε χωρίσματα για το διάστημα χωρισμού?
 • Εκτελέστε το χρώμα ζώνες?
 • Σωστά διανέμεται φωτισμού?
 • Λάβετε υπόψη τις ιδιαιτερότητες του μακρύ, στενό δωμάτιο.

Όταν επιλέγετε ένα βασικό στυλ του δωματίου είναι σημαντικό να λαμβάνονται υπόψη οι προτιμήσεις όλων των μελών της οικογένειας. Υπνοδωμάτια δεν πρέπει να περνά. Τελειώνοντας εγκαταστάσεις δεν χρειάζεται να διενεργηθεί σε ένα μόνο χρώμα, αλλά πρέπει να είναι απολύτως επικαλύπτονται μεταξύ τους. Αυτό ισχύει και για τα έπιπλα.

Πώς να κάνει ένα υπνοδωμάτιο διαμέρισμα και σαλόνι: φωτογραφίες

διαμέρισμα ενός δωματίου που πάντα θέλουν να επεκτείνουν. Μεγέθυνση το δωμάτιο συμπληρώνοντας ενιαίο καθιστικό και υπνοδωμάτιο. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι με κατάλληλο σχεδιασμό και την τοποθέτηση των επίπλων εξαρτάται από την επιτυχία του εγχειρήματος.

Το διαμέρισμα είναι μικρό σε μέγεθος μπορεί να χωριστεί σε ζώνες χώρο με τη βοήθεια του κομψό χωρίσματαΤο διαμέρισμα είναι μικρό σε μέγεθος μπορεί να χωριστεί σε ζώνες χώρο με τη βοήθεια του κομψό χωρίσματα

Ζώνη - το κύριο εργαλείο για το σχεδιασμό ενός ενιαίου χώρου. Κάθε ζώνη μπορεί να σχηματιστεί στο ύφος, εφόσον το συνολικό ύφος της έκθεσης.

Οι σχεδιαστές χωρίζονται σε τεχνικές που θα βοηθήσει να κρατήσει το εσωτερικό σε αρμονία. Το κύριο πράγμα - δεν φοβάται να πειραματιστεί. Είναι βολικό να χρησιμοποιήσετε τα έπιπλα που μπορεί να μετατραπεί εύκολα και να μετακινηθεί.

τεχνικές ζώνες

 • οπτική?
 • Με τη βοήθεια των κατατμήσεων?
 • Με τη βοήθεια των επίπλων?
 • Χρήση του κινητού τοίχου.

Οριοθετούν το χώρο που θα είναι τα έπιπλα, χωρίσματα μόδας ή άλλα διακοσμητικά αντικείμεναΟριοθετούν το χώρο που θα είναι τα έπιπλα, χωρίσματα μόδας ή άλλα διακοσμητικά αντικείμενα

Ζώνη μπορεί να εκτελέσει μια ποικιλία τρόπων. Για μέγιστη δράση, αυτές οι μέθοδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί. Είναι σημαντικό να τοποθετήσετε σωστά τα έπιπλα, βάλτε το φως, για να κάνουν το φινίρισμα, κρεμάστε κουρτίνες. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε διαχωριστικά ζωνών, αν το διαμέρισμα είναι αρκετό χώρο.

Πώς να συνδυάσει το υπνοδωμάτιο και το καθιστικό σε ένα δωμάτιο (video)

Τοποθεσία σαλόνι και υπνοδωμάτιο σε ένα δωμάτιο - ένα επίκαιρο θέμα για πολλούς ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων ενός υπνοδωματίου. Συνδυάζοντας χώρο μπορεί να γίνει με επιτυχία, αν το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τις τεχνικές σχεδίασης για την εφαρμογή των συλληφθεί καθήκοντα. Είναι καλύτερο να εξετάσει πριν από την επισκευή και να κάνει ένα ειδικό πρόγραμμα, το οποίο είναι να εξοικειωθούν με όλα τα μέλη της οικογένειας του μέλλοντος εσωτερικό σαλόνι-υπνοδωμάτιο.

Παραδείγματα σαλόνι και υπνοδωμάτιο σε ένα δωμάτιο (φωτογραφία εσωτερικούς χώρους)

1-8011-121249b3bc6e5fdbc17669cf26b508168d9bd47431672371317097