Παρακαλούμε το παιδί και να του δώσει ένα πολύ χαρούμενη διάθεση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αρχική σπιτικό σκηνή ερυθρόδερμωνΠαρακαλούμε το παιδί και να του δώσει ένα πολύ χαρούμενη διάθεση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αρχική σπιτικό σκηνή ερυθρόδερμων Κάθε παιδί πρέπει να αναπτύξουν τις προσωπικές δυνατότητες και θέση για τη μοναξιά. Και ακόμα έχουν το δικό τους δωμάτιο, κάποια παιδιά προσπαθούν να τους απομονώσουν από τον έξω κόσμο με την κατασκευή διαφόρων εγκαταστάσεων. Δεν πρέπει να τους ενοχλεί. Αντίθετα, οι γονείς πρέπει να βοηθήσουν το παιδί τους σε αυτή την αναζήτηση. Για παράδειγμα, για την κατασκευή ενός wigwam με τα χέρια του, εξετάζοντας το master class. Το παιδί θα είναι πολύ ευχάριστη θέση να έχουν ένα τέτοιο δώρο. Στην αρχική μορφή της σκηνής, που μπορεί να παίξει, να διαβάσετε, να παρακολουθήσετε κινούμενα σχέδια, ακόμη και να κοιμηθεί.

ειδών που κατοικούν: Υλικό και ραβδί στο οίκημα

Πριν προχωρήσουμε στην κατασκευή του μια σκηνή, θα πρέπει να κάνετε ένα σημείο σαφές. Tepee θεωρείται ότι είναι οποιαδήποτε κατοικία Ινδιάνοι, το οποίο έχει ένα κωνικό σχήμα. Στην πραγματικότητα, μια τέτοια δομή ονομάζεται «tipi». Αυτή η καλύβα σε ένα πλαίσιο των πόλων, η οποία καλύπτεται με το επεξεργασμένο δέρμα ζώου ή καμβά (διαδόθηκε μετά την ανάπτυξη των εμπορικών συναλλαγών με τους Ευρωπαίους).

Wigwam - μια δομή σε σχήμα θόλου, το πλαίσιο του οποίου είναι κατασκευασμένο από λεπτούς βλαστούς. Ως προστατευτική επικάλυψη είναι το φλοιό και τους κλάδους. Μια τέτοια σκηνή είχε οριστεί για διάφορες τελετές (όχι για μόνιμη στέγαση).

Αν αποφασίσετε να κάνετε μια σκηνή ερυθρόδερμων, τότε θα πρέπει πρώτα να αποφασίσει σχετικά με το σχεδιασμό και την προετοιμασία των απαραίτητων υλικών για την εργασίαΑν αποφασίσετε να κάνετε μια σκηνή ερυθρόδερμων, τότε θα πρέπει πρώτα να αποφασίσει σχετικά με το σχεδιασμό και την προετοιμασία των απαραίτητων υλικών για την εργασία

Για να διακοσμήσετε tipi Ινδοί χρησιμοποίησαν μια διαφορετική διακόσμηση: φυλαχτά, περιδέραια, κυνηγετικά τρόπαια. Μερικές φορές καλύβα ήταν βαμμένα με φωτεινά χρώματα, καθένα από τα οποία σήμαινε ορισμένων φυσικών φαινομένων. Σύγχρονη καταθέσει μοιάζει με αυτόν τον τρόπο, αν και το όνομα του είχε καθοριστεί από τα άλλα σχέδια.

Πώς να κάνει ένα wigwam: χρήσιμες συμβουλές

Το τελικό σχέδιο είναι αρκετά ακριβά, οπότε δεν είναι κάθε γονέας αποφασίσει να αγοράσει αυτό το σπίτι για το παιδί σας. Ωστόσο, το καταφύγιο μπορεί να γίνει από τον εαυτό σας. Το προϊόν δεν θα χειρότερο κατάστημα, ίσως ακόμα καλύτερα.

Πριν αρχίσετε να κάνετε σπιτικό σκηνή ερυθρόδερμων είναι καλύτερα να εξοικειωθούν με όλες τις αποχρώσεις αυτής της διαδικασίαςΠριν αρχίσετε να κάνετε σπιτικό σκηνή ερυθρόδερμων είναι καλύτερα να εξοικειωθούν με όλες τις αποχρώσεις αυτής της διαδικασίας

Αποφασίζει να κάνει ένα wigwam, πρέπει να τηρούνται ορισμένοι κανόνες:

 • Η κατασκευή θα πρέπει να δοθεί το σχήμα ενός κώνου?
 • Το ύφασμα δεν θα πρέπει να κλείσουν τα άκρα των ράβδων (άνω άνοιγμα παρέχει φρέσκο ​​ροή αέρα).

δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί ένα νερό-απόδειξη ύφασμα για την παρασκευή ενός wigwam, αρκετά για να οπλίσει ένα πυκνό υλικό (αν πρόκειται για την κατασκευή του δρόμου). Ο ειδικός σχεδιασμός του νερού θα ρέει κάτω από τα τείχη της καλύβας, χωρίς να πάρει μέσα.

Μην ξεχνάτε τα διακοσμητικά στοιχεία. Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι απαραίτητο να διακοσμήσετε το sukkah με φτερά και πέτρες, όπως οι Ινδοί το έκαναν. Αρκεί να προσθέσετε κάποια κατασκευή ξύσμα: δένουν με ένα φωτεινό κορδέλα για να προσθέσετε χάντρες ή σημαίες κρέμονται σε μικρές εικόνες του παιδιού. Οποιεσδήποτε ιδέες είναι αντάξια της εφαρμογής.

καταθέσει Τα παιδιά με τα χέρια του: ένα master class για την κατασκευή

Πρέπει να ξεκινήσουμε με μια απλή δομή που αποτελείται από πέντε ταινίες. Πύργοι εξαρτάται από την περιοχή του οικήματος, τόσο από αυτός ο αριθμός μπορεί να γίνει αρκετά ευρύχωρα καταλύματα.

Οι εργασίες για τη δημιουργία ενός τέτοιου καταφυγίου δεν έχει σκοπό να φασαρία με το πρότυπο και το ράψιμο. Ωστόσο, υπάρχει ο σχεδιασμός αυτού του τύπου, και ένα σημαντικό μειονέκτημα: ευθραυστότητα.

Για να γρήγορα και εύκολα να οικοδομήσουμε μια wigwam στο σπίτι, μπορεί να εξοικειωθούν περισσότερο με ένα συναρπαστικό master classΓια να γρήγορα και εύκολα να οικοδομήσουμε μια wigwam στο σπίτι, μπορεί να εξοικειωθούν περισσότερο με ένα συναρπαστικό master class

Τα υλικά που θα χρειαστούν για την κατασκευή του ξενώνα:

 • Πέντε ξύλινα πηχάκια ίσου μήκους?
 • Κουβάρι του νήματος?
 • Δύο κομμένα υφάσματα διαφορετικών χρωμάτων (4-5 μέτρα)?
 • Πινέζες.

Το πρώτο βήμα είναι να δεσμεύσει τα ραβδιά: πρώτο σταθερό συμβολοσειρά ένα ζευγάρι, τότε - ένα άλλο. Το πέμπτο σιδηροτροχιά παρεμβάλλεται ανάμεσά τους. Περαιτέρω, η προκύπτουσα πλαισίου είναι να δέσει με σπάγγο και πάλι, στερέωση όλα τα μέρη. Η διασταύρωση για να κρύψει ένα κομμάτι ύφασμα που θέλετε να μεταφέρετε μεταξύ των σιδηροτροχιών και στερεώστε με συνδετήρες.

Μένει μόνο να καλύψει την κατασκευή των δύο τύπων υλικού που πρόκειται να τυλιχθεί γύρω από τους πόλους και ασφαλής. Προ-εγγραφή θα πρέπει να αναγράφεται: ανάμεσα στις ράγες ύφασμα δεν τυλίγεται. Μετά το τέλος του κτιρίου μπορεί να είναι διακοσμημένα και ζεστό, τοποθετώντας μέσα σε ένα αφράτο κουβέρτα και μαξιλάρια.

Πώς να ράψουν ένα wigwam: να κάνει την κατασκευή σε τρεις πυλώνες

Σκηνή με τους τρεις πυλώνες μιας ισχυρό και ανθεκτικό, ώστε μια τέτοια δομή μπορεί να κατασκευαστεί για υπαίθρια παιχνίδια.

Πριν ράψετε teepee σε τρεις πυλώνες, είναι απαραίτητο να προετοιμαστούν όχι μόνο το ύφασμα, αλλά και ξύλινα δοκάρια, μουσαμά και sinteponΠριν ράψετε teepee σε τρεις πυλώνες, είναι απαραίτητο να προετοιμαστούν όχι μόνο το ύφασμα, αλλά και ξύλινα δοκάρια, μουσαμά και sintepon 

Για την κατασκευή του θα απαιτείται:

 • Ύφασμα (αρκετά μέτρα)?
 • sintepon?
 • ταινία?
 • Ξύλινο δοκός (3 τεμάχια)?
 • Νήμα, ψαλίδια?
 • Μετροταινία?
 • Κιμωλία, δείκτης?
 • Μουσαμά.

Πρώτα θα πρέπει να σχεδιάσετε το μοτίβο σε πλαστικό μουσαμά, τα οποία στη συνέχεια κόβονται. Λόγος για σκηνές να τριγωνικού σχήματος με ίσες πλευρές 1 και 2 μέτρα. Για τους τοίχους καλύβα απαιτούμενο πρότυπο με τη μορφή ενός τριγώνου με μία βάση 1, 2 και ένα ύψος 1, 8 μέτρων.

Μεταφορά σχέδια για το ύφασμα, είναι αναγκαίο να αφεθεί σε κάθε πλευρά του 2 cm για ραφές.

Η βάση αποκόπτεται σε δύο αντίγραφα του υφάσματος και ένα - από syntepon. Στη συνέχεια, αυτά τα κενά πρέπει να ράβω μαζί. Για τον καθορισμό των ράβδων πρέπει να γίνεται στη βάση των θυλάκων που σχηματίζονται από ένα ενιαίο κομμάτι υφάσματος με τη μορφή ενός τετραγώνου με πλευρά 10 cm. Θα πρέπει επίσης να προετοιμαστούν τέσσερις κορδέλες κορδόνια, δύο εκ των οποίων ράβονται στη βάση.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να κοπεί τρεις τοίχους της καλύβας. Ένας από αυτούς θα περιλαμβάνονται: για τον χαρακτηρισμό της από το κάτω μέρος του υφάσματος είναι απαραίτητο να γίνουν δύο τομές, overstitch ταινία άκρη. Και στις δύο πλευρές ράβουν λουριά για τη στερέωση υλικού.

Από σκαλιστό τοίχους ράψει ένα ακρωτήρι για σκηνές, αφήνοντας την κορυφή του μικρό χώρο. Η εργασία αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί και τα δύο χέρια και με τη βοήθεια ενός ραπτομηχανή. Στη συνέχεια συναρμολόγηση της δομής στήριξης εισάγοντας το σιδηροδρόμου στις γωνίες βάσης και συνδέουν την κορυφή της κορδέλας. Ύφασμα ρόμπα να τεθούν και κλείνει με μπαστούνια σταθερά στις τσέπες.

Πώς να κάνει μια σκηνή από χαρτί: ένα απλό hack για τα παιδιά

Σε πολύ μικρά παιδιά δεν είναι ανάγκη για προσωπικό χώρο, έτσι ώστε η κατασκευή ενός μεγάλου wigwam μπορεί να καθυστερήσει μέχρι ένα σημείο. Στην ηλικία των 3-4 χρόνια για να αναπτυχθεί πρέπει να χρησιμοποιούν τις άλλες δραστηριότητες: γλυπτική ή κάνοντας διάφορες χειροτεχνίες.

Πολύ εύκολα, γρήγορα και εύκολα μπορείτε να κάνετε μια σκηνή, χρησιμοποιώντας φύλλα χαρτιούΠολύ εύκολα, γρήγορα και εύκολα μπορείτε να κάνετε μια σκηνή, χρησιμοποιώντας φύλλα χαρτιού

Εξοικείωση με σκηνή ερυθρόδερμων μπορεί να ξεκινήσει με την παραγωγή απλού χαρτιού κατασκευής. Ένα τέτοιο μοντέλο είναι απλή: απλά κόψει ένα κύκλο και κυλήστε σε έναν κώνο. Στη συνέχεια, κόψτε το έδαφος για τη σταθερότητα και να ορίσει την είσοδο.

άρθρα κορυφή του τοίχου και θα πρέπει να εκδοθεί φωτεινό πλαστελίνη. Για να αυξήσετε το ενδιαφέρον για το θέμα μπορεί να φορμαριστεί ειδώλια Ινδοί επιστήσει την εστίαση.

Πώς να κάνει ένα wigwam με τα χέρια του (οδηγός βίντεο)

Παιδική καταθέσει δεν θα πρέπει να συμμορφώνεται πλήρως με το πρότυπο λογαριασμό της ινδικής κατασκευής. Ο σχεδιασμός του μπορεί να είναι αυθαίρετη. Το κύριο πράγμα που ένα νέο σπίτι ήταν άνετο και ανθεκτικό. Το παιδί, να πάρει μέσα, θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, χαλαροί κάνει ενδιαφέροντα πράγματα της. Ο γονέας, με τη σειρά του, πρέπει να εξασφαλιστεί η σταθερότητα στη δομή.

Wigwam με τα χέρια σας (φωτογραφία master class)

3d3a28e3ba957c0b57a1770cd25ee01b1424f3fd680021f2ee3e1f2453c40bb3b1d6a01543277ddab970c017c31b8bd02970b-640wi5-139-1412-121820-734-8