Στενότητα χώρου και η αφθονία των επικοινωνιών περιορισμένες δυνατότητες σχεδιασμούΣτενό χώρο, και περιορίζουν την ικανότητα των επικοινωνιών αφθονία dizaynaTualet - είναι το μικρότερο δωμάτιο στο διαμέρισμα. Αλλά το πιο ακριβό σε όρους κόστους ανά 1 m2. Δεν είναι μόνο ότι, ένα από τα πιο ακριβά μέρη στο διαμέρισμα, υπάρχει ακόμα βρίσκεται και κάποιες υπηρεσίες κοινής ωφέλειας - μετώπες του νερού και της αποχέτευσης.

Βέλτιστο σχεδιασμό της τουαλέτας στο διαμέρισμα

Ο σχεδιασμός του δωματίου τουαλέτα - μια δύσκολη επιχείρηση, γιατί θα πρέπει να νικήσει τις ορθολογική χώρους. Όπως πάντα, ανακαινισμένο τουαλέτα σε ένα διαμέρισμα είναι δύσκολο, διότι δεν υπάρχει ανάγκη να τοποθετήσετε πολλά.

Πλαστικές σωλήνες είναι αξιόπιστα και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, που τόσο συχνά κρυμμένα στους τοίχουςΠλαστικές σωλήνες είναι αξιόπιστα και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, που τόσο συχνά κρυμμένα στους τοίχους

Αυτό τοποθετείται στην τουαλέτα:

 • τουαλέτα?
 • Αποστάτες (κρύο και ζεστό) νερό?
 • Η διαρροή καλαμάκι?
 • Μετρητές νερού (κρύο και ζεστό)?
 • Κλείδωμα νερό συσκευή - βαλβίδα?
 • Ηλεκτρικό λέβητα (μερικές φορές).

Η κατάσταση περιπλέκεται περαιτέρω από το γεγονός ότι το δωμάτιο είναι ιδιόμορφη, και συχνά χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε επιθετικά καθαριστικά. Για το λόγο αυτό, στη διακόσμηση των τοίχων και δαπέδων, χρησιμοποιούνται όχι μόνο όμορφα υλικά, αλλά και ανθεκτικά στα επιθετικά μέσα και απολυμαντικά. Τα υλικά αυτά πρέπει να έχουν ένα καλό πλύσιμο, να είναι ανθεκτικό στο νερό και επιθετικά μέσα, δεν αλλάζουν το χρώμα, και θα πρέπει να είναι ανθεκτικά στην τριβή.

Όμορφη τουαλέτα σχεδιασμού στο διαμέρισμα: φωτογραφίες και παραδείγματα

Το πιο σημαντικό στο σχεδιασμό του μπάνια - είναι να αποφασίσει ποιες θα είναι οι τοίχοι και το δάπεδο. Τις περισσότερες φορές, ο σχεδιασμός του μπάνιου - ένα κεραμικό κεραμίδι, αλλά μπορεί να υπάρχουν και άλλες παραλλαγές, η οποία θα είναι βέλτιστη σε διαφορετικές καταστάσεις.

Συνήθως οι τοίχοι της τουαλέτας είναι ένα ελαφρύ επάνω και ένα σκοτεινό πυθμέναΣυνήθως οι τοίχοι της τουαλέτας είναι ένα ελαφρύ επάνω και ένα σκοτεινό πυθμένα

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση μπάνια:

 • Κεραμικά πλακίδια?
 • Μωσαϊκό?
 • πλακάκια γρανίτη?
 • Υφή κεραμικών πλακιδίων?
 • Διακοσμητικά γύψο?
 • Πλαστικά πάνελ?
 • Πλένεται ταπετσαρία.

Πλακάκια μπορεί να είναι διαφορετική και να εκτελούνται σε διαφορετικά στυλ και ανοιχτό γκρι. Εξετάστε μερικές από τις επιλογές του σχεδιασμού. Ψηφιδωτό είναι ιδανικό για τη διακόσμηση, όχι μόνο επίπεδες επιφάνειες, αλλά όχι πολύ - καμπύλη, καμπύλες. Μωσαϊκό μπορεί να εξαπλωθεί διάφορα στολίδια, πίνακες, μπορείτε να εκφράσουν τη φαντασία τους. Μπορείτε να συνδυάσετε απόλυτα παράλογο πλακάκια υφή.

Κεραμικά μπορεί να συνδυαστεί με έναν καθρέφτη μωσαϊκά, και χάλυβα με κεραμικά χρωματιστά ψηφιδωτά πλακάκια.

Φαίνεται καλύτερα ψηφιδωτά φινίρισμα τουαλέτα ή μικρά κεραμικά πλακίδια του φωτός αποχρώσεις. Ο πιο επιτυχημένος συνδυασμός, είναι το εσωτερικό σε ανοιχτό μπεζ χρώμα. Αυτή είναι η πιο ευχάριστη επιλογή των χρωμάτων που να ταιριάζουν. Για υπερσύγχρονα διαμερίσματα και ένα κατάλληλο σχεδιασμό του μπάνιο με μαρμάρινο δάπεδο και καθρέφτες μωσαϊκό δροσερό αποχρώσεις. Όλα αυτά δημιουργούν ένα υψηλής ποιότητας εσωτερικό χώρο στυλ, το οποίο έχει πρόσφατα γίνει πολύ δημοφιλές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λαμπρό ψηφιδωτό του χρώματος (π.χ., κόκκινο) για να επιλέξετε έναν από τους τοίχους, και το υπόλοιπο των τοίχων - να τους αφήσει ένα ουδέτερο χρώμα.

Σχεδιαστές συμβουλεύουμε όταν τερμάτισε τουαλέτα προχωρήσει από το συνολικό σχεδιασμό του ολόκληρο το διαμέρισμα, μετά από ένα συγκεκριμένο στυλ, και, αν είναι δυνατόν, το συνδυασμό χρωμάτων. Διακόσμηση μπάνιο δεν πρέπει να πέσουν έξω από το γενικό θέμα του στυλ διαμέρισμα. Αυτό, βέβαια, είναι δύσκολο, και η ανάγκη να κρύψει όλα με την ανακοίνωση. Η καλύτερη ενσωμάτωση είναι ένας σίγουρος και ουδέτερη παραλλαγή τελειώματα. Η καλύτερη λύση - ένα σχέδιο σε μπεζ ή βασικό τόνο των πλακιδίων - αυτό είναι ένα ελαφρύ μπεζ, σε συνδυασμό με ένα χτυπητό χρώμα, μπορεί να είναι οποιοδήποτε, αλλά το οποίο κυριαρχεί στη διακόσμηση του ολόκληρο το διαμέρισμα ή το διάδρομο.

Φυσικά, η μόδα αλλάζει, αλλά ο βασικός κανόνας που πρέπει να χρησιμοποιούνται όταν τελειώνουν μια στενή δωμάτιο, αυτό είναι ένα μπάνιο, ένα σκοτεινό πυθμένα και το φως επάνω. Πολλοί σχεδιαστές πιστεύουν ότι ο κανόνας αυτός δεν έχει σημασία σε αυτές τις ημέρα και δεν είναι της μόδας. Πολλοί επαγγελματίες χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο, ειδικά όταν είναι απαραίτητο για την ανακαίνιση ενός διαμερίσματος σε μεσήλικες πελάτες που προτιμούν να τελειώσει σε κλασικό στιλ. Αυτή η μέθοδος διακόσμησης είναι καλό, διότι διευρύνει οπτικά το μικρό μπάνιο και να γίνει σαφώς πιο ευρύχωρο.

Αν η διακόσμηση τουαλέτα θέλετε κάτι πιο σύγχρονο, ειδικά όταν το διαμέρισμα είναι επίσης διακοσμημένα σε μινιμαλιστικό στιλ ή υψηλής τεχνολογίας. Μια ενδιαφέρουσα επιλογή για μπάνιο είναι μια πιο σύγχρονη μέθοδος για την τακτοποίηση κεραμίδια. Το περιφερικό τοίχωμα συγκαλύπτονται πλακίδια σκοτεινότερο, κορεσμένο χρώμα, κλείνοντας το χάσμα, όπου όλα τα μετώπες. Το υπόλοιπο των τοίχων - μια πιο ήπια ελαφριά σκιά. Ήταν μόνο μια στενή λωρίδα μιας και μόνο σειράς πλακίδια του ίδιου σκούρο χρώμα όπως το μακρινό τοίχο, τεντωμένο οριζόντια στο σκοτεινό τοίχο. Πολύ αποτελεσματική επιλογή που επεκτείνει επίσης το χώρο. Επίσης ενδιαφέρον και τις κάθετες σκούρες ρίγες στο φόντο ενός παστέλ κεραμικά πλακίδια. Οι κατασκευαστές των οικοδομικών υλικών άρχισε να παράγει συλλογές σχεδιαστών όπως τα κεραμίδια. Και ως εκ τούτου, δεν είναι πλέον απαραίτητο να επιλέξετε ήδη στο χρώμα.

«Kabanchik» είναι επίσης μια καλή ιδέα έπιασε στις τουαλέτες. Αυτό σίγουρα δεν είναι το καφέ «πυλώνες» της σοβιετικής περιόδου, τώρα ονομάζεται «το υπόγειο.» Πλακάκια τοιχοποιία που θυμίζουν πάντα σε εξέλιξη και στη μόδα, αν και, τις περισσότερες φορές, «γουρούνι» χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση μπάνια μεγάλα, σε ένα ιδιωτικό σπίτι, και το προκατασκευασμένο σπίτι είναι απίθανο να βρουν μια θέση γι 'αυτόν.

Σχεδιάστε μια μικρή τουαλέτα 1 τετρ. m: η φωτογραφία και το στυλ

Αυτό το μικρό δωμάτιο είναι πολύ σημαντική για το σύνολο του διαμερίσματος, και έτσι πολλοί πελάτες δεν ξέρουν από πού να αρχίσω τις επισκευές στον υγειονομικό χώρο. Με παρόμοιο τρόπο, μπορείτε να κανονίσετε μια τουαλέτα στο διαμέρισμα ενός παλιού κτιρίου.

Η σωστή διάταξη θα δώσει τον απαραίτητο εξοπλισμό σε ένα μικρό ντουλάπιΗ σωστή διάταξη θα δώσει τον απαραίτητο εξοπλισμό σε ένα μικρό ντουλάπι

Τι στυλ είναι σε ζήτηση για την επισκευή των τουαλετών:

 • κλασικό?
 • High-tech?
 • Μινιμαλισμός.

Φυσικά, η μεγάλη φαντασία σε ένα τόσο μικρό ντουλάπι δεν είναι πρόδηλη. Ο βασικός κανόνας της τουαλέτας - τίποτα περιττό, όλα τα άλλα που πρέπει να κρύψει μια θέση με όσους ξυπνούν, μέτρα, σωληνώσεις, σωλήνες καλωδίωσης, και πολλά άλλα. Για πολύ καιρό, οι πελάτες απαιτούν ότι όλες αυτές οι επικοινωνίες καλά κρυμμένα στον τοίχο ή κάτω από το κεραμίδι, αλλά δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεχάσουμε τους σωλήνες και μετώπες.

Μέσα από χρόνια 5-10 ξυπνούν θυμίζουν τον εαυτό μου ανακαλύψεις, ή οι γείτονές παρακάτω θα ενημερωθεί για τις πλημμύρες λόγω υπαιτιότητας του ανάντη μετώπη, οπότε είναι καλύτερα να μην το ρισκάρετε, και αμέσως κάνει μια αφαιρούμενη πόρτα που δίνει πρόσβαση στις επικοινωνίες για την επισκευή και την επιθεώρηση.

Μια καλή επιλογή για φινίρισμα μπάνιο - αυτό το ζήτημα μακρινό τοίχο του δωματίου, κλείνοντας το χάσμα με την μετώπες ύδρευσης και αποχέτευσης, υφή ή γλυπτό κεραμίδια. Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα λύση, ωστόσο, σπάνια χρησιμοποιείται στην επισκευή των διαμερισμάτων.

Το πρωτότυπο εσωτερικό του δωματίου τουαλέτας

Φυσικά, εάν το σχέδιο σας επιτρέπει να βάλετε στο χώρο του επίπλου dressing-room, για παράδειγμα, να περιορίσει μια ντουλάπα ή ντουλάπι - είναι μια μεγάλη ευτυχία. Τις περισσότερες φορές αυτό συμβαίνει αν συνδυάσετε την τουαλέτα με μπάνιο. Απαίτησε έπιπλα τουαλέτα - ντουλάπα, μπουφές και Moidodyr.

Δυστυχώς, η κακή ευθυγράμμιση του μπάνιου σπάνια επιτρέπει να θέσει το τίποτα τουαλέτα, εκτός από τουαλέταΔυστυχώς, η κακή ευθυγράμμιση του μπάνιου σπάνια επιτρέπει να θέσει το τίποτα τουαλέτα, εκτός από τουαλέτα

πλακίδια πορσελάνης έχει γίνει πρόσφατα ένα από τα αγαπημένα στη διακόσμηση του μπάνιο. Για μεγάλο χρονικό διάστημα χρησιμοποιήθηκε μόνο για το φινίρισμα δαπέδων. Πρόσφατα, με την έλευση των πήλινων σκευών ελαφρύ πορσελάνη, χάλυβας που χρησιμοποιείται στο τελείωμα των τοίχων, οι τοίχοι από γρανίτη που λαμβάνονται κολλημένα στο ανώτατο όριο. Με γρανίτη εργάζονται πιο εύκολα και πιο γρήγορα, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι για να κολλήσει το όμορφο γρανίτη, είναι απαραίτητο να ευθυγραμμίσει τους τοίχους και κάτω από το τελείωμα. Σχεδιαστές σημειωθεί ότι μπάνια με γρανίτη φινίρισμα, αναζητήστε μια μονόχρωμη λίγο και βαρύ, όμως, και να παράγουν την εντύπωση του πλούτου και του γοήτρου, γιατί επαναλήψεις γρανίτη ακριβώς κοπεί φυσική πέτρα.

Κομψή τουαλέτα φινίρισμα στο διαμέρισμα (βίντεο)

Η διακόσμηση του μπάνιου στο διαμέρισμα - είναι μια δύσκολη επιχείρηση, όχι μόνο στην επιλογή των υλικών φινιρίσματος, αλλά και συγκρότημα επισκευής που σχετίζονται με την αντικατάσταση των επικοινωνιών. Δυστυχώς, σε αυτή την περίπτωση, χωρίς τη συμβουλή ειδικού είναι απαραίτητη. Αλλά, ακόμα, πολλά μπορούν να γίνουν με το χέρι. Καλή τύχη!

Διακόσμηση Σχεδιασμός τουαλέτα στο διαμέρισμα (φωτογραφία από το εσωτερικό)

3b01dsmall-space-τουαλέτα-design55c0ad2288d0176da31f6915bdaff656cc5031747405201179200001122248420090715toiletrollholders39392931494-11438707585e31447414605g1