Κλασικό γκρι τοίχους μπορεί να θεωρηθεί ως μία από τις πλέον προτιμώμενες επιλογές για το τέλειο σφιχτό εσωτερικόΚλασικό γκρι τοίχους μπορεί να θεωρηθεί ως μία από τις πλέον προτιμώμενες επιλογές για το τέλειο αυστηρή intereraU Gray έχει αναπτύξει μια αμφιλεγόμενη φήμη. Θεωρείται το ουδέτερο φόντο, βαρετή, μονότονη, αποδεικνύεται ότι το γκρι χρώμα δεν είναι πάντα θα είναι το φόντο, και δεν είναι όλα τα χρώματα σε συνδυασμό με αυτό. Ωστόσο, το γκρι ταπετσαρία παραδοσιακά πωλούνται καλά. Και γκρι, πρότυπο, στολίδι και άλλες εικόνες σήμερα στη μόδα.

Γκρι ταπετσαρία στο εσωτερικό σαλόνι

Είναι λογικό ότι οι γκρι μεγάλοι φίλοι με τους γείτονές τους - άσπρο και μαύρο. Στην πραγματικότητα, το έχουν σχηματιστεί, επειδή αυτά τα τρία χρώματα ταιριάζουν πάντα ο ένας στον άλλο.

Αυτός ο συνδυασμός των ουδέτερων, είναι πολύ δημοφιλής. Είναι καλό για το σαλόνι, το οποίο είναι απαραίτητο να γίνει η πιο ήρεμη, για τα τείχη δεν είναι πολύ υψηλό και, σε γενικές γραμμές, μικρά τετραγωνικά μέτρα.

Γκρι ταπετσαρία σας επιτρέπει να πειραματιστείτε λίγο, να δημιουργήσουν πρωτότυπα και ασυνήθιστα σχεδιαστικές λύσειςΓκρι ταπετσαρία σας επιτρέπει να πειραματιστείτε λίγο, να δημιουργήσουν πρωτότυπα και ασυνήθιστα σχεδιαστικές λύσεις

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια πιο ενδιαφέρουσα εικόνα στο εσωτερικό του σαλονιού:

 • Χρησιμοποιήστε το λιλά και μοβ ως συνοδευτικό του γκρι. Μπορεί να είναι γκρι ταπετσαρία με λουλούδια λιλά ή σκούρο γκρι φόντο με μωβ ρίγες.
 • Γραφικό και καθιστικό θα δώσει ένα γκρι-ροζ ταπετσαρία. Είναι πιο φρεσκάδα και την άνοιξη από ό, τι το συνηθισμένο γκρι, αλλά δεν πιέσετε τη δυναμική τους.
 • Ανοιχτό γκρι ταπετσαρία με μεγάλα μοβ άνθη. Τέτοια γκρι ταπετσαρία στο εσωτερικό του ένα μεγάλο σαλόνι φαίνονται πειστικά.

Θα πρέπει επίσης να εξετάσει το συνδυασμό ταπετσαρία.

Γκρι ταπετσαρίες στο εσωτερικό (βίντεο)

Τι χρώμα η ταπετσαρία για να ταιριάζει γκρι ταπετσαρία

Γκρι wallpapers την αγάπη, όχι όλα τα χρώματα. Όχι πάντα πρέπει να θεωρηθεί ως φόντο.

Καλό θα εξετάσει τους ακόλουθους συνδυασμούς:

 1. Γκρι-καφέ τοίχο. Φαίνεται, τα δύο συνδυασμούς χρωμάτων που χρησιμοποιούνται, αλλά ο συνδυασμός μπορεί να κάνει το εσωτερικό πολύ ευγενής, και αυτά τα χρώματα είναι εντυπωσιακά ταιριάζουν μεταξύ τους. Wall μεγάλη εμφάνιση με γκρι-ασημί ταπετσαρία δίπλα στα τείχη της χρυσό-καφέ κλίμακες, αλλά πολύ φωτεινό.
 2. Γκρι-λευκό τοίχους. Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε ένα υπόλευκο χρώμα, καπνιστή λευκό, ή στο φωτεινό γκρι αυτός ο συνδυασμός θα «κοπεί μάτι».
 3. Γκρι-μπλε τοίχους. Αυτό είναι παρόμοιο με το χρώμα, με παρόμοια ενέργεια. Ωστόσο, εάν πάρετε ένα γαλάζιο και γκρι είναι αναγκαίο να ληφθούν φωτεινό, όχι πολύ σκούρα, ένα ποντίκι με υψηλό κορεσμό.

Γκρι-ροζ τοίχους. Αυτές οι αποχρώσεις συνδυάζονται, γκρι ταπετσαρία μπορεί να βασίζεται και το ροζ απόχρωση σε όλη τη «γεύση» του χρώματοςΓκρι-ροζ τοίχους. Αυτές οι αποχρώσεις συνδυάζονται, γκρι ταπετσαρία μπορεί να βασίζεται και το ροζ απόχρωση σε όλη τη «γεύση» του χρώματος

Και τι θα πρέπει να αποδεικνύεται στην περίπτωση της επιλογής του γκρι ταπετσαρία;

Τι χρώμα έπιπλα κατάλληλα για το γκρι ταπετσαρία: Επιλογές

Και πάλι, η κλασική έκδοση - λευκά και μαύρα έπιπλα. Είναι σχεδόν ένας συνδυασμός win-win, και μερικές φορές γκρι ταπετσαρία - αυτό είναι το καλύτερο φόντο για τέτοιου είδους έπιπλα. Από τη μία πλευρά, για το τοίχωμα του ματιού δεν είναι έξαλλος, από την άλλη πλευρά - ο τοίχος δεν συντονίζονται με τα έπιπλα, αλλά είναι πολύ ευεργετικό για την είπε.

Τι καναπέ κατάλληλο για το γκρίζο φόντο:

 • Noble μαύρο?
 • Γαλακτώδες λευκό?
 • Απαλό λιλά?
 • Grey είναι ένα λευκό κύτταρο?
 • Σκούρο μοβ απαλή υφή?
 • Pale ελιάς (σκούρο γκρι προς ταπετσαρία)?
 • Το χρώμα του φωτός σοκολάτα γάλακτος.

Κλίμακα του γκρι δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως εμφάσεις, ή προσθήκες, μπορεί να είναι μόνο φόντοΚλίμακα του γκρι δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως εμφάσεις, ή προσθήκες, μπορεί να είναι μόνο φόντο

Αυτό το εσωτερικό δεν πάσχει χρώμα υπερφόρτωση. Βασικό χρώμα - το ίδιο γκρι, το γάλα και λίγο ελαιόλαδο, εδώ είναι ένα παράδειγμα ένα καλό συνδυασμό για ένα χαλαρωτικό εσωτερικό.

Gray στο εσωτερικό (βίντεο)

Τι ταπετσαρία για να ταιριάζει γκρι laminate

Και αν το πρόβλημα είναι διαφορετική - θα πρέπει να πάρει την ταπετσαρία στο χρώμα του laminate. Σίγουρα αν γκρι ταπετσαρία θα πρέπει να τον κρατήσει εταιρεία;

Γκρι laminate «κάνουν φίλους» με ταπετσαρία:

 • Τα κίτρινα στοιχεία είναι παρόντα στο πρότυπο ή κόσμημα?
 • Μπεζ αποχρώσεις, από πολύ ελαφρύ έως πλούσια, κοντά στην αμμώδη?
 • Ροζ αποχρώσεις, αλλά η «ήσυχη» όροφο, το πιο τρυφερό, πιο μαλακό και πιο χλωμό χρειάζεται καν να είναι ένας τοίχος.

μειώσει οπτικά το χώρο και να κάνει η έμφαση στις οριζόντιες γραμμές θα συνδυάσει σε σκούρα χρώματα με φωτεινές ταπετσαρίες και δάπεδαμειώσει οπτικά το χώρο και να κάνει η έμφαση στις οριζόντιες γραμμές θα συνδυάσει σε σκούρα χρώματα με φωτεινές ταπετσαρίες και δάπεδα

Λευκή τοίχους σπάνια δεν συνδυάζεται με γκρι φύλλο. Συνήθως αυτά τα στοιχεία μεγάλη για τον άλλον, και σε μεγάλους χώρους, και τα μικρά.

Γκρι έπιπλα: Τι ταπετσαρία για να χωρέσει

συνδυασμοί χρωμάτων είναι πρακτικά εκείνες.

Μπορεί να θεωρηθεί ως παράδειγμα:

 1. παράδειγμα ένα. Έχετε: περιοχή Γκρι Divan. Ή γκρι μικρό καναπέ και καρέκλα. Εάν το υπόλοιπο των επίπλων, όπως μια συρταριέρα και τραπεζάκι του καφέ, σκούρο καφέ, μπορείτε να πάρετε ως βάση την ταπετσαρία μουστάρδα. Μόνο το καλύτερο σκούρο μουστάρδα, καφέ, όπου και αν συνυφασμένη με πράσινο.
 2. παράδειγμα δύο. Έχετε ένα ανοιχτό γκρι καναπέ και το ίδιο ράφι ή αρθρωτή δομή. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να πάρετε το ίδιο γκρι ταπετσαρία, αφήνοντας μόνο ένα μπλε, σκούρο αρκετά. Και έτσι το εσωτερικό δεν ήταν σκοτεινή, αραιώστε το με δύο φωτεινά χρώματα - κίτρινο και πορφυρό. Μπορεί να είναι μαξιλάρια, τοιχογραφίες, τραπεζάκι του καφέ, φωτιστικό δαπέδου. Αυτό είναι ένα πολύ μοντέρνο εσωτερικό και δυναμική, και φρέσκο, αλλά δεν στερείται αρχοντιάς, κομψή και μοντέρνα.
 3. Παράδειγμα Τρία. Έχετε: ένα μεγάλο γκρι καναπέ και ένα σχεδόν άδειο δωμάτιο. Αν και το δωμάτιο ήταν γεμάτο με έπιπλα, θα έχετε την ευκαιρία να πειραματιστούν. Εάν το δωμάτιο είναι ένα μεγάλο παράθυρο, άπλετο φως, έναν από τους τοίχους μπορεί να γίνει κόκκινο. Αλλά ακριβώς ένα κενό κόκκινο τοίχο δεν θα πάει, αφήστε την να κρεμάσει την εικόνα με τις μεγάλες κόκκινες παπαρούνες, για παράδειγμα. Ανοιχτό γκρι πάτωμα και το ίδιο το υπόλοιπο του τοίχου.

Αποφύγετε την κυκλοφοριακή συμφόρηση, πολύχρωμα, ή προσπαθούμε να κάνουμε πολλούς τόνους.

Γκρι wallpapers: 48 παραδείγματα της πολυπλοκότητας (βίντεο)

Γκρι ταπετσαρίες - αυτό είναι μια καλή επιλογή σε πολλές περιπτώσεις. Και για ένα χαλαρωτικό εσωτερικό και μινιμαλιστικό, και το εργασιακό περιβάλλον, καθώς και για το δημιουργικό μυαλό. Χάρη στις χρώματος-εταίρων, μπορείτε να κάνετε το γκρίζο πιο ολοκληρωμένη, ή να τον αναγκάσει να παίξει με τα νέα χρώματα.

Επιτυχής ενημέρωσης!

Γκρι ταπετσαρίες στο εσωτερικό (φωτογραφία)