Όταν το δωμάτιο είναι μικρό, αλλά θέλω να κάνω είναι άνετα και ταυτόχρονα να εξοικονομήσετε χώρο - το κρεβάτι-βήμα, ίσως μία από τις καλύτερες αποφάσειςΌταν το δωμάτιο είναι μικρό, αλλά θέλω να κάνω είναι άνετα και ταυτόχρονα να εξοικονομήσετε χώρο - το κρεβάτι-βήμα, ίσως ένα από τα καλύτερα resheniyKogda πρόκειται για το σχεδιασμό υπνοδωμάτιο, πολλά εξαρτώνται από την επιλογή του τύπου του κρεβατιού. Ένα πολύ σημαντικό σημείο είναι η σωστή θέση του. Χάρη σε αυτόν, μπορείτε να επεκτείνετε οπτικά το χώρο, καθιστώντας το εργονομικά και δωρεάν. φωτογραφίες Ενοικιαζόμενα δωμάτια B-βήμα για ένα μικρό υπνοδωμάτιο - ιδανικό για όσους θέλουν να συνδυάσουν την άνεση και τη λειτουργικότητα. Αυτό το κρεβάτι θα παρέχει μια υγιή και υγιή ύπνο, και ασυνήθιστο σχέδιο του για τη συμπλήρωση του εσωτερικού του υπνοδωματίου και να της επιτρέψει να συντονιστείτε με νέα χρώματα.

Πώς να επιλέξετε ένα κρεβάτι για ένα μικρό υπνοδωμάτιο

Μικρό υπνοδωμάτιο - ένα αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο, το οποίο εισέρχεται σε κατάθλιψη πολλοί ιδιοκτήτες μικρών διαμερισμάτων. Ωστόσο, μην απελπίζεστε. Μετά από ένα μικρό διάστημα, μπορείτε πάντα να νικήσει, αν οργανώσει σωστά τα έπιπλα.

Ακόμα κι αν επιμείνουμε σε συντηρητικές απόψεις, να ακούσουν τις συμβουλές του σχεδιαστή είναι απαραίτητη, διότι θα σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή λύση στο εσωτερικό διάταξηΑκόμα κι αν επιμείνουμε σε συντηρητικές απόψεις, να ακούσουν τις συμβουλές του σχεδιαστή είναι απαραίτητη, διότι θα σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή λύση στο εσωτερικό διάταξη

Δεν είναι απαραίτητο να γεμίζουν το μικρό δωμάτιο είναι μεγάλα και ογκώδη κρεβάτι. Φυσικά, το κρεβάτι πρέπει να είναι άνετα και ευρύχωρα, αλλά ας μην ξεχνάμε σχετικά με την αρμονική διευθέτηση του χώρου.

Σχεδιαστές προσφέρουν ενδιαφέρουσες λύσεις που θα παρέχουν την άνεση στον ύπνο και υγιεινό ύπνο και δεν βλάπτουν το χώρο του υπνοδωματίου. Όταν εξοπλισμό ένα μικρό χώρο, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε μη τυποποιημένες λύσεις. Μερικές φορές από λίγο πραγματικό θαύμα του δωματίου.

Τύποι κρεβάτι για ένα μικρό δωμάτιο

 • Χρησιμοποιήστε τη Shell για την οριοθέτηση. Μονά κρεβάτια μπορεί να εισαχθεί στο διάφραγμα, που χωρίζει το δωμάτιο σε ζώνες.
 • Κρεβάτι με ένα διακοσμητικό ράφι. Καναπές - η τέλεια λύση για ένα μικρό δωμάτιο. Καναπές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάκλιντρο - νύχτα. Στην περίπτωση αυτή, η λειτουργικότητα των ραφιών δεν έχει σπάσει όταν διπλώνεται.
 • Ο μηχανισμός ανύψωσης. Το κρεβάτι μετατρέπεται κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να πάει επάνω, αφήνοντας χώρο για ένα καναπέ και μαξιλάρια από την κονσόλα.
 • Ντουλάπα κρεβάτι. Κρεβάτι, εντοιχισμένη ντουλάπα προσφέρει επιπλέον χώρο κατά τη στιγμή του ξυπνήματος.
 • Καρέκλα και κρεβάτι. Έχει ένα συρόμενο σχεδιασμό που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ένα μάλλον μεγάλο κρεβάτι.

Για ένα μικρό δωμάτιο και σήμερα υπάρχουν πολλοί τύποι κρεβάτια, τα οποία είναι κατάλληλα για παιδιά και ενήλικεςΓια ένα μικρό δωμάτιο και σήμερα υπάρχουν πολλοί τύποι κρεβάτια, τα οποία είναι κατάλληλα για παιδιά και ενήλικες

Τύποι κρεβάτια, μετασχηματιστές, υπάρχουν πολλές. Από την έκδοση μικρά τετράγωνα είναι ιδιαίτερα οξύ στην πλειοψηφία των πολιτών. Οι σχεδιαστές δεν χάνονται και να εφεύρουν νέα και φωτεινά λύσεις.

Κρεβάτι-βήμα σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο

Βάθρο - η τέλεια λύση για όσους υποφέρουν από έλλειψη χώρου. Σύμφωνα με το βάθρο μπορούν να τακτοποιηθούν τα πράγματα που είναι πολύ πρακτικό και βολικό. Επίσης, αυτά τα κρεβάτια περιέχει επιπλέον ενσωματωμένη στο κρεβάτι.

Τάση στο κρεβάτι-βήμα ήρθε από την Ανατολή, η οποία αποτιμάται συντομίας και την πρακτικότητα. Αυτά τα κρεβάτια εξοικονομεί σημαντικά χώρο, αλλά και ευεργετική επίδραση στην υγιεινό ύπνο.

Κρεβάτι-βήμα όχι μόνο ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ πρακτικό και λειτουργικόΚρεβάτι-βήμα όχι μόνο ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ πρακτικό και λειτουργικό

Αυτό το κρεβάτι μπορεί να τοποθετηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να το βάλετε κοντά στον τοίχο, ο χώρος εργασίας μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας στο δάπεδο. Και μπορείτε να μετακινήσετε το κρεβάτι, αφήνοντας χώρο για ένα τραπέζι και καρέκλες.

Οφέλη από το κρεβάτι-βήμα:

 • λειτουργικότητα?
 • Μια σημαντική εξοικονόμηση χώρου?
 • εργονομία?
 • Φιλικό προς το περιβάλλον?
 • Παρέχει επιπλέον χώρο ύπνου.

Κρεβάτι-βήμα απαραίτητη λύση για εκείνους που εκτιμούν το διάστημα, την πρακτικότητα και την άνεση. Αυτό το κρεβάτι είναι να επιλέξετε από φυσικά υλικά. Είναι σημαντικό να εξετάσει προσεκτικά την επιλογή ενός στρώματος ποιότητας.

King size κρεβάτι σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο

Διπλό κρεβάτι για ένα μικρό υπνοδωμάτιο - δεν είναι πολύ κατάλληλη απόφαση. Τυπικά, οι σχεδιαστές προτείνουμε να εξοπλίσει ένα μικρό δωμάτιο όπως μικρά εσωτερικό. Διπλό Κρεβάτι σε θέση να καταλαμβάνουν όλο το χώρο που είναι μη λειτουργικό και πρακτικό.

King size κρεβάτι σε ένα μικρό χώρο μπορεί να έχει σημασία μόνο όταν άλλα έπιπλα διαθέτουν στο διπλανό δωμάτιο.

Αν σε ένα μικρό δωμάτιο που έχετε αποφασίσει να βάλει ένα μεγάλο κρεβάτι, το υπόλοιπο των επίπλων θα είναι σε καλύτερη θέση έξω από το δωμάτιοΑν σε ένα μικρό δωμάτιο που έχετε αποφασίσει να βάλει ένα μεγάλο κρεβάτι, το υπόλοιπο των επίπλων θα είναι σε καλύτερη θέση έξω από το δωμάτιο

Αν ο κάτοχος της αίθουσας ακόμα δεν μπορεί να κάνει χωρίς το μεγάλο κρεβάτι, υπάρχουν πολλές λύσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χαμηλό κρεβάτι ή να θέσει στο στρώμα στο πάτωμα. Κρεβάτι σε υψηλά πόδια θα έπαιρνε πολύ χώρο.

Τα μειονεκτήματα του ένα μεγάλο κρεβάτι:

 • Χρειάζεται πολύ χώρο?
 • Δυσαρμονική σε συνδυασμό με τα έπιπλα στο σπίτι?
 • Παρεμποδίζει την ελεύθερη κυκλοφορία γύρω από το δωμάτιο.

Διπλό κρεβάτι - όχι ό, τι θέλετε για ένα μικρό δωμάτιο. Δεν είναι λειτουργικό και δεν είναι πρακτικό. Μια καλή λύση για όσους θέλουν να κοιμούνται σε μια μεγάλη περιοχή, μπορεί να γίνει ένα κρεβάτι-μετασχηματιστές που ημέρας συμπαγώς διπλωμένα. Την ίδια νύχτα είναι ένα ολοκληρωμένο κρεβάτι.

Το στρογγυλό κρεβάτι σε ένα μικρό δωμάτιο

Το στρογγυλό κρεβάτι δεν είναι κατάλληλο για όλους. Ωστόσο, πολλοί οπαδοί της εξωφρενικές πράγματα έτοιμα για να χρησιμοποιήσετε αυτό το είδος του κρεβατιού είναι για τον ύπνο. Αυτά τα κρεβάτια έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Το στρογγυλό κρεβάτι - μια πολύ βολική μορφή ενός κουκέτας, δεδομένου ότι συνεπάγεται τη θέση του σώματος σε οποιαδήποτε γωνία, χωρίς να περιορίζουν το χώρο.

Γύρω από το κρεβάτι είναι πολύ άνετο για ύπνο, αλλά συχνά έχει μεγάλες διαστάσειςΓύρω από το κρεβάτι είναι πολύ άνετο για ύπνο, αλλά συχνά έχει μεγάλες διαστάσεις

Ωστόσο, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι το στρογγυλό κρεβάτι είναι σε θέση να φορτώνω το ήδη μικρό χώρο. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να βελτιώσει την κατάσταση - η μεταφορά των άλλων επίπλων στα άλλα δωμάτια. Στη συνέχεια, όμως η κρεβατοκάμαρα είναι μόνο ένα μέρος για να κοιμηθεί.

Μειονεκτήματα στρογγυλό κρεβάτι:

 • Μεγάλο μέγεθος?
 • Η κακή εργονομία.

Σε ένα μικρό δωμάτιο, χρησιμοποιήστε μια πιο μετριοπαθή κρεβάτι. Δεν μπορείτε να φορτώνω το χώρο της μόνο στον ύπνο. Θα πρέπει να σκεφτείτε για την άνεση, όχι μόνο κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Η ασυνήθιστη κρεβάτι-βήμα για ένα μικρό υπνοδωμάτιο (βίντεο)

Επιλέγοντας ένα κρεβάτι για ένα μικρό δωμάτιο πρέπει να καλοστημένο. Σχεδιαστές συμβουλεύουμε να χρησιμοποιείτε ένα βάθρο κρεβάτια, που εξοικονομεί χώρο, ενώ ψάχνει κομψό. Είναι άνετα να κοιμηθεί, και το επιπλέον χώρο θα επιτρέψει να φιλοξενήσει τους επισκέπτες άνετα. Το κύριο πράγμα - ένα αρμονικό μείγμα του κρεβατιού με ένα κοινό εσωτερικό.

Παραδείγματα του βάθρου-κρεβάτι για ένα μικρό υπνοδωμάτιο (η φωτογραφία στο εσωτερικό)

1cf4f265ef22b84a0101bbbd32ba5605784bfc87b277feee984dba990ca276bf6377d4c19f89937c9489cf1fbf58d0dd709da39c85666246123749821472635069podium-11ab70ed36a14152204f8039005944