Εάν το δάπεδο είναι ανώμαλο, συνιστάται θερμά να laminate στοιβάζονται επί του υποστρώματοςΕάν το πάτωμα είναι ανώμαλο, συνιστάται να laminate στοιβάζονται στο φύλλο πλαστικού υποστρώματος - πολύ «νέος» είδος της κάλυψης, αλλά τις ιδιότητές του έχουν ήδη εκτιμηθεί από πολλούς. Με χαμηλό κόστος, την αισθητική και την πρακτικότητα του, κέρδισε τις καρδιές της πλειοψηφίας των αγοραστών. Ένα άλλο συν laminate δάπεδα - τη δυνατότητα να το θέσει σε διαφορετική επιφάνεια. Παρά την ευκολία εγκατάστασης, υπάρχουν κάποιες αποχρώσεις που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν από την έναρξη των εργασιών. Για περαιτέρω προβλήματα με το δάπεδο δεν προκύπτει, είναι αναγκαίο να καθοριστούν laminate δάπεδα πάνω από την επιφάνεια του σκυροδέματος σωστά.

Πώς να θέσει το φύλλο σε δάπεδα σκυροδέματος: επιλέξτε μια επίστρωση και ένα υπόστρωμα

Εξωτερικά παρόμοια με τα συμβατικά laminate λεπτή σανίδα. Όσον αφορά τη σύνθεση της επικάλυψης εφόσον η πολυεπίπεδη κέικ, στο οποίο κάθε ρουφηξιά έχει σκοπό του.

Κατά την επιλογή ενός προσοχή laminate αμοιβή στον κύριο κριτήριο, αναφέρεται στη συσκευασία και την αντοχή ονομάζεται τάξη.

Το υπόστρωμα για το φύλλο μπορεί να αγοραστεί σε οποιοδήποτε κατάστημα υλικού ή στο ΔιαδίκτυοΤο υπόστρωμα για το φύλλο μπορεί να αγοραστεί σε οποιοδήποτε κατάστημα υλικού ή στο Διαδίκτυο

Η κατηγορία των 2 αριθμών: τα πρώτα μέσα από τις εγκαταστάσεις όπου η επιτρεπόμενη χρήση της επικάλυψης (2 - κατοικίες, 3 - δημόσια), το δεύτερο ψηφίο σήμα, η ένταση των πιθανών φορτίων. Από laminate με το σήμα 23 για διαμερίσματα ή σπίτια με ένα μεγάλο σταυρό και №21 σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χώρους με μικρό φορτίο (υπνοδωμάτιο, παιδικό δωμάτιο).

Μεταξύ του φύλλου και από σκυρόδεμα βάσεως απαιτείται να παραγεμισμένο. Αυτό μειώνει το θόρυβο, μονώνει το πάτωμα, ισοπέδωση παρουσία μικρών αλλαγών. Ποιο θα επιλέξετε;

Εδώ είναι τα βασικά είδη των υποστρωμάτων:

 • αφρό πολυαιθυλενίου?
 • φελλό?
 • Ειδικές.

Η πρώτη παραλλαγή είναι σε ζήτηση λόγω του χαμηλού κόστους, αντοχή στην υγρασία. Τα τρωκτικά και έντομα ένα τέτοιο υπόστρωμα δεν είναι επικίνδυνη. Από τα minuses: κρεμά αφρός πάροδο του χρόνου, καθώς και εκτίθεται σε άμεση υπεριώδεις ακτίνες.

Σημειώστε ότι δεν είναι κάθε PE υπόστρωμα αφρό κατάλληλο σε ένα συγκεκριμένο τύπο του laminate. Έτσι οι τυποποιημένες τύπους επίστρωσης laminate κατάλληλες εφαρμογές 2-χιλιοστό. Εάν το πάχος του ελάσματος 9 mm ή περισσότερο, μπορούν να αποκτήσουν με ασφάλεια ένα υπόστρωμα 3-χιλιοστό. Διαφορετικά, το φορτίο επί των κλειδαριές πίνακα δεν μπορούν να συντηρήσουν την πάροδο του χρόνου αυτό οδηγεί σε μηχανική βλάβη στο επίχρισμα.

πραγματοποίηση Cork είναι κατασκευασμένο από ένα φυσικό υλικό. Η στήριξη αυτή μπορεί να αγοραστεί σε κυλίνδρους ή σε φύλλα. Το πάχος του κυμαίνεται από 2 έως 4 mm. Παράλληλα με το φύλλο πλαστικού με ένα στρώμα από φελλό, υπόστρωμα φελλός είναι ικανή να δημιουργήσει μια εξαιρετική θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Με τη σειρά του, φελλού υπόστρωμα διαιρείται σε υπο-είδη, τα οποία διαφέρουν ως προς τη σύνθεση.

Εκτός από φελλό, τέτοια υλικά μπορούν να είναι παρόντα εντός αυτού:

 • Φυσικό πεπιεσμένο μάρκες?
 • ασφάλτου?
 • Άσφαλτος με βάση το σκάφος?
 • Η προσθήκη του ελαστικού.

Το υπόστρωμα από φυσικό υλικό είναι πιο ακριβό από πολυαιθυλένιο. Επιπλέον, απαιτεί μια απόλυτα επίπεδη επιφάνεια. Από σημαντικά μειονεκτήματα μπορεί να σημειωθεί ότι το υπόστρωμα φελλός δεν απορροφά υγρασία, και κάδους. Κατά συνέπεια, στην κάτω πλευρά του ελάσματος μπορεί να συσσωρεύονται συμπυκνωμάτων. Εκτός από φελλό χρειάζονται φιλμ πολυαιθυλενίου, το οποίο τοποθετείται μεταξύ του υποστρώματος και της βάσης.

Τοποθέτηση laminate σε δάπεδα σκυροδέματος: προκαταρκτικές εργασίες

Τοποθέτηση laminate σε δάπεδα σκυροδέματος θα πραγματοποιηθεί με επιτυχία και αποτελεσματικά, αν για την προετοιμασία της βάσης καλά. Σκυρόδεμα πρέπει να είναι επίπεδη, προστατεύονται από την υγρασία, στεγνό και καθαρό.

Πριν από την τοποθέτηση του υποστρώματος κάτω από το δάπεδο laminate πρέπει να καθαρίστε καλά την επιφάνεια από τα συντρίμμιαΠριν από την τοποθέτηση του υποστρώματος κάτω από το δάπεδο laminate πρέπει να καθαρίστε καλά την επιφάνεια από τα συντρίμμια

Όλα τα διαθέσιμα λάκκους shpaklyuyut, περβάζια ολίσθηση. Αν οι διαφορές άνω των 2 mm, είναι απαραίτητο να γίνει μια νέα ισοπαλία.

Ευθυγράμμιση πάτωμα με διάφορους τρόπους:

 • Χρησιμοποιώντας ενώσεις αυτοεπιπεδούμενο να δημιουργήσετε ένα δάπεδο αυτοεπιπεδούμενο?
 • Σκυρόδεμα κονιάματος?
 • Με τη βοήθεια του κόντρα πλακέ ή μοριοσανίδες.

Η τελευταία επιλογή χρησιμοποιείται μόνο όταν είναι απαραίτητο να αυξηθεί το επίπεδο του δαπέδου σε ύψος 100mm.

Σε άλλες περιπτώσεις, μπορείτε να το κάνετε σαν ένα συνηθισμένο τσιμέντο, καθώς και ένα σύγχρονο ισοπαλία, η οποία γίνεται με τη βοήθεια της ταχείας σκλήρυνσης ενώσεις αυτοεπιπεδούμενο.

Stack laminate στο πάτωμα αμέσως μετά το έργο αυτό είναι αδύνατο. Ακόμη και αν τα μείγματα παραγωγούς διαβεβαιώσω ότι μετά την έκχυση σε 2 ώρες το δάπεδο είναι έτοιμο για χρήση, εξακολουθεί να είναι απαραίτητο να περιμένετε 3 ημέρες, και μόνο τότε μπορείτε να βάλετε την επίστρωση.

Επισκευές στο σπίτι: η τεχνολογία της για τον laminate δάπεδα στο τσιμεντένιο πάτωμα

Πριν απ τη λειτουργία, βεβαιωθείτε ότι όλα τα απαραίτητα εργαλεία είναι διαθέσιμα.

Για να θέσει την ανάγκη laminate:

 • Μολύβι. Θα εφαρμοστεί η ετικέτα.
 • Πλατεία ή 30 εκατοστών κυβερνήτης?
 • ρουλέτα?
 • Mallet για τη ρύθμιση πάνελ?
 • Ηλεκτρικό χορεύω?
 • σφήνες?
 • στήριγμα χάλυβα.

Πριν ξεκινήσετε για τον laminate δάπεδα στο τσιμεντένιο πάτωμα, είναι απαραίτητο να δείτε ένα εκπαιδευτικό βίντεοΠριν ξεκινήσετε για τον laminate δάπεδα στο τσιμεντένιο πάτωμα, είναι απαραίτητο να δείτε ένα εκπαιδευτικό βίντεο

Σε ένα ωραίο σπίτι σημαντική στεγάνωση και ηχομόνωση. Για να laminate κάθε φορά καμία επαφή με το τσιμεντένιο πάτωμα, δεν είναι ενοχλητική, και υπηρέτησε για πολλά χρόνια, θα χρειαστεί 2 υποστρώματος. Πρώτα θα πρέπει να θέσει ένα φιλμ πολυαιθυλενίου. Θα επιθυμεί να αγοράσει το πάχος υλικού τουλάχιστον 200 microns. Η ταινία θα πρέπει να προστατεύονται από τη διείσδυση των ατμών υγρασίας. Πολυαιθυλενίου στοιβάζονται επικάλυψη, η οποία δεν πρέπει να είναι μικρότερο από 20 εκατοστά. Οι αρθρώσεις συγκρατούνται μεταξύ τους με κολλητική ταινία.

Για να το θέσουμε laminate με υπόστρωμα αφρού ΡΕ πάνω σε ένα συγκεκριμένο πάτωμα, προ-lay φιλμ δεν είναι απαραίτητη.

υπόστρωμα Cork - μαλάκωμα και υλικό απορρόφησης του θορύβου. Τοποθετείται στην κορυφή της ταινίας πολυαιθυλενίου πρέπει να πάει αρμό σε αρμό. Επίσης ενώνει ταινία ή κόλλα.

Πριν από το επόμενο βήμα θα πρέπει να επιλέξετε μια μέθοδο για τον καθορισμό του laminate στην επιφάνεια: ψαροκόκαλο, πλατείες, διαγώνια, κ.λπ. Ο ευκολότερος τρόπος για να έχουν αποφασίσει να θέσει το κάλυμμα με τα χέρια του - κατά μήκος του δωματίου ..

Διαδικασία εγκατάστασης δεν πρέπει να προκαλούν δυσκολίες. Ξεκινώντας με το δωμάτιο. Μεταξύ του τοιχώματος και του καλύμματος γύρω από την περίμετρο του δωματίου σίγουρα άφησε ένα εκατοστό με σφήνες, το έλασμα μπορεί να μετατοπίζεται υπό την επίδραση της θερμοκρασίας στο δωμάτιο. Όλοι οι πίνακες θα δέσει. Όταν ολοκληρωθεί η σειρά, καθορίζεται από το μήκος του το τελευταίο κομμάτι της επικάλυψης με το κενό. Η τελευταία σειρά, αν είναι απαραίτητο, κομμένα σε πλάτος.

Ολοκληρώνει την εγκατάσταση, για τον σοβατεπί.

Κανόνες για τον laminate πάνω στο μπετόν θέρμανση δαπέδου σε ένα σύστημα νερού

Πιο πρόσφατα εξηλασμένη επίστρωση θερμαίνεται ιστορία θεωρείται ως το φύλλο πλαστικού δεν είναι πολύ καλός αγωγός της θερμότητας. Αλλά πρέπει να πούμε ένα ιδιαίτερο «ευχαριστώ» σε σύγχρονες τεχνολογίες, για τώρα, ένα ζεστό πάτωμα μπορεί να εγκατασταθεί στον εαυτό σας, χωρίς τη βοήθεια των επαγγελματιών, παρατηρώντας μόνο τους κανόνες της εγκατάστασης.

Στο πρώτο στάδιο, η επιλογή ενός laminate. Δεν είναι κάθε είδος της επικάλυψης είναι κατάλληλο για ενδοδαπέδια θέρμανση. Re αγορά είναι καλύτερο να αποσαφηνίσει πληροφορίες από συμβούλους.

Όταν η απόφαση να εγκαταστήσετε ένα ζεστό πάτωμα κάτω από το laminate, είναι απαραίτητο να ζητήσει από τον πωλητή για την θερμική αγωγιμότητα τουΌταν η απόφαση να εγκαταστήσετε ένα ζεστό πάτωμα κάτω από το laminate, είναι απαραίτητο να ζητήσει από τον πωλητή για την θερμική αγωγιμότητα του

Ζεστά δάπεδα είναι:

 • Σε ένα σύστημα νερού?
 • ηλεκτρικό?
 • Υπέρυθρο φιλμ.

Η πρώτη επιλογή θα ήταν η βέλτιστη και ασφαλή για ένα τσιμεντένιο πάτωμα, όπως θερμαίνει ομοιόμορφα τη βάση του συστήματος νερού, αντίστοιχα, ένα έλασμα που θα διαρκέσει περισσότερο.

Για την παροχή του επιθυμητού επιπέδου υγρασίας μετά την ωοτοκία κονιάματος συσκευή θέρμανσης δαπέδου θα πρέπει να είναι στεγνό και προ-θέρμανση του σκυροδέματος. Λειτουργία Θερμοκρασία ενώ αυξάνεται σταδιακά. Και τότε που laminate στο υπόστρωμα.

Οι συνέπειες της ακατάλληλης επισκευής: τι θα συμβεί αν βάλουμε το φύλλο χωρίς υπόστρωμα

Η ανθρώπινη φύση τείνει να δημιουργήσει κανόνες και, στη συνέχεια, να σπάσει τους.

Οι βασικοί κανόνες των κατασκευαστών laminate λένε:

 1. Είναι αδύνατο να θέσει εξηλασμένη επίστρωση σε μια ανώμαλη επιφάνεια.
 2. Είναι αδύνατο να θέσει laminate δάπεδα χωρίς υπόστρωμα.

Η μη συμμόρφωση με αυτές τις δύο στοιχεία θα βλάψουν την επένδυση. Το υπόστρωμα είναι απαραίτητη, ακόμα και αν βάλουμε ένα νέο συνθετικού δαπέδου στο νέο κτίριο.

Αν έχετε θέσει laminate άνιση όροφο χωρίς υπόστρωμα, είναι πιθανό ότι σε βάθος χρόνου θα είναι ελαττώματα, όπως ρωγμέςΑν έχετε θέσει laminate άνιση όροφο χωρίς υπόστρωμα, είναι πιθανό ότι σε βάθος χρόνου θα είναι ελαττώματα, όπως ρωγμές

Μόνιμη υπόστρωμα είναι φθηνή, αλλά μια σειρά από σημαντικές λειτουργίες:

 • Απομονώνει την υγρασία και ήχο?
 • Στοιχίζει βάσης?
 • Προστατεύει την επικάλυψη κατά την επαφή με τη βάση.

Χωρίς την προστασία αυτή, το φύλλο φθείρονται γρήγορα. Είναι πάντα πιο εύκολο να αγοράσει την υποστήριξη από την αντικατάσταση ραγισμένα του σκάφους laminate.

Τοποθέτηση laminate για κονίαμα (βίντεο)

Τοποθέτηση laminate δεν θα είναι μια περίπλοκη διαδικασία, αν ακολουθήσετε τους απλούς κανόνες. Κρατώντας τεχνολογία μπορεί να πάρετε υψηλής ποιότητας δάπεδο, έτοιμο να υπηρετήσει πιστά για πολλά χρόνια.