Ο κύριος στόχος στο σχεδιασμό του σαλονιού, υπνοδωμάτιο - στο δωμάτιο φαινόταν αρμονικά, αλλά διαφορετικά το ένα από το άλλοΟ κύριος στόχος στο σχεδιασμό του σαλονιού, υπνοδωμάτιο - στο δωμάτιο φαινόταν αρμονικά, αλλά διέφερε από το δωμάτιο drugaNebolshie μόνο που χρήζουν επισκευής, καθώς και ευρύχωρα. Οι συνδυασμένες περιοχές είναι πάντα λίγο πιο δύσκολο να επιλέξετε το σχέδιο για την ανάγκη να οριστεί όρια. Τύπος καταλύματος «καθιστικό-υπνοδωμάτιο» υποδηλώνει μια σαφή διάκριση, όπου υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο και ένα σαλόνι όπου. Οι σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο έρχονται με διάφορα τεχνάσματα, στη μικρή πλατεία του πλαισίου θα ταιριάξει δύο δωμάτια. Πώς να το κάνουμε - διαβάστε την.

Ο σχεδιασμός των δωματίων των 18 τετραγωνικών μέτρων. m υπνοδωμάτιο-καθιστικό: Έπιπλα επιλογές

Σε μικρούς χώρους, υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα, αλλά τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, πάρα πολύ. Μικρά δωμάτια επιτρέπουν να συνδυάσετε το δωμάτιο και εξοικονόμηση χώρου στο υπόλοιπο του διαμερίσματος για πιο σημαντικά γεγονότα από τη ρεσεψιόν. Το πιο σημαντικό, σκεφτείτε όλες τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού σαλόνι-υπνοδωμάτιο, τοποθετήστε τα σωστά τόνους και οριοθετούν. Το υπνοδωμάτιο και το καθιστικό έχουν το ίδιο στυλ, αλλά οι επισκέπτες δεν θα πρέπει να αισθάνονται ότι κάθονται και πίνουν τσάι σε ένα παράξενο υπνοδωμάτιο.

Ζώντας υπνοδωματίων στα 18 τετράγωνα περιλαμβάνει μια ποικιλία από επιλογές για την τοποθέτηση κρεβατιού, έτσι ώστε να ήταν κρυμμένη από τα αδιάκριτα μάτια, και δεν έγινεΖώντας υπνοδωματίων στα 18 τετράγωνα περιλαμβάνει μια ποικιλία από επιλογές για την τοποθέτηση κρεβατιού, έτσι ώστε να ήταν κρυμμένη από τα αδιάκριτα μάτια, και δεν έγινε

Χώροι όπου θα υπάρχουν έπιπλα στο καθιστικό, το υπνοδωμάτιο, είναι πολύ σημαντικό για την αρμόδια χώρο του σχεδιασμού. Για παράδειγμα, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα καναπέ που ταιριάζει απόλυτα σχεδόν σε οποιοδήποτε σχέδιο. Αλλά το υπόλοιπο των επίπλων πρέπει να καθορίζεται λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο καναπές σε ένα πάρτι θα είναι δύσκολο.

Ένα καναπέ-κρεβάτι είναι τέλεια συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο με το χώρο εργασίας. Όταν διπλώνεται τον καναπέ δεν λαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό μέτρων, το γραφείο μπορεί να τοποθετηθεί στην δεξιά ή την αριστερή πλευρά του καναπέ, ανάλογα με τη θέση του τοίχου.

Ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό των επίπλων - μια ντουλάπα θα πρέπει να είναι μικρό και ελαφρύ χρώμα για την οπτική ακαταστασία του χώρου. Βάλτε το καλύτερο σε δημόσιο χώρο, η οποία θα φιλοξενήσει τη δεξίωση ή να παίξουν με ένα παιδί. Δίπλα στο ντουλάπι μπορείτε να βάλετε την τηλεόραση, η βάση τηλεόρασης για το χρώμα θα πρέπει να ταιριάζει με το χρώμα του υπουργικού συμβουλίου για να δημιουργήσει μια αίσθηση του «κοινού χώρου». Επιπλέον, ένα πολύ σημαντικό χρώμα του γραφείου. Θα πρέπει να είναι στην ίδια σειρά με μια ντουλάπα και ένα τραπέζι τηλεόραση, και θα πρέπει να είναι σε αρμονία με το χρώμα του καναπέ. Εάν επιτρέψετε τις οικονομικές δυνατότητες, ο τοίχος πίσω από τον καναπέ μπορεί να είναι διακοσμημένα με ταπετσαρίες φωτογραφία με ένα ευχάριστο διακριτικό σχεδιασμό.

Όταν χρησιμοποιείτε μια θέση, θα είστε σε θέση να διαχωρίσει το χώρο ύπνου από τον κεντρικό χώρο διαβίωσης τόσο οπτικά όσο και το υλικό τεχνικέςΌταν χρησιμοποιείτε μια θέση, θα είστε σε θέση να διαχωρίσει το χώρο ύπνου από τον κεντρικό χώρο διαβίωσης τόσο οπτικά όσο και το υλικό τεχνικές

Μια άλλη εκδοχή του ένα ενιαίο χώρο καθιστικού και υπνοδωματίου - η εγκατάσταση κρεβάτι για γυψοσανίδες με συρόμενη τοίχο. Αυτή η επιλογή είναι κατάλληλη κατόχους κρεβάτι «poltorashki». Για δύο-κρεβάτι κουτί θα είναι η βέλτιστη ενσωμάτωση παραπάνω. Εάν το διαμέρισμα δεν είναι απαραίτητο να το εγκαταστήσετε απευθείας κατά του καναπέ, θα εμποδίζει τη μετακίνηση της οθόνης και μπορεί να καταστρέψει την ταπετσαρία του καναπέ. Η βέλτιστη απόσταση μεταξύ του καναπέ για τους επισκέπτες και ένα υπνοδωμάτιο είναι 70-110 cm, ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου. Μην κάνετε ένα υπνοδωμάτιο πίσω από ένα χώρισμα είναι πολύ στενή. Θα ήταν μεγάλη, αν σε αυτό το δωμάτιο ταιριάζουν σε ένα μικρό τραπέζι, ένα επιτραπέζιο φωτιστικό ή νύχτας. Το Πρόγραμμα αυτό είναι ιδανικό για τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων ενός υπνοδωματίου, που ζουν μόνοι.

δωμάτιο 18 τετραγωνικών μέτρων έργου. m: σαλόνι, ως ένας ενιαίος χώρος

Υπάρχουν επίσης εκείνοι οι άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να βάλουν κουκέτα για το θεαθήναι και όχι ζώνες που προορίζονται χώρο.

Υπάρχουν διάφοροι κανόνες για αυτό το σχέδιο:

  • Η αντίθεση θα σας βοηθήσει να «κρύψει» κρεβάτι, να γίνει πιο αισθητή?
  • Τα ανοιχτά χρώματα συμβάλει στη διεύρυνση οπτικά το δωμάτιο?
  • Ένας μεγάλος αριθμός των επίπλων είναι αντενδείκνυται?
  • Τα σκούρα χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε αξεσουάρ, έπιπλα πρέπει να είναι ελαφρύ.

Ακολουθώντας αυτούς τους απλούς κανόνες, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κρεβατοκάμαρά σας σε ένα καθιστικό-καραμέλα. Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται: πώς να κρύψει το κρεβάτι χωρίς τη βοήθεια της χωρίσματα, κουρτίνες, κλπ ...; Πολύ απλά, το μυστικό των χρωμάτων καλύμματα ταιριάζει με το χρώμα του πλαισίου του κρεβατιού, τα τείχη και το υπόλοιπο των επίπλων. Αυτό θα βοηθήσει κουκέτα να συγχωνευθεί με το υπόλοιπο των εγκαταστάσεων.

Built-in καταψύκτη τηλεόραση με ράφια δώσει ομοιόμορφο σχέδιο καθιστικό στυλ χώρο υπνοδωματίου και negromozkostBuilt-in καταψύκτη τηλεόραση με ράφια δώσει ομοιόμορφο σχέδιο καθιστικό στυλ χώρο υπνοδωματίου και negromozkost

Το έργο είναι ένα κοινό σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει τη συγχώνευση μαζί το υπουργικό συμβούλιο και τα ράφια. Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να είναι του ίδιου χρώματος. Από μόνη της, ο σχεδιασμός πρέπει να είναι συμπαγής και απλή. Το υπουργικό συμβούλιο πρέπει να έχει αρκετό χώρο για τα ρούχα, τα ράφια μπορούν να κάνουν μια ενδιαφέρουσα σύνθεση των εξαρτημάτων ή συλλεκτικά αντικείμενα.

Η παρουσία ενός πίνακα καφέ που μπορούν εύκολα να μετακινηθούν γύρω από το δωμάτιο, εξευγενίζει το εσωτερικό και να γίνει πιο λειτουργικό.

Στο κρεβάτι κοίταξε κομψά και οι επισκέπτες δεν προκαλούν περιττές τοίχο οργανώσεις πίσω από αυτό είναι δυνατόν να εκδώσει ένα κομψό ταπετσαρίες φωτογραφία ή μπορείτε να παραγγείλετε το πλαίσιο του κρεβατιού με δερμάτινο κεφαλάρι. Ένα τέτοιο σχέδιο θα εξετάσουμε το κομψό και δεν δυσκίνητη. Ο καναπές στο εσωτερικό ήθελα να σταθεί απέναντι από το κρεβάτι για τους επισκέπτες, κάθεται πάνω του, είναι λιγότερο πιθανό να δώσουν προσοχή στο κουτί. Τηλεόραση μπορεί να κατασκευαστεί σε ένα ντουλάπι με ράφια. Ειδικά πλάσμα θα εξετάσουμε το κομψό.

Ιδέες υπνοδωμάτια, σαλόνι 18 τμ. m: εργονομία και την οριοθέτηση

Οι περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να κρύψουν από τα αδιάκριτα μάτια κρεβατοκάμαρά του. Αλλά, υπάρχει η παρουσία του ένα μικρό χώρο, που θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή χρήση, τίθεται το ερώτημα: πώς να διαιρέσει την περιοχή σε ένα σαλόνι και υπνοδωμάτιο;

Σωστά επιλεγμένο το διαμέρισμα, όχι μόνο να εκτελέσει τη βασική λειτουργία του, αλλά και διακοσμούν το δωμάτιοΣωστά επιλεγμένο το διαμέρισμα, όχι μόνο να εκτελέσει τη βασική λειτουργία του, αλλά και διακοσμούν το δωμάτιο

διάφορες μεθόδους για να χωρίσει το χώρο στο δωμάτιο και την κρεβατοκάμαρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

  1. Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα τοίχο γυψοσανίδες τοίχο, χώρισμα κατασκευάζονται από αδιαφανές πλαστικό ή μπλοκ γυαλί. Αυτές οι επιλογές είναι ο πιο οικονομικός, μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας.
  2. Μπορεί να κάνει για να παραγγείλετε ένα γυάλινο χώρισμα και να διακοσμήσετε βιτρό του, φιμέ και ούτω Δ.
  3. Αποκλεισμός το δωμάτιο μπορεί να είναι μια ντουλάπα: η πιο οικονομική επιλογή, μπορείτε να παραγγείλετε μια ντουλάπα, κρεβάτι ή στοίβα-κρεβάτι.
  4. Μπαμπού ή ύφασμα κουρτίνες: ένα υπνοδωμάτιο με αξιοπιστία κρύψει από τα αδιάκριτα μάτια, για να εξοικονομήσουν χρήματα. Με το χρώμα θα πρέπει να ταιριάζουν με τις αποχρώσεις παράθυρο.

Το υπνοδωμάτιο στο σαλόνι 18 μέτρα: εξοικονόμηση χώρου

Σε συνδυασμό σαλόνι και υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει και το ζήτημα της εξοικονόμησης χώρου. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να εξοικονομήσετε χώρο; Αυτό που είναι σαφές και αυτό προστίθεται στο σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα;

Χρησιμοποιώντας το βάθρο θα σας δώσει την ευκαιρία να εξοικονομήσετε χώροΧρησιμοποιώντας το βάθρο θα σας δώσει την ευκαιρία να εξοικονομήσετε χώρο

Ιδέες για εξοικονόμηση χώρου είναι πάντα αντιληπτή με εχθρότητα, γιατί κάθε πράγμα εδώ θεωρείται ότι είναι σημαντική και απαραίτητη. Οι σχεδιαστές πιστεύουν ότι το κρεβάτι σε ένα μικρό δωμάτιο για να είναι με ενσωματωμένο κομοδίνο. Αυτό θα εξοικονομήσετε χώρο για άλλα στοιχεία. Σε γενικές γραμμές, όλα τα έπιπλα σε ένα μικρό χώρο για να μεταμορφωθεί. Αντ 'αυτού, ο πρόεδρος μπορεί να βάλει ένα μαλακό φούσκα. Είναι εύκολο στη μεταφορά από δωμάτιο σε δωμάτιο, και δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο.

Αντ 'αυτού, μεγάλα ντουλάπια και ένα τοίχο για να κρεμάσει τα ράφια τοίχο. Θα εξετάσουμε πιο κομψή και δεν ακαταστασία του χώρου.

Εσωτερικό σαλόνι-υπνοδωμάτιο των 18 τετραγώνων, το σχεδιασμό (video)

Κάθε διαμέρισμα ή δωμάτιο που απαιτεί επισκευή - είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψουν από μόνα τους τη δυνατότητα να σχεδιάσει. Για να πειραματιστείτε ήταν επιτυχής, και οι καρποί της χαράς για πολλά χρόνια, να δώσουν προσοχή στις συμβουλές των επαγγελματιών, και με το δικό σας γούστο.

Σχεδιασμός σαλόνι, υπνοδωμάτιο 18 τετράγωνα (μια φωτογραφία από το εσωτερικό)

2-z17-53baa554-32ed-4f04-84e0-9549a6d559d0307RGBcolor0001116-1024x7681046110043a57ae-61c6-460f-ΛΑΣΤΙΧΟ 963A-23209bff4b307941110-1024x75357