Ευχρηστία εξωτερική κουζίνα σε ένα οικόπεδο στο αδιαμφισβήτητα οφέλη τουςΕυχρηστία εξωτερική κουζίνα σε οικόπεδο στην αναμφισβήτητη ζεστό καιρό preimuschestvahV τους να περάσουν μερικές ώρες για το μαγείρεμα σε ένα μικρό δωμάτιο - όχι η πιο ευχάριστη εμπειρία. Ιδιαίτερα σκληρή ερωμένες κατά τη διάρκεια των καλλιεργειών συλλογή και τη συγκομιδή πρέπει να ασχολούνται με τη διατήρηση των συνθηκών αυτών. Ένα εξαιρετικό εργαλείο για το σκοπό αυτό σε ένα ιδιωτικό σπίτι ή στο εξοχικό γίνει μια ρύθμιση εξωτερική κουζίνα.

Πληκτρολογήστε μια εξωτερική κουζίνα

Σχεδιασμός εξωτερική κουζίνα καθορίζει το είδος του με πολλούς τρόπους:

 • Η κουζίνα της χώρας στην ύπαιθρο χωρίς στέγη δεν θα είναι σε θέση να προστατεύσει το εσωτερικό του σε κακές καιρικές συνθήκες. Επισκευή αυτών των χώρων πραγματοποιείται σε σχέση με τα σκεύη της κουζίνας δεν είναι να βλάψει τη βροχή, και τα έπιπλα μπορεί να κρυφτεί εύκολα αν χρειαστεί, σε ένα ιδιωτικό σπίτι.

Πρέπει να παρέχεται εξωτερική κουζίνα στο ύπαιθρο για να προστατεύσει το δωμάτιο από τα σκεύη βροχήΠρέπει να παρέχεται εξωτερική κουζίνα στο ύπαιθρο για να προστατεύσει το δωμάτιο από τα σκεύη βροχή

 • Κλειστού τύπου της κουζίνας η χώρα έχει τα οφέλη του. Η οροφή και οι τοίχοι προστατεύονται τόσο από τον ήλιο στο ζενίθ της, καθώς και από τη βροχή και ισχυρούς ριπές ανέμου. Επισκευή σε μια κουζίνα η βίλα επιτρέπει για ένα ευρύ φάσμα υλικών για να δημιουργήσει το επιθυμητό εσωτερικό.

Άνοιγμα τύπο της κουζίνας μπορεί να βελτιωθεί με την τοποθέτηση ενός κουβούκλιο, και αντ 'αυτού χρησιμοποιούν μια ολισθαίνουσα κατασκευή τοιχείου - κινητά χωρίσματα, κουρτίνες ή ρόλο-φυσιολογικό ιστό.

Εξωτερική κουζίνα στη χώρα (βίντεο)

τελειώματα

Εσωτερικό φινίρισμα μια εξωτερική κουζίνα στη χώρα υπόκεινται στις ίδιες απαιτήσεις όπως σε ένα ιδιωτικό σπίτι. Τα υλικά πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προδιαγραφές:

 1. να είναι ανθεκτικά σε διαβρωτικές συνθήκες - αλλαγές στη θερμοκρασία, την υγρασία, σπρέι ζεστό νερό, λίπη και βρωμιά?
 2. είναι εύκολο για τη φροντίδα, καλή απορρυπαντική από τη βρωμιά χωρίς να καταστρέφει την επιφάνεια του υλικού?
 3. να είναι υγιεινό, για να αποφευχθεί η συσσώρευση και η διανομή στο σπίτι και στη χώρα των βλαβερών μικροοργανισμών.

Καλοκαίρι ανοιχτή κουζίνα μπορεί να έχουν μια στέγη για να το προστατεύσει από μικρές βροχοπτώσειςΚαλοκαίρι ανοιχτή κουζίνα μπορεί να έχουν μια στέγη για να το προστατεύσει από μικρές βροχοπτώσειςΕξωτερική κουζίνα κλειστού τύπου είναι ένα αξιόπιστο σκεύη καταφύγιο από φυσικές επιρροέςΕξωτερική κουζίνα κλειστού τύπου είναι ένα αξιόπιστο σκεύη καταφύγιο από φυσικές επιρροές

Πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις μπορεί να είναι εσωτερικό, εκτελούνται με τη χρήση:

 • Stone. Αυτό το υλικό είναι καλά προστατευμένη από τη ζέστη και την ίδια στιγμή διατηρεί την τέλεια θερμότητα εάν είναι απαραίτητο. Εάν οι τοίχοι από τούβλα κουζίνα ή ξύλινο πλαίσιο, επισκευές σε εσωτερικούς χώρους είναι γυψοσανίδες και επένδυση τοίχων φυσική πέτρα. Όροφος θα είναι το καλύτερο και για τις δύο πέτρα και γρανίτη, ακόμη και απλών πλακιδίων πεζοδρομίου, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό. Stone είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για περίφραξη εξωτερική κουζίνα και για το κοινό.
 • Δέντρο. Αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον φυσικό υλικό είναι ιδανικό για το σχεδιασμό της κουζίνας σε ένα ιδιωτικό σπίτι. Αλλά προτού να κάνει τις επισκευές, ξύλα επεξεργασμένα με ενώσεις που αυξάνουν την αντοχή στην υγρασία της, και να αποτρέψει την αποσύνθεση και το σχηματισμό μούχλας. Στο εξοχικό σπίτι είναι κατάλληλο για να κάνει ένα λουστραρισμένο ξύλινο πάτωμα της κουζίνας, και οι τοίχοι obbit ξύλινη επένδυση. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε ένα δέντρο στην κουζίνα βίλα κλειστά.

«Ξύλινο» εσωτερικό εξωτερική κουζίνα μιας ιδιωτικής κατοικίας από πολλές απόψεις ανώτερη από άλλους τύπους διακοσμήσεις«Ξύλινο» εσωτερικό εξωτερική κουζίνα μιας ιδιωτικής κατοικίας από πολλές απόψεις ανώτερη από άλλους τύπους διακοσμήσεις

 • Σύγχρονο κτίριο υλικά. Εάν το σχέδιο σε ένα ρουστίκ στυλ δεν σας ταιριάζει, το εσωτερικό του καλοκαιριού κουζίνα σε ένα ιδιωτικό σπίτι, δεν απαγορεύεται να εξοπλίσει και να προσκομίσει το είδος των σύγχρονων διαμερισμάτων. Για το σκοπό αυτό, η επιφάνεια είναι επενδεδυμένα με κεραμικά πλακίδια ή περισσότερα προϋπολογισμού υλικών - Στο πάτωμα να ορίσει το λινέλαιο, και οι τοίχοι είναι ζωγραφισμένοι ή πλαστικό περικαλύπτω.

Προστασία του χώρου εργασίας

Εξωτερική κουζίνα σε ένα ιδιωτικό σπίτι, όπως και κάθε άλλο, κατά κύριο λόγο σχεδιάστηκε για να είναι ένα βολικό μέρος για μαγείρεμα. Ως εκ τούτου γίνονται δεκτές για την επισκευή, να θυμάστε ότι ο χώρος εργασίας και το ανώτατο όριο πρέπει να προστατεύονται από οξέα της πλάκας και τρώει μυρωδιές. Για να το κάνετε αυτό:

 • περιοχή εργασίας από τη σόμπα, νεροχύτη, πάγκος κοπής πρόκειται να επικαλυφθούν με κεραμικά πλακίδια?
 • αντί της ποδιάς είναι επίσης σκόπιμο να θεσπισθούν κεραμικών πλακιδίων γύρω από την περίμετρο της κουζίνας, πλαισιωμένο διάζωμα της?
 • βαμμένους τοίχους και ταβάνια - η πιο απλή και πιο οικονομική είδος της φινίρισμα που είναι εύκολο να ενημερώσετε, εάν είναι απαραίτητο.

Εξωτερική κουζίνα σε ένα εξοχικό σπίτι (βίντεο)

Το εσωτερικό του φούρνου

Πόλη κάτοικος συνηθίσει να το μαγείρεμα σε μια κουζίνα αερίου, αλλά η χώρα δεν είναι πάντα δυνατό να μεταφέρει φυσικό αέριο στην κουζίνα του καλοκαιριού. Ως εκ τούτου, την εκτέλεση των επισκευών, είναι λογικό να σκεφτεί για τον εξοπλισμό του φούρνου παράρτημα βίλα και να εξοπλίσει το εσωτερικό γύρω από αυτό το πρωτότυπο και χρήσιμο στοιχείο των μαγειρικών σκευών.

Ρωσική κουζίνα με τζάκι ταυτόχρονα εκτελεί τη λειτουργία του τζακιού και κουζίνα. Θερμαίνεται με καυσόξυλα, και ως εκ τούτου είναι πολύ χρήσιμο σε περιπτώσεις όπου η προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας ή φυσικού αερίου δεν είναι δυνατή.

Εάν ο φούρνος τοιχοποιία δεν είναι για σας, δεν είναι απαραίτητο να το χτίσει με τα ίδια του τα χέρια. Πολύ πιο εύκολο να παραγγείλετε έτοιμα μοντέρνο σχεδιασμό που μπορεί να τρέξει σε ξύλο, καθώς και από την ηλεκτρική ενέργεια ή φυσικό αέριο. Ο εξοπλισμός του μπορεί να περιλαμβάνει:

 • φούρνο?
 • πεδίο μαγειρέματος?
 • μπάρμπεκιου?
 • επιτραπέζια προϊόντα για τεμαχισμό?
 • μια θέση για καυσόξυλα, καθώς και ράφια για τα πιάτα και τα μαχαιροπίρουνα.

Σόμπα ή τζάκι - δεν είναι μόνο το αρχικό στοιχείο καλοκαίρι κουζίνα του εσωτερικού, αλλά και ένα σημαντικό συστατικό των λειτουργικών τηςΣόμπα ή τζάκι - δεν είναι μόνο το αρχικό στοιχείο καλοκαίρι κουζίνα του εσωτερικού, αλλά και ένα σημαντικό συστατικό των λειτουργικών της

Ο σχεδιασμός του χώρου ημι-ανοιχτή κουζίνα μπορεί να χτίσει, με βάση τα κύρια στοιχεία της - ένα τζάκι ή σόμπαΟ σχεδιασμός του χώρου ημι-ανοιχτή κουζίνα μπορεί να χτίσει, με βάση τα κύρια στοιχεία της - ένα τζάκι ή σόμπαΜια εξωτερική κουζίνα στο ύπαιθρο μπορεί να περιλαμβάνει ελεύθερα ένα τέτοιο σημαντικό στοιχείο του εσωτερικού, ως ένα φούρνοΜια εξωτερική κουζίνα στο ύπαιθρο μπορεί να περιλαμβάνει ελεύθερα ένα τέτοιο σημαντικό στοιχείο του εσωτερικού, ως ένα φούρνο

Σημαντικά στοιχεία σχεδίασης

Το εσωτερικό, στην οποία ο κλίβανος είναι παρόν υποδηλώνει ότι η έμφαση στην αίθουσα θα τοποθετηθεί ακριβώς σε αυτό. Ως εκ τούτου, την εκτέλεση των επισκευών, θα πρέπει να απέχουν από άλλα εντυπωσιακά σχεδιαστικά στοιχεία. Την ίδια στιγμή είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μια κουζίνα χωρίς τέτοια σημαντικά στοιχεία όπως το νεροχύτη, πάγκο, ένα τραπέζι, καρέκλες.

Αν το εσωτερικό προτείνει ένα ρουστίκ στυλ, θα ήταν σκόπιμο να παράσχει την κουζίνα με ξύλινα έπιπλα. Καρέκλες μπορεί να αντικατασταθεί με επιτυχία από ένα παγκάκι ακατέργαστων πίνακες και σκαμπό - διακοσμητικά κάνναβη.

Η κουζίνα έχει τελειώσει με πέτρα, είναι καλά σε συνδυασμό με τα ψάθινα έπιπλα από ψάθα ή αμπέλου. Όσοι είναι εξοικειωμένοι με την επικαλυμμένα έπιπλα, θα πέσει από τον τρόπο που τα μαλακά μαξιλάρια στο κάθισμα. Με την ευκαιρία, η χρήση των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων - από πετσέτες και πετσέτες για τραπεζομάντιλα και κουρτίνες - σχέδιο κουζινών είναι δικαιολογημένη και μπορεί αμέσως να μετατρέψει τη συνολική εμφάνιση του δωματίου.

χώρο εργασίας εξωτερική κουζίνα μπορεί να τεθεί από πέτρα ή τούβλοχώρο εργασίας εξωτερική κουζίνα μπορεί να τεθεί από πέτρα ή τούβλο

το καλοκαίρι Φωτισμός κουζίνας

Ημέρα της κουζίνας σε ανοικτό χώρο στην κάλυψη δεν είναι απαραίτητη. Αλλά δεν θα είναι εκτός τόπου το βράδυ. Για το σκοπό αυτό, όχι μόνο τα συμβατικά φώτα, αλλά και γιρλάντες.

Μια εξαιρετική λύση για ανάκριση το βράδυ θα είναι τα φώτα που λειτουργούν με ηλιακές μπαταρίες. Είναι κατά τη διάρκεια της ενέργειας ημέρας συσσωρεύονται, η οποία στο σκοτάδι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν.

Επισκευή περιφραγμένη κουζίνα πρέπει να παρέχουν φωτισμό του δωματίου. Ηλεκτρικά εξαρτήματα για το σκοπό αυτό θα πρέπει να επιλέγονται με επιπλέον προστασία για το νερό - θα προστατεύουν από βραχυκυκλώματα και φωτιά. Εκτός από το γενικό φωτισμό είναι χρήσιμο να προσθέσετε μερικές προβολείς. Αυτά είναι τοποθετημένα σε εύκαμπτα στηρίγματα σε απόσταση τουλάχιστον 70 cm από την επιφάνεια εργασίας.

Ιδέες Σχεδιασμός εξωτερική κουζίνα (βίντεο)

συμπέρασμα

Κάντε μια εξωτερική κουζίνα δεν είναι μόνο βολικό, αλλά και μπορεί και πρέπει να είναι ελκυστική. Αυτό δεν είναι μια περίπτωση όπου μπορεί να σωθεί η ποιότητα. Δεν επηρεάζει μόνο τη γεύση των τροφίμων είναι έτοιμη, αλλά και την ασφάλεια από τους οικοδεσπότες. Μια σύνδεση φαντασία και το σχεδιασμό του εσωτερικού καλαίσθητο, εξωτερική κουζίνα θα είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη όπου είναι ευχάριστο να έρθει και να καλέσει για να επισκεφθούν φίλους και γείτονες.

σχεδιασμός κουζίνας στη χώρα (φωτογραφίες)