Αρχικά, quilling έχει μεταφραστεί από τα αγγλικά σαν φτερά πουλιών. συστροφή μηχανήματα Kvilling κρουνός μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμφάνιση του εσωτερικού τύπουQuilling κόκορας μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμφάνιση του εσωτερικού του χαρτιού εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, για να είμαστε ακριβείς, σχεδόν από τον 15ο αιώνα π.Χ.. Προηγουμένως, το χαρτί τυλίχτηκε λωρίδες στο άκρο της πένας. Αυτά τα κενά χρησιμοποιήθηκαν για να διακοσμήσουν τα εικονίδια, εικόνες και απλές εγκαταστάσεις της Μονής.

Αυτό που χρειάζεται για την κατασκευή ενός κόκορα με στυλ quilling

Hack Cockerel με στυλ quilling μπορεί να είναι το πιο διαφορετικό είδος.

Ειδικότερα:

 • περιβάλλουν?
 • κυματοειδές?
 • Flat.

Petushki χέρια μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε μέγεθος, τον τύπο και την διακόσμηση.

Για την κατασκευή ενός κόκορα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα σουβλί για quilling και άλλα εργαλεία που μπορούν να αγοραστούν στο κατάστημα για κεντήματαΓια την κατασκευή ενός κόκορα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα σουβλί για quilling και άλλα εργαλεία που μπορούν να αγοραστούν στο κατάστημα για κεντήματα

Ωστόσο, αρχικά θα πρέπει να προετοιμάσει το απαραίτητο σετ εργαλείων:

 1. Το κύριο μέσο θεωρείται ότι είναι ένα ειδικό σουβλί kvillingovoe, η οποία έχει μια λαβή, τη ράβδο και την άκρη του αυτιού σαν ένα μεγάλο βελόνα. Με τη βοήθειά του, από χάρτινο περιτύλιγμα, και τη δημιουργία σπείρες.
 2. Μερικά ράφτρα χρήση πραγματικά μεγάλη βελόνα κόλλησε στο φελλό από το κρασί, να μην τραυματιστεί και να μην χάσουν ένα τέτοιο πρόστιμο όργανο.
 3. Avid kvillingisty προτιμούν να κάνουν εκτός από ακριβώς τις τέχνες, αλλά και να διακοσμήσετε τους κατά τη διάρκεια της εργασίας. Για την ακρίβεια, χρησιμοποιούν τη λεγόμενη obzhimatel χαρτί.
 4. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε το κυματοειδές χαρτί για να μεταφέρει το αποτέλεσμα επί των κοινών φύλλων.
 5. Πρέπει να είναι σε γραμμή αποθέματος, η οποία έχει ένα κύκλο διαφορετικής διαμέτρου και οπών των άλλων σχημάτων, π.χ., τετράγωνο, όπως παραχάραξη τουλίπα, και ούτω καθεξής.
 6. Κανένας master class στην τεχνική μπορεί να κάνει χωρίς τη χρήση κόλλας PVA, και είναι επιθυμητό να επιλέξετε ένα που είναι διαφανής και αμέσως τοποθετήθηκε σε ένα δοχείο με τον διανομέα. Έτσι, τα χέρια δεν παίρνουν βρώμικα και δεν παίρνουν πάρα πολύ μακριά με την εφαρμογή.
 7. παραμάνες, διοικητικό συμβούλιο φελλό, τσιμπιδάκια και ψαλίδια.
 8. Μερικοί χρησιμοποιούνται για την εργασία με quilling ραβδιά πορτοκαλί.

Για την αντιμετώπιση πέρασε χωρίς λάθη και τα λάθη, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Μυστικά quilling: αρσενικά σε διαφορετικά στυλ

Για τους αρχάριους, η παραγωγή της χειροτεχνίας σε τεχνικές quilling μπορεί να φαίνεται πολύ περίπλοκη.

Ωστόσο, αυτό το είδος του κεντήματος - αυτό είναι μια πραγματική ευχαρίστηση, και τίποτα περισσότερο.

Εκτελέστε την τεχνική κόκορας quilling μπορούν ακόμη και τα παιδιάΕκτελέστε την τεχνική κόκορας quilling μπορούν ακόμη και τα παιδιά

Υπάρχουν κάποια μυστικά σχετικά με αυτή τη μορφή τέχνης.

Κάθε hack θα πρέπει να είναι όμορφη, υψηλής ποιότητας και ελκυστική, αν είναι:

 • Ευχετήρια κάρτα από κυματοειδές χαρτόνι?
 • Hack στο δέντρο?
 • Η αίτηση και τα παρόμοια.

Ακολουθήστε τις παρακάτω προτάσεις δεν θα είναι απλώς επιθυμητή, αλλά αναγκαία.

Το έργο πρέπει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και να ληφθούν υπόψη οι αποχρώσεις:

 1. λωρίδες χαρτιού θα πρέπει να βγει και να μην αποκοπεί, το οποίο θα καταστήσει την άκρη του πιο λεπτή και σχεδόν αόρατη μέσα από ένα φαύλο κύκλο.
 2. Κόλλα πρέπει να εφαρμόζεται σε ένα ελάχιστο ποσό, για την αποφυγή πλεονασμάτων.
 3. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο εργαλείο για την κατασκευή των τμημάτων διαφορετικού πλάτους, όπως σε κάθε είδος χαρτιού έχει τις δικές του συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τη χρήση του εξοπλισμού.
 4. Το εργαλείο τομή πρέπει να είναι σύμφωνα με τις παραμέτρους λωρίδες και την πυκνότητα του χαρτιού.

Πριν από την αγορά ένα εργαλείο σχεδιασμένο για την παρασκευή ορισμένων βιοτεχνία, θα πρέπει να εξερευνήσετε την πυκνότητα του χαρτιού, καθώς και το πάχος και το μήκος συστατικά. Το κύριο πράγμα - να μην βιαστούμε.

Red Rooster στην τεχνική quilling για το δώρο

Κόκορας σε τεχνικές quilling θα είναι ένα όμορφο προϊόν, ωστόσο, αξίζει να προ-γνωριμία με βάση quilling - σπείρες.

Κόκορας, φτιαγμένο με την τεχνική του quilling είναι ένα μεγάλο δώρο για κάθε περίστασηΚόκορας, φτιαγμένο με την τεχνική του quilling είναι ένα μεγάλο δώρο για κάθε περίσταση

Αυτά είναι:

 1. Taut ρολό γίνεται με συστροφή ένα πυκνό, αλλά δεν διαλύεται, μία φορά έτοιμο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να γρήγορα και με ακρίβεια συλλάβει το εξωτερικό ουρά στην κόλλα σπιράλ, έτσι ώστε να μην μειωθεί η πυκνότητα του στριψίματος.
 2. Υπάρχει επίσης το αντίθετο - ακολασίας roll. Για να γίνει αυτό, αρκεί να αποδυναμώσει την συστροφή στο επιθυμητό μέγεθος ή διάμετρο, και να κάνει το ίδιο. Για την ακρίβεια, αυτό συμβαίνει ουρά κόλληση χαρτιού στο προϊόν. Κόλλα θα πρέπει να είναι αρκετό για να εξαλείψει την υπέρβαση.
 3. Eye. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να συμπιέσετε 2 σπείρες γύρω από την άκρη και κρατήστε το ένα-δύο δευτερόλεπτα για να κρατηθούν σε φόρμα.
 4. Ρόμβος γίνεται με συμπίεση 2 γωνίες. Μήπως θα πρέπει να ξεκινήσετε με το πρώτο ζεύγος απέναντι γωνίες, τότε το άλλο ομοιομορφία, για να διατηρηθεί.
 5. στοιχείο Drop quilling είναι όμορφο. Κάντε το, κρατώντας το ένα άκρο ενός κυκλικού σπείρα με μικρή στη μέση της μετάβασης. Στη συνέχεια θα πρέπει να λυγίσει ελαφρώς το συμπιεσμένο ουρά.
 6. Arrow κατασκευάζεται με τον ίδιο τρόπο σαν μία σταγόνα. Η μία πλευρά είναι στερεωμένη σε μια γωνία. Και το αντίθετο είναι επίσης ανάγκη μισό-κύκλο για να κρατήσει κάτω από τις πλευρές, σχηματίζοντας έτσι την κατεύθυνση των βελών.
 7. Σχηματισμός στοιχεία, όπως το τρίγωνο, το τετράγωνο του ημικυκλίου, να κάνουν εύκολα. Για να αντιμετωπίσει αυτό το έργο μπορεί ένας αρχάριος. Σε γενικές γραμμές, το φως κυκλώματα αποτελείται από τέτοια στοιχεία.

διαδικασία συστροφή Sam πραγματοποιείται ένα ειδικό εργαλείο, αλλά για να σχηματίσουν μια λειτουργική μονάδα, θα πρέπει να συνδέσετε το χέρι, την προσπάθεια, και να μην ξεχνάμε την κόλλα.

Η μέγιστη αντοχή και η κατάρτιση θα επιτρέψει για το ελάχιστο χρονικό διάστημα για να εξερευνήσετε όχι μόνο την εκπροσώπηση των απλών τύπων των μονάδων, αλλά και πιο πολύπλοκο - εκτυλίχθηκε ρολά.

Με το συνδυασμό μια σειρά από διαφορετικά μέρη, θα είναι σε θέση να δημιουργήσει τόσο εξωπραγματικό χειροτεχνίας, ζωγραφικής και στολίδια που έρχονται από το quilling δεν έχει βγει.

Πώς να συνεργαστεί με συστήματα για quilling κόκορας για την κατασκευή του

Κόκορας - ένα σύμβολο του 2017, και να κάνουν τα χέρια σας, είναι μια πολύ πραγματική επιθυμία.

Επιπλέον, πολλοί πιστεύουν ότι αν κάνετε τα δικά σας σύμβολα, είναι δυνατόν το νέο έτος:

 • Επιτυχία?
 • Γίνετε πιο επιτυχημένη?
 • Συνειδητοποιήστε τις επιθυμίες τους.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων για quilling, τα οποία είναι διαθέσιμα για κατέβασμα από το ΔιαδίκτυοΥπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων για quilling, τα οποία είναι διαθέσιμα για κατέβασμα από το Διαδίκτυο

Και σε όλα αυτά θα βοηθήσει τον πιο φλογερό πουλί. Για να κάνετε Πρωτοχρονιάς ένα σύμβολο για τον εαυτό σας, θα πρέπει να εντείνουν μέσα από τις παρακάτω οδηγίες και να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν ένα τέτοιο βοηθός, ως καθεστώς. Για τους αρχάριους παράγουν ειδικές απλά κυκλώματα.

Μπορείτε να τα βρείτε στο:

 • Βιβλία για quilling?
 • Χειροτεχνίας καταστήματα?
 • Δωρεάν πρόσβαση στο δίκτυο.

Πολλοί ράφτρα προτιμούν να κάνουν το κύκλωμα του χρωματισμού των συνηθισμένο για παιδιά.

Απλά διαιρούν τα στοιχεία στάδια εικόνα στις ενότητες, και στη συνέχεια να κάνουν ή το πρότυπο ή τα συστατικά τους.

Το κύκλωμα για την πραγματοποίηση λειτουργίας πρέπει να είναι παρόντα με μια παλέτα χρωμάτων υποχρεωτική ένδειξη του πού και τι είδος του χρώματος βρίσκεται, καθώς και σχέδιο για το τι θα δημιουργηθεί, σε αυτό, περίπτωση, η στρόφιγγα.

Όπως αναφέρεται στην ανωτέρω παράγραφο, ενότητες Kvilling απίστευτο ποσό, και κάθε δάσκαλος επιλέγει εκείνους που είναι συμπαθής σε αυτόν, καθώς και την εκτέλεση. Φυσικά, οι πιο έμπειροι εύχρηστο προτιμούν, και να δημιουργήσουν τα δικά τους σχέδια, και να κάνουν τις πιο δημιουργικές μονάδες, και μερικές φορές από το δικό του σχεδιασμό.

τεχνική κατασκευής των συνθέσεων quilling στα χέρια τους - μια πολύ ενδιαφέρουσα και συναρπαστική.

Τι μπορεί να έρθει hack κόκορας έκανε το Kvilling

quilling τεχνική μπορεί να γίνει, ό, τι.

Quilling κόκορας στο πλαίσιο φαίνεται καλό σε οποιοδήποτε περιβάλλον, ανεξάρτητα από το ύφος τηςQuilling κόκορας στο πλαίσιο φαίνεται καλό σε οποιοδήποτε περιβάλλον, ανεξάρτητα από το ύφος της

Για παράδειγμα:

 • παιχνίδι Δέντρο με τη μορφή μιας σφαίρας?
 • Πίνακες σε χαρτόνι?
 • Μπρελόκ για τα παιδιά και όχι μόνο.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι, όπου είναι δυνατή η χρήση αυτών των προϊόντων. Η απάντηση είναι πολύ απλή - απολύτως παντού. Δεν είναι απαραίτητο να σκεφτούμε ότι, αν μιλάμε για τη δημιουργία του χειροποίητου, αυτό σημαίνει - είναι το επίπεδο του νηπιαγωγείου και τίποτα περισσότερο.

Στην πραγματικότητα, quilling χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο και στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται για να συνεργαστεί με τα παιδιά, δεδομένου ότι προωθεί την ανάπτυξη:

 • κινητικότητα?
 • Λογική σκέψη?
 • Εξυπνάδα.

Επιπλέον, με πολλούς ανθρώπους που εργάζονται Quilling, διεξάγονται εκπαιδευτικά προγράμματα, ενώ υπάρχουν ολόκληρες κοινότητες, όπου μπορείτε να βρείτε εκείνους που ενδιαφέρονται για τον ίδιο τομέα δραστηριότητας, και να μοιραστούν εμπειρίες.

Οι ίδιοι τα προϊόντα τεχνική quilling μπορεί να είναι:

 • Χριστουγεννιάτικα στολίδια δέντρου?
 • Διακοσμημένο παιδικό δωμάτιο?
 • Χειροτεχνία για το σχολείο ή απλά να συνεργαστεί με το παιδί?
 • Όμορφη διακοσμητικά πάνελ?
 • Κομψό και ευχάριστη χειροποίητα ευχετήρια ενός αγαπημένου προσώπου?
 • στολίδι Κοσμήματα με τη μορφή, για παράδειγμα, σκουλαρίκια, κολιέ ή βραχιόλι?
 • Διακόσμηση, τσάντες, παπούτσια και γάντια?
 • Βεστιάρια όμορφα στοιχεία Επιπλέον?
 • Η τέλεια λύση για τη δημιουργία όμορφο εσωτερικό συνθέσεις.

Όπως μπορείτε να δείτε, πολλές παραλλαγές.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον δούμε αυτά τα προϊόντα για τη γούνα-δέντρα στο νέο έτος.

Για παράδειγμα, αυτό το χειμώνα είναι ένα τέτοιο χαρακτήρα, όπως η χτένα Χρυσή Cockerel μπορεί να είναι φιλοξενούμενος του κάθε σπιτιού, και αυτό είναι ιδιαίτερα τα παιδιά θα είναι ευτυχισμένος.

Μπορώ να κάνω έναν κόκορα - ένα σύμβολο του έτους 2017 με τα χέρια τους quilling τεχνική

Μπορείτε να κάνετε χέρια τους πολλά.

Για να διαφοροποιεί τη σύνθεση, εκτός από την κόκορα μπορεί να γίνει στην τεχνική της quilling και ακόμη κοτόπουλαΓια να διαφοροποιεί τη σύνθεση, εκτός από την κόκορα μπορεί να γίνει στην τεχνική της quilling και ακόμη κοτόπουλα

Επιπλέον, ανεξάρτητα από:

 • διαστάσεις?
 • διαστάσεις?
 • Η πολυπλοκότητα της ιδέας.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας, όχι μόνο για την στένσιλ, πρότυπο και τις οδηγίες. Για να είμαστε πιο ακριβείς, quilling, πραγματικά ενδιαφέρον να κάνουμε, όμως, είναι πολύ επίπονη.

Απαιτεί τη μέγιστη ακρίβεια, την επιμονή και την ακρίβεια.

Για όλα αυτά δεν μετατραπεί σε μια εξαντλητική και δεν είναι ελκυστική την εργασία, εκτός από το χαρτί και τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για να φροντίσει σχετικά με τις αποχρώσεις.

Είναι για το πώς να:

 • Γύρω ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα?
 • Έχει προσεκτικά εξοπλισμένη περιοχή εργασίας, έτσι ώστε να εξαλείψει διαρροή της πλάτης, του αυχένα και τα χέρια?
 • Φωτισμός ήταν εξαιρετική, δεδομένου ότι παίρνει πολύ χρόνο, και στο αμυδρό φως μπορεί να είναι πολύ κουρασμένα μάτια.

Τα παρασκευάσματα αυτά θα βοηθήσουν να κάνουν την εργασία πιο ευχάριστη και αποδοτική.

Μια απλή master class στο Quilling: κόκορα με δική τους

Για quilling δεν έχει σημασία ποια χώρα κατά την παραγωγή του χαρτιού που θα παραχθεί, το νέο σύμβολο του έτους ή παλιά. Πώς να κάνει μια όμορφη κόκορα πυρκαγιάς;

Πριν από την έναρξη της παραγωγής ενός κόκορα στην τεχνική quilling συνιστάται να παρακολουθήσετε το βίντεο κατάρτισης από ένα master-classΠριν από την έναρξη της παραγωγής ενός κόκορα στην τεχνική quilling συνιστάται να παρακολουθήσετε το βίντεο κατάρτισης από ένα master-class

Στην περίπτωση αυτή, η επιτροπή θα εξετάσει τον κόκορα, το οποίο είναι συνδεδεμένο με το κόκκινο ουρά, όπως το συμβολισμό του τρέχοντος έτους.

 1. Συγκομιδής εργαλεία.
 2. Αγόρασε το χαρτί. Πολύ πιο εύκολο να αγοράσει ένα έτοιμο σετ, το οποίο είναι το απαιτούμενο αριθμό ταινιών του δικαιώματος χρώμα και το μέγεθος.
 3. Διάγραμμα φαίνεται. Αν έχετε αγοράσει ένα σύνολο, το κύκλωμα θα πρέπει να είναι μέσα.
 4. Made κενό ενότητες.
 5. Σταδιακά μεταφέρονται κόλληση μέρη με τη βάση χαρτί ή χαρτόνι, και με το άλλο για να αυξήσει τη δύναμη.
 6. Είναι απαραίτητο να στεγνώσει το σκάφος.
 7. Το προϊόν είναι έτοιμο.

Είναι σημαντικό για τη διατήρηση της τεχνολογίας.

Πώς να κάνετε την τεχνική quilling χύμα κόκορας

Κάντε μια επίπεδη σπείρα είναι αρκετά απλή. Είναι γραμμένο στο master class παραπάνω.

Στο αρχικό στάδιο της εξοικείωσης με τέτοια δημιουργικότητα είναι πολύ εύκολο να το κάνουμε, και οι ίδιες οι μονάδες, και βιοτεχνίες, όπως:

 • πάνελ?
 • καρτ-ποστάλ?
 • σύνθεση της εικόνας.

Υπάρχουν πιο περίπλοκη quilling - surround. Αυτό quilling ονομάζεται Δυτική, όπως είναι μοντέρνα και τα καθήκοντα είναι πολύ πιο δύσκολο από ό, τι την ευρωπαϊκή έκδοση.

Για να κόκορας στην τεχνική quilling δεν φαίνεται μονότονο για την κατασκευή του θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το χαρτί σε διάφορα χρώματαΓια να κόκορας στην τεχνική quilling δεν φαίνεται μονότονο για την κατασκευή του θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το χαρτί σε διάφορα χρώματα

Ογκώδη σχήματα σε στυλ quilling μπορεί να είναι:

 • Σφαιρικά, στο οποίο κάθε τοίχο, αν η κούπα ή τσαγιέρα, κατασκευασμένη από δομοστοιχεία συνδέσεως κατά μήκος του περιγράμματος του αντικειμένου?
 • Επιπεδο-ογκομετρική, τα οποία είναι κατασκευασμένα με την εφαρμογή μιας στρώσης με τις άλλες ενότητες?
 • Σπείρα ή με άλλα λόγια να αναλάβει μεγάλες λωρίδες χαρτιού, και ειδικές βελόνες για να δημιουργήσει την πιο μεγάλη και ογκομετρική σπιράλ, χρησιμοποιείται για να κάνει τα Χριστούγεννα μπάλες, μικρές βιοτεχνίες, με τη μορφή των παιχνιδιών, μπάλες και ούτω καθεξής.

Αντεπεξέλθουν σε δύσκολες, αλλά είναι δυνατόν, αρκεί να ασκηθείτε. Την πάροδο του χρόνου, αυτό το κεντήματα αποκτά νέο χέρι, και τώρα χρησιμοποιείται σχεδόν καθολικά για την ανάπτυξη των δημιουργικών ικανοτήτων.

Quilling κόκορας (βίντεο)

Τώρα quilling στοιχεία διακοσμήσετε ό, τι επιθυμεί η καρδιά σας, και είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μόνο χειροποίητα αντικείμενα.

Λεπτομέρειες: quilling κόκορας (παραδείγματα φωτογραφία)

1a37a8c55a84f1c6c82a6c0d7881177f02-3d-origami-οδηγίες-animals2679868e49c18efd0b8a3458c3b84a26dc60b68HN5ToTDHIg912/11/20127668ce45617ba730d553af39a561b715074212dddc85ea7a85dcb7f8060c1fbf1533726816176117052140151354440274918506496n