Εφαρμογή για το τελείωμα μπάνια πάνελ επιτρέπουν να αποθηκεύσετε σημαντικάΗ χρήση των πάνελ για τη διακόσμηση μπάνια επιτρέπουν πολύ sekonomitNi μια οικογένεια στη χώρα μας και στο εξωτερικό, δεν ήταν χωρίς ένα τόσο σημαντικό γεγονός, όπως επισκευές. Σε κάθε περίπτωση, είναι αναπόφευκτο ότι είναι απαραίτητο για την εκτέλεση επισκευής και τελειώματος, τόσο στο μπάνιο και τουαλέτα. Και δεν υπάρχει καμία τέτοια μεγάλη διακύμανση στις μεθόδους και υλικά, όπως στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα, αλλά ακόμη και μια μικρή ξεχωριστή τουαλέτα μπορεί να μετατραπεί σε ένα κομψό και άνετο χώρο.

Πλαστικά πάνελ για τους τοίχους μπάνιο και τουαλέτα

Πολλοί έχουν ακούσει για τα υπέροχα και όμορφα πάνελ από PVC, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα μπάνιο ή τους τοίχους της τουαλέτας και την οροφή, καθώς και ορισμένα είδη από αυτά τα πάνελ μπορεί να τοποθετηθεί στην επιφάνεια του δαπέδου. Όλα εξαρτώνται από τις προσωπικές επιθυμίες του ατόμου και τις οικονομικές δυνατότητες του.

Στην πλούσια κτίριο της αγοράς υλικών σημερινή μπορεί να καλύψει ένα ευρύ φάσμα τύπων πλαστικών πάνελ, τα οποία είναι σε θέση να διακοσμήσει αρμονικά κάθε μπάνιο και να ενταχθούν σε σχεδόν οποιαδήποτε ιδέα του σχεδιασμού.

Πλαστικά πάνελ δεν φοβούνται υγρασίαςΠλαστικά πάνελ δεν φοβούνται υγρασίας

Τα είδη των υλικών:

 • Wall πάνελ είναι κατασκευασμένα από πλαστικό, διακοσμητικό διάζωμα?
 • Τύπος πλαστικό πάνελ φύλλο-φύλλο?
 • PVC ξύλο πάνελ που μοιάζουν με?
 • Φωτογραφία του πίνακα?
 • Πλαστικά πάνελ με ένα μοτίβο, την μέθοδο εναπόθεσης με λέιζερ?
 • πάνελ PVC με θερμική εκτύπωση.

πάνελ Φωτογραφία - διακοσμητικά πάνελ επικαλυμμένα με αυτά εκτύπωση φωτογραφιών. Αφήστε να σχεδιάσει πάνελ για τους τοίχους με σχεδόν οποιαδήποτε εικόνα, είτε πρόκειται για μια φανταστική θέα του κόσμου, ένα υπέροχο καταρράκτη ή ένα άτομο αντιπαθή τους ανωτέρους.

Όλα εξαρτώνται από τις επιθυμίες και τις ιδέες του επαγγελματικού σχεδιασμού του πελάτη.

Κάθε ένας από αυτούς τους τύπους των πάνελ για την ολοκλήρωση της τουαλέτας ή στο μπάνιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό οποιασδήποτε πολυπλοκότητας και το αντικείμενο, είτε πρόκειται για μια υπόδειξη του βικτοριανό σπίτι, ή μια μίμηση της Προβηγκίας ή μοντέρνο στυλ.

τελειώνει τουαλέτα πάνελ PVC: παραδείγματα και φωτογραφίες

Παρά το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι έχουν από καιρό δει τι ομορφιά μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας πάνελ που κατασκευάζονται από πλαστικό για τους τοίχους, ποιες είναι οι πιο ενδιαφέρουσες και αποκλειστικές ιδέες μπορούν να εφαρμοστούν, ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί τους φίλους ή τους συγγενείς κατά τη διάρκεια των επισκευών έχουν δώσει τους προτίμηση σε αυτό το είδος της πάνελ, αν υπάρχουν πολλά άλλα υλικά, όπως πάνελ MDF.

Οι πίνακες είναι εύκολο στην εγκατάσταση και έχουν χαμηλή τιμήΟι πίνακες είναι εύκολο στην εγκατάσταση και έχουν χαμηλή τιμή

Το μυστικό βρίσκεται στα πλεονεκτήματα των πάνελ PVC μπροστά από το άλλο διακοσμητικό υλικό φινιρίσματος για τοίχους:

 1. Στην περίπτωση τοίχο φινίρισμα πλαστικών πάνελ της τουαλέτας, πριν το άτομο δεν παίρνει ένα τέτοιο ερώτημα ως ειδική προετοιμασία της επιφάνειας εργασίας των τοίχων. Τα πάνελ μπορούν να τοποθετηθούν ακόμη και σε όχι πολύ λεία επιφάνεια. Αυτό, στην πράξη, την εξοικονόμηση υλικών πόρων, τα οποία είναι συνήθως δαπανάται για πρόσθετη εργασία για την ευθυγράμμιση των τοίχων. Επιπλέον, ο πίνακας μπορεί να κρύψει τις αδυναμίες και παρατυπίες των τοίχων.
 2. Ελαφρύ πλαστικό πλαίσιο μπορεί να θεσπίζει ένα άτομο, είναι επίσης ένα μεγάλο συν, διότι στο μπάνιο ή, κυρίως, μια τουαλέτα, όχι πολύ χώρο, ώστε να μπορείτε να αναπτύξετε πολλαπλά κυρίους.
 3. PVC πάνελ είναι εξαιρετικά φιλικά προς το περιβάλλον υλικά φινιρίσματος. Καθ 'όλη τη ζωή της, το πλαστικό σε όλες τις συνθήκες θερμοκρασίας είναι ασφαλές για τον άνθρωπο και τα ζώα. Ολοκληρώθηκε τουαλέτα τέτοια πάνελ τοίχου δεν υπόκεινται σε αποσύνθεση, δεν σχηματίζει μούχλα ή μύκητες, ακόμη και με πολύ υψηλή υγρασία, καθιστώντας το υλικό πλαστικό ιδανικό για χρήση στο μπάνιο.
 4. Τελειώματα τέτοιες πλάκες εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό. Κάθε ιδιοκτήτης έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα μεγάλο συν, όταν δεν χρειάζεται να σκεφτούμε τον καλύτερο τρόπο για τη διεξαγωγή υγρό καθαρισμού σε ένα συγκεκριμένο χώρο.
 5. Εύκολη εγκατάσταση επιτρέπει την εγκατάσταση ακόμα και ο πλοίαρχος αρχάριος.
 6. Εξαιρετική εμφάνιση του υλικού. Κάθε εικόνα μπορεί να εμφανιστεί πάνελ. Δείτε όλα όμορφα και αποτελεσματικά.
 7. Μεγάλη διάρκεια ζωής. Με την κατάλληλη φροντίδα, το πάνελ που κατασκευάζονται από πλαστικό μπορεί να είναι πολλές δεκαετίες.
 8. PVC πάνελ επένδυση τοίχων κόστος είναι αρκετά φθηνό λόγω της διαθεσιμότητας των τιμών για το ίδιο το υλικό.

Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα των πλαστικών πάνελ θα τους επιτρέψουν να γίνουν όλο και πιο δημοφιλή και ένα καυτό υλικό για χρήση στο εσωτερικό της τουαλέτας ή στο μπάνιο. Και όμως, στην πράξη, μπορεί να υπάρχουν κάποια πλεονεκτήματα. Σε PVC πάνελ τοίχου έχουν ένα μειονέκτημα - που μπορεί να είναι αρκετά εύθραυστα και σπάνε αν θα ρίξει ή να κλίνει ενάντια στον τοίχο με κάτι βαρύ ή αιχμηρά.

Η χρήση του πάνελ στο μπάνιο: μια φωτογραφία και πώς να διακόσμηση

σχεδιαστικές λύσεις εμπειρογνώμονες μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση των πλαστικών πάνελ είναι κατασκευασμένα από διαφορετικές επιφάνειες και τα αεροπλάνα. Από μόνες τους, ο πίνακας που κατασκευάζονται από πλαστικό, ανάλογα με το πάχος και το μέγιστο φορτίο μπορεί να τοποθετηθεί σε διαφορετικές επιφάνειες.

Χρησιμοποιώντας φωτεινά πάνελ δίνει πρόσθετη προϋπόθεση όγκοΧρησιμοποιώντας φωτεινά πάνελ δίνει πρόσθετη προϋπόθεση όγκο

συγκεκριμένα:

 1. Στους τοίχους. Η κλασική χρήση των πλαστικών πάνελ. Εδώ η επιλογή του τύπου και της ποιότητας του υλικού εξαρτάται από τις επιθυμίες του ατόμου, σχεδιαστής πνεύμα ή το πεδίο της μιας χρήσης μετρητών.
 2. Από την οροφή. Είναι συχνά χρησιμοποιείται για να αυξήσει την οπτική χώρο. Για παράδειγμα, με τη χρήση των πάνελ μπορεί να γίνει στην οροφή σε μια ηλιόλουστη καθαρό ουρανό ή έναν έναστρο νυχτερινό ουρανό. Έτσι καθοδήγηση της οροφής σε μια μεγάλη ντουλάπα είναι σε θέση να κάνει τον ανθρώπινο εγκέφαλο να αντιληφθεί το μπάνιο δωμάτιο σε μεγαλύτερη κλίμακα.
 3. Στο πάτωμα. επιλογή πάνελ όροφος χρησιμοποιείται λιγότερο συχνά, αλλά είναι επίσης αρκετά δημοφιλή. Με τη βοήθεια των πάνελ μπορεί να γίνει από το συνηθισμένο βαρετό κάτω τουαλέτα του πυθμένα του ωκεανού, ή απλά ένα χώρο που είναι όλα αυτά που η καρδιά επιθυμεί.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτό το στάδιο στην αγορά των δομικών υλικών, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα των χρωμάτων των πάνελ για οποιονδήποτε σκοπό. Μπορείτε να καλύψουν το κόκκινο, μαύρο, λευκό πίνακα, στίγματα ή με σχέδια.

Πολύ δημοφιλές μπαρ με την εκτύπωση φωτογραφιών.

Για παράδειγμα, μια τέτοια μέθοδος μπορεί να επιτρέψει να αναδημιουργήσει στο μπάνιο ή τουαλέτα ατμόσφαιρα που διαμένουν στο νησί παράδεισο, είτε σε εξωτερικό χώρο ή στον ωκεανό, όπου θα δημιουργήσει μια αίσθηση ότι ο ιδιοκτήτης μεταξύ εξωτικά ψάρια, ειδικά αν οι τοίχοι και το δάπεδο και η οροφή θα είναι γίνονται στο ίδιο στυλ.

Επισκευή των πλαστικών μπάνιο πάνελ: εικόνες και παραδείγματα

Όταν η επιλογή γίνεται στο χώρο των πάνελ, την εμφάνισή τους, το χρώμα και μάθετε όλες τις λεπτομέρειες, πριν ο άνθρωπος παίρνει το ερώτημα «πώς να πραγματοποιήσει την εγκατάσταση των πλαστικών πάνελ;». Οι επιλογές είναι - για να δείτε ένα έργο φινίρισμα ειδικό, να του καταβάλει ένα ορισμένο ποσό της εργασίας που πραγματοποιείται και να απολαύσετε ή να κάνετε τα πάντα μόνοι σας. Η δεύτερη επιλογή είναι πιο οικονομικό, εκτός αυτού, αν κάνετε τα χέρια σας την επισκευή, θα είναι πολύ καλύτερο.

ευκολία της εγκατάστασης και το κόστος του υλικού επιτρέπουν ανέξοδα αντικατάσταση κατεστραμένων πινάκωνευκολία της εγκατάστασης και το κόστος του υλικού επιτρέπουν ανέξοδα αντικατάσταση κατεστραμένων πινάκων

Αν αποφασίσετε να προβεί σε εκτεταμένη εγκατάσταση από τον εαυτό σας, θα πρέπει πρώτα να καθορίσει το είδος και τα χαρακτηριστικά της εγκατάστασης λειτουργεί με πλαστικά πλακάκια. Εάν χρησιμοποιείτε αυτοκόλλητα πλακάκια PVC, το έργο δεν παίρνει πολύ χρόνο. Πρέπει να αφαιρέσετε το προστατευτικό στρώμα και να κολλήσει στο επιφανειακό υλικό φινιρίσματος. Είναι κατανοητό ότι σε αυτή την περίπτωση είναι καλύτερο να κάνει κόλλημα σε μια επίπεδη επιφάνεια. Συναρμολόγηση με κόλλα - οπίσθια επιφάνεια του κεραμιδιού κατεργάζεται με ένα λεπτό στρώμα κόλλας. Δίπλα είναι κολλημένο στην επιφάνεια των τοίχων του μπάνιου ή τουαλέτα. Εργασίες εγκατάστασης χρησιμοποιώντας σανίδωμα - σε αυτή την περίπτωση δεν απαιτεί μια απόλυτα λεία επιφάνεια. Για τοίχου πλαστικό ή σύστημα batten μέταλλο, στο οποίο στη συνέχεια κολλημένα πλαστικά πάνελ. Τα πλακίδια και τα πάνελ που συνδέονται με τη βοήθεια του συγκολλητικού κονιαμάτων.

Η διακόσμηση των πλαστικών μπάνιο πάνελ: σχεδιασμός (βίντεο)

Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να κάνουν τις επισκευές αμέσως γύρω από το σπίτι ή το διαμέρισμα την ίδια στιγμή, κάποιος προτιμά χωρίς βιασύνες σταδιακή αποκατάσταση όταν σφιχτά που ασχολούνται με το πρώτο δωμάτιο στο σπίτι τους, τότε μια άλλη, και τελικά όλο το σπίτι ανακαινισμένο, αλλά κάνει όλες τις ιδέες σας, αποδεικνύεται πολύ ωραία.

Σχεδιασμός επένδυση πλαστικό πάνελ τουαλέτα (φωτογραφίες από το εσωτερικό)

61179222514560l6742fc9661837e88b50b872d69f2a7a512887976op9xbm3sn619121340810209obshivka-tualeta-PVH-panelyami14585917423μπάνιο-τοίχο πάνελ-ιδέα-του-μπάνιο-επένδυση από μάρμαρο-δράση-μπάνιο-επένδυση-τοίχο πάνελ-1