τεχνική πεπιεσμένο χαρτί βοηθά να δημιουργήσετε όμορφα χειροποίητα χειροτεχνίατεχνική πεπιεσμένο χαρτί βοηθά να δημιουργήσετε όμορφα χειροποίητα podelkiPape-μασέ είναι μια απλή και φθηνή τεχνολογία που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πραγματικά αριστουργήματα. Επιπλέον, ο εξοπλισμός είναι διαθέσιμος και για τους δύο ενήλικες και παιδιά. Και δεν χρειάζεται καμία υπερφυσική υλικά για να δημιουργήσει χειροτεχνίας.

Προϊόντα από πεπιεσμένο χαρτί με τα χέρια τους

Υπάρχουν δύο τρόποι για να δημιουργήσετε τις τέχνες. Αυτό μπορεί να γίνει με τον σχηματισμό της μάζας του παρασκευασθέντος μορφή ή σχισμένο χαρτί stick σε οποιαδήποτε βάση. Με τα χέρια τους, μπορείτε να δημιουργήσετε βιοτεχνίες κανέναν, δεν απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες ή ικανότητες. Το μόνο που χρειάζεται ακρίβεια και υπομονή.

Χρησιμοποιώντας απλά και διαθέσιμα υλικά, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα τα αριστουργήματαΧρησιμοποιώντας απλά και διαθέσιμα υλικά, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα τα αριστουργήματα

Αυτή η τεχνική έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία ακόμα και στα νηπιαγωγεία για την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων σε παιδιά. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε όχι μόνο χειροτεχνίας των παιδιών, αλλά και αγάλματα, κασετίνες και πολλά άλλα εσωτερικά θέματα.

χειροτεχνία πεπιεσμένο χαρτί για αρχάριους

Σκεφτείτε πώς να κάνει διάφορα είδη χειροτεχνίας.

πιάτο

Κάντε μια όμορφη πιατάκι ή πιάτο μπορεί να είναι με το παιδί.

Θα χρειαστείτε:

 • πανί?
 • μουσαμά?
 • βούρτσα?
 • πάστα?
 • εφημερίδα?
 • γκουάς?
 • Ψαλίδι.

Προϊόντα από πεπιεσμένο χαρτί, όπως και ψυχαγωγίας για το παιδί σαςΠροϊόντα από πεπιεσμένο χαρτί, όπως και ψυχαγωγίας για το παιδί σας

Plate βρίσκεται ανάποδα και λιπαίνεται από ένα λεπτό στρώμα του φυτικού ελαίου. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι στο μέλλον το προϊόν χωρίς κανένα πρόβλημα μπορεί να διαχωριστεί από τη βάση. Εφημερίδα θραύονται σε μικρά τεμάχια, έκαστο των οποίων daubed πάστα και προσκολλάται στην πλάκα. Θα πρέπει να ξεκινήσει από τα μέσα, σταδιακά κινείται προς τις άκρες. Τα μέρη εφημερίδα κολλημένα σε πολλές στρώσεις. Επιπλέον, κάθε στρώμα πρέπει να είναι στεγνή. Συνολικά θα υπάρχουν τέσσερις. Μετά την ξήρανση του τελευταίου στρώματος του προπλάσματος διαχωρίζεται από το υπόστρωμα, οι ακμές είναι ίσες ψαλίδι. Στη βιοτεχνία εφαρμόζονται διάφορα στρώματα του λευκού γκουάς. Μετά την ξήρανση, το τελικό έλασμα μπορεί να διακοσμηθεί με σχέδια ή μοτίβο διακόσμηση.

μπαλόνι

Για την παρασκευή ενός μπαλονιού με τα χέρια τους που απαιτούνται: παλιά εφημερίδα, μπαλόνι, βούρτσα PVA, χρωματιστό μολύβι σε χαρτί, δείκτες, ψαλίδι, χαρτοπετσέτα.

Εφημερίδα έδαφος και υγραίνεται με νερό. Το μπαλόνι φουσκώνει και λιπαίνεται με φυτικό έλαιο ή λιπαρό συγκολλητικό. χάντρα επιφάνεια καλύπτεται με ένα στρώμα του υγρού χαρτιού χωρίς κόλλα. Το επόμενο στρώμα ήδη προσαρτημένο χρησιμοποιώντας PVA. Ο αριθμός των στρωμάτων - 4. Κάθε ένα από αυτά πρέπει να λιπαίνονται με κόλλα και ξηραίνεται. Μετά την ξήρανση της επιφάνειας της μπάλας μπορεί να είναι διακοσμημένα με απλικέ ή το χρώμα χρώματα.

Εφημερίδων και ένα μπαλόνι θα είναι σε θέση να διακοσμήσετε το χώρο σαςΕφημερίδων και ένα μπαλόνι θα είναι σε θέση να διακοσμήσετε το χώρο σας

Κοντά στην «ουρά» της μπάλας πρέπει να αφήσει μια μικρή τρύπα μέσα από την οποία για την περαιτέρω μπαλόνι τρυπηθεί και να απομακρύνονται.

Πεπιεσμένο χαρτί για τα παιδιά (video)

ζώα πεπιεσμένο χαρτί

Ας εξετάσουμε λεπτομερώς πώς να κάνει ένα αρνί και τα σαλιγκάρια.

αρνί

Για τις σφάγιο ενός ζώου να κάνει ίδρυμα. Γι 'αυτήν, πρέπει χαρτί υγείας, εμποτισμένο με νερό. Θα πρέπει να είναι μέσα στο υγρό για 40 λεπτά. Μετά από αυτό, έχετε στύψει τα χέρια της, το νερό αποστραγγίζεται και προστίθεται στην κόλλα PVA. Βάρος θα πρέπει να είναι ομοιογενές.

Ακρίβεια σε συνεργασία με πεπιεσμένο χαρτί εγγυάται ένα καλό αποτέλεσμαΑκρίβεια σε συνεργασία με πεπιεσμένο χαρτί εγγυάται ένα καλό αποτέλεσμα

Αυτή η σύνθεση της κάψουλας είναι επικαλυμμένο με ένα Kinder Έκπληξη. Μετά την ξήρανση, το στρώμα προϊόν κόβεται και αφαιρείται η κάψουλα. Θα χρειαστείτε δύο κομμάτια - για το σώμα και το κεφάλι. Τα πόδια είναι κατασκευασμένα από χαρτί. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να κυλήσει «σε σωλήνα» μικρά κομμάτια χαρτιού, από τη μία πλευρά με την κοπή «αστέρι» τους για να είναι σε θέση να κολλήσετε τα πόδια στο σώμα. Παραγωγή μαλλιού των προβάτων χρειάζεται το μαλλί τους. Από αυτό το ρολό μικρές μπάλες και είναι κολλημένα σε όλη την επιφάνεια της κεφαλής και του κορμού. Από χαρτόνι κόψτε τα αυτιά και την ουρά. Τα μάτια μπορεί να κοπεί από κάθε εικόνα. Γαρνίρουμε με αρνί μπορεί να είναι ένα τόξο, στεφάνι από λουλούδια.

σαλιγκάρι

Θα χρειαστείτε: χαρτί, κόλλα, πινέλο και χρώμα.

μάζα συσκευές μαγειρέματος για τη βιοτεχνία είναι ίδια με αυτή που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του αρνιού. Είναι εμποτισμένο χαρτί και κόλλα, σχηματίζεται ένα «μακρύ λουκάνικο» και μπούκλες. Κάντε η κεφαλή μπορεί να είναι από την ίδια σύνθεση, σχηματίζοντας ένα σφαιρίδιο και κολλήστε το στο σώμα. Όλα τα μέρη πρέπει να συνδέονται μόνο αφού έχουν στεγνώσει εντελώς. Ακολούθως, η επιφάνεια του κοχλία είναι γεμάτοι με λευκό χρώμα και αφέθηκε να στεγνώσει για μια στιγμή. Θα διακοσμήσει μόνο το σώμα, το κεφάλι και να σχεδιάσετε μια σπείρα, τα μάτια, το στόμα. Τελειώνοντας στάδιο - έτοιμο χειροτεχνία κάλυψη λάκα.

Προϊόντα από πεπιεσμένο χαρτί μπορούν να διακοσμήσουν το χώρο σαςΠροϊόντα από πεπιεσμένο χαρτί μπορούν να διακοσμήσουν το χώρο σας

Αυτές οι τέχνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον κήπο. Τα παιδιά θα είναι στην ευχάριστη θέση να συμμετάσχουν στη διαδικασία και στο μέλλον να είμαστε υπερήφανοι για να δημιουργήσετε ένα αριστούργημα με τα χέρια του.

Πώς να κάνει έναν χιονάνθρωπο σε πεπιεσμένο χαρτί

Κάνοντας έναν χιονάνθρωπο δεν είναι δύσκολη και πολύ ενδιαφέρουσα.

Τα ακόλουθα υλικά που χρειάζονται για την παρασκευή των:

 1. Υγρά μαντηλάκια?
 2. PVA
 3. μαλλί?
 4. Ρολό χαρτί τουαλέτας?
 5. Λευκό το νήμα?
 6. φύλλο?
 7. εφημερίδα?
 8. Μια δεξαμενή νερού?
 9. Βούρτσα.

Χιονάνθρωπος κατασκευασμένα από πεπιεσμένο χαρτί (βίντεο)

Από την σχηματίζεται υγρό χαρτί μεγέθους μπάλες. Όλα τα κενά τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο και σχηματίζονται χιονάνθρωπο σώματος. Τότε είναι τυλιγμένο με βαμβακερό νήμα και ασφαλές. Hands σχηματίζονται από μαλλί, το οποίο τυλίγεται σε ένα σωλήνα. Είναι πιο εύκολο να το κάνουμε βιδώνοντας το μαλλί για το μολύβι ή βελόνα πλεξίματος. Στερεώστε το χέρι, ώστε να μην χρειάζεται κόλλα αποσυντεθεί. Είναι κολλημένα στο σώμα με μία συγκολλητική σύνθεση. Για να δημιουργήσετε μια κάψουλα κόμμωση ανάγκη από Kinder Έκπληξη. Το μίγμα που έχουν εμβαπτιστεί χαρτί τουαλέτας και εφαρμόζεται κόλλα στο μισό της κάψουλας. Μετά την ξήρανση, διαχωρίζεται από το πλαστικό και ο πυρήνας επικαλύπτεται χρώματα. Κορμός χιονάνθρωπος γεμάτοι λευκό γκουάς.

Όταν ο χιονάνθρωπος είναι ξηρό, θα πρέπει να επιστήσει την κεφαλή, τη μύτη, το στόμα, τα κουμπιά. Προσθέστε τη φωτεινότητα της εικόνας θα λακ με glitter.

Πεπιεσμένο χαρτί: βιοτεχνία νηπιαγωγείο

Πολύ ενδιαφέρουσα βιοτεχνίες που μπορείτε να κάνετε για το νηπιαγωγείο. Ας εξετάσουμε μερικά από αυτά με περισσότερες λεπτομέρειες.

Χριστούγεννα παιχνίδι

Ψάχνετε για: χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, χαρτί, λευκό χαρτί, PVA, το νερό, ακρυλικό αστάρι λευκό, αφρός, ύφασμα με μοτίβο όμορφη Πρωτοχρονιάς για τη διακόσμηση του μέλλοντος παιχνίδια, χρώμα, ταινία, ταινία διπλής όψης.

Έχοντας κατακτήσει την τεχνική της πεπιεσμένο χαρτί, μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε για τα Χριστούγεννα παιχνίδιαΈχοντας κατακτήσει την τεχνική της πεπιεσμένο χαρτί, μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε για τα Χριστούγεννα παιχνίδια

Το παλιό παιχνίδι δέντρο με τη μορφή μιας σφαίρας είναι κολλημένο υγρό χαρτί χωρίς κόλλα. Το επόμενο στρώμα έχει ήδη καθοριστεί κόλλα. Στρώματα δεν πρέπει να είναι μικρότερη από 5. Επιπλέον, θα πρέπει να εναλλάσσονται στρώματα - μία από τις εφημερίδες, το δεύτερο από λευκό χαρτί. Κάθε στρώση πρέπει να είναι τελείως στεγνή.

Μετά την ξήρανση, η μπάλα από χαρτί κόβεται σε δύο ίσα μέρη. Όταν η μπάλα εκτινάσσεται, κομμάτια χαρτί κολλημένα μαζί κατά μήκος της ραφής.

Κολλημένα ταινία διπλής όψης και την ταινία πάνω στο παιχνίδι μπορεί να κρεμαστεί στο δέντρο των Χριστουγέννων. Το επόμενο στάδιο - διακόσμηση χειροτεχνία με τα χέρια τους. Η πρώτη μπάλα είναι καλυμμένο με ένα λευκό αστάρι με τη βοήθεια ενός σφουγγαριού. Αφήνονται να στεγνώσουν (σε μια εποχή περίπου 40-50 λεπτά). Στη συνέχεια παίρνει το μέρος της σερβιέτας επί της οποίας απεικονίζεται το σχήμα. Έκοψε και να συνδέονται με το παιχνίδι με λευκή κόλλα. Πάνω από το σχέδιο κόλλας που εφαρμόζεται πάρα πολύ. Το τελικό βήμα - εφαρμόζοντας ένα παλτό φινίρισμα των χρωμάτων και βερνικιών παιχνίδια νυχιών Glitter.

Gingerbread Man

Η βάση του Bun - ένα μπαλόνι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα μεγάλα μπαλόνια. Θα πρέπει να επικολληθεί χαρτί υγείας εμποτισμένο με νερό. Η αρχή είναι ταυτόσημη με τις ανωτέρω περιγραφείσες στρώσεις επικάλυψης. Μετά την ξήρανση, είναι απαραίτητο να κάνει μια μικρή τομή, να τρυπήσει το μπαλόνι και αφαιρέστε το. Το προκύπτον οπή σφραγίζεται με ένα μικρό τμήμα του χαρτιού. Αφρού σφουγγάρι κομμένα πόδια κουλουριών. Η επιφάνεια του προκύπτοντος επικαλυμμένο κύπελλο χαρτί κίτρινο γκουάς. Στην κορυφή των μαλλιών της κεφαλής κολλήσει έξω από το χαρτί. Έγχρωμο χαρτί και θα χρειαστεί περισσότερο για να κάνουν τα μάτια και το στόμα koloboks. Θα κολλήσει με κόλλα. Τα πόδια μπορεί να κολλήσει στην ταινία διπλής όψης.

Ογκομετρική βιοτεχνία πεπιεσμένο χαρτί των μαζών

Μαζική χειροτεχνίας χύτευση με τα χέρια τους από μαγειρεμένα βάρους. Για να το κάνετε αυτό, μουλιάσει σε ζεστό νερό ή χαρτί τουαλέτας ή εφημερίδα. διογκώνεται χαρτί στο νερό για μισή ώρα. Στη συνέχεια έσπρωξε μέσα από ένα κόσκινο ή γάζα και τοποθετείται μέσα στο δοχείο. Προσθήκη στη σύνθεση μπορεί να είναι οποιαδήποτε κόλλα - PVA ή κόλλα που γίνεται με τα χέρια τους. Η μάζα πρέπει να είναι ομοιογενές. Για το σκοπό αυτό, αναμιγνύεται με ένα μίξερ. Αργότερα, μπορείτε να δημιουργήσετε από αυτήν την μάζα του κάθε hack - μπαλόνια, καρδιά μοτίβο. Μούχλα είναι, επίσης, δεν είναι δύσκολο από πλαστελίνη. Η διακόσμηση γίνεται με χρώματα, γκουάς καλύτερα.

Ογκομετρική αντικείμενα κατασκευασμένα από πεπιεσμένο χαρτί θα είναι μια μεγάλη διακόσμηση για το ντεκόρ σαςΟγκομετρική αντικείμενα κατασκευασμένα από πεπιεσμένο χαρτί θα είναι μια μεγάλη διακόσμηση για το ντεκόρ σας

Ότι στο μέλλον δεν παραμένουν στα χέρια των hack αντιμετωπίζονται με ειδικό βερνίκι. Προσθήκη στα βιοτεχνία διακόσμηση μπορεί να είναι οτιδήποτε - χάντρες, πούλιες, χάντρες.

Προϊόντα από πεπιεσμένο χαρτί master class: καρπούζι

Κάντε πεπιεσμένο χαρτί καρπούζι με τα χέρια του, ίσα-ίσα. Υλικά: χαρτί τουαλέτας, κόλλα, μεθύλιο και φιλμ PVA, αυτοκόλλητες γκουάς, ακρυλική λάκα.

Από χαρτί ή χαρτί, νερό και μίγμα κόλλας στο στάδιο της προετοιμασίας. Είναι καλύτερα να προσθέσετε στο μίγμα, και μεθύλιο κόλλα και PVA. Βάση καρπούζι - ένα μπαλόνι ή σφαίρα. Προσωρινή βάση, τυλιγμένο με ταινία ή πλαστικό περιτύλιγμα. Αυτό θα παράσχει περαιτέρω προβληματική ανάκαμψη της μπάλας ή την μπάλα. Κολλώδες βάρος του χαρτιού εφαρμόζεται ένα λεπτό στρώμα επί ενός υποστρώματος (5 mm). Θα πρέπει να είναι προσεκτικά λείο και στεγνό. Επειδή η μπάλα είναι στρογγυλή, θα πρέπει πρώτα να εφαρμοστεί κόλλα στο ένα μισό, αποξηραμένα, και στη συνέχεια το δεύτερο, αφήνοντας ένα όριο 6 mm μεταξύ τους. Όταν η κόλλα στεγνώσει, τα δύο μισά απομακρύνονται από τη μπάλα ή μπαλόνι. Μεταξύ τους, είναι κολλημένα μεθυλ κόλλα και προσεκτικά ξηραίνεται.

Καρπούζι πεπιεσμένο χαρτί θα χαρούν για όλες τις εποχέςΚαρπούζι πεπιεσμένο χαρτί θα χαρούν για όλες τις εποχές

Για να γίνει η ουρά καρπούζι θα χρειαστείτε καλώδιο, το οποίο εισάγεται στη βιοτεχνία. Είναι επίσης εφαρμόζεται ένα στρώμα κόλλας.

κομμένα μαχαίρι τρίγωνο (μια φέτα καρπούζι), το μέγεθος μιας γροθιάς. Με τη βοήθεια της κόλλας είναι η εσωτερικά σύνορα στο σημείο της τομής. Στο μέλλον, η σχισμή μπορεί να εισαχθεί σε ένα καρπούζι, ή να την αφαιρέσετε.

Τεχνούργημα είναι χρωματισμένο με πράσινο χρώμα με μια πιο σκοτεινή γραμμή που εγκύκλιο. Φέτα καρπούζι στο εσωτερικό είναι βαμμένο σε κόκκινο μαρκαδόρο που οστά. κομμένα χαλιναγώγηση κομμάτι είναι επίσης βαμμένο κόκκινο. Υποχρεωτική κατάσταση - που καλύπτεται με ένα ακρυλικό βερνίκι, το προϊόν.

Προϊόντα από πεπιεσμένο χαρτί με τα χέρια τους (βίντεο)

Κάνοντας τα προϊόντα αυτά δεν είναι δύσκολο. Είναι αρκετό για να δείξει φαντασία και να είναι σε κόλλα το χέρι, χαρτί τουαλέτας και τα χρώματα του νερού.

Προϊόντα από πεπιεσμένο χαρτί (φωτογραφία)