Καθημερινά αρχάριους και επαγγελματίες κεντήματα έρχονται με νέες ιδέες για decoupageΚαθημερινά αρχάριους και επαγγελματίες κεντήματα έρχονται με νέες ιδέες για decoupage decoupage Χάρη στην τεχνολογία, είναι δυνατόν όχι μόνο να δημιουργήσει νέα και ενδιαφέροντα αντικείμενα, αλλά και για την αποκατάσταση παλιά πράγματα, δίνοντάς τους μια εντελώς διαφορετική ματιά. Στον τομέα της χειροτεχνίας, καθώς και σε όλους τους τομείς, υπάρχουν τάσεις της μόδας. Οι τάσεις τεχνική decoupage της μόδας φέτος μπορεί να ονομάζεται διακόσμηση των φιαλών, η δημιουργία του αρχικού διακοσμήσεις Χριστουγέννων, καθώς και η εκτέλεση των κεριών decoupage.

Για προχωρημένους και νέα για Decoupage: craquelure

Διαφορετικές τεχνικές του decoupage βοήθεια για να δημιουργήσετε ένα ασυνήθιστο και πολύ όμορφο ψεύτικο, που θα είναι ένα θαυμάσιο δώρο ή ένα απαραίτητο διακόσμηση του εσωτερικού. Επίσης, ασχολείται με την τεχνική διακόσμησης decoupage μπορεί να είναι με τα παιδιά τους.

Για τα παιδιά όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην decoupage απολύτως ακίνδυνα.

Το 2017 Decoupage δημοφιλής εικόνα με λουλούδιαΤο 2017 Decoupage δημοφιλής εικόνα με λουλούδια

Η κλασική έκδοση της διακόσμησης τεχνική decoupage σας επιτρέπει να εργάζεστε με γυαλί και ξύλο επιφάνειες, οι οποίες δεν χρειάζεται να sostarivayut ειδικά. Όμως, η έμπνευση των δασκάλων δεν στέκεται ακόμα, και έχουν καταλήξει σε νέες ιδέες και τεχνικές. Το 2017 ο πιο κοινός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα vintage αποτέλεσμα θεωρείται ότι είναι η χρήση των νέων ενώσεων, οι οποίες λαμβάνονται μέσω των ρωγμών και εκδορές. Νέο στην τεχνική ντεκουπάζ είναι η δημιουργία ενός αποτελέσματος craquelure.

Πρέπει γι 'αυτό το εγχείρημα:

 • Με βάση το νερό βερνίκι?
 • Lac μη υδατικά?
 • Ξηρά παστέλ?
 • Ακρυλικό χρώμα.

Η ιδέα είναι να εφαρμόσει ένα στρώμα βερνίκι σε ένα άλλο, όταν στεγνώσει, δίνουν ένα όμορφο ρωγμές. Για να κάνετε τα φωτεινά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις χρωστικές που πρέπει να εφαρμοστεί με το δάχτυλό σας. Αντικατάσταση άρθρο μπορεί μια μέρα μετά την ξήρανση του δεύτερου στρώματος. Για την παγίωση της επίδρασης, το προϊόν είναι επικαλυμμένο με ακρυλική λάκα. Με τη δημιουργία χέρια τους vintage εμφάνιση, κομψό, και αποδεικνύεται μια ενδιαφέρουσα ψεύτικο.

Δημοφιλής και νέες το 2017 Decoupage: λούστρο

Decoupage ως τεχνική, διαμορφώθηκε στην Ευρώπη. Αυτή η χώρα είναι γνωστή για τα μοντέρνα καινοτομίες της. Κάθε μεγάλη πόλη σε αυτή τη χώρα θα μπορούσε να καυχηθεί του πλοιάρχου decoupage, έργο του οποίου ήταν να αποκαταστήσει και να διακοσμήσετε τα έπιπλα.

Αρχικό λύση είναι να παράσχει ένα κουτί στα γλυκά αποθήκευσης decoupage τέχνηΑρχικό λύση είναι να παράσχει ένα κουτί στα γλυκά αποθήκευσης decoupage τέχνη

Δημιουργική τάσεις της μόδας το 2017 εισήγαγε τις τέχνες εραστές με ενδιαφέρουσα τεχνική decoupage ονομάζεται Τζάμια:

 1. Αυτή η τεχνική είναι πιο συχνά χρησιμοποιείται στη ζωγραφική και τη δημιουργία ενός υποβάθρου.
 2. Οι εργασίες πραγματοποιούνται με τη χρήση των χρωμάτων των διαφορετικών χρωμάτων.
 3. Ο καλύτερος συνδυασμός των χρωμάτων - είναι ματ και γυαλιστερό, ακρυλικά και μεταλλικά.
 4. Η βάση είναι πάντα επιλεγμένο λιγότερο λαμπρή απόχρωση, και μετά την ξήρανση, εφαρμόζεται στο δεύτερο προϊόν στιλπνότητας σκιά ανάθεση.

Είναι σημαντικό ότι τα στρώματα μπογιάς ήταν λεπτή και ομοιόμορφα κατανεμημένη σε όλη την επιφάνεια.

Για το σκοπό αυτό, το χρώμα μπορεί να αραιωθεί με λίγο νερό.

Με αυτήν την τεχνική, μπορείτε να διακοσμήσετε κουτιά, έπιπλα. Η τεχνική αυτή σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πρωτότυπα σχέδια, καθιστώντας το προϊόν μοναδικό.

Σύγχρονες ιδέες μπουκάλια decoupage

Ένα νέο είδος κατεύθυνση decoupage - η διακόσμηση των φιαλών, μετατρέποντάς τες σε όμορφα βάζα, ή να κάνει τα όμορφα στοιχεία της διακόσμησης. Σχεδιάστε το μπουκάλι γίνεται πολύ πιο εύκολο, αν έχετε τις βασικές δεξιότητες της εργασίας με χαρτί, ψαλίδι και κόλλα. Κατ 'αρχάς, θα πρέπει να πάρετε το χρόνο και να προετοιμάσει όλα τα απαραίτητα υλικά.

Χάρη στην τεχνική του decoupage μπορεί να είναι διακοσμημένα με ένα μπουκάλι κρασί, προκαλώντας την εικόνα της με μούραΧάρη στην τεχνική του decoupage μπορεί να είναι διακοσμημένα με ένα μπουκάλι κρασί, προκαλώντας την εικόνα της με μούρα

Θα πρέπει να προετοιμάσει τα υλικά, όπως:

 • Γυάλινο μπουκάλι?
 • χαρτοπετσέτα με ένα μοτίβο άρεσε ή τα δικά του αρχεία της?
 • degreaser?
 • αστάρι?
 • PVA κόλλα?
 • Σφουγγάρια για αστάρωμα?
 • Επίπεδες βούρτσες από συνθετικό υλικό?
 • Χρωματιστά χρώματα του ακρυλικό?
 • Το βερνίκι για γυάλινες επιφάνειες?
 • Μικρό ψαλίδι?
 • Κολλητική ταινία?
 • αφρού?
 • Γυαλόχαρτο και καθαρό πανί.

Καθώς το σχέδιο μπορεί να λάβει οποιαδήποτε εικόνα εφαρμόζεται σε ένα χάρτινο υπόστρωμα.

Είναι σημαντικό ότι το μπουκάλι είναι επίπεδη, χωρίς εικόνες ανακούφιση.

Η επιφάνεια της φιάλης πριν από την έναρξη των εργασιών πρέπει να καθαριστεί καλά κάθε υγρό που προορίζεται για το σκοπό αυτό. Μετά, θα πρέπει να προνομιακή του γυαλιού. Για το σκοπό αυτό, ένα ειδικό διάλυμα μπορεί να πάει πάνω ή ακρυλικό χρώμα κατάλληλο χρώμα με το κύριο σχέδιο. Καθώς το συγκολλητικό υλικό μπορεί να είναι συγκολλητική κόλλα PVA ή μια ειδική τεχνική για την εκτέλεση decoupage. Προκειμένου για το προϊόν πήραν ένα παλιό τύπο της εικόνας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό βερνίκι - craquelure.

Ενδιαφέρουσες decoupage νέα φιάλη με τα χέρια του

Δημιουργώντας μια όμορφη εικόνα στο γυάλινο μπουκάλι δεν απαιτεί πολλή προσπάθεια. Master-class για την πραγματοποίηση βιοτεχνία από το μπουκάλι είναι πολύ απλή και αναλυτική περιγραφή της κάθε δραστηριότητας. Το πιο σημαντικό πράγμα - είναι αυτό το καλά καθαρή η γυάλινη επιφάνεια με νερό και σαπούνι, και γυαλόχαρτο από τα ίχνη κόλλας και χαρτί.

Διακοσμήστε το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπουκάλι, φτιαγμένο με την τεχνική του decoupage, χρησιμοποιώντας την εικόνα της Πρωτοχρονιάς θέμαΔιακοσμήστε το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπουκάλι, φτιαγμένο με την τεχνική του decoupage, χρησιμοποιώντας την εικόνα της Πρωτοχρονιάς θέμα

Στη συνέχεια, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό:

 • Ο διαλύτης απολιπανθέντων γυάλινη επιφάνεια?
 • Primed επιφάνεια θα πρέπει να βαφεί με τη βοήθεια του σπόγγου αφρό σε πολλές στρώσεις?
 • Μικρό ψαλίδι κόψτε μοτίβο?
 • Κόλλα σχέδιο πρέπει να σφίγγετε προσεκτικά όλες τις φυσαλίδες και να εξομαλύνει όλες τις ρυτίδες?
 • Μόλις το σχέδιο είναι ξηρό, εφαρμόζονται πολλές στρώσεις βερνικιού για τον καθορισμό.

Ως πρότυπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο ειδικές πετσέτες είναι επίσης κατάλληλα διάτρητη ή ριζόχαρτο.

Ασφαλής εικόνα προκύπτει από την εφαρμογή του βερνικιού σε πολλά επίπεδα.

Έτσι, η εικόνα θα πρέπει να προστατεύεται από το εξωτερικό περιβάλλον.

Τι φέρνει τις τελευταίες decoupage

Μια άλλη ενδιαφέρουσα και νέα τάση στο decoupage, είναι να δημιουργήσουμε το εφέ 3D. Αυτή η τεχνική περιλαμβάνει τη δημιουργία προτύπου surround ή του σχεδιασμού. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να έχετε ειδική δομική επικόλληση.

Κουτί, διακοσμημένο με την τεχνική decoupage, είναι ένα μεγάλο δώρο για κάθε περίστασηΚουτί, διακοσμημένο με την τεχνική decoupage, είναι ένα μεγάλο δώρο για κάθε περίσταση

Ένταση δημιουργήθηκε μετά την εφαρμογή του στρώματος βερνικιού στο χαρτί ως εξής:

 1. Με τη βοήθεια ενός σπάτουλα, κλείστε όλα τα ανοιχτά περιοχές της επιφάνειας στην οποία κανένα σχέδιο. Αυτό μπορεί να γίνει σε μικρές κινήσεις, εφαρμόζοντας ένα λεπτό στρώμα.
 2. Εφαρμόστε την πάστα μπορεί να είναι με τη βοήθεια του στένσιλ. Εκπαιδευμένοι σχέδια stencil βοηθήσει να κάνει τη δουλειά με μεγαλύτερη ακρίβεια και σαφήνεια.
 3. Μετά την ξήρανση της πάστας, η έκτυπη μορφή Σκουπίστε προσεκτικά λεπτό γυαλόχαρτο.
 4. Για την κάλυψη μπορείτε να επιλέξετε ματ ή γυαλιστερή λάκα.

Εκτός από τα ζυμαρικά, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ανακούφιση με τη βοήθεια ειδικών κυκλωμάτων. Μπορούν να ξεχωρίσω λεπτομέρεια, ή να γεμίσει μεγάλες περιοχές γύρω από τον κεντρικό μοτίβο.

Με αυτή την τεχνική, μπορείτε να δημιουργήσετε το χιόνι και το καταπράσινο τοπίο.

Τα floral μοτίβα, όπως η ορχιδέα πρότυπο, χρησιμοποιώντας χρυσό glitter μπορεί να γίνει στήμονες. Σε Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να σχεδιάσετε ένα όμορφο χιόνι ή ασυνήθιστα λεπτή νιφάδες χιονιού.

Τα νεώτερα ιδέες decoupage: αρχική απόδοση του εξοπλισμού

Πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα τεχνική θεωρείται, με την οποία μπορείτε να προσομοιώνουν δαντέλα ή κέντημα για να περάσετε σε επιφάνειες με την ήδη προετοιμαστεί με decoupage.

Αυτή είναι μια αρκετά χρονοβόρα και επίπονη διαδικασία, αλλά το αποτέλεσμα φαίνεται πολύ εντυπωσιακό.

Μεταξύ των νέων ιδεών για decoupage διακοσμημένα καρέκλες αξίζει να σημειωθεί το αρχικό σχέδιοΜεταξύ των νέων ιδεών για decoupage διακοσμημένα καρέκλες αξίζει να σημειωθεί το αρχικό σχέδιο

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα στένσιλ. Με κύκλωμα ή πάστα στην επιφάνεια μέσω ενός προτύπου στένσιλ εφαρμόζεται. Μετά την ξήρανση, ο ελεύθερος χώρος να γεμίσει με λευκό ακρυλικό χρώμα. Κατά την εφαρμογή βαφής, θα πρέπει να αραιωθεί με νερό για να δημιουργήσει μια ομαλή ημιδιαφανή επικάλυψη. Επιπλέον, όλοι οι πτυχώσεις και μονόγραμμα θα πρέπει και πάλι να σχεδιάσετε το περίγραμμα.

Εργασία στην τεχνική ντεκουπάζ είναι πολύ απλό, για το λόγο αυτό, η διαδικασία αυτή μπορεί να είναι priluchat τα παιδιά.

Είναι απαραίτητο μόνο για να δημιουργήσουν ορισμένες συνθήκες για τα παιδιά:

 • επιφάνεια εργασίας για να θέσει τις παλιές εφημερίδες, το παιδί δεν φοβάται να βάλει μια κηλίδα ή ρίξτε τίποτα?
 • Επιλέξτε μεγάλα σχέδια ή μοτίβα που ένα παιδί θα είναι άνετο κόψιμο?
 • Την εν γένει φορούν προστατευτικά καλύμματα?
 • Χρήση υψηλής ποιότητας υλικά μόνο.

Master of κεντήματα συμβουλεύει όλους τους αρχάριους και προχωρημένους γυναίκες βελόνα παρακολουθούν εκπαιδευτικά βίντεο, και ακολουθήστε τις καινοτομίες. Κριτικές επιτρέπει στους καλλιτέχνες να μάθουν για τα νέα προϊόντα και για τα κεντήματα της μόδας.

Νέα Decoupage (βίντεο)

Κατεύθυνση σε βιοτεχνία όπως decoupage, επιτρέπει ενημερώσεις τηγάνια και άλλα μαγειρικά σκεύη, καθιστώντας δυνατή την αναβαθμίσει σημαντικά την εσωτερική διακόσμηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη διακόσμηση της τεχνικής decoupage, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε μοτίβο μοτίβο. Μπορεί να απεικονίζουν τη νυχτερινή ζωή της πόλης ή ένα όμορφο μπουκέτο λουλουδιών. Όλα εξαρτώνται από τη φαντασία και την έμπνευση της πτήσης.

Περισσότερα: ιδέες για decoupage (παραδείγματα φωτογραφία)

06c7a8b93179aeorig1e8ce3b89063ce21b20002fde7a802122b0563688b80f7ead44b5aabdfuq - nastennye-ρολόι-εσωτερικού-σχεδιασμού decoupage6428d6f2ad779484c43a7c2220xe - kantselyarskie-tovary-karandashnitsa-Veselyj-gnom267643225864030198008960DSC0288-004dsc00509i-1