Topiary - αρκετά ένα πρωτότυπο δώρο: η τιμή του προϊόντος θα αυξηθεί πολλές φορές αν είναι να φτιάξετε το δικό σας χέριαTopiary - αρκετά ένα πρωτότυπο δώρο: η τιμή του προϊόντος θα αυξηθεί πολλές φορές αν είναι να κάνει rukamiSozdanie σας λουλούδια kanzashi Topiary - μια επίπονη διαδικασία, αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται με τον αρχάριο με την πρώτη ματιά. Αυτό σουβενίρ μπορεί να γίνει γρήγορα με το χέρι, που δεν έχουν ειδικές δεξιότητες χειροτεχνίας. Το πιο σημαντικό πράγμα - να έχουν υπομονή, από τη στιγμή που είναι να προετοιμάσει μια πληθώρα μικροσκοπικών πετάλων για topiary σας στο kanzashi τεχνολογίας.

Χαρακτηριστικά Topiary στην kanzashi τεχνική

Λουλούδια από ύφασμα, στην τεχνική kanzashi δανείστηκε needlewomen για Topiary της αρχαίας ιαπωνικής τέχνης της δημιουργίας αξεσουάρ για τα μαλλιά. Αρκετούς αιώνες πριν, οι ανατολικές πλοίαρχοι έχουν επινοήσει έναν τρόπο για να δημιουργήσει μικροσκοπικά κομμάτια μεταξωτό ύφασμα πολυτελή λουλούδια, πεταλούδες και άλλα στοιχεία που διακοσμούν χτένες, φουρκέτες, πόρπες ιαπωνική ομορφιές.

Kanzashi - μία από τις πιο κοινές τεχνικές για τη δημιουργία topiary, γιατί μπορεί να κυριαρχήσει σε κάθε άτομοKanzashi - μία από τις πιο κοινές τεχνικές για τη δημιουργία topiary, γιατί μπορεί να κυριαρχήσει σε κάθε άτομο

Με την πρώτη ματιά, το kanzashi προϊόν φαίνεται εξαιρετικά περίπλοκη και δύσκολο να εφαρμοστεί. Αλλά σχετικά με την ενισχυμένη γνωριμία καθίσταται σαφές ότι οι βασικές τεχνικές της τέχνης είναι δυνατόν να μάθει σε μια μέρα.

Το όλο συγκρότημα δομή kanzashi topiary αποτελείται από ένα σύνολο απλών στοιχείων. Και το μυστικό για να απόθεμα επάνω στην ανατολική υπομονή και να προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά με ακρίβεια.

Topiary των λουλουδιών kanzashi: Εργαλεία και υλικά

Για να κάνετε ένα λουλούδι kanzashi των ταινιών, χρειάζονται λίγο περισσότερο από μια βελόνα και ψαλίδια.

Για τα πέταλα είναι καλύτερα κατάλληλο κολλητικό για το ύφασμαΓια τα πέταλα είναι καλύτερα κατάλληλο κολλητικό για το ύφασμα

Να είστε προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι η ανάγκη να απόθεμα επάνω για:

 • χάρακα?
 • τσιμπιδάκι?
 • Κεριά ή αναπτήρα?
 • κόλλα?
 • Sharp ψαλίδια?
 • Λεπτές βελόνες και καρφίτσες για ράψιμο?
 • Θέμα διαφορετικά χρώματα?
 • Σετ από πολύχρωμες κορδέλες σατέν, οργάντζα ή άλλο κατάλληλο ιστό?
 • Χάντρες, στρας, παγιέτες και άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Τα πέταλα μπορεί να γίνει όχι μόνο από σατέν κορδέλες. Τεχνητά τριαντάφυλλα σε kanzashi στυλ για topiary και ράβω οργάντζα, μετάξι κρεπ σατέν. Κατά τη διαδικασία, οι άκρες αυτών των υφασμάτων έχουν την τάση να καταρρεύσει, έτσι πρέπει να λιώσει. Είναι απαραίτητο για την πηγή της φωτιάς - ελαφρύτερα ή κερί.

ανοικτού κώδικα φλόγα μπορεί να αντικαταστήσει άλλα καυτά εργαλείο με το οποίο επιθυμείτε να εργαστείτε. Μπορούν να γίνει ένα κολλητήρι, ξύλο ή Vyzhigatel λεπίδες θερμάνθηκαν ψαλιδιού.

Rose - ένα από τα πιο όμορφα λουλούδια: επιπλέον, είναι αρκετά εύκολο να κάνουν με τα χέρια τουςRose - ένα από τα πιο όμορφα λουλούδια: επιπλέον, είναι αρκετά εύκολο να κάνουν με τα χέρια τους

Μερικά είδη kanzashi χρώματα ενώνονται με τη βοήθεια του νήματος με μια βελόνα. Ένα άλλο βολικό πέταλα κόλλα. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να προμηθευτείτε εκ των προτέρων με ειδική κόλλα για ύφασμα. Παρεμπιπτόντως, είναι επίσης χρήσιμο να στη συνέχεια κόλλα τα λουλούδια στο στέμμα της topiary.

Απλή λουλούδια για Topiary kanzashi: Master Class

Σιγουρευτείτε για να κάνει μια τέτοια περίπλοκη λουλούδι σαν ένα τριαντάφυλλο, δεν είναι δύσκολο, μπορεί να είναι ένα παράδειγμα ενός πολύ απλό MC.

Αντ 'αυτού σατέν κορδέλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί νάιλον ή μετάξιΑντ 'αυτού σατέν κορδέλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί νάιλον ή μετάξι

Συμμορφωθείτε με μια σειρά εργασιών:

 1. Ταινία, η οποία έχει πλάτος 5 cm, κόβεται στις διαστάσεις του αποκόμματα 5x5 cm.
 2. Συντηγμένα τμήματα ακμής του αναπτήρα ή άλλη βολική μέθοδο.
 3. Διπλώστε προκύπτον διαγώνια τετραγωνικό billet κατέβηκε και κηλίδες κόλλας.
 4. Συγκροτήθηκε γωνίες των 45 μοιρών στροφές κολλημένα στην άκρη 90 μοιρών.
 5. Η διασταύρωση κρατήσει λαβίδα σε απόσταση περίπου 5 mm από την άκρη.
 6. Κόψτε μακριά την άκρη με θερμαινόμενο ψαλίδι για να γίνει συγκολλητής.
 7. Παρομοίως παρασκευάζονται τον απαιτούμενο αριθμό των λοβών.
 8. Στη θέση cut-off για να εφαρμόσει την κόλλα και σταθερά εκτοπίσει την πρώτη καρτέλα - θα πάρει τη μορφή ενός οφθαλμός, το οποίο θα πρέπει να είναι κολλημένα γύρω από τις υπόλοιπες λεπτομέρειες.
 9. Εφαρμογή κόλλας στην άκρη της στην επόμενη καρτέλα, και στη συνέχεια, τυλίξτε το τελικό πρώτα σε αυτό.
 10. Η διαδικασία συνεχίζεται για όσο διάστημα στο τέλος δεν πάρει το μέγεθος του λουλουδιού, το οποίο είχε αρχικά σχεδιαστεί.

Δημιουργία λουλούδια - έργο: αυτός είναι ο λόγος που αυτό το στάδιο είναι το πιο δύσκολο κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του TopiaryΔημιουργία λουλούδια - έργο: αυτός είναι ο λόγος που αυτό το στάδιο είναι το πιο δύσκολο κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του Topiary

Για να κάνετε το μπουμπούκι, αρκετά 3-4 πέταλα. Μικρό λουλούδι αρκετά επτά κομμάτια. Πλήρως φυσητό τριαντάφυλλο διαρκεί περίπου 20 πέταλα.

Πώς να κάνει ένα λουλούδι των ταινιών (βίντεο)

Kanzashi: ηλιέλαιο για το στέμμα της Topiary

Topiary με τριαντάφυλλα ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό του ένα υπνοδωμάτιο ή το καθιστικό. Η κουζίνα είναι απολύτως κατάλληλο hack με ηλιοτρόπια.

Ηλίανθος μπορεί να διακοσμηθεί χρησιμοποιώντας κόκκους καφέΗλίανθος μπορεί να διακοσμηθεί χρησιμοποιώντας κόκκους καφέ

Για την εφαρμογή του θα απαιτήσει μια τέτοια εργασία:

 1. Ένα κίτρινο ή πορτοκαλί πλάτος της ταινίας του 5 cm κόβεται σε μήκη των περίπου 6-7 cm. Τέτοια κενά απαιτούν 40-50 μονάδες σε μήκος.
 2. Κάθε κορδέλα διπλώνεται κατά μήκος δύο και το ένα χέρι διακόπτει, αναζητούν μια οξεία γωνία. Τα άκρα του περιτυλίγματος στο εσωτερικό και κόλλα. Στις άλλες γωνίες περιτύλιγμα χέρι ομαλή ακμή προς την εμπρόσθια πλευρά και επίσης κόλλα.
 3. Μπολ-βάσης στέμμα συγκαλύπτονται με κόκκους καφέ (ή κουμπιά ή μεγάλες χάντρες), η οποία θα μιμούνται τις ηλιόσποροι.
 4. Η κόλλα στην τρύπα της ράβδου μπάλας, η οποία θα είναι το μέλλον του ηλίανθου μίσχο.
 5. Από τη σφαιρική άρθρωση έχει να στρέφεται σε μια κλιμακωτή αρχή να κολλήσει πέταλα σατέν ενός ηλιοτρόπιου.
 6. Rod τυλιγμένο με ένα πράσινο κορδέλα. Εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορεί να κολλήσει με τα πράσινα φύλλα ενός σατέν υφάσματα, κατ 'αναλογία με τα πέταλα.
 7. Βλαστικά έτοιμο γλάστρα και βυθίζεται σε μια λύση με τη βοήθεια του σοβά. Κορυφή διακοσμήσει ένα στρώμα από κόκκους καφέ.

Οι τελικές συνθέσεις bar - διακοσμητικά πασχαλίτσα σε ένα φύλλο, μια πεταλούδα σε ένα λουλούδι, υποβλήθηκε στο kanzashi τέχνης ή σαλιγκάρι φυτεύονται σε μια κατσαρόλα. Τέτοια Topiary - το τέλειο δώρο για τους λάτρεις του καφέ διακόσμηση της κουζίνας.

Πώς να κάνει ένα topiary με τα χέρια τους (βίντεο)

Όπως μπορείτε να δείτε, η τέχνη της kanzashi - πιο εύκολη από ό, τι μπορεί να φαίνεται με την πρώτη ματιά. Με αυτή την τεχνολογία που μπορεί να προσομοιώσει σχεδόν κάθε λουλούδι. Και για να κάνει μια topiary χρειάζονται τα πιο κοινά εργαλεία που είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί σε κάθε σπίτι σε κάθε ράφτρα.

Kanzashi φυτό (φωτογραφία)