Topiary, η οποία δημιουργήθηκε από τα χέρια, θα σας φέρει πολύ πιο διασκεδαστικό και ανταμείβοντας από ένα προϊόν που αγοράσατεTopiary, η οποία δημιουργήθηκε από τα χέρια, θα σας φέρει πολύ πιο διασκεδαστικό και ενδιαφέρον από ένα αγόρασε izdelieTopiary που δημιουργήθηκε με τα χέρια τους, όχι μόνο θα είναι μια μεγάλη διακόσμηση του εσωτερικού, αλλά και θα φέρει στο σπίτι σας κάποια μαγική. Είναι να απορεί κανείς αυτά τα ειδώλια σουβενίρ που ονομάζεται δέντρα της ευτυχίας. Αυτό επικρατούσε στο σπίτι ευημερία, την αρμονία, την αφθονία, πάρτε μερικές ώρες για να κάνει μια topiary από τσόχα ή άλλο διαθέσιμο ιστό. Αυτό που έχει σημασία δεν είναι τόσο το υλικό και τη διάθεση, καθώς και ποιο είναι το σημείο θα πρέπει να συνδέεται με τη σύνθεση.

Υλικά και τα εργαλεία

Τεχνολογία για τη δημιουργία topiary συνήθως διαφέρει μόνο διακόσμηση στεφάνι και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό. Τα βασικά στάδια της εργασίας είναι σχεδόν πανομοιότυπες για τα διάφορα είδη ή πολύ παρόμοια, αν Topiary από τσόχα, μεταξωτές κορδέλες, οργάντζα και άλλα υφάσματα και αξεσουάρ.

Αν δεν ξέρετε ποια είναι η λίστα των εργαλείων και των υλικών που χρειάζεστε, μπορείτε να αγοράσετε τα ειδικά πακέτα για τη δημιουργία topiaryΑν δεν ξέρετε ποια είναι η λίστα των εργαλείων και των υλικών που χρειάζεστε, μπορείτε να αγοράσετε τα ειδικά πακέτα για τη δημιουργία topiary

Πριν από την εργασία που είναι αναγκαία για να διατηρούνται:

 • Sharp ψαλίδια?
 • Κόλλα όπλο?
 • Pot για να δημιουργήσετε ένα περίπτερο?
 • Ο πυρήνας του κορμού?
 • Η βάση για την topiary στέμμα?
 • Κλωστές, κορδέλες, υφάσματα, κουμπιά, χάντρες - που είναι το μόνο που θα είναι κατάλληλα για τη διακόσμηση των τεχνών σας.

Stand δεν χρειάζεται να είναι κατ 'ανάγκη ένα δοχείο ή δοχεία. Κάντε μια Topiary για την κουζίνα σε ένα όμορφο μπολ. Μπορεί να χρησιμεύσει ως βάση penechek, πιατάκι, κασσίτερο, και ακόμη και ένα τασάκι.

Καθώς η ράβδος στο βαρέλι χρησιμοποιώντας κοινά μολύβια, τα κλαδιά των δέντρων, χοντρό σύρμα. Για το σκοπό αυτό, μπορεί να εφαρμοστεί σε ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια ή chopsticks ορείχαλκο.

Βαρέλι για topiary μπορεί να γίνει από τους απλούς shpazhek για μπάρμπεκιου και σατέν κορδέλαΒαρέλι για topiary μπορεί να γίνει από τους απλούς shpazhek για μπάρμπεκιου και σατέν κορδέλα

θεμέλιο μπαλόνι για το στέμμα που μπορείτε να αγοράσετε, αλλά είναι εύκολο να χτίσει και ανεξάρτητα. κομμένα Του από ένα κομμάτι αφρού ή floral αφρός. Ο πιο εύκολος τρόπος - παραμόρφωσης μερικά φύλλα εφημερίδων και τυλίξτε το νήμα για στρογγυλό σχήμα.

Πώς να κάνει ένα topiary τσόχα: οδηγίες βήμα προς βήμα

Για να δημιουργήσετε ένα topiary της τσόχας στον κατάλογο των υλικών που απαιτούνται για να προσθέσετε μερικές φωτεινές κηλίδες διαφόρων χρωμάτων από τσόχα και ένα μικρό φλιτζάνι.

Συν την αίσθηση ότι υπάρχει αυτό το υλικό σε μια ποικιλία χρωμάτων: topiary σας είναι πολύχρωμο και διαφορετικό από τα άλλαΣυν την αίσθηση ότι υπάρχει αυτό το υλικό σε μια ποικιλία χρωμάτων: topiary σας είναι πολύχρωμο και διαφορετικό από τα άλλα

Εξετάστε τα βήματα, που εργάζονται πρέπει να γίνει:

 1. Master of λουλούδια. Για να το κάνετε αυτό βάττας κοπεί από γύρο πρίσματα διαφόρων διαμέτρων. Έτσι στράφηκε προς τα τριαντάφυλλα, κάθε κομμένο κύκλο σε λωρίδες σε ένα φαύλο κύκλο, και στη συνέχεια μπορούμε να τα μετατρέψουμε σε τρισδιάστατο σωλήνα, ξεκινώντας από το εξωτερικό άκρο. Ελεύθερο άκρο της κόλλας που πραγματοποιήθηκε το σχήμα λουλουδιού.
 2. Κόψτε τα άλλα στοιχεία. Χρωματίσουν στέμμα μπορεί να κοπεί από την βάτα αφήνει σε διάφορα σχήματα, πεταλούδες. Κάντε το περίγραμμα τους, με διαμπερείς οπές, έτσι ώστε να συμψηφίσει θεαματικό λουλούδια.
 3. Στερεώστε μπάλα βάσης στο διαδίκτυο. Στον πυρήνα του αφρού κάνει μια τρύπα στην οποία τοποθετείται το ένα άκρο της ράβδου. Για να είναι ασφαλές, είναι καλύτερο να κολλήσει στο εσωτερικό. Εάν είστε αυτοδημιούργητος χαρτί βάσης, είναι εύκολο να βυθίσει το αιχμηρό άκρο ενός μολυβιού.
 4. Διακοσμήστε το αντικείμενο εργασίας. Μολύβι γράσο κόλλα και τυλιγμένο με μια στενή λωρίδα πράσινη τσόχα - θα είναι ο κορμός της tipiariya μας. Μπάλα στη συνέχεια να επικολλήσετε πάνω από μαγειρεμένα εκ των προτέρων τα τριαντάφυλλα και τα φύλλα. Το πρόπλασμα θέσει σε όλα τα στοιχεία κολλήσει με αξιοπιστία μεταξύ τους.
 5. Topiary τοποθετήσετε σε ένα περίπτερο. Του πτερυγίου του πιλήματος, με πλάτος ίσο με το ύψος του κυπέλλου, στριμμένα ρολό, ίσο με τα πιάτα διάμετρο. Το ρολό υποτίθεται ότι είναι σφιχτό, τοποθετείται μέσα στο κύπελλο. Στη μέση του κυλίνδρου σπείρα τοποθετείται το ελεύθερο άκρο της ράβδου topiary προπλάσματος.

Για να δώσω ένα χειροποίητο αντικείμενο πλήρους διακοσμητικά ματιά, στολίζουν Topiary λίγα φωτεινά χάντρες ή κύπελλα αυτιών κόλλα πεταλούδα.

Σατέν λουλούδια για Topiary: Master Class

Διακοσμήστε μπάλα βάσης topiary μπορεί να είναι μια ποικιλία τρόπων. Πολύ όμορφη χειροτεχνία με το στέμμα, διακοσμημένο με λουλούδια από σατέν κορδέλες. Ο ευκολότερος τρόπος για να κάνετε μια διακόσμηση - να κάνει απλές μαργαρίτες κενό των στενών κορδέλες.

Το φορτίο για το στέμμα εξαρτάται από το βάρος και το μέγεθος της κάθε λουλούδιΤο φορτίο για το στέμμα εξαρτάται από το βάρος και το μέγεθος της κάθε λουλούδι

Για να το κάνετε αυτό:

 • Κόψτε την κορδέλα σε ίσα μέρη ενός μήκους περίπου 5-8 cm - ανάλογα με το τι μέγεθος είναι έτοιμος να κάνει τα πέταλα.
 • Στα άκρα των λωρίδων κόλλας εφαρμόζεται και είναι κολλημένα στην μέση των λωρίδων κομμένων.
 • Αυτή μικρά για ένα λουλούδι θα χρειαστείτε περίπου 8 συνδεδεμένο κορδέλες.
 • Όλα προφόρμας ένα πάνω στο άλλο σε μια γωνία 45 μοιρών.
 • Συνολικές στην κορδέλα έξοδο ραμμένα στο κέντρο μέσω ενός κουμπιού που παίζει στη μέση ρόλο.

Πώς να κάνει τα λουλούδια από σατέν κορδέλα (βίντεο)

Έτοιμος να επικολλήσετε πάνω στη βάση των λουλουδιών Topiary στέμμα. Τέτοια μαργαρίτα αρμονία με τα μπαλόνια κατασκευασμένα από σιζάλ.

χρώματα στέμμα διακόσμηση οργάντζα με τα χέρια τους

Πολύ κομψή και επίσημη εμφάνιση φυτό με το στέμμα, διακοσμημένο με οργάντζα. Αυτές οι βιοτεχνίες θα είναι ένα εξαιρετικό διάκοσμο από το γιορτινό τραπέζι.

Αν θέλετε να κανονίσετε το στέμμα ασυνήθιστο topiary, μπορείτε να το κάνετε από οργάντζαΑν θέλετε να κανονίσετε το στέμμα ασυνήθιστο topiary, μπορείτε να το κάνετε από οργάντζα

Για να το κάνετε αυτό:

 1. αποκόμματα ύφασμα κόβεται τετραγωνικό διαστάσεις περίπου 5x5 cm.
 2. Κάθε τετράγωνο δίπλωσης βάσης και Funtikov αυτό το μικροσκοπικό χωνί διασπάται πείρο.
 3. Όλα τα κενά που καθορίζεται βάσει pin-ball τους.

Η διαδικασία αυτή συνεχίζεται έως ότου ολόκληρη η μπάλα δεν μπορεί να κρυφτεί εντελώς κάτω Funtikov οργάντζα.

Topiary από τσόχα: ένα master class (βίντεο)

Η διαδικασία δημιουργίας topiary - μια πολύ ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Κοιτάξτε τα πράγματα γύρω σας με φρέσκα, δημιουργική ματιά. Ίσως, απλά αυτό το παλιό κύπελλο είναι έτοιμο να μεταμορφωθεί, και εκείνων που για πολύ καιρό έξω από τη μόδα σχολείο τόξα και κορδέλες - ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να κάνετε ένα θαυμάσιο δέντρο της ευτυχίας.

Topiary από τσόχα (φωτογραφία)