Για το παράδειγμά decoupage απολύτως οποιαδήποτε μπουκάλι σαμπάνια χωρίς βλάβηΓια το παράδειγμά decoupage απολύτως οποιαδήποτε μπουκάλι σαμπάνια χωρίς να καταστραφεί η χώρα μας έχει πολλές διαφορετικές παραδόσεις. Έτσι, είναι αδύνατο να φανταστούμε έναν γάμο οι νεόνυμφοι πίνακα χωρίς τα «ταύρους». «Ταύροι» αποφάσισε να ανοίξει την πρώτη επέτειο ή την ημέρα γέννησης του πρωτότοκου, έτσι ώστε να υπερεκτιμούν τη σημασία αυτού του στοιχείου είναι δύσκολη. Επιπλέον, οι «ταύροι» είναι στο γιορτινό τραπέζι όλη μέρα, γι 'αυτό πρέπει να ταιριάζει απόλυτα στο γενικό ύφος του γάμου, οι νεόνυμφοι κοσμούν το γιορτινό τραπέζι. Πόσο εύκολα και αποτελεσματικά να οργανώσει το γάμο μπουκάλια στην τεχνική decoupage - διαβάστε το άρθρο.

Μπουκάλι σαμπάνιας: decoupage με χαρτοπετσέτες

χαρτοπετσέτες Decoupage - ένα απλό αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικό τρόπο για την διακόσμηση, το οποίο μπορείτε να κάνετε με τα χέρια σας. Για να όμορφα διακοσμήσει ένα μπουκάλι σαμπάνια, χρειαζόμαστε μια εκκινητή ή λευκό βούρτσα ακρυλικό χρώμα, ένα σφουγγάρι, κόλλα decoupage ή PVA (αραιωμένο με ένα νερό από ένα), σκουπίστε το επιθυμητό αντικείμενο, ακρυλικό χρώμα για να ταιριάζουν με τις χαρτοπετσέτες.

Ένα μπουκάλι σαμπάνιας διακοσμημένα με την τεχνική decoupage από τη χρήση χαρτοπετσέτες θέμα τα Χριστούγεννα είναι ένα μεγάλο στοιχείο του ντεκόρ για το τραπέζι της ΠρωτοχρονιάςΈνα μπουκάλι σαμπάνιας διακοσμημένα με την τεχνική decoupage από τη χρήση χαρτοπετσέτες θέμα τα Χριστούγεννα είναι ένα μεγάλο στοιχείο του ντεκόρ για το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς

Για να διακοσμήσετε το μπουκάλι που χρειάζεστε:

 1. Προετοιμάστε την επιφάνεια του γυαλιού (καθαρό μπουκάλι από τις κύριες ετικέτες, αφαιρέστε το συγκολλητικό υπόλειμμα απολίπανση της επιφάνειας).
 2. Εφαρμόστε στην επιφάνεια του εδάφους (ευρεία-βούρτσα) ή ακρυλικό χρώμα (χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι).
 3. Κατά τη διάρκεια των αποξηραμένων αστάρι ξηρά χυτά στοιχεία κοπεί από χαρτοπετσέτες (π.χ., βέρες, περιστέρια, καρδιά, κ.λπ.) και χνούδι κόλλας από την μέση προς το κέντρο. υπολείμματα αέρας μπορεί να αποβάλει ήπια πυκνή βούρτσα ή χαρτόνι.
 4. στοιχεία Mark φόντο τόνος χρώματος (αν υπάρχουν) και να το καλύψει με ένα σφουγγάρι ολόκληρη την επιφάνεια του δοχείου.
 5. Εγκαίνια του σταθεροποιητή προϊόντων και να δώσει το μπουκάλι για να στεγνώσει.

Πώς να κάνει μπουκάλι decoupage σε γάμο με τη χρήση kanzashi

Kanzashi - μια τεχνική διακόσμησης που παρουσιάζεται διπλωμένο με έναν ειδικό τρόπο τα κομμάτια του υφάσματος. Decoupage χρησιμοποιώντας kanzashi - Είναι γρήγορο, εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο διακόσμησης για αρχάριους. Για την εγγραφή χρειάζεται τα τελικά λουλούδια kanzashi ασημί χρώμα και το ύφος του γάμου σας (7-8 κομμάτια διαφόρων μεγεθών), τα οποία μπορούν να αγοραστούν στο κατάστημα για τις τέχνες και βιοτεχνίες, σατέν κορδέλες (ένα ασημένιο, πλάτος (25 mm), σε λεπτές αποχρώσεις τόνο kanzashi (1 cm), χρωματισμένα σφαιρίδια ή κρυστάλλους για διακόσμηση, κόλλα.

Περαιτέρω διακοσμήσει ένα μπουκάλι σαμπάνια, εκτελείται με τη βοήθεια του decoupage, είναι δυνατή χάρη σε μια τεχνητή τριαντάφυλλοΠεραιτέρω διακοσμήσει ένα μπουκάλι σαμπάνια, εκτελείται με τη βοήθεια του decoupage, είναι δυνατή χάρη σε μια τεχνητή τριαντάφυλλο

Για να παραγγείλετε ένα μπουκάλι που χρειάζεστε:

 1. Κόψτε ένα κομμάτι της ταινίας 25 mm και επικόλληση στην κορυφή της φιάλης, έτσι ώστε η άκρη του υφάσματος ήρθε σε πτυχώσεις φελλό.
 2. Ξεκινώντας από τις κορυφαίες άκρες των κουρέλι, τυλίξτε το λαιμό της φιάλης κάτω σε πέντε εκατοστά.
 3. Πρόσβαση άνω πηνίο ανέμου πλάτος χρώμα μπουκάλι ταινίας των 10 mm στο δοχείο διαστολής, δημιουργώντας ένα μοτίβο «ψαροκόκκαλο» προς τα κάτω γωνίες. Στις τομές καθορισμό κολλητική ταινία.
 4. Πάρτε έναν γύρο παχιά ασημένια κορδέλα στην τέχνη «ψαροκόκκαλο» και να συνεχίσει την εκκαθάριση το λεπτό χρωματιστό κορδέλα ολόκληρο μπουκάλι κάμψη.
 5. Το ολόκληρο το κάτω μέρος της κλήρωσης άμεσης περιέλιξης έγχρωμο ταινία.
 6. Κολλημένη στην επιφάνεια τυλιγμένο διαγωνίως λουλούδια ξεκινώντας από το δεύτερο παχύ αργύρου περιέλιξη και πριν από την επίτευξη του πυθμένα της φιάλης μερικά εκατοστά.
 7. Γαρνίρετε με μία δεύτερη περιέλιξη παχύ χάντρες, στρας.

Έτσι, μπορείτε να κανονίσετε το σύνολο του γάμου των δύο μπουκάλια και δύο ποτήρια σαμπάνιας.

Αυτό το master class είναι κατάλληλο όχι μόνο για τη διακόσμηση του γάμου του μπουκάλια και ποτήρια, αλλά και για την διακόσμηση σαμπάνια ως δώρο για μια γυναίκα για γενέθλια, μια επέτειο, ένα διεθνές διακοπές.

Διπλασιάζει μπουκάλια γάμο decoupage σαμπάνιας με τα χέρια τους

Η τεχνική αυτή μπορεί να εκδοθεί και kanzashi σε συνδυασμό μπουκάλια. Το κύριο πράγμα - για να επιλέξετε τις ζώνες χρώματος. Μπορούν να είναι τόσο κλασικό - μαύρο παλτό των ταινιών από το «γαμπρού» και το λευκό κορδέλες για διακόσμηση «νύφη» φόρεμα και το ύφος του γάμου.

Για decoupage μπουκάλι στο γάμο κατάλληλη λευκό, χρυσό ή ασημί μοτίβοΓια decoupage μπουκάλι στο γάμο κατάλληλη λευκό, χρυσό ή ασημί μοτίβο

Όσο για τη φιάλη «γαμπρός», τότε όλα είναι απλή: γυάλινα δοχεία συντάχθηκαν στην κλασσική τεχνική, κορδέλες: η κορυφή και το ευρύτερο μέρος - ένα απλό τύλιγμα, λύγισμα - «ψαροκόκκαλο». Όπως διακόσμηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χάντρες, κουμπιά μοιάζουν με λουλούδια και μπουτονιέρες, ο λαιμός μπορεί να «φορέσει» ισοπαλία ή ισοπαλία κορδέλες.

Φόρεμα «νύφη» μπορεί να είναι διακοσμημένα δαντέλα ή τούλι φούστα, περισσότερα χρώματα στο κάτω μέρος. Ο λαιμός του δοχείου μπορεί να είναι διακοσμημένα με μικρές χάντρες που μιμούνται κολιέ.

Επιπλέον, οι φιάλες μπορούν να διακοσμηθούν με πώματα φελλού (για παράδειγμα, ένα δοχείο για το μπουκάλι «γαμπρό» και ένα καπέλο με ένα ευρύ γείσο και ένα πέπλο της νύφης). Καπέλο μπορεί να γίνει ανεξάρτητα από υφάσματα, χρησιμοποιώντας βάσεις από χαρτόνι ή να αγοράσουν στα καταστήματα για τα χειροποίητα.

Οικουμενική βήμα μπουκάλι σαμπάνια γάμο βήμα decoupage

Οικουμενική για γάμους θεωρούνται λευκό και το χρυσό. Ο συνδυασμός αυτός εγγυάται μια εορταστική διάθεση και θα ταιριάζει σχεδόν σε οποιοδήποτε σχέδιο. Για να κάνετε ένα μπουκάλι, χρειαζόμαστε: χώμα ή άσπρο ακρυλικό, φύλλο χρυσού, διαχωρίζεται από κλαδιά χρυσό χαρτί με φύλλα, λευκό κορδέλες, στρας, 5-6 ρητίνη λουλούδια ανά φιάλη (το ίδιο για τη δεύτερη), κόλλα, ένα σφουγγάρι, ακρυλικό χρώμα, χρυσό.

Πρωτότυπη λύση είναι η εφαρμογή του decoupage σε ένα μπουκάλι σαμπάνια στο ύφος της νύφης και του γαμπρούΠρωτότυπη λύση είναι η εφαρμογή του decoupage σε ένα μπουκάλι σαμπάνια στο ύφος της νύφης και του γαμπρού

Κάνουμε ένα βήμα μπουκάλι προς βήμα:

 1. Καλύψτε το μπουκάλι προηγουμένως παρασκευασθέντος επιφάνεια του εδάφους ή ακρυλικό.
 2. Κάνουμε το φελλό και το λαιμό του φύλλα χρυσού.
 3. Μπουκάλι χαρτί πάστα φύλλα χρυσού διαγώνια έτσι ώστε να στο μέλλον να έρθει κάτω από τα χρώματα του πολυμερούς.
 4. Να κολλήσει πλαστικά λουλούδια, την τοποθέτησή τους πάνω από τα φύλλα.
 5. Ελεύθερος από χρωματικό χώρο στην επιφάνεια της φιάλης σφικτά επικαλυμμένα με χρυσό ακρυλικό με ένα σφουγγάρι.
 6. Το κατώτερο άκρο της χρυσής παλτό φύλλο με κόλλα και τυλιγμένο με μια ταινία δένοντας ένα τόξο.
 7. Στη μέση του ένα τόξο κολλήσει χάντρες ή μια μεγάλη πέτρα για να κρύψει τον κόμβο.
 8. Κάνουμε τα στρας στο λαιμό.
 9. Το τελικό προϊόν είναι καλυμμένο με σπρέι-στερεωτικό για decoupage.

Για ένα πιο εντυπωσιακό τύπου, διακοσμημένο με διαγώνιο ενός μπουκαλιού πρέπει να είναι μια κατοπτρική εικόνα της διακόσμησης για το δεύτερο. Διαδώστε τα λουλούδια μπορούν όχι μόνο διαγώνια, αλλά και, για παράδειγμα, με μισή καρδιά, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν μια ενιαία οντότητα, όταν οι φιάλες είναι δίπλα.

Decoupage μπουκάλι δώρο σαμπάνια για το γάμο με τα χέρια τους

Στο στυλ του decoupage μπορεί να εκδοθεί όχι μόνο για τους «ταύρους», αλλά και ένα μπουκάλι σαμπάνια για ένα δώρο γάμου. Για να συγχαρώ τη νύφη και ο γαμπρός με το θρίαμβο, χρειαζόμαστε: χώμα ή λευκό ακρυλικό, βούρτσα, σφουγγάρι, ακρυλικό χρώμα για να ταιριάζει με την αίτηση, κομμένα από το θέμα του γάμου χαρτί εικόνα, ένα χαιρετισμό κειμένου που εκτυπώνεται στο φόντο της το σωστό χρώμα, κόλλα για decoupage ή διακόσμηση PVA (στρας, πούλιες, glitter).

Μπουκάλι στο δώρο για τους νεόνυμφους πρέπει να γράψουν τα ονόματά τουςΜπουκάλι στο δώρο για τους νεόνυμφους πρέπει να γράψουν τα ονόματά τους

Για να κανονίσετε ένα μπουκάλι που χρειάζεστε:

 1. Για την προετοιμασία της επιφάνειας και καλύπτουν πλήρως το έδαφος ή ακρυλικό.
 2. Κολλήστε το κόψιμο της εικόνας (π.χ., δακτυλίους εικόνας, περιστέρια, δύο καρδιά, οι σιλουέτες των εραστών, κλπ), προκαλώντας την κόλλα από το κέντρο εφαρμογής προς την περιφέρεια.
 3. Από την αντίθετη πλευρά των εφαρμογών, τοποθετήστε χαιρετισμό κειμένου.
 4. Καλύψτε το μπουκάλι με ακρυλικό χρώμα για να ταιριάζει με το φόντο του συγχαρητήρια με τη βοήθεια ενός σφουγγαριού.
 5. Εγκεφαλικό επεισόδιο φωτογραφίες Path glitter διακοσμήσετε το μπουκάλι με πούλιες, χάντρες, πούλιες. Συγχαρητήρια για την μπορείτε να δέσετε ένα τόξο σατέν κορδέλα και κάτω από το κείμενο στη γωνία - να τοποθετήσετε τα λουλούδια από πολυμερικό πηλό.
 6. Καλύψτε το μπουκάλι βερνίκι-συναρμολογητές και να δώσει το προϊόν να στεγνώσει.

μπουκάλια σαμπάνιας decoupage (βίντεο)

Γάμου, διακοσμημένα με την τεχνική decoupage, μπουκάλι - ένα μοναδικό, εντυπωσιακό στοιχεία που μπορεί να συμπληρώσει αποτελεσματικά τις ντεκόρ γιορτινό τραπέζι νεόνυμφους, για να τονίσει το στυλ του γάμου σας. Επιπλέον, με την τεχνική του decoupage μπορεί να εκδοθεί, και ένα μπουκάλι συγχαρητήρια νύφη και ο γαμπρός με το θρίαμβο. Το κύριο πράγμα είναι ότι μπορείτε να κανονίσετε ένα μπουκάλι χέρια τους, και, λόγω του μεγάλου αριθμού των τεχνικών decoupage και μια ευρεία επιλογή των επιλογών σχεδιασμού υλικών, μπορείτε να επιλέξετε την πιο κατάλληλη και επιθυμητή επιλογή για σας διακόσμηση!

Λεπτομέρειες: μπουκάλια σαμπάνιας decoupage γάμου (παραδείγματα φωτογραφία)

857b0d6a3dabed7786b61ae802b31f0124dcf03b9q - svadebnyj-σαλόνι-svadebnyj-dekor-butylok7515367h4yeecr9jtsg4w0k24330791lpd2w0xdq5co4g0637955832592847buttlewedding182DSC0018