Σύγχρονα λουτρά διαθέτουν μια ποικιλία μορφών. Ασύμμετρη μπανιέρα - είναι μια σχετικά πρόσφατη εξέλιξηΣύγχρονα λουτρά διαθέτουν μια ποικιλία μορφών. Ασύμμετρη μπανιέρα - είναι μια σχετικά πρόσφατη εξέλιξη razrabotkaSovremennye στο σχεδιασμό των εγκαταστάσεων και τον προγραμματισμό των εσωτερικών θέσει στο επίκεντρο της αναχώρησης από τα τυποποιημένα έντυπα και σχέδια. Αυτό ισχύει και για το σχεδιασμό μπάνιο. Αντ 'αυτού, να επικεντρωθούν σε φινίρισμα των υλικών και των χρωμάτων, όλο και περισσότερο, οι σχεδιαστές καλούνται να οικοδομήσουν ένα σχέδιο μπάνιο γύρω από ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία των ειδών υγιεινής - μπάνιο. Η πιο σύγχρονη λύση είναι να επιλέξετε τον σχεδιασμό της ασύμμετρης μορφής. Πώς να επιλέξετε ένα ασύμμετρο μπάνιο - δείτε παρακάτω.

Η σύγχρονη μπανιέρα ασύμμετρη σχήματα: τα οφέλη

Ασύμμετρη μπανιέρα - είναι ένα δημοφιλές στοιχείο του εσωτερικού, που έχουν γίνει σε οποιοδήποτε στυλ. Λόγω κομψή μπανιέρα γνώμη ασύμμετρο σχήμα μπορεί να αποτελέσει βασικό στοιχείο του ντεκόρ, κάνουν ασυνήθιστο και μοναδικό.

Μπανιέρα ασύμμετρη μορφή - η πρωτότυπη λύση για το έθιμο εσωτερικούς χώρους Μπανιέρα ασύμμετρη μορφή - η πρωτότυπη λύση για το έθιμο εσωτερικούς χώρους

Εκτός από μια ελκυστική εμφάνιση, ασύμμετρη μπανιέρα έχει τέτοια πλεονεκτήματα όπως:

  1. Λειτουργικότητα. Οι τελευταίες λουτρά είναι συχνά εξοπλισμένα με άνετη κεφάλι και μπράτσα, χερούλια και τα ράφια για τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής, ζεστό και aeromassazhnymi ακροφύσια. Αυτά τα σχέδια επιτρέπουν τις συνήθεις διαδικασίες υγιεινής με το υψηλότερο επίπεδο άνεσης.
  2. Μια μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών. Σήμερα η παραγωγή, ειδών υγιεινής και προσφέρει μια τεράστια ποικιλία των λουτρών, διαφορετικά σε μέγεθος, ο αριθμός των γωνιών και των πλευρών του εντύπου. Αυτό σας επιτρέπει να τοποθετήσετε εύκολα την ασύμμετρη δομή στο δωμάτιο με οποιαδήποτε διάταξη.
  3. Η δυνατότητα να επιλέξετε τον σχεδιασμό του απαραίτητου υλικού το επιθυμητό χρώμα.

Σήμερα, μπορείτε εύκολα να βρείτε τόσο κλασικό λευκό μπάνιο και μοντέλα με διαφανές γυαλί πλευρές, ασυνήθιστο φώτα, συσκευασμένα σε χαλύβδινο περίβλημα, το οποίο επιτρέπει να τεθεί σε οποιαδήποτε εσωτερική διακόσμηση.

Σύγχρονη ασύμμετρη μπανιέρα - είναι συνώνυμο του στυλ και άνεση.

Γωνιακή ασύμμετρη μπανιέρα

Το πιο δημοφιλές, με μεγάλη διαφορά, θεωρείται ένα ασύμμετρο γωνιακή μπανιέρα, δύο πλευρές του οποίου είναι σε ορθή γωνία. Λόγω γωνιακή μπανιέρα σχήμα του ταιριάζει εύκολα ακόμη και σε ένα μικρό δωμάτιο, ενώ παραμένει άνετο και ευρύχωρο.

Πρότυπο λουτρό μειώνει την ωφέλιμη επιφάνεια του δωματίου, έτσι ώστε η καλύτερη λύση είναι να εγκαταστήσει ένα ασύμμετρο γωνιακή μπανιέραΠρότυπο λουτρό μειώνει την ωφέλιμη επιφάνεια του δωματίου, έτσι ώστε η καλύτερη λύση είναι να εγκαταστήσει ένα ασύμμετρο γωνιακή μπανιέρα

Σε μια μικρή γωνίωση μπάνιο θα πρέπει να τοποθετούνται κατά μήκος της μικρής τοίχο: έτσι χώρο του θα χρησιμοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο κερδοφόρα.

Συχνά επιλέγουν γωνιακή σχεδίαση μεγέθους 90x90 cm στα μικρού μεγέθους μπάνια: να εξοικονομήσετε χώρο επωφελής για άλλα είδη υγιεινής. Το μειονέκτημα των κατασκευών που ένας ενήλικας, προκειμένου να πραγματοποιήσει τις διαδικασίες υγιεινής, είναι απαραίτητο να καθίσει. Θεωρείται πιο βολικό δομή με πλευρικές μήκη 130h70 cm 150h100 cm.

Ασύμμετρα-ορθογώνιο λουτρό

Τραπεζοειδή λουτρό - αυτό το σχέδιο, το περίγραμμα των οποίων αποτελείται από δύο πλευρές που σχηματίζουν ορθή γωνία και δύο που έχουν διαφορετικά μήκη. Τις περισσότερες φορές ασύμμετρο τραπεζοειδές έχει 150h70 cm μήκος: με μέγεθος κατάλληλο για μικρά δωμάτια, με ένα τέτοιο λουτρό είναι βολικό για τον μέσο ενήλικα.

μπάνιο τραπεζίου είναι καλύτερο να εγκαταστήσετε σε δωμάτια με σχήμα ορθογώνιο στο μικρό και μεγάλομπάνιο τραπεζίου είναι καλύτερο να εγκαταστήσετε σε δωμάτια με σχήμα ορθογώνιο στο μικρό και μεγάλο

μπανιέρα με τραπεζοειδές - μειώθηκε στη μία πλευρά. Αυτό επιτρέπει πλεονεκτική χρήση του χώρου στο δωμάτιο, τοποθετώντας μια στενή περιοχή κοντά στο νεροχύτη ή τουαλέτα.

Διαστάσεις: 120h90 μπάνιο ασύμμετρη

Κατά την επιλογή μιας ασύμμετρης λουτρά, πρώτα απ 'όλα, να εξετάσει τις διαστάσεις της: τον όγκο, το ύψος και το μήκος της γραμματοσειράς. Ανάλογα με το μέγεθος, το σχεδιασμό μπορεί να περιέχει από 100 έως 1000 λίτρα νερού.

Ασύμμετρη μπανιέρα 120h90 είναι ιδανικό για μικρούς χώρουςΑσύμμετρη μπανιέρα 120h90 είναι ιδανικό για μικρούς χώρους

Το πιο άνετη επιλογή για ένα μικρό μπάνιο γίνεται ένα μπάνιο με μήκος πλευράς 120h90 βλέπε: σε αυτό το σχέδιο μπορεί να τοποθετηθεί ανακλινόμενα, ενώ δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο.

Το μήκος των μοντέλων για μεγάλα κτίρια εξαρτάται από τις προτιμήσεις των ιδιοκτητών διαμερισμάτων, οικονομικών δυνατοτήτων τους, τη διάταξη του δωματίου και μπορεί να κυμαίνεται από 180 εκατοστά έως 300 εκατοστά. Σε μεγάλα δωμάτια, μπάνιο μπορεί να είναι μια συνέχεια του σταδίου πολυεπίπεδη και το δάπεδο πρέπει να τελειώσει με το ίδιο υλικό με το δάπεδο: αυτή η λύση θα δοθεί έμφαση στην πολυτέλεια και τον πλούτο του δωματίου.

Πρωταγωνιστές μπανιέρα σιδήρου ασύμμετρο σχήμα

Σίδηρος - είναι απίστευτα ισχυρό υλικό που έχει χαμηλή θερμική αγωγιμότητα: νερό σε μια τέτοια κατασκευή θα είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να διατηρήσει τη θερμοκρασία του. Επιπλέον, ορισμένοι κατασκευαστές να βελτιώσουν την αντοχή στη φθορά του προϊόντος προστίθεται στο χυτοσίδηρο καλύπτονται με ασήμι, τιτάνιο.

Πρωταγωνιστές μπανιέρες σιδήρου είναι πολύ βαρύ, γεγονός που καθιστά τη μεταφορά, εγκατάσταση και αποσυναρμολόγηση τους εξαιρετικά άβολαΠρωταγωνιστές μπανιέρες σιδήρου είναι πολύ βαρύ, γεγονός που καθιστά τη μεταφορά, εγκατάσταση και αποσυναρμολόγηση τους εξαιρετικά άβολα

Σύγχρονη λουτρό σιδήρου μπορεί να είναι είτε ένα ματ ή γυαλιστερή επιφάνεια. Όσον αφορά τη μορφή, η επιλογή εδώ είναι μικρή: χύτευση υλικό μια περίπλοκη διαδικασία. Διαθέτουν καινοτόμες λύσεις μπορεί ίσως ότι τα εισαγόμενα μοντέλα.

Χάλυβα ασύμμετρη μπάνιο: όσα πρέπει να γνωρίζετε όταν επιλέγουν ένα

Μπανιέρα από χάλυβα - ένα ισχυρό, ανθεκτικό και ελκυστικό στοιχείο για μπάνιο σε προσιτή τιμή. Λόγω των ιδιοτήτων του χάλυβα, μπορεί να κατασκευασθεί από σχεδόν οποιοδήποτε λουτρού σχήμα, έτσι η εύρεση ενός κατάλληλου ασύμμετρη δομή χάλυβα θα είναι πολύ ευκολότερη από ό, τι το χυτοσίδηρο. Επιπλέον, το λουτρό χάλυβα θα έκκληση σε όσους είναι δύσπιστοι όσον αφορά τα πολυμερή υλικά, στην πραγματικότητα, όλες οι ιδιότητες του χάλυβα εδώ και καιρό γνωστή και σπούδασε.

Σε σύγκριση με το χυτοσίδηρο μπανιέρα, χάλυβα κατά το ήμισυ το βάρος, και ως εκ τούτου η εγκατάσταση και ο χειρισμός ενός τέτοιου μοντέλου δεν είναι πολύ προβληματικήΣε σύγκριση με το χυτοσίδηρο μπανιέρα, χάλυβα κατά το ήμισυ το βάρος, και ως εκ τούτου η εγκατάσταση και ο χειρισμός ενός τέτοιου μοντέλου δεν είναι πολύ προβληματική

Όσο παχύτερο είναι το υλικό απόδοση, όσο μεγαλύτερη είναι η δομή: λουτρό με ένα πάχος μικρότερο από 2 mm χάλυβα θα κρεμάει κάτω από το βάρος ενός ατόμου και να αντλήσει νερό από το οποίο η επικάλυψη θα ραγίσει και θα έρθει σε ρήμαγμα.

Το μειονέκτημα του λουτρού χάλυβα είναι «θόρυβος» της στην πρόσληψη νερού. Ωστόσο, χάλυβα, ιδιαίτερα λεπτή, ελάχιστα διατηρείται ζεστό, έτσι ώστε το νερό στο μπάνιο χάλυβα θα κρυώσει πιο γρήγορα από ό, τι σε μια χυτοσίδηρο.

Ακρυλικό μπάνιο: τα οφέλη

Ασύμμετρη μπανιέρα είναι κατασκευασμένα από ακρυλικό - μια σύγχρονη εκδοχή ενός κλασικού. Σχεδιασμός ακρυλικό ικανοποίηση ότι ταιριάζει καλά σε οποιοδήποτε σχέδιο και παρακαλώντας τους ιδιοκτήτες τους από μια δεκαετία.

Ακρυλικό μπάνιο θεωρείται το πιο εύκολο. Το νερό σε αυτό το λουτρό θα κρατήσει τη θερμοκρασία του για μεγάλο χρονικό διάστημαΑκρυλικό μπάνιο θεωρείται το πιο εύκολο. Το νερό σε αυτό το λουτρό θα κρατήσει τη θερμοκρασία του για μεγάλο χρονικό διάστημα

Επιπλέον, ακρυλική μπανιέρα έχει τα πλεονεκτήματα:

  1. Ακρυλικό μπορεί να γίνει δομή είναι απολύτως όποιο σχήμα και μέγεθος που σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα μοναδικό και μοναδικό μπάνιο στο δωμάτιο με τις παραμέτρους.
  2. Acryl έχει χαμηλή θερμική αγωγιμότητα, επειδή το νερό σε ένα τέτοιο δοχείο θα διατηρήσει τη θερμοκρασία του είναι πολύ μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη. Αυτό θα σώσει την κατανάλωση ζεστού νερού, φυσικού αερίου ή ηλεκτρικής ενέργειας.
  3. Γυαλιστερό φινίρισμα φαίνεται μοντέρνο και κομψό, είναι σε θέση να διατηρήσει το σχεδιασμό χαρακτηριστικά σε όλη τη ζωή του.
  4. Όταν η επικάλυψη είναι κατεστραμμένο, γρατσουνιές, ρωγμές και ακόμη και μεγάλες ρωγμές μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα με το χέρι.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της ακρυλικά λουτρά κύπελλα είναι σχετικά χαμηλό βάρος τους, η οποία απλοποιεί σημαντικά τη μεταφορά και την εγκατάστασή τους. Επιπλέον, όταν το σύνολο του νερού τέτοιες κατασκευές δεν εκπέμπουν θόρυβο.

Επιλογές ασύμμετρη λουτρά (βίντεο)

Σήμερα, ένα απλό μπάνιο γίνεται όλο και πιο σπάνια στο εσωτερικό του μπάνια: εκείνους που εκτιμούν την ευελιξία, μικρό μέγεθος, τη δύναμη και την ασυνήθιστη εμφάνιση, επιλέξτε ασύμμετρη σχεδίαση κατασκευασμένο από ακρυλικό ή χάλυβα. Μια μοντέρνα είδη υγιεινής αγορά σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα λουτρό οποιοδήποτε σχήμα, μέγεθος και χρώμα, με οποιοδήποτε λειτουργικό. Επιλέξτε ένα σχέδιο σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες και τις παραμέτρους του μπάνιου, και να απολαύσετε μια άνετη και ελκυστική εμφάνιση δικό του μπάνιο!

Σχεδιασμός Ασύμμετρες μπανιέρες (φωτογραφία στο εσωτερικό)

6-610-5564fc39ebfcb64fddab94fb33566e2794177175331288575555582544929aquatek29-11-201164jpgasimmitrichnie-vannie-9fullvannaakrilovayaravaklovestoryii196-139r11