Foamiran - ευπροσάρμοστο υλικό για να δουλέψει με αυτό το ωραίο και εύκολοFoamiran - ευπροσάρμοστο υλικό με το οποίο θα δουλέψουν καλά και legkoRukodelie με foamiranom είναι η πιο όμορφη διαδικασία να δημιουργήσουν πρωτότυπα προϊόντα, που σας επιτρέπει να μάθετε πολλά. Για να εργαστείτε με το διαδίκτυο μπορούν να συμμετέχουν, τόσο σε ενήλικες όσο και τα παιδιά, που διευρύνει σημαντικά το εύρος των δυνατοτήτων.

Διαθέτει εξαιρετική foamirana και τις δυνατότητες της

Foamiranu προτιμάται από πολλούς ράφτρα, και, δεν έχει σημασία τι χρώμα. Λαμπερό, κίτρινο, μάρμαρο, μπορντό μπλε, λευκό ή καλύπτονται με πούλιες ή terry χρησιμοποιείται GLITTER νυχιών, όλα τέλεια για δημιουργική εργασία με τα χέρια σας.

Foamiran χρησιμοποιούνται για την κατασκευή αξεσουάρ για το εσωτερικό και ντουλάπα, καθώς και:

 • παιχνίδια?
 • Για το σπίτι για να κάνει τεχνητά άνθη?
 • Για να διακοσμήσετε τις τσάντες και τα παπούτσια?
 • Για διακοσμητικές κουρτίνες και άλλα παρόμοια προϊόντα.

Λαμπερό foamirana μπορεί να κάνει παιχνίδια, διακόσμηση για τσάντες, και ακόμη και μια πεταλούδα για ένα πουκάμισοΛαμπερό foamirana μπορεί να κάνει παιχνίδια, διακόσμηση για τσάντες, και ακόμη και μια πεταλούδα για ένα πουκάμισο

foamiran υλικό - είναι, με άλλα λόγια, ο φυσιολογικός ιστός (σουέτ) με την οποία Crafts γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη.

Η ιστοσελίδα λειτουργεί μια χαρά, δεν σχίζεται, και να δώσει ένα συγκεκριμένο σχήμα, αρκεί να χρησιμοποιήσετε σίδερο και δικά τους χέρια.

Πλαστικά σουέτ είναι εντελώς φιλικό προς το περιβάλλον υλικό δεν είναι ικανή να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

Πώς να συνεργαστεί με ένα κίτρινο και άλλα χρώματα foamiranom

Περιγραφή Suede αρκετά απλό, και είναι κατάλληλο για αρχάριους δημιουργικότητα.

Για να είμαστε ακριβείς, η ανάγκη υλικό:

 • ανθεκτικό?
 • σφιχτό?
 • ανθεκτικό?
 • Ανθεκτικά στη φθορά.

Foamiran - ισχυρό και ανθεκτικό υλικό, και να λειτουργούν ακόμα και για έναν αρχάριο σαν κι αυτόνFoamiran - ισχυρό και ανθεκτικό υλικό, και να λειτουργούν ακόμα και για έναν αρχάριο σαν κι αυτόν

Είναι απόλυτα κατάλληλο για άρθρα σε τεχνική scrapbooking. Για να δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες υφές, χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως Μόλντε - συσκευές που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την πορσελάνη λουλούδι τακτοποίηση. Επιπλέον, πούλησε περισσότερο από απλή «βοηθοί» για τη δημιουργία των τιμολογίων για foamirane, και είναι κυματοειδές χαρτί, το κόστος των οποίων δεν είναι μεγάλη, αλλά θεωρούν ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Για να κάνετε ένα μπουκέτο λουλούδια ή ένα δέντρο της ευτυχίας πρέπει να χρησιμοποιήσετε πιστόλι και ζεστό κόλλα.

Καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε μια ειδική κόλλα μόνο για αυτό καμβά.

foamirana παραγωγής παρέχει τη δυνατότητα να αγοράσουν ύφασμα σε διάφορα χρώματα, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία μορφής και μεγέθους.

Χρησιμοποιούμε foamiran: MK για όλους

Επίσης, όπως είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο το όνομα Weiner, μια μεγάλη ζήτηση για τέτοιου είδους συσκευές, όπως οι κόπτες, σύμφωνα με την οποία η κοπή πραγματοποιείται από τα μέρη για τα μελλοντικά προϊόντα. Είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κάνει ένα τεχνητό ανάλογο των εν λόγω φυτών, όπως αφράτα τριαντάφυλλο, καθώς και να δημιουργήσετε πρωτότυπα στήμονες. Απλά όπως το κενό που δημιουργήθηκε με το χέρι, το οποίο μπορεί στη συνέχεια να obtyanut μπάλα από αφρό ή φύλλο, όπως ακριβώς είναι γραμμένο στο master class που παρουσιάζονται παρακάτω.

Αρχικά, θα πρέπει να προετοιμαστούν:

 • FLORAL σύρμα?
 • χαρτόνι?
 • Iron?
 • Κόλλα όπλο?
 • μολύβι?
 • ψαλίδι?
 • Υλικό κατάλληλο χρώματα?
 • Χοντρή βελόνα?
 • φύλλο?
 • Σατέν ταινία?
 • ακρυλικά?
 • δείκτες?
 • Οδοντογλυφίδα.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η ψυχρή μέθοδος σχηματισμού δεν ταιριάζει ορισμένα κομμάτια της foamirana όπως θερμαντικά στοιχεία που απαιτούνται για τη δημιουργία μιας ρεαλιστικής μελλοντική μορφή.

Για να δημιουργήσετε ένα αριστούργημα της foamirana, θα πρέπει επίσης να προετοιμάσει άλλα υλικά και εργαλείαΓια να δημιουργήσετε ένα αριστούργημα της foamirana, θα πρέπει επίσης να προετοιμάσει άλλα υλικά και εργαλεία

Master class:

 1. Πρώτον, τα μέρη είναι μοτίβα των οποίων τα μεγέθη λαμβάνονται από το κύκλωμα προηγουμένως. Οι διαστάσεις ρυθμιστεί ανεξάρτητα.
 2. Τα πέταλα κοπεί με ψαλίδι.
 3. Μικρές πέταλα ενός λουλουδιού μόνο 10 και 8 μεγάλες.
 4. Το φύλλο σχηματίζεται και η μπάλα μπαίνει σε μια οδοντογλυφίδα ή σύρμα χλωριδική εάν η προγραμματισμένη μπουκέτο δημιουργία όγκου.
 5. Περαιτέρω, ο σίδηρος, θερμαίνεται στον τρόπο λειτουργίας «μαλλί», πέταλα σιδήρου, και στη συνέχεια στριμμένα σε ένα σωλήνα με το χέρι. Στη συνέχεια, οι εξομαλύνονται με τα δάχτυλά σας, αλλά να είναι πολύ προσεκτικοί για να μην χαλάσει το τοπίο και να μην σκιστεί το φύλλο.
 6. Κενά αρχίζουν ένα με το μικρότερο στερεωμένο επάνω στο μπαλόνι, χρησιμοποιώντας το πιστόλι κόλλας, με την προϋπόθεση ότι το κάτω μέρος αυτού βιδώνεται πάνω στο σύρμα ή οδοντογλυφίδα.
 7. Με αυτόν τον απλό τρόπο μπορείτε να κάνετε ένα όμορφο μπουκέτο από τριαντάφυλλα με τα χέρια τους, και την ίδια στιγμή, χωρίς καμία ειδική προετοιμασία. Το πιο σημαντικό, τα μπουμπούκια ήταν ανοιχτά, κυματιστά άκρα και ένα μέγιστο ρεαλιστικό πέταλα.
 8. Να είστε βέβαιος να μην ξεχάσουμε τα τριαντάφυλλα φύλλα, το οποίο χρησιμοποιεί ένα φύλλο πράσινο χυμώδη, και είναι κατασκευασμένα με την ίδια τεχνολογία.
 9. Με ακρυλικό χρώμα και μικρές πινελιές μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόστιμο γήπεδο, έτσι ώστε να ήταν ζωντανός όσο το δυνατόν στην εμφάνιση.
 10. Wire γίνεται πράσινο σατέν κορδέλα στη διακόσμηση στέλεχος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χάντρες.

Σε αυτή την περίπτωση, όπως φαίνεται από ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα κατασκευής foamiranovyh τσάι.

Ακαδημία δεν απαιτεί ένα αγόρι, ένα κορίτσι ή ένα μεγαλώσει άνθρωπος έμαθε να χρησιμοποιεί το εν λόγω υλικό.

Είναι αρκετό για να καλύψει τις συστάσεις.

Πώς και τι απόχρωση foamiran: τεχνική και τα μυστικά

Αξίζει να σημειωθεί ότι foamiran μπορεί να χρωματιστεί, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ διαφορετική χρωματική παλέτα.

Μεταξύ βασικές βαφές εκπέμπουν:

 • παστέλ?
 • Καλλιτεχνική και το πετρέλαιο χρώμα?
 • Ακρυλικό και λαδομπογιά?
 • Temper?
 • κερί?
 • Χρωματιστά άμμος?
 • σκόνη?
 • Distressingovye μελάνι?
 • Καλλυντικά.

Μηχανήματα και μυστικά χρώση κάθε ράφτρα δική. Επιπλέον, κάθε σχολή καλών τεχνών μπορεί να προσφέρει την κατασκευή του φυσικού θαύμα της foamirana χέρια τους, επειδή κάθε χρώμα μπορεί να δώσει μια σαφή πρωτότυπο αποτέλεσμα που απαιτείται για τα διάφορα είδη τέχνης και προϊόντων. Για παράδειγμα, στην decoupage τεχνική μεταφερομένου υλικού χρωματισμού. Για να δημιουργήσετε ένα βιβλίο ή μοτίβο μπορεί να πραγματοποιηθεί ψεκασμός glitter, αλλά αν χρειάζεστε συσκευασία δώρου, είναι δυνατόν να απαλλαγεί από ακρυλικό.

Πολύ συχνά οι κυρίαρχοι χρησιμοποιούν μαρκαδόρο ύφασμα, το οποίο, μετά την ξήρανση και το πλύσιμο δεν θα εξασθενίσει και δεν ξεθωριάζει.

Colourise foamiran μπορεί παστέλ, μελάνι ή άλλα καλλυντικά παράγοντεςColourise foamiran μπορεί παστέλ, μελάνι ή άλλα καλλυντικά παράγοντες

Τονωτική εικόνες από foamirana ή ένα προϊόν, βέβαια, απαιτούν βρώμικα δάχτυλα, όμως, μετά θα είναι ένα θαυμάσιο προϊόν. Με τα φιμέ χέρια μπορεί να ξεπλένονται με νερό, αλλά, επειδή το υλικό έχει μια πορώδη δομή, η βαφή διεισδύει βαθιά σε ίνες του. Τι τόνωση επιλέξετε το καλύτερο, για παράδειγμα, να ξεκινήσει ένα master class στο νηπιαγωγείο ή στο σπίτι;

Αξίζει την προσοχή στα πιο δημοφιλή είδη των χρωμάτων που μπορούν να ληφθούν, και να εφαρμόσει τη χρήση της ελεύθερης εργασίας:

 1. Η διαδικασία δημιουργίας τόνωση με ξηρό παστέλ μάλλον απλή. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να προετοιμάσει ένα πανί βρεγμένο με νερό και τρίψτε το στο κιμωλία με το απαιτούμενο χρώμα. Αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε λαμπερό χρώμα, τότε θα πρέπει να τρίψετε σιγά-σιγά και με το πάτημα. Είναι συχνά χρησιμοποιείται για να διακοσμήσει την δαντέλα στα ρούχα ή, για παράδειγμα, τις κουρτίνες στο εσωτερικό.
 2. Δεν είναι λιγότερο δημοφιλής είναι λαδοπαστέλ. χρώση μέθοδος είναι ακριβώς το ίδιο με τις προηγούμενα χρωστική, λαδοπαστέλ αλλά πολύ πιο δύσκολο να τεθεί σε ένα υγρό πανί, και έχουν πολλά να προσπαθήσει να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Φαίνεται foamiran με χρώση είναι πολύ ελκυστική. Μπορείτε να κατέχουν τα χέρια για να δημιουργήσετε ένα μαγικό αξεσουάρ, όπως ένα χρυσό λουλούδι ή την αρχική κορνίζες.
 3. Θέλετε να δημιουργήσετε το πιο απίστευτο θαύμα με τα χέρια του; Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ακρυλικά χρώματα. Ιδιαίτερα καλό, αν έχετε τις ικανότητες να συνεργαστεί με μια τέτοια βαφή.

Δεν είναι απαραίτητο να παρακολουθήσουν ειδικά μαθήματα για να μάθουν πώς να εργάζονται με τα χρώματα. Αρκεί ότι το θέαμα θα είναι βήμα οδηγίες και τα εργαλεία (για παράδειγμα, να έχουν στη διάθεσή τους ένα σφουγγάρι, βούρτσα ή βαμβάκι) με ήπια υλικού βήμα.

Διαφορετικοί τύποι foamirana diy

Κατά κανόνα, foamiran πωλούνται κινέζικα και του Ιράν. Κάθε ένα από αυτά είναι εύκολο στη χρήση, άριστη ποιότητα, καθώς έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν διαφορετικά χρώματα. Η ιστορία αυτού του υλικού δηλώνει ότι εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Ιράν, και αυτή η χώρα είναι προγονικών του.

Το υλικό είναι διαφορετικών τύπων και μερικές φορές απλά πιο εύκολο να αγοράσει ένα σύνολο, το οποίο θα έχουν διαφορετικά σχήματα και μεγέθη καμβά, από την οποία μπορείτε να συλλέξετε μια ποικιλία των μορφών και των προϊόντων.

Ιδιότητες και πώς γίνεται το υλικό στερέωσης, όλα τα είδη του ακριβώς το ίδιο.

Foamiran είναι διαφόρων τύπων και διαφορετικών κατασκευαστώνFoamiran είναι διαφόρων τύπων και διαφορετικών κατασκευαστών

Η επιλογή είναι μόνο για την ποιότητα και τον τύπο:

 1. Πορώδη foamiran ιρανικό που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για την κοπή πέταλα των λουλουδιών, τη χρήση του show πολλά μαθήματα και master classes. Το πάχος των ιστών ανέρχεται σε 1 mm. Το ρολό είναι επιτρεπτή η αλλαγή πάχος που είναι αισθητή μόνο με προσεκτική μελέτη, σε γενικές γραμμές, η διαφορά δεν είναι μεγάλη, και δεν έχει καμία επίδραση στην ποιότητα του τελικού προϊόντος.
 2. Τουρκικό foamiran έχει ένα πρότυπο μέγεθος, πάχος και πωλούνται σε ρολά.
 3. Κορέας foamiran μπορεί να είναι οποιοδήποτε χρώμα, όπως το γκρι και το μαύρο, το κόκκινο και τα παρόμοια. Η χρωματική παλέτα είναι πολύ εκτεταμένη. Ύφασμα είναι πολύ ελαστική και πυκνή. Τα χέρια μπορεί να είναι πιο λεπτό, αν θέλετε το πιο εξελιγμένο έργο, αλλά με λεπτό στο παχύ υλικό, πρέπει οπωσδήποτε θερμότητα.
 4. Κινέζοι foamiran σκληρά στην αφή και έχει μια χαρακτηριστική μυρωδιά του πλαστικού. Το πάχος μπορεί να είναι από 1,2 mm ή περισσότερο. Αυτός είναι ο λόγος, κατά την αγορά, να δώσουν προσοχή σε αυτό το σημείο.

Κριτικές έχουν κάθε είδους foamirana πολύ θετική. Από αυτό είναι πολύ βολικό για να κάνει στένσιλ τον εαυτό του χωρίς μεγάλη δυσκολία. Για να αντικαταστήσετε ένα τέτοιο ύφασμα δεν είναι δυνατόν, δεδομένου ότι έχει μοναδικά χαρακτηριστικά και μια συγκεκριμένη πορώδη δομή.

Οι απαιτούμενες διαστάσεις για foamirana

Τακτικά στον κόσμο των πωλήσεων των προϊόντων για τα κεντήματα είναι νέα είδη foamirana από σχεδόν κάθε κατασκευαστή.

φύλλα foamirana διαφορετικού πάχους: υπάρχει μια πιο λεπτή και πιο πυκνό υλικόφύλλα foamirana διαφορετικού πάχους: υπάρχει μια πιο λεπτή και πιο πυκνό υλικό

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα είδη διαφέρουν κυρίως στο πάχος, όπως λεπτό και παχύ υλικό χρησιμοποιείται για διαφορετικό σκοπό:

 1. Τα υφάσματα των οποίων το πάχος κυμαίνεται από 1-2 mm, που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των κουκλών και εφαρμογών scrapbooking.
 2. Φύλλα με πάχος 1 mm χρησιμοποιείται για να σχηματίσει χρώματα.

Αν το πάχος του φύλλου πάνω από 2 mm, τότε το διαδίκτυο είναι ιδανικό για παντόφλες κατασκευή, παντόφλες και παρόμοια είδη.

MK foamiranu για (βίντεο)

Εν κατακλείδι, αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να βρείτε foamiran σε διαφορετικά καταστήματα για την πώληση των εργαλείων για τη δημιουργικότητα. Σε γενικές γραμμές, η επεξεργασία του υλικού είναι πολύ απλή, αλλά για να το κόψει για τα πρότυπα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιο κοινή από το ψαλίδι ύφασμα.

Λεπτομέρειες: foamiran (παραδείγματα φωτογραφία)

MG133700o1abb5f591ab5411f873aed54ad5d21e2025aa8fa56bd18b25778df95e731b3b49a8df431044b1dc8ae5a785b245cb4d9f39 - 1569fca6062986fee8dc1f23d6eb349eb66253323-59318-73651640-m750x740-ua7432020102