Ντουλάπα για παιχνίδια - αυτό είναι ένα μεγάλο σύνολο των επίπλων, η οποία θα επιτρέψει να αποθηκεύσετε τα πράγματα και να διατηρήσουν την τάξη στην αίθουσαΝτουλάπα για παιχνίδια - αυτό είναι ένα μεγάλο σύνολο των επίπλων, η οποία θα επιτρέψει να αποθηκεύσετε τα πράγματα και να διατηρήσουν την τάξη στην αίθουσα για τον εξοπλισμό παιδικό δωμάτιο δεν ενδιαφέρονται μόνο άπειρους αλλά και έμπειρους γονείς. Ειδικά αν μιλάμε για την οργάνωση της αποθήκευσης των πολλά πράγματα το παιδί. Ντουλάπα για παιχνίδια - μόνο ένα απαραίτητο κομμάτι των επίπλων, η οποία καθορίζει εάν ή όχι στην αίθουσα πολυαναμενόμενη σειρά. Πρότυπο και βαρύ, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο για τα παιδιά να χρησιμοποιούν το σχεδιασμό μπορεί να αντικατασταθεί από πρωτότυπο και συμπαγή έκανε με τα χέρια του. Σε αυτές τις θυρίδες παιδί θα είναι στην ευχάριστη θέση να βάλει τα παιχνίδια τους, πρώιμη παιδική ηλικία συνηθίσουν στην τάξη.

Η αρχική υπουργικό συμβούλιο για τα παιχνίδια με τα χέρια τους από θραύσματα υλικών

Μην έχοντας την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν το τελικό προϊόν, έπιπλα για τα παιδιά μπορεί να γίνει από θραύσματα υλικών. Η πρώτη ιδέα που έρχεται στο μυαλό - διατήρηση παιχνίδια στα συνήθη πλαίσια. Ωστόσο, μια τέτοια «έπιπλα» είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα - ευθραυστότητα.

Για να παραχθεί το αρχικό ντουλάπα για μια ποικιλία παιχνιδιών, είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν τα υλικά στο χέριΓια να παραχθεί το αρχικό ντουλάπα για μια ποικιλία παιχνιδιών, είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν τα υλικά στο χέρι

Μία από τις πιο οικονομικές επιλογές - χρησιμοποιήστε τα καλάθια πανί. Είναι φθηνό, αλλά πολύ ευρύχωρο ταιριάζει. Πρακτικές αναλογικό - mat-τσάντα, η οποία είναι ένα κυκλικό ύφασμα με τα άκρα καλωδίου prodernutym τμήμα. διαδικασία καθαρισμού με τη συσκευή παίρνει ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα: αυτό είναι αρκετό απλά να συλλέγει τα παιχνίδια στο χαλί και σφίξτε το σχοινί.

Για την κατασκευή του υπουργικού συμβουλίου είναι κατάλληλα και διαθέσιμα υλικά για τα παιχνίδια:

 • πλαστικών κάδων. Αυτά τα είδη οικιακής χρήσης μπορούν να τοποθετηθούν πάνω στο άλλο, συνδέοντας ένα σχοινί ή σύρμα μέσα από μικρές τρύπες. Original «ψαροκόκκαλο» είναι καλύτερο να γίνεται από τα λαμπερά κάδους διαφορετικών χρωμάτων: στη διαδικασία καθαρισμού του παιδιού θα θυμούνται το χρώμα καλύτερα.
 • ύφασμα. Μικρές τσάντες, κατασκευασμένο από πυκνό περιττές περικοπές - μια οικονομική επιλογή για να αποθηκεύσετε τα παιχνίδια. Μαλακό θύλακες μπορεί να κρεμαστεί σε μία ή περισσότερες σειρές (όπως ένα ράφι σε ένα ντουλάπι).

Λόγω της θέσης των επίπλων για αποθήκευση στον τοίχο, μπορείτε να αποθηκεύσετε πολύ χώρο. Επιπλέον, αυτή η πραγματοποίηση είναι πολύ βολικό στη χρήση. Επιτυχής ταιριάζει το ύψος επιτρέπει στο παιδί να φτάσει σε όποιον ενδιαφέρεται για τα παιχνίδια του.

Μια άλλη απλή και πρακτική λύση - που αντικαθιστά το συνηθισμένο ντουλάπι ένα συνδυασμό πλαστικά δοχεία ή κιβώτια, τα οποία πωλούνται σε οποιοδήποτε κατάστημα των νοικοκυριών. Square δοχεία μπορούν να διαταχθούν δίπλα-δίπλα, που τίθενται σε άλλο ή τοποθετηθεί στον τοίχο με οποιαδήποτε σειρά.

Μην ξεχάστε για το συνηθισμένο μέταλλο ή ξύλινα ράφια. Από αυτά τα φαινομενικά ανεπιτήδευτη στοιχεία μπορούν να κατασκευαστούν ασυνήθιστο σχέδιο, το οποίο θα είναι στην ευχάριστη θέση να χρησιμοποιήσει το μωρό. Για παράδειγμα, η ιδανική λύση για να αποθηκεύσετε μια εντυπωσιακή συλλογή από μοντέλα αυτοκινήτων θα είναι στον τοίχο υπουργικό συμβούλιο παιχνίδι, τα στενά ράφια τα οποία είναι κατασκευασμένα από ξύλινα πηχάκια. Αυτός ο σχεδιασμός - δεν είναι μόνο ένα μέρος για την αποθήκευση, αλλά και ένα πλήρες μέρος του ντεκόρ.

Κάνοντας ντουλάπα των παιδιών με τα χέρια του έξω από κόντρα πλακέ

Ντουλάπα στο δωμάτιο μπορεί να γίνει από κόντρα πλακέ. Το υλικό αυτό είναι πρακτικό και ασφαλές, τόσο ιδανικό για την κατασκευή παιδικών επίπλων.

Αν αποφασίσετε να κάνετε ντουλάπα για παιδιά από κόντρα πλακέ, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε εκ των προτέρων για το σχεδιασμό και την προετοιμασία των εργαλείων για την εργασίαΑν αποφασίσετε να κάνετε ντουλάπα για παιδιά από κόντρα πλακέ, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε εκ των προτέρων για το σχεδιασμό και την προετοιμασία των εργαλείων για την εργασία

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα του κόντρα πλακέ θα πρέπει επίσης να σημειωθεί:

 • Λεία επιφάνεια, που δεν απαιτεί καμία πρόσθετη επεξεργασία?
 • Η ικανότητα να διατηρηθεί η αρχική του εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα (σε αντίθεση με ένα δέντρο που έχει ένα ακίνητο ρωγμή)?
 • Υψηλή αντοχή?
 • Επιλογή πάχους ανάλογα με τις ανάγκες.

Για την κατασκευή απλών περίβλημα από κόντρα πλακέ δύο πλευρές αρκετά για να είδε το προϊόν και τον επιθυμητό αριθμό των ραφιών. Τα τοιχώματα πρέπει να κάνουν αύλακες για την τοποθέτηση των ραφιών, οι διαστάσεις των οποίων πρέπει να αντιστοιχεί στο πλάτος του υλικού που χρησιμοποιείται.

Όταν το πάχος του φύλλου καπλαμά μικρότερη από 1,5 εκατοστά φλάντζες στερέωσης στα πλευρικά τοιχώματα γίνεται μέσω των μεταλλικών μερών.

Συναρμολόγηση κατασκευή αρχίζει με τη σύνδεση των άνω και κάτω βάσεις με τον άλλον. Για το σκοπό αυτό, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε βίδες για έπιπλα στο γραφείο και στο μέλλον θα μπορούσε να πει. Στη συνέχεια εισάγονται τα ράφια. Εάν είναι επιθυμητό, ​​η πάνω ράφι μπορεί να φιλοξενήσει ένα επιπλέον φύλλα κόντρα πλακέ, που στερεώνονται μεταξύ τους σε ορθές γωνίες. Χάρη σε αυτό το πρόσθετο αποκτούν ντουλάπα αποτελούν το σπίτι που είναι χωρίς αμφιβολία σαν ένα μικρό οικοδέσποινα δωμάτιο.

Πώς να κάνετε μια βιβλιοθήκη με τα χέρια του έξω από χαρτόνι

Χαρτόνι - ο προϋπολογισμός, αλλά είναι πολύ αναξιόπιστη υλικό για την κατασκευή επίπλων. Ωστόσο, είναι πολύ κατάλληλο για την κατασκευή του υπουργικού συμβουλίου, η οποία έχει μια απλή στιβαρή κατασκευή. Σε μια περαιτέρω ενίσχυση των τοιχωμάτων των επίπλων θα αντέξει για μεγάλο χρονικό διάστημα, να γίνει ένας αξιόπιστος βοηθός για τον καθαρισμό ένα παιδικό δωμάτιο.

Για την κατασκευή του υπουργικού συμβουλίου θα πρέπει:

 • Χοντρό χαρτόνι (κουτί από οικιακές συσκευές)?
 •  Κόλλα «Στιγμή»?
 • Χάρακα, μαχαίρι, μολύβι?
 • φύλλα κασέτα χαρτιού?
 • Βάρος (Ab)?
 • Ζωγραφική και άλλα υλικά για τη διακόσμηση.

Το πρώτο βήμα είναι να μετρηθεί το χώρο στο δωμάτιο όπου σκοπεύετε να τοποθετήσετε το υπουργικό συμβούλιο. Με αυτό κατά νου, σχεδιάστε ένα σύστημα σχεδιασμού: να εξετάσει τον αριθμό των ραφιών, σημειώστε όλες τις απαραίτητες διαστάσεις.

Αρκεί να γρήγορα και εύκολα μόνοι σας στο σπίτι, μπορείτε να κάνετε ένα πρωτότυπο βιβλιοθήκη, χρησιμοποιώντας απλό χαρτόνιΑρκεί να γρήγορα και εύκολα μόνοι σας στο σπίτι, μπορείτε να κάνετε ένα πρωτότυπο βιβλιοθήκη, χρησιμοποιώντας απλό χαρτόνι

Μετά το έργο του σχεδιασμού μπορεί να αρχίσει την παραγωγή εξαρτημάτων. Θα πρέπει να περικοπούν και τα πλευρικά τοιχώματα, ράφια και τους κατόχους τους (ορθογώνιο κενό χαρτόνι οποίων οι διαστάσεις θα εξαρτηθεί από την απόσταση ανάμεσα στα ράφια).

Κάθε μέρος θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο. Συνδέονται μεταξύ άλλο ζεύγος προπλασμάτων ουσιαστικά αυξάνουν την αντοχή του τελικού προϊόντος. Για καλύτερα αποτελέσματα, τα μέρη θα πρέπει να τεθεί σε μια πρέσα για 1 ώρα.

Περαιτέρω είναι δυνατόν να προχωρήσει στη συναρμολόγηση της δομής. κατόχους χαρτόνι πρέπει να κολλήσει με τα πλευρικά τοιχώματα σε μικρές αποστάσεις το ένα από το άλλο, το οποίο θα εισαχθεί εντός του ραφιού. Όταν το πρόπλασμα είναι ξηρό, είναι δυνατόν να αρχίσει ράφια τοποθέτησης. Στη συνέχεια, όλα τα άκρα και τα άκρα θα πρέπει να επικολληθούν με χαρτοταινία. Μετά την ολοκλήρωση όλων των προϊόντων εργασίας είναι διακοσμημένο κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια: συντάσσεται με χρωματιστό χαρτί ή πλαστική μεμβράνη, βαμμένο, κ.λπ. Σπιτική σχάρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βιβλιοθήκη και ως χώρος αποθήκευσης των παιχνιδιών ή τα ρούχα.

Προαιρετικά παρομοίως κατασκευασμένο μικρά κουτιά, μέσω της οποίας το προϊόν μετατρέπεται σε στήθος για παιδιά. Κάντε λειτουργική ντουλάπι μπορεί να συνδέονται με τα πλευρικά τοιχώματα αρθρώνονται τσέπες για μαλακό παιχνίδι ή χαρτικά.

Η ιδέα για την αποθήκευση μαλακά παιχνίδια: μετατρέπει μια παλιά ντουλάπα

Την πάροδο του χρόνου, τα μαλακά παιχνίδια συσσωρεύσει τόσα πολλά που την τοποθέτησή τους στα ράφια ή σε καλάθια δεν είναι πλέον δυνατή. Στην περίπτωση αυτή, η ιδανική λύση θα ήταν με τη μορφή του υπουργικού συμβουλίου περίβλημα. Προσαρμοσμένη σχεδίαση δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο, αλλά θα επιτρέψει να φιλοξενήσει ένα μεγάλο αριθμό παιχνιδιών.

Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να αγοράσουν νέα έπιπλα για την αποθήκευση των παιχνιδιών, σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να είναι δημιουργικό και πρωτότυπο τρόπο για να μετατρέψουν ένα παλιό ντουλάπιΕάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να αγοράσουν νέα έπιπλα για την αποθήκευση των παιχνιδιών, σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να είναι δημιουργικό και πρωτότυπο τρόπο για να μετατρέψουν ένα παλιό ντουλάπι

Ως βάση μπορούμε να πάρουμε το παλιό στενό ντουλάπα περίπτωση, η οποία είχε προηγουμένως χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση βιβλία ή τα ρούχα. Όλο το περιεχόμενο θα πρέπει να αφαιρεθεί, αφήνοντας μόνο ένα ράφι, ο χώρος χωρίζεται σε δύο μέρη. Το αρχικό σχέδιο μπορεί να γίνει με δύο τρόπους.

Πρώτη επιλογή - κόβουμε PVC σωλήνα στο επιθυμητό μήκος και επισυνάπτεται σε κάθε τμήμα σε δύο πλευρές. Μπορείτε να πάρετε ένα είδος κάθετη μάσκα, η οποία δεν θα επιτρέψει τα παιχνίδια να πέσουν έξω από το υπουργικό συμβούλιο. Ωστόσο, η ρύθμιση αυτή η επιλογή δεν είναι η πιο αξιόπιστη: πάροδο του χρόνου, οι σωλήνες μπορούν να γίνουν χαλαρά.

Για την κατασκευή του περιβλήματος από τη δεύτερη μέθοδο ανάγκη:

 • Μεταλλικό σωλήνα 2 με διάμετρο 5 εκατοστά?
 • Τοποθέτηση της κονσόλας?
 • γωνίες?
 • Εργαλεία.

Extra ράφι προσαρτημένο στον τοίχο με αγκύλες. Ο σωλήνας έχει κοπεί σε πολλά κομμάτια σε τμήματα μεγέθους, το καθένα από αυτά διατίθενται στην κονσόλα. Τα κενά εισάγονται στο θάλαμο και στερεώνεται στη βάση με βίδες. «Πτηνοτροφείο» μαλακό παιχνίδι είναι έτοιμο!

Κάνοντας την υπόθεση για τα παιχνίδια με τα χέρια τους (οδηγός βίντεο)

Κάνοντας δωμάτιο του παιδιού - μια συναρπαστική δραστηριότητα που μπορεί να ασκηθεί με τα παιδιά. Ειδικά αν μιλάμε για τη θέσπιση συστήματος για την αποθήκευση και παιχνίδια. Ένα παιδί από μικρή ηλικία έχει τη δική του γεύση και την αντίληψη των αντικειμένων, έτσι ώστε η κατασκευή του υπουργικού συμβουλίου και είναι σημαντικό να λάβει υπόψη τη γνώμη του. Στη συνέχεια, το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες: το μωρό θα είναι στην ευχάριστη θέση να βάλει τα παιχνίδια τους σε χώρους και βασιλεύει στο σπίτι μια πολυαναμενόμενη σειρά.

Παραδείγματα των γραφείων για τα παιχνίδια (φωτογραφία στο εσωτερικό)

0f88c5492024c44b47b724370b4c12350612c3d6a6e51d213dcc40efbfa46fd6c1356fe7504f8f0a91cb4745d6c9fbc01921d66e99fc7b6c5ed1dddd74b17952061441880320567658768768794564756765768768d66de4c0d13e111a8d43e9b43a7df243