Κάντε την αρχική σκάλα και μοντέρνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σκάλες φωτισμούΚάντε το πρωτότυπο σκάλα και μοντέρνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φωτισμό stupeneyOboruduya σκάλα σκάλα στο δεύτερο όροφο σε ένα ιδιωτικό σπίτι, θα προσπαθήσει να το κάνει έτσι ότι ήταν όμορφη, άνετη και ασφαλή. Και είναι τέτοια που ακόμα και παρέχοντας όλες τις λεπτομέρειες της κατασκευής, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αντιλαμβανόμαστε ότι κάτι δεν λαμβάνεται υπόψη. σκάλα μας είναι όμορφα, άνετα, αυτό είναι μόνο στο σκοτάδι με τα πόδια σε αυτό είναι επικίνδυνο - δεν είναι αρκετό φωτισμό. Γι 'αυτό, δημιουργώντας ένα σχέδιο για το μέλλον σκαλοπάτια της, και να φροντίζει για τη δημοσιότητα. Αν είστε πάνω από αυτό που προβλέπεται, δεν θα χρειαστεί να προβεί σε προσαρμογές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατασκευής, ή, ακόμα χειρότερα - μετά την ολοκλήρωσή της.

Ποια είναι τα φωτιστικά για το φωτισμό των βημάτων σκαλοπατιών

Επί του παρόντος, τα τεράστια λαϊκή όλα τα φώτα, τα οποία καταναλώνουν το λιγότερο ηλεκτρικό ρεύμα. Στη σημερινή αγορά, υπάρχουν διάφορες παραλλαγές των φωτιστικών που πληρούν αυτές τις απαιτήσεις.

Φωτιστικά για το φωτισμό των βημάτων σκαλοπατιών, μπορείτε να εφαρμόσετε μια ποικιλία από εκείνους που θα σας ταιριάζει στο σχεδιασμό και την τιμή. Εάν είναι δυνατόν, είναι καλύτερο να δοθεί προτεραιότητα στα πιο ακριβό προϊόν, επειδή τώρα υπάρχει μια άμεση σχέση ποιότητας - τιμής.

Σε γενικές γραμμές, όλα τα φωτιστικά που μπορεί να είναι κατάλληλο για σκάλες εξοπλισμό φωτισμού μπορεί να χωριστεί σε 2 τύπους - για το φωτισμό του εσωτερικού σκάλες, σκάλες και το φωτισμό του δρόμου.

Υπάρχουν διάφορες επιλογές για την επισήμανση βήματα για να επιλέξετε ότι μπορείτε, κατά την κρίση τηςΥπάρχουν διάφορες επιλογές για την επισήμανση βήματα για να επιλέξετε ότι μπορείτε, κατά την κρίση της

Τύποι λαμπτήρων για να φωτίσει τις σκάλες στο σπίτι:

 • Long οροφής πολυέλαιος?
 • Όμορφη απλίκες τοίχου?
 • λαμπτήρες LED?
 • LED λωρίδα?

Διακοσμητικός φωτισμός που θα επιλέξετε θα εξαρτηθεί όχι μόνο από την οικονομική σας βοήθεια, αλλά και στις σκάλες του interior design.

Μακριά πολυέλαιος για σκάλες και σκάλες: η χρήση των χαρακτηριστικών

Το κύριο έργο στον εξοπλισμό φωτισμού πρέπει να είναι αυτό που ανεβαίνει τις σκάλες δεν πρέπει ο ίδιος κλείσει του προσπίπτοντος φωτός από το φωτισμό κλιμακοστασίου. Σε αυτή την περίπτωση, το νόημα του φωτός μειώνεται στο μηδέν και οι σκάλες θα είναι επικίνδυνο να ταξιδέψει σε αυτό.

Μακριά πολυέλαιος για σκάλες και σκάλες πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο εάν έχετε μια σκάλα ή σκάλα με zabezhnymi βήματα. Μόνο σε αυτή την περίπτωση, ο πολυέλαιος θα φωτίσει πλήρως όλα τα βήματα, και ούτε ο άνθρωπος ούτε σκάλα σχεδιασμός δεν θα ασαφή τρόπο.

Για σκάλες καλύτερα να επιλέξετε καιρό στοιβάζονται πολυελαίους, το οποίο θα καλύπτει το σύνολο σκάλα από πάνω προς τα κάτω.

Κατά την επιλογή φωτισμού για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν υπόψη την ποιότητα και την πρακτικότητα του φωτισμούΚατά την επιλογή φωτισμού για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν υπόψη την ποιότητα και την πρακτικότητα του φωτισμού

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής των πολυελαίους για φωτισμό των κλιμάκων:

 • Αν υπάρχει η δυνατότητα πολυέλαιος οροφής ανάρτησης, θα σας σώσει από την επιπλέον ρύθμιση φωτισμού για την προσγείωση δεύτερο όροφο?
 • Long κλιμακωτή πολυέλαιοι έχουν εξαιρετικό σχεδιασμό και δίνουν στο δωμάτιο μια αίσθηση πολυτέλειας?
 • Όταν επιλέγετε ένα πολυέλαιο να προτιμούν όπου η λάμπα θα είναι κλειστή, διαφορετικά οι ακτίνες του φωτός θα χτυπήσει στο μάτι το περπάτημα στις σκάλες πρόσωπο?
 • Μακριά πολυέλαιος είναι κατάλληλο μόνο για τις σκάλες με ένα ευρύ άνοιγμα?
 • Ο εξοπλισμός για το φωτισμό σκάλες μεγάλο πολυέλαιο, είναι απίθανο θα είστε σε θέση να είναι εξοπλισμένα με αυτόματο φως σκάλα.

Long πολυέλαιος εφαρμόζονται σε περιπτώσεις όπου οι ελικοειδείς σκάλες ή μικρό μήκος που δεν υπερβαίνει τα 10 μοίρες.

LED φωτιστικά για σκαλοπατιού: πώς να επιλέξετε την επιλογή σας

Όταν το μήκος της σκάλας, ή έχουν περισσότερες από μία πορεία, είναι πιο πρακτικό να χρησιμοποιείται φωτισμό LED. Μια παραλλαγή αυτού του φωτισμού LED φωτισμός - όλα τώρα γνωστό φακοί σημείο που συνδέετε στον τοίχο ή το ταβάνι ή στο πάτωμα, ή ακόμα και τα έπιπλα. Είναι επίσης ευρέως χρησιμοποιείται σε αυτούς και τα βήματα σκαλοπατιών ανάψει.

φωτιστικά LED για τα βήματα σκαλοπατιών δεν είναι νέα. Χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα, και με επιτυχία. Νέα σε αυτόν τον τομέα μπορεί να θεωρηθεί αυτόματα φώτα σκάλα που χρησιμοποιούν λάμπες LED.

Η αρχή λειτουργίας αυτής της μεθόδου βασίζεται σε αισθητήρες κίνησης, οι οποίες είναι εγκατεστημένες στην αρχή και στο τέλος της σκάλας, και χρησιμοποιήστε το χειριστήριο ανάβει το φωτισμό σε κάθε βήμα τη φορά.

Κατάλληλο για το φωτισμό σκάλες θα LED φώταΚατάλληλο για το φωτισμό σκάλες θα LED φώτα

Πλέον αυτόματος φωτισμός βήμα με LED λαμπτήρες:

 • Το αρχικό σχέδιο?
 • Ένα ευρύ φάσμα της επιλογής των λαμπτήρων?
 • Δεν σύνθετη εγκατάσταση?
 • Συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας?
 • Εξαιρετική φωτίζει τις σκάλες.

Αυτές οι λάμπες συνήθως σε Όρος το τείχος, αλλά μπορεί να ενσωματωθεί σε σκάλες και κάγκελα ή στο ταβάνι.

επίπεδα φωτισμού σκάλα LED ταινία: υπέρ ή κατά

Ίσως έχετε δει περισσότερες από μία σκηνή που λάμπουν γύρω από την περίμετρο, ή ακόμα και οι σκάλες με φωτεινή κουπαστή; Αυτό φωτισμός δημιουργείται με τη βοήθεια των LED ταινίας.

Οπίσθιου φωτισμού LED βήματα κορδέλα σκάλα, μπορούμε να πούμε, τεχνογνωσία στον τομέα της σκάλας φωτισμού. Τουλάχιστον, τίποτα περισσότερο νέα και ενδιαφέροντα πράγματα που δεν έχουν ακόμη εφευρεθεί. Όπως φωτισμού LED, LED λωρίδα εξοικονομήσει σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας, αλλά από μόνα τους είναι πολύ ακριβά.

LED λωρίδα - ένα σύνολο διόδων, των οποίων η λειτουργία επιτυγχάνεται κατά τη διάρκεια της ανάμιξης της ακτινοβολίας από τους κρυστάλλους.

Πλεονεκτήματα LED λωρίδα για να φωτίζει το γεγονός ότι είναι αρκετά απλό στη χρήση και εκπέμπει έντονο φωςΠλεονεκτήματα LED λωρίδα για να φωτίζει το γεγονός ότι είναι αρκετά απλό στη χρήση και εκπέμπει έντονο φως

Θετικές πτυχές των LED ταινίες:

 • Μην πάρετε ζεστά κατά τη χρήση?
 • Είναι δυνατόν να μεριμνήσει για όλες τις επιφάνειες?
 • Είναι δυνατόν να προσαρμόσει το ποσό ανάλογα με τις σχετικές παραμέτρους?
 • Η ταινία μπορεί να καμφθεί, εάν είναι απαραίτητο?
 • Πολύ εύκολο στη χρήση?
 • Εκπέμπει φωτεινό, αλλά διάχυτο φως που δεν χτύπησε στο μάτι?
 • Διαθέτει μια τεράστια γκάμα χρωμάτων και αποχρώσεων?
 • Η διάρκεια της λειτουργίας της LED λωρίδων είναι πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο?
 • Δώστε στο δωμάτιο μια μεγάλη σύγχρονη και εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Τοποθετήστε μια λάμπα στην επιφάνεια, δεν είναι δύσκολο. Επιφάνεια πρέπει να καθαριστεί από τη σκόνη, βρωμιά και το λίπος, ξηρό, αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη από την ταινία και να κολλήσει την ταινία στην επιθυμητή mesto.Svetodiodnye επίσης να συνδεθεί με αισθητήρες που παρέχουν αυτόματη βήματα οπίσθιου φωτισμού όταν πλησιάζει στις σκάλες.

βήματα συσκευές φωτισμού σκάλα (βίντεο)

φωτισμού σκάλας - ένα θέμα που φαίνεται δυσεπίλυτο, αλλά απορροφάται με τρόπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να λύσετε αυτό το πρόβλημα, συνειδητοποιούμε ότι τίποτα περίπλοκο. Το κύριο πράγμα που πρέπει να αποφασίσει με ποια φωτισμού επιλογή για σας, και να εκτελέσει σωστά την εγκατάσταση.

Λεπτομέρειες: ελαφρύ βήματα της σκάλας (παραδείγματα φωτογραφία)

515733811436778163101436942126Avtomaticheskaya-podsvetka-lestnitsy8krasivoe-reshenieLDLs-7foto14951maxresdefault-1