Γωνιά κουζίνα - η πιο ορθολογική έπιπλαΓωνιά κουζίνα - η πιο ορθολογική mebelObladateli μικρή κουζίνα είναι συχνά βασανίζεται από το ερώτημα, τι έπιπλα για να επιλέξετε και πώς να δημιουργήσετε ένα σχέδιο του χώρου της κουζίνας στο δωμάτιο δεν φαινόταν υπερφορτωμένα έπιπλα και ταυτόχρονα πλήρως εκπληρώσει τη λειτουργία της αποθήκευσης των τροφίμων και το μαγείρεμα. Οι σχεδιαστές είναι έτοιμοι να προσφέρουν πολλές επιλογές - σημαντικό να ακολουθούν ορισμένες αρχές.

Ξεκινώντας

Κάθε αναδιοργάνωσης του χώρου της κουζίνας αρχίζει με την ανάπτυξη της έννοιας. Κατά το σχεδιασμό μια μικρή κουζίνα, είναι απαραίτητο να καθοριστεί η σειρά, πώς να αγοράσουν έπιπλα που μπορεί να φέρει με τα χέρια του, την οποία τεχνική για να κάνουν ένα στοίχημα. Είναι σημαντικό να εξετάσει τρόπους ρύθμισης.

Έπιπλα για μια μικρή κουζίνα πρέπει να είναι αυστηρή και χωρίς περιττά διακοσμητικά στοιχεία, τρώνε χώροΈπιπλα για μια μικρή κουζίνα πρέπει να είναι αυστηρή και χωρίς περιττά διακοσμητικά στοιχεία, τρώνε χώρο

Πριν από την έναρξη, πρώτα απ 'όλα Gaugeable δωματίου. Η γνώση του μεγέθους του δέσμευση, ως μια μικρή κουζίνα συχνά κάνουν τα έπιπλα τα χέρια ή σε μεμονωμένα έργα. Ρύθμιση για μια μικρή κουζίνα είναι καλύτερα να αναπτυχθεί ξεχωριστά, για να επιτρέψει σε κάθε γωνιά του δωματίου.

σημαντικό: Μικρά δωμάτια συχνά επεκτείνετε με την συγχώνευση με το σαλόνι. Αυτό το σχέδιο είναι πολύ συμφέρουσα για να εξετάσει την κατάσταση που η κουζίνα συνδυάζει το στυλ και το χρώμα των επίπλων στο σαλόνι. Επίσης, θα είναι ευκολότερο να τοποθετήσετε μια τραπεζαρία - μπορεί να επιβληθεί ένα τραπέζι, για παράδειγμα, πέρα ​​από την κουζίνα, η οποία θα την ανακουφίσει.

Η μικρή κουζίνα είναι πιο συχνά χρησιμοποιείται για τις ακόλουθες μορφές:

 • κλασικό?
 • μινιμαλισμό?
 • Art Nouveau?
 • της χώρας.

Πώς να επιλέξετε το στυλ, για την επίλυση του ιδιοκτήτη των εγκαταστάσεων. Το κύριο πράγμα που ήταν όλα διατυπωμένο με το ίδιο στυλ - τότε το σχέδιο θα είναι αρμονική.

βασικές αρχές

Κατά την επιλογή των επίπλων έχει μπει στον πειρασμό να βρουν και να αγοράσουν έπιπλα μικρού μεγέθους. Ωστόσο, οι σχεδιαστές ισχυρίζονται ότι στην κουζίνα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μια έπιπλα πλήρους μεγέθους - σημαντική και αν είναι, δεν είναι αυτό που είναι το μέγεθος. Ρύθμιση για μια μικρή κουζίνα, επίσης, μπορεί να είναι πολύ βολικό στη χρήση.

Γκρίζες αποχρώσεις στην κουζίνα θα είναι πολύ μοντέρνα και ακριβάΓκρίζες αποχρώσεις στην κουζίνα θα είναι πολύ μοντέρνα και ακριβά

θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση μόνο φως χρώματα - είναι επεκτείνουν οπτικά το χώρο. Έτσι, το χρώμα των επίπλων κουζίνας, οι τοίχοι, τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα πρέπει να είναι ελαφρύ. Πολλές φωτογραφίες από ελαφριά πιάτα, μπορείτε να δείτε το άρθρο μας για το φως κουζίνες, αλλά αν το φως αποχρώσεις του θα είναι αρκετά λευκό, τότε εδώ (την προσοχή σας πάνω από εκατό επιλεγμένες φωτογραφίες!).

σημαντικό: Για να σχεδιάσουμε μια κουζίνα να μην γίνει βαρετό, ταυτόχρονα, είναι απαραίτητη η χρήση σκούρα χρώματα αντίθεση ως εμφάσεις - για παράδειγμα, επιλέξτε ένα σκούρο κορνίζες, εσωτερικά στοιχεία, τραπεζομάντιλο.

Χρησιμοποιήστε πολλά χρώματα δεν συνιστάται - μόλις δύο. Το πιο απλό το φαγητό, έτσι ώστε να φαίνεται περισσότερο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε μεγάλα σχέδια και την αφθονία των διακοσμητικών στοιχείων για τον ίδιο λόγο. Όποια ομάδα δεν έχει επιλεγεί, δεν είναι απαραίτητο να διακοσμήσει τα σχέδια του, ειδικά τα χέρια. Τα σχήματα υπερφορτώνετε το χώρο και να κάνουμε μια μικρή κουζίνα ακόμα πιο γεμάτα.

Έπιπλα Κουζίνας θα πρέπει να πάρει στον τόνο των τοίχων - είναι οπτικά επεκτείνει το δωμάτιο.

σετ κουζίνας

Rotary σύνολα ένα ακόμη νέο προϊόν, έτσι σκεφτείτε αυτήν την επιλογή, διότι είναι ένα πολύ πρωτότυπο και άνετα σε μια μικρή κουζίναRotary σύνολα ένα ακόμη νέο προϊόν, έτσι σκεφτείτε αυτήν την επιλογή, διότι είναι ένα πολύ πρωτότυπο και άνετα σε μια μικρή κουζίναΈπιπλα για μια στενή κουζίνα, κατά κανόνα; γραμμικά και βρίσκεται κατά μήκος ενός τοίχουΈπιπλα για μια στενή κουζίνα, κατά κανόνα; γραμμικά και βρίσκεται κατά μήκος ενός τοίχου

Πώς να επιλέξετε μια κουζίνα; Δεν έχει σημασία αν είναι με αγοραστούν ή να γίνει με το χέρι, αλλά πρέπει να πληρούν ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές. Πρώτα πρέπει να επιλέξετε ένα στενό ντουλάπια. Προτεραιότητα δίνεται σε ένα ψηλό και στενό μοντέλα - τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αποθήκευση των άνω βαθμίδων του δωματίου.

Επίσης, θα πρέπει να επιλέξετε ρηχά ντουλάπια - Έπιπλα κατασκευή ενός έργου, ή με τα χέρια τους για να κάνουν πολύ πιο εύκολο. Το βάθος των ραφιών για τις μικρές κουζίνες μπορεί να είναι, αντί του κανονικού 40 cm έως 60 εκ. Είναι καλύτερα να αυξηθεί ο αριθμός των ραφιών με την αύξηση του ύψους των επίπλων. Αυτό λύνει δύο προβλήματα ταυτόχρονα - η περιοχή αποθήκευσης αυξάνεται, και η δομή επιμήκης προς τα άνω δίνουν στο δωμάτιο πιο ευρύχωρο μορφή.

Σε μικρή κουζίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως κασετίνες - μπορούν να χωρέσουν μέσα στην νεκρή ζώνη και κλειστές στροφές.

σημαντικόΣε αυτή την περίπτωση είναι απαραίτητη η χρήση μη ανοιγόμενες και συρόμενες πόρτες και ανύψωσης. Βοηθά επίσης να εξοικονομήσετε χώρο.

Τοποθέτηση της κουζίνας σε αυτές τις κουζίνες μπορούν καλύτερη γωνία. Εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα αποθήκευσης, αυτό το σετ σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε περισσότερα πράγματα.

τραπεζαρία

Compact μπαρ ως πλήρες τραπεζαρία είναι σαφώς δεν είναι κατάλληλο, αλλά ιδανικό για τις καθημερινές ανάγκεςCompact μπαρ ως πλήρες τραπεζαρία είναι σαφώς δεν είναι κατάλληλο, αλλά ιδανικό για τις καθημερινές ανάγκεςΔοκιμάστε πτυσσόμενο τραπεζάκι για την κουζίνα. Τα οφέλη περιλαμβάνουν τη φορητότητα, ευκολία και ευελιξία - ανά πάσα στιγμή μπορεί να επεκταθεί, με πλήρη τραπεζαρίαΔοκιμάστε πτυσσόμενο τραπεζάκι για την κουζίνα. Τα οφέλη περιλαμβάνουν τη φορητότητα, ευκολία και ευελιξία - ανά πάσα στιγμή μπορεί να επεκταθεί, με πλήρη τραπεζαρία

Χρησιμοποιήστε απολύτως όλο το χώρο, ιδιαίτερα ένα που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ πρινΧρησιμοποιήστε απολύτως όλο το χώρο, ιδιαίτερα ένα που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ πρινΜια παρόμοια πίνακας είναι πρακτική, όχι μόνο επειδή είναι αναδιπλούμενο, είναι επίσης κινητόΜια παρόμοια πίνακας είναι πρακτική, όχι μόνο επειδή είναι αναδιπλούμενο, είναι επίσης κινητό

Πώς να επιλέξετε το σωστό έπιπλα για μια μικρή κουζίνα, όπως ένα τραπέζι και καρέκλες; Δεν είναι μυστικό ότι η μικρή κουζίνα είναι πολύ δύσκολο να τεθεί ένα πλήρες τραπέζι, δεν ακαταστασία στο δωμάτιο. Για την κουζίνα, μπορείτε να επιλέξετε αυτά τα είδη των πινάκων:

 • αναδίπλωση?
 • αναδίπλωση?
 • μετασχηματιστές?
 • αναλήψιμο.

Τα αναδιπλούμενα τραπεζάκια τοποθετηθεί στον τοίχο και δεν απαιτείται δεν παρεμβαίνουν με τα πόδια γύρω από την κουζίνα. Βρίσκονται κατά μήκος των τοίχων, και κλίση προς το κέντρο του δωματίου. Πτυσσόμενα τραπέζια ασχολήθηκε μόνο με τα γεύματα. η ανάληψη πίνακα μπορούν να τοποθετηθούν σε θέσεις των επίπλων ή ντουλάπι κάτω από ένα περβάζι παραθύρου. Είναι ένα είδος αναδίπλωσης.

Μια ειδική ομάδα πινάκων Transformers. Μπορούν να μετατραπεί από ένα μικρό σε πλήρη τραπεζαρία. Μετασχηματιστές μαλακό γωνίες μπορούν να αναλυθούν σε ένα κρεβάτι.

Τραπέζια για μικρά δωμάτια είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα ωοειδές ή στρογγυλό σχήμα. Οι Καρέκλες προτιμώνται για τέτοια κουζίνες αναδίπλωση ή έχει δυνατότητα να στοιβάζονται. Αν μιλάμε για το τι ο σχεδιασμός πρέπει να είναι στην καρέκλα, είναι πολύ καλά φροντίδα διαφανές καρέκλες. Το ίδιο μπορεί να λεχθεί και για τις διαφανείς πίνακες από γυαλί.

μετρητές bar

Για μια μικρή κουζίνα από ό, τι οπουδήποτε αλλού σχετικές μπαρ. Οι απαιτήσεις είναι οι ίδιες όπως και για τα έπιπλα γενικά - φως αποχρώσεις, μεσαίου μεγέθους υφές και απλά σχήματαΓια μια μικρή κουζίνα από ό, τι οπουδήποτε αλλού σχετικές μπαρ. Οι απαιτήσεις είναι οι ίδιες όπως και για τα έπιπλα γενικά - φως αποχρώσεις, μεσαίου μεγέθους υφές και απλά σχήματαΣτερεά μπαρ με μεγάλους χώρους όχι για μια μικρή κουζίνα! Χρησιμοποιείτε μόνο οπτικά ελαφρύτερο επιλογέςΣτερεά μπαρ με μεγάλους χώρους όχι για μια μικρή κουζίνα! Χρησιμοποιείτε μόνο οπτικά ελαφρύτερο επιλογές

Περιέργως, σε μικρές κουζίνες σχετικές μπαρ, ειδικά αν το διαμέρισμα. Ο μετρητής μπαρ μπορεί να ενεργήσει ως ένα τραπέζι, καθώς και να χρησιμεύσει ως πρόσθετη αποθήκευση.

Αυτό το ράφι στο γωνιακή σχεδίαση μπορεί να διαρκέσει λίγο διάστημα, αλλά θα δημιουργήσουν μια σχεδόν πλήρη τραπεζαρία.

Αν θέλετε να μάθετε τα πάντα για το μπαρ και να δείτε τα παραδείγματα, μπορείτε να βοηθήσετε αυτό το άρθρο μας.

εξοπλισμός

Αν το ψυγείο σας. Συνήθως μισοάδειο - συνιστάται να εξετάσουμε τα μοντέλα ενσωματωμένα στο ακουστικόΑν το ψυγείο σας. Συνήθως μισοάδειο - συνιστάται να εξετάσουμε τα μοντέλα ενσωματωμένα στο ακουστικό

Σε μικρές κουζίνες κατάλληλη προσοχή στην επιλογή των συσκευών. Όταν επιλέγετε πρέπει να δώσουν προσοχή σε αυτές τις απαιτήσεις για την τεχνική:

 • μικρό μέγεθος?
 • ενσωμάτωση σε έπιπλα?
 • πολυλειτουργικότητα.

Ρύθμιση για μια μικρή κουζίνα, κατά κανόνα, αυτό συνεπάγεται μια εντοιχιζόμενες συσκευές. Η λύση αυτή εξοικονομεί χώρο και την ίδια στιγμή κάνει το σχεδιασμό πιο κομψό και λιτό. Επίσης, η τεχνική μπορεί να τοποθετηθεί έξω από το παράθυρο - για παράδειγμα, επιλέξτε μια εστία γωνία.

περβάζι

Περβάζι συνήθως κοστίζει περίπου (και όχι μόνο στην κουζίνα), ώστε να προσπαθήσουμε να το χρησιμοποιήσετε για την καλή χρήσηΠερβάζι συνήθως κοστίζει περίπου (και όχι μόνο στην κουζίνα), ώστε να προσπαθήσουμε να το χρησιμοποιήσετε για την καλή χρήσηΠαράθυρο, πάγκο - είναι πολύ αποτελεσματικό και βολικό, επειδή η περιοχή θα έχει ακόμη φυσικό φωςΠαράθυρο, πάγκο - είναι πολύ αποτελεσματικό και βολικό, επειδή η περιοχή θα έχει ακόμη φυσικό φως

Μικρές σχέδιο κουζινών μπορεί να βασίζεται στην ενεργό χρήση του περβάζι. Μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ένα επιπλέον ράφι ή πάγκο. Αν συνδυάσουμε το χώρο εργασίας μαζί κάτω από την ίδια και την κορυφή περβάζι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις νεκρές ζώνες, οι οποίες δεν χρησιμοποιούνται ευρέως.

Συστήματα αποθήκευσης για έπιπλα

Ράφια πλήρες ύψος - μια αμφιλεγόμενη απόφαση από την άποψη της ευκολίας, αλλά από την άποψη του ορθολογισμού - μία από τις καλύτερες επιλογέςΡάφια πλήρες ύψος - μια αμφιλεγόμενη απόφαση από την άποψη της ευκολίας, αλλά από την άποψη του ορθολογισμού - μία από τις καλύτερες επιλογέςΟι γωνίες είναι συνήθως δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και δεν φαίνονται πολύ αισθητικά ευχάριστο. Σας προτείνουμε να προσεγγίσουμε το πρόβλημα δημιουργικάΟι γωνίες είναι συνήθως δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και δεν φαίνονται πολύ αισθητικά ευχάριστο. Σας προτείνουμε να προσεγγίσουμε το πρόβλημα δημιουργικά

Έπιπλα για μια μικρή κουζίνα μπορεί να εξοπλιστεί με πρόσθετα συστήματα αποθήκευσης. Αυτή είναι η καλύτερη λύση για μια μικρή κουζίνα. Τι υλικό υπάρχει εδώ:

 • εσωτερικό?
 • εξωτερικό.

Για να συμπεριλάβετε εσωτερική καλάθια pull-out, butylochnitsy, καρουζέλ, συρτάρια, pull-κορδόνι. Σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε τα πράγματα σε ντουλάπια, χρησιμοποιώντας κάθε τετραγωνικό εκατοστό.

Τα εξωτερικά συστήματα σχετίζεται reylingovye, όπου ο μεταλλικός σωλήνας είναι τοποθετημένα ράφια ή άλλο περιέκτη αποθήκευσης.

Σχεδιάστε μια μικρή κουζίνα, μπορείτε να σκεφτείτε έτσι ώστε να φαίνεται πιο ευρύχωρο. Έπιπλα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να πάρει γι 'αυτήν, δεδομένου ότι εξαρτάται από αυτό, τι επίδραση θα παράγει ένα δωμάτιο και πόσο άνετα θα αισθάνονται την ερωμένη.

Μια ποικιλία από έπιπλα για μια μικρή κουζίνα (φωτογραφία)

 

Περισσότερες φωτογραφίες από το άρθρο "Σχεδιάστε μια μικρή κουζίνα: όμορφες λύσεις".